Új privát üzeneted érkezett!

Kata,Legó!
Igen terveim közt van a doki,de most elég körülményes lenne!Hová tegyem addig a Vikit?8-3-ig dolgozom míg apa nincs itthon.Én viszem az oviba és én megyek érte."Gyerektelen"-ül szabad időm 1 perc sincs.Pedig tuti,hogy megkéne ejteni.Hát,ha a doki tudna valami okosat mondani.Nem tetszik nekem ez az 1 héttel mecsi előtti pecsételő vérzés sem.

borsika?Móni?Merre vagytok.

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Ez a pecsételö vérzés mióta van?Anyukádék vagy anyosék nem laknak a közelbe,hogy vigyázzanak Vikire?

Dodó!Én uti elolvasom a cikket mert engem érdekel milyen a helyzet már országokban.Itt szerintem jó oda figyelnek de valami mocskos pénzéhesek a dokik :evil: 18 hetesen már akkár a nemét is megmondhatják :wink:

Lego!Majd én is írok privit :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
18 hetesen megmondhatnák a nemét, de svédországban nem mondják meg.....nálunk sajnos a 19. hétig engedélyezett az abortusz, és ha az arabok megtudják hogy lány, elvetetnék....szóval itt majd a szletés pillanatában derül ki!!!

d.dodó

Dodó!Ez azért durva de sajna az ilyen országokban van ilyen. :evil: Neveken gondolkodtok már?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici
Nem szokott ilyen pecsételő vérzésed lenni egyébként?nem lehet hogy mégiscsak összejött a babó?

Kata
Jó lett a vonalzód! :D (csak most nézem) :oops:

Dodó
Nem semmi :shock:

edoci

Olyan ritkán jöttök :cry:

Edoci!Köszi a vonalzó dicséretet :D Mi a jele Máténak?Vannak kis barátai?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Gondoljatok rám ma....egyre megyek a bábához. Vizeletet kell vinni, szerintem vért vesz. Uh ugye valószínű nem lesz, mert azt mondták csak a 18. héten van, meg a legvégén.
Majd ha hazajöttem jövök, és beszámolok!

d.dodó

Sziasztok!

Ibi, köszi a hiányolást! Mi jól vagyunk, remélem minden rendben.

Még ágyban, mert fájdogál a hasam, de lehet, hogy csak a heti három torna volt sok és hasizom-lázam lett, legalábbis a férjem ezt mondja... én azt hittem nekem már nincs is olyan.. :D

De nemsokára felkerekedek, OTP, piac, stb..

Dodó, majd mesélj, mi volt!
A bába lesz bent a szülésnél az orvos mellett?

Tényleg érdekes, hogy ott mennyire másképp alakult.
Mondjuk engem az is meglepett, hogy itt a legutóbbi uh-n az orvos nem mondta volna a nemét, csak miután megnyugtattuk, hogy tudni akarjuk és hogy mindegy, mi lesz. Valahogy olyan kulturált hozzáállásnak tűnt...
Vendég

Sziasztok

dodó megy a drukk.

Borsika én annó nem tudtam tornázni terhesség alatt mert nekem is állandóan fájt a hasam, így aztán abba hagytam a biztonság kedvéért.

Nálam minden ok, egyre jobban érzem magam, lelkileg is kb olyan 95%, az már nagyon jó.
Ma délután vissza kell vinnem a hervisbe a Norbinak vett overált, meg kabátot mert egyszer volt rajta és a zipzárja már nem jó, ha felhúzom rögtön szétjön, nem érnek össze a fogai. Baromi jó hogy egy nem is ócska kabátot se tudnak normálisan megcsinálni.

Aztán menni kell a konyhát is leelőlegezni az új házba, mert még tart a karácsonyi akció és így adtak kedvezményt, ami jelentős.

Aztán még vásárolni is kellene mert üres a hűtő.

Jó kis program délutánra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok.
Megjöttem.
Sajnos rossz hírekkel és nekem ebből elegem van. Annyira akartam ezt a babót hogy csak naa. A petezsák 14 mm-es és üres. Nem látni benne semmit. A doki mondta hogy várunk még egy hetet mert nagyon akarom de szerinte is meg szerintem is ez már nem fog megtellni élettel. Kb a fogantatást tudom és a szerint most kellene a babónak lenni 4 hetesnek. Szóval látszania kellene.
Aúgy különösebben nem gond hogy nem sikerült inkább az a rész szomorít el és ilyeszt meg hogy megint mennem kell küretre és EGYEDÜL! Megint át kell éljem az egészet és hiába altatnak mikor ébredezek akkor hisztérika vagyok az altatótól. Plusz nem fog tudni senki se hazahozni így tuti egy napot bent kell legyek. A khba már nem megyek vissza hanem valami ürügyel majd jövőhét csütörtökön vagy pénteken az sztkba és a műtétet majd a dél pestibe végeztetem el. De csak akkor ha ott altatnak. Most is a sírás kerülget ahogy írom pedig tudom hogy lehet még majd csak annyira akartam most. Most már nem érdekel hogy ha téli lesz csak legyen.
És fokozatosan abba hagyom az utrót is. Minek szedni.
A továbi hírekkel majd jövök mert megérdemlitek de jelenleg csak olvasó üzemmódba kapcsolok és ha esetleg olyan lesz akkor válaszolok.
Azt nem tudom hogy menniyre írnak még ki tb-ileg a műtét után mert nem akaródzok visszamenni egy ideig.
A Peti előtt mikor elvetéltem rá fél évre lett meg a Bazsim.
Mint feljebb írtam azért nem gond hogy esetleg most nem vagyok babás mert legalább elmegyek valahova 8 órába dolgozni meg az adósságainkat is egy kicsit lefaragjuk.
na mentem sziasztok nektek jó babázást.

harivera
Budapest XXI. kerület

na, megjöttem!

Bosika!
Inkább ezt nem is bábának mondanám, hanem védőnőnek. A szülésnél lesz csak bába. és nem az orvos mellet, mert orvos nem lesz, csak bába....ez is benne van a januári kismama ujságban, ha érdekel vedd meg! :)

Most sok adatot írt még a gépbe, amik nem voltak meg. Vett vért hepatitisnek, meg még másmiatt is, de nem jegyeztem meg mindet... meg megnézi belőle, hogy termel e a szervezetem rubeola elleni ellenanyagot. Bár mondta hogy mindegy, mert ha most leszek rubeolás, már nem lesz gond, mert az csak az első 3 hónapban gond, akkor károsodhat a gyerek hallása, ha akkor elkapom. De azt mondta ha nem termeli a szervezetem, akkor is beadja, hogy következő terhességnél ne legyen gond.
Ezen kívül nézett hemoglobin szintet : 4,9 lett (3 és 8 között jó)
Nézte a vasat a vérben: 131 (120-tól jó)
kiló: 52
magasság: 166
BMI: 19 (testömeg index)
Most ezen kívül más nem volt. Felvette a kórházzal a kapcsolatot, mert UH a kórházban lesz a 16.-18. hét között valamikor (majd hívnak hogy melyik nap hányra kell mennem)
A védőnőhöz legközelebb febr. 19-én kell mennem a 20 hetesre, akkor már fog szívhangot nézni, és mérni a hasamat is....
Aztán még a 24., 27., 30., 33., 35., 37., 39., héten kell mennem hozzá!

d.dodó

Vera, annyira kiakadtam, mikor olvastam... :cry: :cry: :cry: :cry:
már én is tisztára beleéltem magam.... :cry: :cry: :cry:
veled együtt sírok... :cry: :cry: :cry:
Ha tényleg úgy alakul, hogy üres, akkor télre mindenképp!!! Kell, hogy jöjjön már a babó.

asszem nálam most indulhat ez a nagyobb hormoningadozás, mert ma már sírtam egyszer, bár az egy szép fotó miatt volt...

és még mindig fáj a hasam...remélem holnapra elmúlik...akartam menni jógázni de nem fogok...alig bírtam hazacipelni a piacról a sok motyót...

Dodó,
megvettem ám az újságot, még a különszámot is, abban több számomra érdekes dolgot találtam (a fent említett fotót is, ahol egy mama szoptat....és erre elsírtam magam :roll: a férjem kikapta a kezemből, és a sarokba vágta, mert azt hitte megint valami rémtörténetet olvasok.. )

amennyire én tudom (a számadatokat nem vágom ám!) nálunk is hasonlóak a dolgok, csak mondjuk a hepatitis vizsgálatot nálam a 19. héten vett vérből nézték (hú, azt az eredményt még nem is tudom), meg a dokim nem méri a súlyomat, csak megkérdezi, hogy én mennyit mértem.
Ami most gond lesz, mert legutóbb megtiltotta, hogy a következő vizsgálatig egy grammot is hízzak, de 3 kilót így is felszedtem, és nem tudom kamuzzak-e... asszem nem lenne szabad...
de félek, hogy eltilt mindenfajta szénhidráttól és azt tuti nem tudnám tartani...
186 cm vagyok és 85 kg.
Vendég

illetve 182 cm! hú, na az kéne még, de az inkább a férjem szerencsére!
Vendég

Szia Vera!
Öszintén sajnálom azt ami történt! Tudom nem vigasztalhat meg most igazán semmi, csak esetleg a munka! :? Én azt mondom nem leszel egyedül mert én azt hiszem, hogy lélekben mindenki aki itt olvassa történetedet az lélekben veled lesz 8) Ugyhogy sokszor puszi neked Nóci :)

Kép

Kép

Kép
nócika

vera!
Ne add még fel szerintem nagyon koraiak voltak ezek a vizsgálatok
Főleg hogy nem tudod pontosan mert a ciklusod eltér az átlagtól!

Lányok segítsetek!
Nekem ma egy világos barna folt volt a bugyimon tök megilyedtem egyenlőre azóta semmi
picit érzem a pocakom de azóta nincs folt
elvileg ma kellene 2 megjönnie lehet ez az oka vagy szerintetek mi?
Aggódog mert egész nap köhögök és elég ramatyul is vagyok
segítsetek!
Ja és 2 napja nem vagyok olyan hányos ?Talán nincs baj a babával :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
nem szabad rögtön bajra gondolni...nekem a 7. és 9. hét között kb 3 naponként volt barnás folyásom.... azt mondták vagy a szervezet emlékszik hogy mensizni kéne, vagy a lepénytapadás van, ami okozhat erek bevérzését, és az barnás folyásként távozik.

d.dodó

dodó!
de picit érezted a pocakod?mert én sajna érzem
de köszi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Még van hogy most is görcsölgetek...szedem a magne b6-ot....de sima magnézium pezsgőtabi is jó

d.dodó

Sziasztok!

Vera!

Nagyon sajnálom! :(

Dodó!

Jók a képek, szép poci, és már 14 hetes vagy, hogy megy az idő :D

Betti!

Én is azt mondanám, hogy a mensi miatt van, emlékszik a szervezeted, hogy itt lenne az ideje! :( Ha kicsit érzed a pocit vegyél be 1 Mg B6-ot. És ne gondolj semmi rosszra :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi Lányok!
Én is ebbe bízok viki mert minden tünetem megvan fejfájás derékfájás picit érzem a hasam ingerlékeny is vagyok!
Hát visszasírom a rékám terhességét vele semmi nem volt csak boldogság!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nincs magne b6 :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nagyon szurkolok Kiscsillagnak! Annyira szomorú ez. Remélem nem lesz semmi baj. :cry:

Kép
blani28

Nekem ma annyira keményedett a hasam. Nem tudom már mit csináljak. Pihizek, MagneB6 vettem be, de sokat se akarok bevenni belőle. :(

Kép
blani28

Betti!

Mg pezsgőtabletta????????????? az is jó
Amúgy én is visszasírtam a Petivel való terhességem, főképp az elején, de asszem még most is , nemhiába, minden terhesség más és más, arról nem is beszélve, hogy megspékelve egy 1-2-3 éves gyerkőccel, de hát ez van kitartás, és nem lesz semmi baj, ha nincs Mg, akkor feküdj le kicsit pihizz, és holnap vegyél a patikában, csak hogy legyen mihez nyúlni, ha kell .

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj bocsi ezt nem ide akartam irni.

Kép
blani28

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam,hogy élek még, csak ezek a vizsgák nem hagynak élni engem :cry:

Vera: Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Kitartást a feldolgozáshoz :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!Nagyon sajnálom :cry: :cry: De szerintem még bizzál benne nekem mikor +teszt lett rögtön elmentünk akkor 4mm volt valami csip csupp üggyel elmentem a Dokihoz (1héttel késöbb)akkor 16mm és petezsák volt a dokim azt mondta "jól van nöl ez nincs baj"azért csodálkozom valamitől csak nöl.Nem????Reménylkedj még egy picit!!!

Dodó!Örülök,hogy minden rendben van és szerintem a szivhang is megnyugtató ha már nem láthatód.Érdekes itthon nekem soha nem hallgatták a szívhangot :shock: (védönö)

Betti!Tesék nem mndig rosszra gondolni.Nem az után lettél rosszul mikor orvastad Vera történetét?Lehet kicsit felzaklatott.Nem?NINCS BAJOTOK :!: :!: :!:

Borsika!Ovatósan tornázni ám :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok

Betti szerintem is csak emlékszik a menszeszre, próbálj valahol venni magnéziumot.

Vera nagyon sajnálom, mintha a saját történetemet olvasnám:( Én fogantatás szerint már 5 hetes voltam, amúgy 7 hetes és 20 mm petezsák, és már nekem is üres volt. Dokim azt mondta hogy várhatunk de ebből már nem igen lesz baba sajnos, mert legalább egy szikhólyagnak kellene látszódnia, de semmi nem volt. Tudom mit érzel most. De majd nem sokára együtt babásodunk, ez bizti.

Dodó örülök hogy minden ok.

Lányok én vettem magamnak egy nadrágot ma, és hát megvan a 3 kg - hatása, ugyan is 38-as gatyó helyett jó volt a 36-os. Szupi, úgy örültem neki.

Kép

gabi1

Jó reggelt Mindenkinek!

Magika!

Hogy vagy, mi van Veled? Vizsgákról tudsz már valamit?

Lányok, nekem este megint olyan fájásaim voltak, hogy csak na! 10,meg 6 percenként úgy keményedtem és fájtam, hogy azt hittem megint megyünk szülni, de vettem be Mg b6-ot, visszafeküdtem, és kb éjfélre valahogy belealudtam :( Persze kelte 2.20-kor, 4.22-kor pisilni, mert azt ugye muszáj :( Na mindegy, remélem azért február 11.ig legALÁBB KIHÚZZUK 2IN1ban bocs caps.lock :oops: Mert a dokim 10-én jön haza olaszo-ból, másnál meg nem akarnék szülni, pláne nem korababát :(

Szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!

Jajj Viki!!!!Vigyázz nagyon MAgatokra!!!Még legalább 2 hetet jó lenne kihúznod...bár tudom,hogy a doki miatt tovább is,de lassan töltöd a 34-et,36.héttől meg baj nem lehet. Drukkolok.Pihizz sokat!!!

Betti!!!
Sajnálom a barnázást....lehet nem emlékszel,de anno nálam is így alakult.8 héten én is megijedtem,de Ti is és doki is megnyugtatott!!!! No-Spa-t kellett szednem és pihenni. NE aggódj,minden rendben lesz.
Remélem mára már el is múlt.
Amúgy érdeklődtem tovább dokit illetőleg....megváltoztatnám az eddigi véleményem....dr.G.... :wink:

MAgi
Várunk a hírekkel!!! Remélem minden klasszul ment!

Vera.:(:(
Sajnálom,remélem a fiúk elterelik a figyelmed.:( Fontos,hogy ők ne érezzék anyában mi zajlik. :cry:

Dodó
Szuper,hogy minden rendben.Hamarosan meg újra mehetsz UH-ra....Mo-ra jöttök még a terhesség alatt?????
Vendég

Viki!Nagyon vigyázz magadra és piheny. :!: :!:

Lego!Akkor még te is 2in1-ben vagy ha írsz :lol: :lol: Hétfön szülsz vagy megvárjátok amikor Hédi baba gondolja?Csak mert kérdezte a doki szeretnél-e szülni :oops:

Vera!Én teljesen azt hittem ha nöl a petezsák akkor van benne élet :cry: :cry: Remélem hamar túl leszel ezen a szörnyüségen és hamarosan jó hirekkel jösz és lesz egy édes kislányod.

Gabi!Nagyon örülök,hogy már lelkileg is jobban vagy :lol: Gyerköcök,hogy vannak?Ők is már túl vannak a dolgon?Nem szoktak kérdezgetni?Én anyát minidg olyan félve kérdezgetem Petiről tudom,hogy szörnyü lehet :cry:

Ibica!Hol vagy?Olyan ritkán írsz :cry: :cry:

Magika!Hogy sikerült a vizsga?Emese Kata hogy van?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata!
Köszönöm a hiányolást aranyos vagy,hogy mindíg gondolszrám.Sajna nekem fog jönni piroska minden jel arra mutat.Apával sokat beszélünk MSN-en.Mondtam is,hogy szinte amikor itthon van nem beszélgetünk ennyit olyan jó :lol: :lol: Persze az ölelése nagyon hiányzik,de majd,ha haza jön bepótoljuk. :wink: :wink:

Vera!
Nagyon rossz volt olvasni ami veled történt.Annyira örültem a pozitív tesztednek,mintha az enyém lett volna,mert már ti is olyan rég rajta vagytok :( :( :( Nagyon sajnálom!!

Betti!
Próbálj megnyugodni.Remélem ma már semmi gond nincsen.Minden rendben van biztos!!

Borsika!
Pihizzél most.Jól teszed,ha kihagyod egy darabig a tornát.Vigyázz a babóra!!Olyan jókat somolygok néha az üzieiden :lol: "rémtörténet,sarokba vágta" :lol: :lol:

Nem sokára indulunk anyuékhoz és majd csak holnap jövünk haza.Onnan majd bekukucskálok még.Szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Blani,
jobban érzed már magad? Mindig érdekel, hogy mi van Veled, mert annyira közel járunk :D
Nekem még nem keményedik a hasam - nem is tudtam, hogy már ilyenkor előfordulhat.. :shock: Viszont beindult a derékfájós időszak, de egyelőre szerencsére csak néha-néha feszítget pár órát..

Ibi,
de ez komoly, már le vagyok tiltva a tv-s rémsorozatokról is, amiket egyébként imádok! :lol:
Marad az animal planet, de néha azon is olyan szadi dolgok vannak...

Most látom a neten, hogy a brendonban kismamaruha is van, valakinek van tapasztalata? Asszem este elnézek. A CandA választéka elég kiábrándító, és most mindhárom trikóm mosásban van! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Teszek 2 pocifotót, az egyik 33+0-ás:
Kép

a másik meg mai, 33+5-ös:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Hát ma reggel hogy jártam....eddig mindig olyan 8-kor keltem, és ettem reggelit, de most ugy elaludtam, olyan mélyen, hogy fél 10-kor keltem. Ez még nem is lenne baj, de addigra már olyan éhes voltam, hogy hányingerem lett az éhségtől, és ki is hánytam a vizet amit éjjel ittam...csak a vír jött vissza semmi más. De olyan rossz, mert akár mennyit eszem, nem érzem, hogy jollaknék....pedig nem akarok nagyon elhízni! :(

viki!
Jó nagy poci! :)

borsika!
Én a H&M-ben vettem kismama nadrágot.....felsőt meg Fehérváron egy kismama boltban :)

d.dodó

Borsika!
Köszi kérdésed. :)
Ma már jobb volt, nem keményedett annyit. De tegnap eléggé sz.r volt. Többször fent voltam éjszaka is. Ráadásul fel is voltam puffadva. A nőgyogyim is kérdezte, nem e keményedek , mondtam neki, hogy de, és felemelte a magneB6-ot.
Nekem a derekam akkor fáj, ha takarítok, vagy valami fizikai munkát végzek. Akkor lepihizek. Másnapra elmúlik.
Egyébként olvastam valamelyik honlapon, hogy a keményedés az egész terhesség alatt jelen van, persze ez nem a fájós keményedés, és 1-2 perces, és segíti a méh növekedését, vérkeringését.
Ezen megnézheted: http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre2.html

Kép
blani28

Dodó,
én is szinte minden ilyen rucit a h&m-ben vettem, a bécsiben. Vajon már itthon is van az újban a Vörösmarty téren? Majd megnézem.

a kajával én is így vagyok, sokszor csak ennék és ennék...mostanában viszont tényleg megijedtem, ezért két-három napig visszafogtam magam (tonnányi sali) és azóta nincs ilyen farkasétvágyam. Gondolom összement a gyomrom vagy mi. Egyébként a torna is segít(ha nem viszed túlzásba), pár enyhe hasizom gyakorlat is reggel összébb húzza a gyomrot.

Blani,
örülök, hogy ma már jobb, és köszi a linket, mindjárt meg is nézem.
A derékfájásról azt hallottam, hogy ilyenkor normális a tágulás miatt, és hogy nem igazán tudok tenni ellene..csak némi nyújtás, gerinctorna...
Vendég

Szia Viki! Nagyon szép a pocakod!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt!

Köszönöm a pocakbókokat, hát már szerintem sem kicsi :oops:

Remélem mindenki jól van ma?

Én akkorát aludtam az éjjel, hogy csak na :D Peti 22.10 körül aludt el, de ennek megfelelően szinte elájult! Egész éjjel majdnem mozdulatlanul aludt, én meg csak 2x voltam pisilni :lol: és reggel fél 8-kor keltünk! :D Most tök jl vagyok, és Eszti baba meg kirúgja a hasfalamat :lol: :lol: :lol: gondolom ő is jól van :D

Ma paradicsomlevest főzök, meg Brassói aprópecsenyét, nyamm-nyamm.....

Legyen szép napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki szép a pocakod:) Csini vagy.

Vera hogy érzed magad?

Én ma borsólevest főzök meg milánóit. BEszéltem az egyik barátnőmmel, aki rábeszélt hogy menjek el a vizsgára, ne stresszeljek, legfeljebb nem sikerül, de akkor is adtam magamnak egy esélyt. Így aztán úgy döntöttem hogy akkor lightosan előveszem a tételeket és elkezdem olvasni, de csak is olvasni, és a lényeget aláhúzom. Jutok ameddig jutok. Maximum nem sikerül. Nem idegesítem magam rajta. Ha sikerül az maga a csoda lesz.

Belinkelem a hőmet. Szerintem egész jó.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 82400_.png

Kép

gabi1

Vera én nagyon drukkolok neked.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Én tök megörültem, hogy a 12. héttel elmúltak a rosszullétek, erre tegnap is és ma reggel is sikerlt hánynom...de igazából szinte a levegőt öklendeztem, mert csak az éjjel megivott víz jött ki belőlem! Hát ez van...utána tök jól vagyok, és semmi bajom egész nap, már rögtön utána tudok reggelizni!

Én ma sima vegyeszöldséges levest főzök, és maradt tegnapról milánói!

Vera!
Megy a drukk!

Gabi!
szerintem tök jó a hőd!!

d.dodó

Szia Vera! Én is szeretném elmondani neked, hogy lélekben veled vagyok és nagyon szurkolok neked! Én is kiváncsi vagyok mi lesz pénteken!!!! Remélem mindenképpen írsz hogy mi zu?! Millio puszi neked és ne aggodj!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok merre vagytok?

Kép

gabi1

Szia Vera! Nagyon boldog névnapot kívánok neked!! Te az istvánba kinél voltál? Persze ha megkérdezhetem!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gyorsan teszek fel egy mai képet.....

14+5

Kép pocak

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?