Vera, annyira kiakadtam, mikor olvastam...
már én is tisztára beleéltem magam....
veled együtt sírok...
Ha tényleg úgy alakul, hogy üres, akkor télre mindenképp!!! Kell, hogy jöjjön már a babó.
asszem nálam most indulhat ez a nagyobb hormoningadozás, mert ma már sírtam egyszer, bár az egy szép fotó miatt volt...
és még mindig fáj a hasam...remélem holnapra elmúlik...akartam menni jógázni de nem fogok...alig bírtam hazacipelni a piacról a sok motyót...
Dodó,
megvettem ám az újságot, még a különszámot is, abban több számomra érdekes dolgot találtam (a fent említett fotót is, ahol egy mama szoptat....és erre elsírtam magam
a férjem kikapta a kezemből, és a sarokba vágta, mert azt hitte megint valami rémtörténetet olvasok.. )
amennyire én tudom (a számadatokat nem vágom ám!) nálunk is hasonlóak a dolgok, csak mondjuk a hepatitis vizsgálatot nálam a 19. héten vett vérből nézték (hú, azt az eredményt még nem is tudom), meg a dokim nem méri a súlyomat, csak megkérdezi, hogy én mennyit mértem.
Ami most gond lesz, mert legutóbb megtiltotta, hogy a következő vizsgálatig egy grammot is hízzak, de 3 kilót így is felszedtem, és nem tudom kamuzzak-e... asszem nem lenne szabad...
de félek, hogy eltilt mindenfajta szénhidráttól és azt tuti nem tudnám tartani...
186 cm vagyok és 85 kg.