Sziasztok!
Helyre igaízítás,úgy védtétek Esztit ,hogy el kell mondjam az előzményeket is.Én neki drukkoltam a megában,egyéniségnek tartottam,és Márk is nagyon kitalált egy stílust neki,ami kimondottan jól állt,végig drukkoltam hogy nehogy kiessen,és mikor kiderült hogy Tomival összejöttek majdnem sírtam,úgy örültem.Mikor kiderült,hogy ők vették meg a szembe házat ,teljesen fel voltam pörögve,már gondolatban a fellépő ruhákat terveztem neki,és mivel mind a ketten kisbabás anyukák lennénk,arra gondoltam,hogy egész sok közös témánk is akadna,mi több a lemezét megjelenés napján már letöltötte apa.Így ennek reményéban vártam,hogy egyszer eljönnek bemutatkozni,hogy ők az új szomszédok,és ha csak befektetésnek is vették ez a lakást,de a pénzt a hangszigetelésen spórolták meg.Szóval ha én valahová odamegyek lakni,akkor elmegyek a közvetlen szomszédokhoz,és bemutatkozok,mégha a megasztár sztárja vagyok akkor is,és elnézést kérek,mert nem szigeteltem a helységet ahol próbálok reggeltől késő estig,nem törődve azzal hogy nálunk esetleg a baba szoba pont feléjük néz.,és este fél 12 kor az üvöltő rock zene nem biztos hogy egy 2 hónapos baba nyugodt pihenését szolgálja.
Én nagyon vártam,hogy ide jöjjenek,de emberileg csalódtam Esztiben,és azt hiszem ezt a sztorit most itt le is zárnám,nem beszéltem volna csalódottságomról,csak Ági kérdezett,és kibukott belőlem az igazság....és ezt most azért írtam le,mert a reakciókból úgy éreztem én vagyon az egyes számú közellenség mert Esztit nem ajnározom.
Változatlanul hallgatom a számait,és ugyan olyan tehetségesnek tartom ,mint anno,csak,mint embert nem tartom sokra,enni.
Én is volt ,hogy egy évig laktam egy lakásban,de neveletlen akkor sem voltam.
De ez csak az én véleményem.
Bogy gyógyulj meg.
Niki tök szép a kocsi.
Sterilizálás:Én forró vízban mosogatóval elmostam mindent,mi is 3 hét után cumisüvegeztünk,de soha nem fertőtlenítettem,csak alaposan elmostam.
A 2 kiló koszról én is hallottam,és igaz,mert ha belegondolok anno mikor a Rákospatak parkban laktunk a játszótéren a homokozóban mi koszt megettem,kutya macska meg ki tudja még ki járt oda,de nekem cukrászatom volt ott,és néha megkostoltam amit sütöttem,pl.almás pite,vagy szőlő formás piskóta,kókuszkocka
megettem én ott a játszón sok mindent,nem akarom arany kalitkában tartani a fiamat....viszont attól már most frászban vagyok ha tavasszal kimegy a kertbe van egy csomó dísz bokor aminek mérgező a bogyója,nehogy megegye.
Pusza megyek fürdeni aztán fekszem,mert megint cudar éjszakánk volt.