Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dettus
nálunk a grillen naon fini a hurka,van véres és májas is.Kolbász is van.Legalábbis nekem naon ízlik.
Nem tom miért volt szomorú,mire hazaértek már olyan álmos volt hogy nem válaszolt,csak sírt.Azt hiszem nem csinál ilyet többet az Endre,nem ajánlom neki.Én is fáradt vaok,és szegény Anna is.Most duplán volt szomorú.Én is! :(

Erszényes
már nem is írsz nekem?Hétfön jöttök be?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: dehogyisnem írok! :wink: :lol:
Megyek be hétfőn, hiányzom?? Randizzunk?? :wink: :lol: :lol:
Csavarogni akarok kicsit....
Sajnálom Annát puszi neki, Jana is olyan sírós volt ma....de már alszik.

KépKép
erszényes

Dettus: húú anno Janával épn állandóan kívánós voltam...és azonnal meg is akartam kapni amit kigondoltam.... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok lányok, én is itt vagyok. Néztem a fotókat, nagyon édes az összes baba! :D

Donoé, köszi a segítséget, én csináltam valamit de nem tudom hogy jobb lett e mint volt, majd most kiderül.
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK DONÁTNAK!

Erszényes, nagyon jó a hajad, tetszik a fazonja. :)

Kazi, sajnálom hogy nem lettek meg a dokumentjaid :cry:

Én most nagyon kivagyok a Dávidkával, olyan sírós. Nagyon akaratos nem lehet vele megjelenni sehol, mert minenért kitör a hiszti. Ha sétálunk akkor is hisztizik, nem mindegy merre megyünk.Talán azért is vagyok türelmetlenebb én is, mert egy diétába fogtam bele, és nagyon húzós, 500 caloria naponta. Olyan gyöngének érzem magam néha, úgy érzem nincs érőm semmihez.
De muszály fogynom, mert sok kiló maradt fönt a gyerekek után. :cry:

Az mitől van ha pici lány nem akar már szopni elfordítja a fejét? Reggel szopik aztán semmi. Lehet hogy a diétával van kapcsolatban, vagy már megunta?! A túlsúly miatt nagyon depis vagyok. :cry:

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Beírtam a BBcode-t de még mindíg nem lett jó a vonalzóm. :cry:

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Erszényes,
ez nem úgy működik, hogy ott most nincs helyed... ha te dolgozni akarsz, a gyerek 3 éves koráig kötelesek foglalkoztatni. Ha nem tudnak neked munkát adni, akkor maradsz otthon, de a munkahelyednek az úgynevezett állásidőre jutó bért kell, hogy fizessék neked!!! Ne hagyd magad!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Fú, ez igen! MIlyen sokan vagyunk, és olyan jó, h. ilyen sokat írtok. :)

Laimera, ne legyél depis! :) Fontos pont most fogynod, mikor még szopizik Rita? TEdd át későbbre, ha nem érzd jól magad. :wink: A gyerekeknek most nagyon szükségük van Rád. ÉS persze Neked is szükséged van egy nagy adag türelemre most! ( gyereknevelésnél nincs jobb türelemre, toleranciára szoktató) ÉS ha ideges vagy....én magamról tudom, ha ideges vagyok, akkor mindkét gyerkőc is.....és az hova vezet?...... Dávidkát sajnálom, remélem helyre jön, és csak átmeneti.....

Roz, torta csuda jó lett! Ügyes vagy! ÉS az alvós pózok...... :) :lol: HOgy tudnak így aludni....nem kényelmetlen nekik? MEnniyt alszanak ebben a pózban?

Dóra, édes a két lány nagyon! Andriska jól van? NEmsokára 2hós oltás. :) KAtika megy veletek? ZSófi szeretne jönni. MOst ez élteti, hoyg Boti is fog kapni szurit. :)

HAjni, olyan jó, h. mindig jókedvű vagy! :) Mi volt a baj Annával?

Ági, tényleg tuti jó lett a hajad! :) CSavizzatok nagyot! :)

Estella, hívtam a nőcit, tök jó lesz sztem. Nekem eltorzult mindenem, de aztán szülés után pár nappal elmúlt. Ez a víz.

Kisévi, aranyosak a képek a lányokról! :)

Cukker, sajnálom a bölcsit, reméljük, h. jobb lesz! :)

Kisreni, üdv közöttünk. MEgszületett már a kislányod?

Dettus, dokival meg vagy elégedve? :wink: Aranyos, ugye? Lencikének beszéltetek már a tesóról? Juj, de jó lesz, ha kiderül a neme. :)

Geli, ne szégyeld magad!!!!!!! Szerintem abszolút normális dolog...amikor nem alszol rendesen, a nagyobbra is szeretnél figyelni, ráadásul a Te hormonjaid is össze-vissza keveregnek......nem egyszerű az eleje, az tuti. DE lesz jobb is reméljük. :)
Sztem az elejére, amíg ilyen kicsi a hordozókendő jó, de később sztem jobb a kenguru. Mi Zsófival sokat használtuk, sokáig a kengurut, olyan volt nekünk is, mint Pillééknek. Volt, hogy 3órát aludt benne. :)

Nana, gyönyörű a kép Daniról! Szuper ez a sok torta, buli! Élvezi a nagylegény? :)

Adri, abszolút egyetértek Serrel! Zsófi 2évesen is "csak" 11kiló volt. DE gyönyörű egészséges lány, vidám, kiegyensúlyozott.

Kocsisandi, :) :lol: GRATULÁLOK NEKTEK Örömmel olvastam. Olyan megható, ugye? :wink:

Don, mi is hasonló attrakcióval szívjuk Zsófi orrát. DE a legutolsó alkalommal, mikor mondtam neki sokszor, h. nem fáj, csak hangos, abbahagyta a sírást, és csak pilázott. :) :lol: Édes volt. Aztán mikor kész voltunk, mondta is: nem fáj, csak hangos. :)
DONÁTNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Torta evés lesz? :lol: VAgy volt? Hűtőből, trancsírozva? :lol:

Pille, sztem is jól döntöttél, hogy otthon maradsz Orsival. NEkik még sztem nagyon kell az anya. Olyan kicsik. ÉS éppen ezért örülök, h. Zsófi csak 4évesen lesz ovis......lehet, h. nem lesz pont ezért könnyű a beszoktatás......

Kazi, lefogod Larit a fogmosásnál? :roll: Egyszer Ser azt mondta, h. férje mondta - fogorvos, hogy felesleges erőltetni a fogmosást, ha nem akarja, nem létszükséglet a fogmosás még. Lehet, h. ezzel csak megutálja, nem?
Olyan szépek a lányaid, és a "mindigmosolygósLAri" - imádom!!!!!!

Azt hiszem ennyi, jegyzeteltem, annyi minden volt......

Jó éjt MIndenkinek!
birolili

Sziasztok!

Mi még mindig egyben vagyunk. :cry: Pedig már nagyon kíváncsi vagyok a picurkára.
Most voltunk kinnt a reptéren (itt Jakabszálláson). Van itt egy kisebb úszómedence+szauna. Pár percre bemerészkedtem a szaunába,gondoltuk, ha más nem, max. beindítja a szülést. De ez a gyerek úgy szereti a melegséget, hogy ez neki még inkább tetszett is. :lol:

Zsolti
Remélem jövő héten már Gáborral is ihattok Andika egészségére. :lol:
Nálatok volt a buli délután? Nagy volt a háttérzaj-gyerekzsivaly.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. :lol: :lol:
Sziasztok!!

Kép
kisreni

Pille

Adri sem egyke, ott van Bence. Vagy félreértettelek?

Ági

Én már tavaly májusban beírattam Adrit, de szóltam, hogy csak januártól kezdenénk. Sajna kevés a hely a bölikben, sok gyereket nem vettek fel még szeptembertől sem. Viszont esetleg lehet olyan, h vki meggondolta magát és mégsem vitte a gyerekét.
Lehet, hogy összefutunk a városban, fél 11-ig én is ott fogok kóborolni. :) Barátnőmmel lehet, hogy meguszunk egy kávét, de még nem tuti.

Hajni

Bencének nagyon tetszett a buli. Jót ettek a Mekiben.

Tényleg. Nem tudja valaki a feltételeket a Mekibe szülinapozásról? Mennyi pénz??

Don

Donátnak Happy Bitrthday!!!

A ma esti altatásnál Adri elkezdett magyarázni a böliről. Pedig nem is emlegettem ma. Az az érdekes, hogy mindig mutogat a plafonra, hogy ott fent van a bölcsi, a dadusok.
Férjem szerint azért, mert rájuk mindig felfele kell nézni. Szerintem nem ez az oka. Meg olyan helyes, visszamondja magának, amit ők mondhattak neki, így tudom mik történtek vele.
Pl :áááá, tedd bele a kosárba. (Bizti megnézték , van -e a szájában valami)
vagy: ülj le, öleld meg a Bettinát, anya mindjárt jön, elment dolgozni

Andi
Kép
cukkker

Mekit már meg is találtam.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

don
nagyon -nagyon sok boldog szülinapot a nagyfiúnak :) képeket várjuk :)

üdv az újoncoknak :)

lili
alig alszanak igy csak max 1-2 percig mig viszem a gépet :D Niki meg csak játszott nem aludt :) egyébként Adri olyan ahol rájön ott alszik el :) elszokott az asztalnál is aludni :lol:
tiszta anyja mindig álmos :lol:

laimera
Én is most keztem fogyiba+tornába ki tudja már hanyadszor... nekem most az edzőtereben azt javasolták hoyg nem szabad diétázni csak amax 1-2 hétig aztán áttérni egy normál 5 alkalmas étrendre 5 ször keveset enni . mert ha abba hagyod 500 kalóriást kialakul a jojo efektus és dupláját hízod vissza... Én most ezt csinálom megcsinálom a 2 hetes los angelesi diétát és utánna 5 ször fogok enni . .De ha nég szopiztatsz várhatnál is vele ne aggódj le fog menni most a srácoknak van rád szükségük :)

seriff
jaj bocsi ezen átsiklottam hoyg még 1 hónap van :)

cukker
olyan szép Adri és milyen nagylány :)

pille
hát ez nehéz döntés Én nem is tudom mit tennék ha a munkahelyed megvár és Orsival is bírod az otthon létet meg apa is rábolint az anyagi részre miért is ne maradhatnátok otthon :) De sokszor sajnos az anyagi rész elég döntő .

munka
Mit is irjak jó nagyon aranyossak a gyerköcök nagyon meg jó is dolgozni furi hogy kapok fizut :lol: csak csendben halkan nagyon suttogva jegyzem meg egyébként úgy érzem kicsit túl vállatam magam :oops: :roll: minden reggel mire szétszorom a srácokat megyek is dolgozni és mire begyüjtöm őket meg bevásárolunk sokszor 6 óra mire haza érünk alig vártam hogy péntek legyen de nagyon erősítem magam hogy lesz ez még jobb is majd megy ez még gyorsabban és jobban is .... :)

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj lemaradt

ERszényes
nagggyon csini lettél :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Cukker, szinte éreztem, hogy félreértesz :) :oops: Persze, hogy tudom, hogy ott van Bence. :wink:
Egyébként valahol azt olvastam, ha több, mint 5-6 év különbség van a két testvér között, olyan, mintha egykék lettek volna. :roll:

Laimere, ez az 500 kalória nagyon durva. Sztem ne csináld, kikészíted magad. Tornázni nincs lehetőséged? Egyébként nagyon helyesek a lányaid! Milyen egyformák vagytok a nagyobbikkal a közös képen :D

Lili, Zsófi meggyógyult már? Kezdesz belerázódni a két gyermekes anya szerepbe?

Kazi, nekem is az jutott eszembe, hogy ne fogd le Larit a fogmosáshoz, csak megutálja. Orsi sem mossa még, csak megeszi a fogkrémet :roll: :D Azért próbálja utánozni Flórát, aki mellesleg imád fogat mosni (hurrrá). Egyébként O.-nak mindig is különös kötődése volt a fogkefékhez, fogkrémekhez. :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz, még teljesen lefutott ügy az itthon maradás, de ez a jelenlegi állás. Ez még változhat persze...
Elhiszem, hogy fáradt vagy estére, pedig Te eddig is pörögtél ezerrel, de ez azért más jellegű munka (is).

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

laimere: szerintem alapból nem jó az oylan diéta ahol "éhezel". Egyrészt nincs energiád, másrészt tényleg nem tudod sokáig csinálni és ha visszaállsz a "normál" táplálkozásra több jön vissza, ahogy Roz is írta.
Én életemben most először csinálom úgy igazán komolyan a fogyót+kondit. Most működik kopp-kopp....
3 szabályom van:
1. Édességet nem eszem. Semmit, semmilyet. Mert nálam minden így megy. nincs átmenet.
2. kb. du. 2-től nem eszem szénhidrátot...de mást mindent. És nem éhezem!!!!
3. minden nap mozgok minimum fél órát. Mindegy mit de pörögjön a pulzus az a lényeg.
Ha szoptatsz akkor viszont nem szabad se éhezni se túl megeröltetőt mozogni.
(bocsi hosszú voltam... :oops: )

Lina: köszi az infót, már hallottam hasonlót, de nem aggódom majd megoldom valahogy a helyzetet. Nem azt mondom nem mennénk tönkre ha nem dolgoznék, de nekem terveim vannak. Családot se tudunk bővíteni addig...ahhoz meg pénz kell.... :roll: :lol:

Roz: elhiszem h nehéz most mindent összehangolni, munka, család, gyerekek!! Tuti belejössz!! :wink: :lol: :lol:

Cukker, hajny: köszia bölcsis infót, hát először munka kell, utána már Janát megoldom... :wink: :lol:
Húúú kávé, én tiszta kávéfüggő lettem, már napi 2-t iszom. Anyukám azt mondja neki is így kezdődött. Most meg állandóan azt issza.... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Lili: jót nevettem. Zsófit az éltetui, hogy Botika kap szurit.... :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Estelle: Merre vagy? csak nem szülni mentél??? :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok:

Fogmosás:Nekem is mondta Ser,hogy nem fontos ,de Lari fogaira fél nap alatt is úgy rárakódik minden....szerintem olyankor az "eszi" is a fogát!Úgy vagyok vele,hogy jobb egy kicsit most erőszakoskodni,mint a barátnőm gyerekének 4évesen tiszta luk a foga,meg Mirabel csoporttársának meg tiszta fekete,meg el van rohadva(bocs).Lehet nem csak a fogmosás hiánya okozza,de én legalább mindent megteszek a gyerek fogáért.Mirának is volt ilyen korszaka,mikor le kellett fogni,de elmúlt és mostanában úgy kell leállítani,mert már túl sokszor akarja :lol:
Amúgy nem olyan vészes,hogy kapálózna közben meg ilyesmi,csak folyton ki akarja venni a kezemből a kefét.(persze közben mindig magyarázom,hogy erre most miért van szükség).
Azthiszem kifejtettem a témát rendessen :lol:

Estelle még nem írt,hogy szülni indult volna....szerintem csak programja van. :)

Lili:
Köszi,ari vagy. :) (amúgy a mindigmosolygós Lari -nem létezik :lol: ,sőt mostanában inkább mindenki hisztis Larinak hívja :lol: )Ez nekem is tetszett :Zsófit az élteti... :lol:

Laimera:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!A szopi meg csak sztájk lehet szerintem.1-2nap és elmúlik,vagy meg fog jönni a mensid...ilyenkor félálomban szokták kínálgatni,hamarabb elfogadja!Mondjuk nállunk sosem volt ilyen szerencsére.

Erszényes:
Kévéval vigyázz!Nem tesz jót.Én is nagyon szeretem az ízét,de mostmár csak koffein mentesből repetázom-találtam egy nagyon finit!A cserépkályhás számát előkeressem?Vagy már tárgytalan?

Dettus:
Én a dombban szoktam hurka-kolbászt venni.Finit árulnak!
Lari is 86-os cuccokat hord leginkább,de ő inkább szélére veszi fel a ruhákat,mert kis dugó :lol: nem tudom hány centi lehet...
kazi

Sziasztok!

Erszényes
jössz hozzánk melózni?Elintézem. :lol:

Roz
nekem is rossz volt egyeztetni mikor elkezdtem dolgozni,majd átértékelödik minden,minden könnyebb lesz ám hamarosan.Remélem! :lol:

Estelle
megvan a baba már?De jó lenne!

Thymi
te egyben vagy még?Ritkán jössz megint.

Lili
végülis Anna rosszat álmodott,mire én kérdeztem már össze -vissza hablatyolt,már nem emlékezett rá.Ma elég jól ébredt,apa azt mondta kérdezte kelésnél hol vaok,ö azt mondta dolgozok és megnyugodott.Tudja hogy mindig hazajövök hozzá.Ez a legfontosabb neki. :lol: :lol:
Tetszik ez a kárörvendés Zsófinál,tök édi lehet.Biztos sajnálni is fogja,föleg ha sír majd. :lol:

Ser
sikerült intézni útlevelet?Engedte magát fényképezni Hanna?Anna naon élvezte tavaly. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
hát Anna nem híres a fogmosásáról,nem szereti,de minden reggel egy kicsit muszály hogy hozzászokjon.Van mikor tetszik neki.Tegnap kapott egy új fogkefét,két kislány van a fogókáján,ez tetszik most neki. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! Egy gyors beírás:

Egyben még. De tele programokkal hétvégén! Ugye, amíg lehet! Este színházba megyünk, és névnapba. :)

Miért ne szabad kávét inni? Én is imádom!!! :)

Kazi-Melyik a jó kávé? :)

Holnap ctg! Aztán jövök! Puszi Nektek, és köszi, hogy gondoltok ránk!

Bocsi,h. most csak magamról....

Kép
estelle26

kazi: tényleg melyik a jó kávé a koffeinmentesből?? Az nagyon érdekelne, mert tényleg rákaptam... :oops: :lol: :lol:
A számot elfogadom, idén már nem aktuális, de jövőre jól jöhet! :wink: :lol:

Estelle: jól csinálod, programozz is amíg lehet! :wink: :lol:

hajny: persze, hogy megyek oda dolgozni!! És nagyon aranyos vagy, hogy szeretnél segíteni nekem!! :lol: :lol:

thymi: mondtam apának a keddet, átnézünk mi is! Aztán majd meglátjuk őfelsége meddig bírja... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Jana szereti a fogmosást, vagyis amikor én mosom akkor odaadom neki a fogkefét és ő is csinálja. Teszek rá neki kis fogkrémet, persze megeszi mert fini. Nem hiszem hogy sokat ér még ez neki, de legalább megszokja. :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a jókívánságokat Donát nevében,aranyosak vagytok! :D Képeket mindjárt teszek fel.

Hajni!

Igen,hajrá baba,de amíg gyógyszert szedek,semmiképp nem lehetek terhes,meg most 2 szobás lakásban lakunk,amit elosztottunk egy szobáját,így 2.5 szobás,de nem nagy,először kellene lakáscsere.

Lili!

Nem most eldugtam a másik hűtőbe a tortát,így nem vette észre,egészben került az asztalra :lol:

Buli nem volt,anyu volt csak fent,Barbi apjánál volt hétvégén,a mamámon kívűl senkinek eszébe sem jutott felköszönteni még telefonon sem :cry: Mindegy csak barátot választhat az ember,családot nem :D A tortája Bounty volt,nagyon finom,még nem vettünk ilyet.Vettünk rá édi műanyag kisrepülőket,pici partigyertyákkal,nagyon aranyosak,utána is játszottak vele,miután elmostam a torta után.
Vendég

Laimera!

Ha gondolod megcsinálom neked a vonalzókat,csak ehhez kellene pü.-ben a jelszó is,azt meg tudod utána változtatni,meg törpikék pontos szül.dátuma.De nem muszály,csak ha akarod,mert látom így se sikerült,hogy BBCodeot írtál.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi az offért! :D
Vendég

Kép Kép
Vendég

Ja,végülis annyi buli volt,hogy anyu bevitte a szobába,mi meg gyorsan feldíszítettük a konyhát,parti terítő,méhecskés szalvéta,happy birthday-os hosszú fényes felirat,nagyon meglepődött,édes volt,kijön a szobából,meglátja a tortát is,felkiált,Óóóó,nekem csináltatok meglepetést?Aranyos volt nagyon :D

Lili!

Előbb nem írtam,tök gyorsan átment rajtad az időszak,hogy nem voltál toppon,sikerül-e babákkal,stb.Nagyon örülök neki,egyre könnyebben veszed majd,ahogy nőnek.
Vendég

Sziasztok!

Donátnak boldog szulinapot!!!
Kép
Nagyok jok lettek a kepek, latszik, hogy Donat nagyon boldog!:) Mindenkinek izlett a torta?
:wink:

Kisreni, udv. a forumban! Lehet, hogy nem olvastam eleg figyelmesen (sot biztos, mert sebtiben olvastam el a hozzaszolasokat), de fiad v. lanyod lesz? Neve?
Andriskam is rahuzott meg 5 napot odabent...legalabbis papirforma szerint.

Erszenyes, jo lett a hajad! :D

Lili, Andris is szerdan kapja az elso oltast. :roll: Katira anyu fog addig vigyazni. Rengetegen szoktak menni tanacsadasra, idopont-sorszam nincs, ugyhogy lehet varakozni jo sokat. :evil: Nekem is egyszerubb csak Andrisra figyelni. Kivancsi vagyok a merlegelesre, szerintem lesz akkora a sulya, mint Katinak 4 hosan, pedig o sem volt kicsi baba... :shock: :lol:
Zsofi es a szuri :lol: :lol: :lol:

Dettus, sikerult hurkad enned??? :wink: En mar nagyon izgulok, hogy fiu-e vagy lany! :wink:

Roz, nem lehet konnyu, de biztos egyre gordulekenyebben fog menni minden!

Es itt jut eszembe Pille otthonmaradas is. Anyukam mindig azt mondja, hogy sosem lesz olyan jo dolgom mint most van. Lehet hogy faraszto idonkent itthon a gyerekekkel, de ez csak meg farasztobb lesz, ha vissza kell mennem dolgozni.
Ket evig meg biztosan en is itthon maradok, de valoszinuleg addig mig Andris oviba nem megy. Most azon gondolkodom, hogy Kati mikor menjen oviba. Nem is tudom hogy van ez evvesztes gyerekeknel. Szivem szerint a leendo baptista oviba adnam, de ki tudja mikorra keszul el. :roll:

Ja es nekem allast is kell keresnem. Sajnos nem tul jok a kilatasaim pedagoguskent, pedig en uuugy szeretnek ujra tanitani!

Kazi, szerintem is sokat nott az utobbi idoben Lencike! 8 honap van a lanyok kozott (ugye Dettus? :P ), de teljesen megertik egymast, mar nagyon reg ota (kb. egy eve?).

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cukker, tudod te is, hogy csak a szoktatas eleje a nehez. Biztos egyre konnyebben megy majd az elvalas (dumalok en, aki meg sosem csinalt ilyet). :roll: Nagyon edes Adri a kepen! Es tok jo, hogy az unokatesoja is ugyanabba a csoportba jar!

Nana, ki keszitette Danirol a kepet? Fantasztikus jo lett! :D Mar kesz ferfi! Marcipantorta?

Adrienn, magatokrol is irj! Mi ujsag veletek?

Geli, bar en sosem hasznaltam kengurut es kendot is csak parszor, de en inkabb az utobbira szavazok. Nekem egyik sem jott be, most is maradunk a babakocsinal, bar fogalmam sincs, hogy fogja Kati birni a hosszabb setat, mert a babakocsinkhoz sztem nem lehet testverfellepot szerelni. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Üdv mindenkinek!

Kedves Reni, iwiw-en írtam neked, mindig rátok gondolok. Remélem minél hamarabb megláthatjuk a kis pocaklakótokat. Gondolom anyósod is alig bír már magával. Teljesen igaza van.

Sbea, majd mi is jól megismerjük egymást, sok jó kis helyen is elfér, melyet a kis klubbunk is bizonyít.

Szülinapos legénykénknek pedig sok boldog szülinapot!

adri, ne csak mástól követeljük a képet, te is rakjál fel minél többet Leviről!

Kép
Kép
kisévi

Zsófi és a szuri.....hát ő nem kérörvend, csak eddig ő kapott 6 db-ot, és ezért mondja, hogy most Boti kap. Sztem ezzel is közelebb került a tesó egy kicsit a szívéhez, hogy nem csak őt szúrják. Bár ki tudja, h. mit gondol.....

Kazi, a fekete, rohadt fogak a cukros italoktól, és a nyalókától szoktak lenni én úgy tudom. De Ser jobban tudja sztem.
birolili

Don: fúúú de guszta az a torta!!! Milyen ötletes rajta a sok kis játék! Aranyos lehetett ahogy megörült a meglepinek!! Ezek olyan szép pillanatok!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

A koffeinmentes kávé:Nescafé gold -piros kupakos,üveges.A tescóba szoktam venni.Én nagyon szeretem!

Don:
A képek aranyosak és tényleg látszik Donáton,hogy nagyon örül neki! :) És honnan volt a torta?

Lili:
Nemtudom,hogy mitől olyan a gyerekek foga,de az biztos,hogy a mosás csak jót tesz neki! :wink:
kazi

Erszényes:
küldtem a számot! :wink:
kazi

Sziasztok!

Don
naon szép a tortátok,bounty-s?Hmmm,az tutti fini lehetett.És mit kapott ajándékot?

Erszényes
neked segítek bármikor,mondjuk másnak is. :lol: Ha bizti van kedved dolgozni.

Lili
nem szoktál Katticékkal talizni?Olyan rég írt,nem tom mi van velük.

Olyan naon fincsin sütött ma nap,bár tartósan maradna ilyen az idö. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: köszönöm, aranyos vagy, mint mindig!! :lol: :lol:
Holnap sietünk, és majd segítek Zsunak is. :wink: :lol:

kazi: megkaptam, köszi! :wink:

KépKép
erszényes

hajny: én is nagyon örülök a jó időnek. Annyira sok hó elolvadt nálunk. Szinte alig maradt! Én meg remélem már nem is lesz több, száraz marad az idő meg az utak és sokat süt a nap!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

hajny: a lényeget elfelejtettem: persze hogy van kedvem dolgozni!! Állok elébe!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Hajni
Hétfőn megyünk majd fél 11 körül felétek.
Nem akarok még szülni. Kicsit korai lenne. Ritkán jövök, mert mindig van valami, meg ha apa itthon van nem nagyon jutok szóhoz. Meg nem is akarom h szó érje a ház elejét h mindig a gép előtt ülök…

Geli
Hordozókendőre szavazok én is. Gyopivak orvosi utasításra kenguruztunk (csípője miatt), de utáltam, mert annyira nyeklet nyaklott benne és így féltettem a kis gerincét. Folyton fogtam a hóna alatt h ne „üljön” a fenekén. A kendőben fel tudja venni a magzati pozíciót és így ő is úgy érzi, mintha még bent lenne.

Estelle
Végre dűlőre jutottunk apával…Bimbóvédőt viszem magammal, mert az elején Gyopi kis benga volt (v én vagyok genetikai selejt) és csak úgy tudott szopizni a bal mellemből (jobbal nem volt gond). Aztán szép fokozatosan leszoktunk róla…
Érdekes ez a torzulás dolog. Én nem vettem magamon észre semmi különöset, csak szülés után h milyen sovány lettem ahogy lement a sok víz…

Ser
Annó én is ébresztettem Gyopit, ha 4 óránál hosszabbat aludt napközben. Esti fürdés után reggelig viszont rábíztam az ébredést…bevált. Így nem cserélte fel a nappalt az éjszakával és az éjszakai rend hamar kialakult, ha a nappali ingoványos is volt sokáig…

Donoé
Boldog szülinapot Donátnak!

Reni
Jakabszálláson melyik utcában laktok?

Laimrea
Én sem ajánlom a fogyit szopi alatt! Nálunk is volt szopisztrájk. Sőt kb 4-5 hós korától csak félálomban volt hajlandó szopizni. Nem is kínlódta, volna vele, csak az volt a gond h a hozzátáplálás sem hozott sikert, mert nem akart enni. Így maradt az altatás-evés, altatás-evés. Alig vártam h egyen rendesen h ne kelljen kínlódni a szopival…remélem nálatok nem lesz ilyen tortúra…

Lili
Zsófi de kis gonosz

Erszényes
Kávéra én is nagyon rászoktam…90/50 mellett kell is, de nehéz 1-nél megállni. Így is néha bepörög Nimó.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszönöm a hurkás tippeket,még nem ettünk,de holnap már tényleg beszerezzük :lol: .

Lili,doki tényleg aranyos,múltkor már nevetett rajta,hogy mennyit kérdezek,szerinte nem kéne a kismamiknak annyit bújni az internetet.... :lol: .Lencinek már az elejétől meséltünk a tesóról,szokott a pocihoz bújni meg simizni :D .Zsófi jópofa :) .

Dóri hát mi is izgulunk :lol: ,nem is tudom,hogy bírom ki februárig!Testvérfellépő úgy tudom van olyan,ami tutira bármilyen babakocsira felszerelhető.

Don nagyon édes Donát,kis vigyori,hogy örült a tortának!Tök jó ez a repülős ötlet.

Fogmosás:Lenci hagyja,hogy megmossuk neki,aztán ő magának,ami abból áll,hogy seperc alatt szétrágja az egészet :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Mi még mindig egyben. :cry:
A derekam elkezdett fájni du. Ez talán jelent már valamit. De elől semmi :cry:
Holnap reggel megyek én is NST-re.

Dóra
Kislányunk lesz, Andrea a neve.

Thymi
Dózsa György utcában lakunk (54-es főút mellett). Miért kérdezted? Ismersz itt valakit?

Jó éjt!
Sziasztok!

Kép
kisreni

kisreni: holnap már lehet fenn lesz nst:)

Majd vizsga után visszalépek az életbe(azt se tudom milyen nap van, de ha összejön ez az utsó)

Utólagis: szüli-névnaposoknak BOLDOG? BOLDOG, DOn, Donátnak is (gyors néztem a képeket:csillagszemű)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

? !!!! akart lenni

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Thymi, nem gonosz Zsófi, nem azért örül.....na mindegy, eléggé félreérthető lettem ezzel a szuris dologgal...... :(

Dettus, nekem is mindig ezzel jön a doki, h. nem kellene annyit internetezni. :) Sztem pedig jó dolog, csak félreérthető. :D
birolili

Sziasztok!!!

VAgyok, csak olvasóban, de többször is egy nap!
Levi iszonyatosan hisztis, ha nem az van amit ő akar, olyan ordítást csinál, hogy sokszor megsajnálom és felveszem, engedek neki. Apa még engedékenyebb.
Lányok! mit csinájak vele?????? már sokszor a hidegzuhanyon gondolkodom, persze mindkettőnknek kéne akkor :? De már sokszkor nagyon kivan a fejem, a sírás kerülget....
Az éjszakák, szörnyűek megint, félóránként ébredünk :cry:

Lili!
Köszönöm!!!!!
Nem értettük ám félre!!!

Don!
dehogy volt off :D
Boldog szülinapot Donátnak!!!!mint mindig most is megkésve :?

Kazi, Erszényes, Thymi...
sajna kávéőrült vagyok én is, nekem a napi 3-4 a minimum, és nem koffeinmentesből..... :? De egyszerűen imádom az ízét, nem tudok leszokni róla :roll:

Hajny, Erszényes, Thymi!
jó, hogy ennyit tudtok csavarogni, mi itthon punnyadunk, ritkán megyünk városba :? ha megyünk akkor is csak bevásárolni
már alig várom a tavaszt, mert ez a bezártság is megöl.....

Estelle!
várom ám az infót!!!!láttam ám, hogy hiányoltál
adrienn021

Reni
Anyu is ott lakik a Tavasz utcában, keresztanyámék meg az Arany Jánosban

Lili
Nem úgy értettem :roll: a gonoszt. Tudom h ő ezt h éli meg....1 dolog van amit megfogadtam gyerek fejjel: minél többet megőrizni a gyerekségből, gondolkodásból. Remélem sikerült :wink:

Adri
Engem ne nagyon irigyellj! Nemsokáig tart a "szabadság". :lol: Megint röghöz leszek kötve....szoptatás....tudod

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Donátnak! Nagyon édi a képeken! Milyen nagy fiú!

Adri
Petike nálunk is nagyon hisztis tud lenni. Nekem azt tanácsolta egy homeopátiás doki, hogy fél sedatif-ot adjak neki este, ha nagyon hisztis meg nyűgös akkor egy felet lehet napközben is. Nálunk bevált. Sokkal nyugodtabb lett. Dorka születésekor is kapott, s nem volt vele túl sok gond. Nyugisabb lett, jobban játszik, s alszik is, s így sokkal kipihentebb, nyugodtabb. Nekünk nagyon bevált. Pár napig kapta, nem kell sokáig adni. Én is szedtem, főleg este, nyugodtabban, mélyebben aludtam, s kevesebb alvás is elég volt.

Lili
Nem értettük félre Zsófit. :lol: Mikor kapja Boti a szurit? Dorkának nem volt tőle semmi baja, szerencsére. Igaz borogattam a lábát, de nem csomósodott be. Petike még a régi oltási rend szerint kapta meg, neki a borogatás ellenére nagyon csúnya volt, a be is lázasodott. Bár anyósom szerint (védőnő) rosszul adták be neki a szurit, azért volt olyan csomós. Dorka 25-én kapja a négyhónapos, utolsó oltását :)

Estelle, Reni
Mi újság Veletek? Egyben még? Nagyon szorítok Nektek! :lol: De jó lesz Nektek! :lol:

Erszényes
Szerintem is tök jó a hajad! Nekem a hossza is tetszik! Én most növesztem még egy kicsit.

Bepagabi
utolsó vizsga? Az jóóóóó:-) Mennyi van hátra a suliból? Én tavaly februárban államvizsgáztam, már csak egy nyelvvizsgát kellene összehozni. Csak hát nem igazán tudok tanulni. Talán pár hónap múlva.

Thymi
Minden rendben Veled? Vigyázz magadra!

Szép napot nektek

Andi
kocsisandrea

na kezdek összeomlani.....
Levinek már reggel is adnom kell tápit, mert csak játszik szopi helyett, sztem már nincs mit szopiznia igazán. Nem adok sok tápit, csak 130 ml-t, reggelizni viszont nem hajlandó, eszik két falatot és tovább semmit. Kapja a bérest, de semmi...
se narancs, se gyümi nem kell neki :roll: , örülök, ha egy kis sinlacot eszik, de nem adhatok csak azt neki, attól nem fog felnőni
:?: mit csináljak????
adrienn021

csináltam vonalzót.

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?