Sziasztok!
MEgint jó rég voltam,de mindig van valami
.NAgyon szép minden babóca,és milyen ügyes mindenki
!!
Zsófim is a héten kapta meg a 4hós oltást.Az ünnepek miatt jól elcsúszott.KEdden van tanácsadás,és mindig arra esett valami.7,15kg,és 66 cm.Egy hangja nem volt az oltáson,és hál'Isten most sem lázasodott be.
Ma adtam neki megint almát,hát nem volt sikere ismételten,de nyamnyogott belőle.Szeretném ha már tápszeren kívül enne mást is.Előbb-utóbb majd csak ízlik végre neki valami.Én teáztatni szoktam,egy üveggel(200ml)meg is iszik naponta.Gyümilét még nem próbáltam.
Picilány ráállt arra a napokban,hogy nem kell altatnom
.Berakom a kiságyba,elénekelget magába,,és 5perc után alszik is.Erre úgy jöttem rá,hogy egyik este csak nyűglődött.Altatni akartam csak feszengett,mire én meguntam,beraktam a helyére,és már aludt is
.Olyan büszke vagyok rá.Gábor 10 hónaposan tanult meg magától elaludni.Ja,és az éjszakáink is szuperek mostanság.21-22 óra között elalszik,és 5-6 között ébred enni,utána meg 8-ig még alvás
.
Nekem meg kardiológiára kell mennem
.Kedden egésznap össze-vissza kalimpált a szívem,éjszaka sem bírtam aludni,rettenetesen megijedtem.Másnap elmentem dokihoz,csinált ekg-t,azon volt egy kis eltérés,de nem vészes.Febr.14.-re kaptam időpontot.Csinálnak uh.-ot,és terheléses ekg-t.Kaptam gyógyszert is,attól már jó minden,vérnyomásom is helyen van.REmélem a kórházban is jó lesz minden.Úgyhogy jól kezdődik ez az év.
De nem csak nálunk,mert tesómék meg válnak
.Csúnya válás lesz szerintem,de az meg az ő dolguk.
Bocs,hogy ilyen hosszú voltam,és ráadásul még panaszkodtam is