Sziasztok
csak egy félkezes gyorsra
Melodia: nagyon sajnalom az anyos dolgot, de gonosz, h mas szoval ne illessem...
gondolom a jo kis hetvegenek igy elég keseru utoize lett
Igy nem irigylunk!!!!!!!!!! Hogy fogsz tudni aludni allando ejszakanal? Hagynak majd a "kölkök"?
Mindenki:
Nagyon-nagyon szepen koszonom mind a névnapi, mind a szülinapi köszöntéseiteket!!!! Aranyosak vagytok!!!!
Fogyit tartom még, (Timi: bocsi, hogy nem irtam privit
)ma gyumolcsnapom volt, mikor is a kiscsaj folyamatosan kunyizta el tolem a banánjaimat
Szerintem ma kettő és negyed banánt bevágott
Megszállta a banánság, vagy csak engem akart megkimelni a folos kiloktol?
Mi is utcahosszokat megyunk a sajat labunkon (ezek a fejedelmi többesek
) Föleg, hogy most se sár, se jég, se hó (csak imitt-amott). Látványosan élvezi, kezem ritkán akarja fogni -->ELSŐ KÉRDÉS: kézenfogva kellene setallni, h a kesobbiekre ezt szokja meg, vagy most hagyjam, hadd élvezze a szabadsagot, a kétlabúságot? És majd raerek kézenfogosdizni? Én szivem szerint most engednem, csak a kérdés Jubi irasan ugrott be...
MÁSODIK KÉRDÉS: hogy kell megtanitani, hogy jöjjön oda hozzam? Bocsi, de mint a kutyaknal, jutalmazassal?
MERT regen odajott, de ujabban beszelhetek mint a hulye néha, és az utcan ugye ez ciki, ha megy a sjata feje utan
Volt még harmadik is, de most elszallt a "hazi-windowsom", és elfelejtettem
Nekunk karacsonyra lett kismotor, imadta, egyből megtanult vele kanyarodni, hatrafelé tolatni, stb csak ugy kuksiztam a műveleteket
a küszöb sem volt akadaly
De egy hete tabu tema, -talan megijedt rajta egy esésnél
-egy darabig a hintat is hanyagolni kellett itthon-anno
Mi is karattyolunk ezerrel: a vau-vau a kezdetek szava volt, meg a pá-pá. Papa. Most már megy az aaa-pa is, mama néha. Van kopp-kopp, hozza tartozo kopogassal
van kuk =ez a kukucs
Hamm-evés közben. Holloritkasaggal áááányu, kétszer volt már ka is a kakira
kisebb hápogás és nyihaházás féleségek is az állatok láttán.
Babákat, plussoket mi is kinaljuk vizzel, cumival, ezzel azzal. Regen tobb puszi jart nekik, ma mar kevesebb
Gyerek fénylő gloriajat leakasztom, megyek tova (hajtogatni).Bocs ha sok voltam, és hogy szinte csak magunkrol. De kikivankozott., Ez van. Bocsesz
UI.: biztos a ti telepátiátok, de karacsonyi kaktuszom bimbozik!!!!!!! -vagy csak nektek koszonhetoen kapott vizet