Sziasztok!
Fú, ez igen! MIlyen sokan vagyunk, és olyan jó, h. ilyen sokat írtok.
Laimera, ne legyél depis!
Fontos pont most fogynod, mikor még szopizik Rita? TEdd át későbbre, ha nem érzd jól magad.
A gyerekeknek most nagyon szükségük van Rád. ÉS persze Neked is szükséged van egy
nagy adag türelemre most! ( gyereknevelésnél nincs jobb türelemre, toleranciára szoktató) ÉS ha ideges vagy....én magamról tudom, ha ideges vagyok, akkor mindkét gyerkőc is.....és az hova vezet?...... Dávidkát sajnálom, remélem helyre jön, és csak átmeneti.....
Roz, torta csuda jó lett! Ügyes vagy! ÉS az alvós pózok......
HOgy tudnak így aludni....nem kényelmetlen nekik? MEnniyt alszanak ebben a pózban?
Dóra, édes a két lány nagyon! Andriska jól van? NEmsokára 2hós oltás.
KAtika megy veletek? ZSófi szeretne jönni. MOst ez élteti, hoyg Boti is fog kapni szurit.
HAjni, olyan jó, h. mindig jókedvű vagy!
Mi volt a baj Annával?
Ági, tényleg tuti jó lett a hajad!
CSavizzatok nagyot!
Estella, hívtam a nőcit, tök jó lesz sztem. Nekem eltorzult mindenem, de aztán szülés után pár nappal elmúlt. Ez a víz.
Kisévi, aranyosak a képek a lányokról!
Cukker, sajnálom a bölcsit, reméljük, h. jobb lesz!
Kisreni, üdv közöttünk. MEgszületett már a kislányod?
Dettus, dokival meg vagy elégedve?
Aranyos, ugye? Lencikének beszéltetek már a tesóról? Juj, de jó lesz, ha kiderül a neme.
Geli, ne szégyeld magad!!!!!!! Szerintem abszolút normális dolog...amikor nem alszol rendesen, a nagyobbra is szeretnél figyelni, ráadásul a Te hormonjaid is össze-vissza keveregnek......nem egyszerű az eleje, az tuti. DE lesz jobb is reméljük.
Sztem az elejére, amíg ilyen kicsi a hordozókendő jó, de később sztem jobb a kenguru. Mi Zsófival sokat használtuk, sokáig a kengurut, olyan volt nekünk is, mint Pillééknek. Volt, hogy 3órát aludt benne.
Nana, gyönyörű a kép Daniról! Szuper ez a sok torta, buli! Élvezi a nagylegény?
Adri, abszolút egyetértek Serrel! Zsófi 2évesen is "csak" 11kiló volt. DE gyönyörű egészséges lány, vidám, kiegyensúlyozott.
Kocsisandi,
GRATULÁLOK NEKTEK Örömmel olvastam. Olyan megható, ugye?
Don, mi is hasonló attrakcióval szívjuk Zsófi orrát. DE a legutolsó alkalommal, mikor mondtam neki sokszor, h. nem fáj, csak hangos, abbahagyta a sírást, és csak pilázott.
Édes volt. Aztán mikor kész voltunk, mondta is: nem fáj, csak hangos.
DONÁTNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Torta evés lesz?
VAgy volt? Hűtőből, trancsírozva?
Pille, sztem is jól döntöttél, hogy otthon maradsz Orsival. NEkik még sztem nagyon kell az anya. Olyan kicsik. ÉS éppen ezért örülök, h. Zsófi csak 4évesen lesz ovis......lehet, h. nem lesz pont ezért könnyű a beszoktatás......
Kazi, lefogod Larit a fogmosásnál?
Egyszer Ser azt mondta, h. férje mondta - fogorvos, hogy felesleges erőltetni a fogmosást, ha nem akarja, nem létszükséglet a fogmosás még. Lehet, h. ezzel csak megutálja, nem?
Olyan szépek a lányaid, és a "mindigmosolygósLAri" - imádom!!!!!!
Azt hiszem ennyi, jegyzeteltem, annyi minden volt......
Jó éjt MIndenkinek!