Zsu!
Nagyon tetszik a kép!!!
Holnapi naptól pedig sokat gondolok rátok, hogy minden ok legyen, neked kitartás míg bent lesztek.
Kat!
Szia! Jó hogy visszataláltál hozzánk. Nem semmi az évvégi sztori.
A két kicsi együtt kocsikáznak? Vagy Gergő már gyalog jár, hisz még Ő is kicsi. Aranyosak vagytok a képeken.
Timi!
Hogy vagy, hogy birod?
Maja? Most már tényleg rájöhetnének mi a Maja baja. Én akkor is szorgalmaznám a teljes allergia vizsgálatot. Ház milyen állapotban van? Bocsi a kérdésért, de nem penészedtek véletlenül? Mert ez is szokott gondot okozni a kicsiknél.
Hajni!
Te, hogy vagy?
Csodálak, nagyon jó birod, mikor a Lillához kelsz, ilyenkor állandóan mész a szobája és a ti szobátok között? Nem bírnám, nekem az is farsztó, hogy a mellettem lévő kiságyből kivegyem éjjel, fájnak olyankor az izmaim.
Anett!
Végre sikerült úgy ahogy visszaolvasnom. Végre téged is megismertelek egy kicsit.
Nagyon szépek vagytok a képen. Kitartás míg Apa nincs itthon. Meglátod, pár hónap és csodálatos összhangba lesztek a kislányoddal. Ne görcsölj, jó anyuci vagy. Szakkönveket meg kidobni...
Jutta!
Nem kell az ennyire szogorú napirend.
Tápszeres Anyucik, Ti adtok inni a kicsiknek? Jutta sokat gondolok rátok, én adnék teát, vagy legalább vizet Dorkának, lehet, sokszor ez is elég lenne neki 2kaja között.
Ciripke!
TE is mindig eszembe vagy mikor a fiúkat öltöztetem.
Olyankor egyből lehigadok, neked még nehezebb. Én is alig várom, hogy jobb idő legyen, vagy legalább üljön Ákos. Egyszerűen kicsi ez az új kocsi. Egész hétvégén szidtam magam miatta. Mózes kirakva, már csak bekanalizni tudtam a gyereket.
Rita!
Ha nem gond, én kiváncsi lenénk Lara súlyára.
Mi pénteken 4 hó után hazajöttünk Mutiékhoz. Hirtelen jött. Apa beteg lett (már megint.
) Így Ő javasolta, hog jöjjünk haza, hogy a fiúk el ne kapják. Anyuék persze nagyon boldogok, el is hoztank minket. Tehát most Hajdú-Bihari levegőt szívunk.
Holnap holnapután ingatlanosok lepik el a lakást, hát...nme tudom, hgy jó ötlet eladni a lakást...
Andi!
Milyen lesz az új lakásotok? Láthatunk majd róla képet? Net lesz? Remélem a költözés után, hamar csatlakozol hozzánk. Tényeg felújítás lesz, vagy már folyamatban van? Ja szárítósmosógép: Én még nem kaptam meg, mert a rávalót elköltöttük..
DFe a márkája talán olyan mint a Zsué, csak ez szárít is.
Itt ma sütött a nap, kint napoztunk a fiúkkal.
Móni!
Nálatok mindenk ok?