Új privát üzeneted érkezett!

Szofi -mindhárom gyerkőcöt gátvédelemmel szültem -az ikreket is :) ...úgy indultam neki hogy szeretném és aztán menet közben elválik hogy lehet -e -és lehetett :)
Kata - nagyon csini vagy -látod csak menni fog simán... :)

Kép
Kép
panni7

huh, lányok, mennyit írtatok hirtelen! :D

Tontica: j
a, az a pénz is jól jön ilyenkor :D rossz lehet valóban, hogy olyan hamar visssza kell menni dolgozni.én nem bírnék.meg szegény piciknek az tuti nem jó.
Maminti:
REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ aNDRISSAL!
De a bruttó már amúgy is meg van adóztatva. még mit tudnak abból levonni? azért gondoltam, h nettóból.
Kamilla:
nyugi, nekem is ekkora. azt szokták mondani az ismerőseim, h ők ekkora hassal mentek szülni. ajjjaaaaaj, mi lesz mg ittt 3hónapig!-szoktam gondolni ilyenkor :D
Banika:
hát én is élveztem a kismamaságot és még most is, csak már nem szeretnék egész életemben terhes lenni.nagyon kezd kényelmetlenné válni a dolog. nem tudok feküdni, ülni, nehéz a hasam...... az kárpótol, mikor nyugiban vagyok és ficánkolnak a picurok.meg érzem a kis testrészeiket.azt még nem tudom, h mi micsoda, csak érzem, h ott van :D
Kevinszpészi: nagyon csini vagy!
Szofi:
Jaj, ez komoly? én bevallom félek picit a gátmetszéstől.reméltem, h nem lesz rá szükség.de úgy látszik hozzá kell szoknom a gondolathoz.... :cry:

szanet

jaj, most látom, h van aki gátvédelemmel szült.huh. VAN REMÉNY!!!! :D :) :lol:

szanet

Gátvédelem??? Hát én örülök, ha nem császár lesz, de azt valahogy kizártnak tartom, hogy belőlem ott alul vágás nélkül bármi is kijöjjön. Egyelőre azt sem tudom hogy fekszenek. Nem készülök semmire, lesz, ami lesz megyek majd szülni.

Hát az igazat megvallva, nekem nem sok jutott az áldott állapotból. Az elején utáltam terhes lenni, úgy 3 hónapig, aztán jött egy hónap, ami egész jó volt, most meg már alig bírom el a hasam és még 4 hónap hátra van. Azt hiszem mindenkinek jobb lesz, ha már kint lesznek.

Kevinszpészi! Jól nézel ki! :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Maminti!
Szerintem az ikreknél nem árt, ha valami napirendet kialakít az ember lánya, mert különben az egész nap etetéssel telik. Én megébresztem őket, ha itt az ideje. Persze nem percre pontosan. Persze az egészhez az is hozzátartozik, hogy alapjaiban a gyerkőcök alakították ki a napirendet én csak fenntartom.
REmélem nem lesz gond a neurológián. A Juci féle Dévény tornát sokan dícsérik. Gondolom az is segíthet a kicsin.

Tontica!
Hát én eddig a kamaszorba nem gondoltam bele, én egyenlőre a hisztis dackorszaktól félek. Gergő már most is olyan akaratos, fogalmam sincs mi lesz később... :roll:

Juci!
A Ringató foglalkozások nagyon jók. Én kismamakoromban jártam rá és elég sok dalocskát, mondókát megtanultam, amit most is énekelgetek. Már alig várom, hogy mehessek. Azt hiszem márciusig várok, aztán usgyi... :wink:

Kismamák!
Nagyon szép a pocakotok! :)

Kamilla!
Kitartás! Persze az ikres pocak jóval nehezebb, mint ha egy baba lenne odabenn, de hamar el fog telni a hátralévő idő!

Szanet!
Remélem a dokid megváltoztatja a gátmetszésől kialakított véleményét és sikerül úgy szülnöd, ahogyan szeretnél.

Banika!
Üdv a csapatban!
Én is imádtam a pocakos létet. Kb a 32. hétig jártam kismamjógára is. Persze nem tudtam már gyorsan menni, egészen lassan cammogtam.
Nekem az utolsó pár hét telt nehezen (én a 39. héten szültem), mert sajnos benntartott az egyik doki (nem a sajátom) a kórházban a 37. héttől, pedig semmi bajom nem volt, csak az ctg szerint akkor éppen méhösszehúzódásaim voltak. :roll: Na, de ez egy másik történet...

Times, Egok!
Hol vagytok? Nem ér hűtlenkedni!!!

Mindenkinek puszi
Gica

Kép
gica1

Szofi, ne aggódj a sok magzatvíz miatt, biztosan nem lesz ebből gond, figyelnek rád a dokik... A cukorvizsgálat miatt nem irigyellek, én is a jövő héten megyek, brrrr

Panni, a gátvédelmet előre megbeszélted a dokiddal? Vagy szülésznőt választottál és vele együtt készültetek fel erre? Én a gátmetszéstől mondjuk annyira nem tartok, mint a császármetszéstől, de azért jó lenne ezt elkerülni...

Szanet, köszi :) Eddig én sem tudtam, hogy mikor melyik testrészüket dugják ki a lurkók, de tegnap az UH-on meglestem, ki hol van, és általában Marci az, aki fent a bordáim alatt kóborol, Csenge a szeméremcsontom alatt szokott feszíteni, és őt inkább akkor szoktam érezni, ha járok-kelek, Marci viszont ülő helyzetben feszít :)

Kamilla, én is sokszor szoktam így érezni... :roll:

Ezzel a kamaszkorral kapcsolatban én tényleg bajban vagyok, de valahogyan úgy gondolom, hogy ha az ember előtte 10 évig jól neveli a gyereket és próbális normális értékerendet átadni, akkor olyan nagy probléma nem lehet... persze tudom, naiv vagyok, és ott van még egy csomó befolyásoló tényező, iskola, haverok, stb... De remélem, a gyerekeink az apjukra ütnek majd, aki egyébként előttem minden szempontból példakép és olyan jó csávó, hogy remélem, a gyerekek is észre fogják venni, hogy követendő példa a fater viselkedése :)

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

A tegnapi dorbezolasom (1-ig neztuk a tevet Apaval :lol: ) es Alex hajnali kelese miatt ma kisse homalyosan latom a kepernyot es menten leesek a szekrol :lol: igy csak a legfontosabbnak tartott dolgokrol:

Sok magzatviz: NE AGGODJ! Engem azzal ijesztgettek hogy nagyon keves megse lett semmi baj. :D

Serv: nem mertek, csak mondtak hogy koldokservuk van de majd elmullik, nem kell vele semmit csinalni. A hugom fianak is volt, mar nem latszik Neki, most masfel eves.

Gatvedelem: biztosan lehet anelkul is de szerintem nem kell ezt tullihegni, szules kozben nem az lesz a legfontosabb, meg sem erzed amikor vagnak. Nekem az elso fiamnak sokkal nagyobb vagasom volt mint az ikreknek es a szules is sokkal nehezebb es lassabb volt akkor.

Nagy gyerek bevonasa az esti masszazsba: jo otlet, bar az max. csak kremezes es simi, simi lesz de az is valami. :D

Panni: 5 honaposak a babak?! Kepeket!!! :D Miket csinalnak mar? (ez hulyen hangzik de nincs erom szepen fogalmazni) :lol:

Az enyemek tegnap ota egymasra nevetnek es fogdossak egymast, olyan edesek, meg kell Oket zabbantani, uuugy imadom Oket! Hu, de jo hogy tulvagyunk az elso 3 honapon! :roll: :) Most jon a szebbik resze amikor mar nevetnek, kurjongatnak, "beszelnek" stb.

KépKép
KépKép
tontica

Navia!

Lehet, hogy én értettem félre amit írtál, de szerintem nem egyre gondoltunk! Nekem nem azt mondta az orvosom, hogy nem szülhetek természetesen, ő abszolút hüvelyi szülés párti (ez nálam is fő szempont volt az orvosválasztásnál). Viszont a hüvelyi szülést valószínűleg nem tudom megúszni gátmetszés nélkül az elmlített okok miatt. Azt mondta, ha később valami gond lenne, akkor őt emiatt utólag felelősségre vonják, ha nem végzett az előírásoknak megfelelően gátmetszést. Ezek szerint vannak olyan orvosok, akik mégis megpróbálják enélkül. Gondolom ehhez nagyon optimális körülmények kellenek, ami ikres szülés esetén viszonylag ritka. Arra még rákérdezek, ha minden adott megpróbálhatjuk-e az elsőt gátvédelemmel, és csak a másodiknál mérlegelje a vágást. Ha nem megy tudomásul veszem, ettől nem tartok annyira, mint a császártól. Gondolom repedni még rosszabb, akkor inkább vágjon előtte, ezt viszont csak ő tudja ott helyben eldönteni. Én már annak is nagyon fogok örülni, ha összejön a természetes szülés, szerintem az a néhány öltés lesz az utolsó problémám, ha odáig jutunk.

De én egyenlőre csak tájékozódom ezekben a kérdésekben. Szívesen meghallgatnám anyukák tapasztalatait.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Teljesen kiakadtam ma. megkaptam az afp-m eredményét és 2,46MoM.Pirossal aláhúzva,óriás betűkkel ráírva,hogy határérték.A frász jött rám.Szegény aszisztens nem győzött magyarázkodni,hogy a hülye orvos aki értékelte,nem vette észre,hogy ikrek.
Minden papíromon rajta van nagybetűkkel.
Ráadásul a dokibácsim 1 hete műtötték(kilyukadt a vékonybele).
Azért családban maradok,mert a fia is nőgyogyi és eredetileg amúgyis hozzá jártam.Szegénykém látta rajtam,hogy mindjárt végem és annyiban maradtunk,hogy inkább menjünk el Pécsre,mondván több szem többet lát.
Tényleg nem annyira vészes ez az eredmény,vagy csak meg akartak nyugtatni?Nem mintha nem bíznék benne,mert nagyon normális akárcsak az apja.Mégis kicsit parázom.
Vendég

Szofi!
Nálam is mind3 lurkó etszés nélkül jött a világra. Igaz, szerintem az ikreknél nem volt ideje vágni a dokinak :D
Sok magzatvíz: egy barátnőm most szült, neki is azt mondák, d nem volt semmi gond.

Szanet!
Nem a nettó a megadóztatott? Vagy idáig tévhitben éltem?

Kamilla!
Beszéld meg a gyerkőcökkel! Nem vicc! Én megbeszéltem velük, hogy rendesek lesznek és befordultak-ígyis lett. Egy ikres ismerősöm meg nagyn nem akart term szülni, csak császárral, ő is megbeszélte velük,m csak az ellenkezőjét, és mind a ketten szépen keresztbe is fordultak. Megéri kipróbálni :wink:

Gica!
Én is ébresztettem őket. Csakmost, hogy Hanga 2 és fél óránként kel, nincs szívem ANdrist is ilen sűrűn ébreszteni, főleg, mert a kiscsaj sokkal kevesebbet van fent, mint ő. És neki nincs is szüksége annyi kajára, mert egyszerre többet eszik, viszont Hanga 70-80akat nyammog csak, nem csoda, ha korábban éhes lesz! :?

Kép
Kép
maminti81

(Most vajon miért hagytam ki egy csomó betűt a szövegemből? :roll: )

Kép
Kép
maminti81

Tontica, egyik nap az egyiket, aztán cseréltek, így kétnaponta minden gyerkőc rendes masszázst kap :wink:

jucicuki

Sziasztok :)
Kata -volt választott szülésznőm -én az Istvánban szültem és nagyon elégedett voltam vele.Tulajdon képpen nem beszéltünk róla nagyon konkrétan- az ottani szülésznők ha lehet eleve próbálnak gátvédelmet alkalmazni. Pedig képzeld Berni homlokkal előre hátrafeszített fejjel jött világra -tesóm mesélte később hogy a lábaimnál álló tömeg felhördült amikor meglátták hogy mekkora feje van :shock: :!: Aztán meg amikor meglátták hogy hogyan tartja a buksiját akkor meg :Jaaaa :) És így is ügyi volt a csajszi -nem repedtem és azóta tökéletesen regenerálódtam... :)
Tontica - csajok fürgék - pörögnek forognak négykézláb kutyáznak és van már 2-2 foguk :) Valahogy gyorsabbak mint a nővérkéjük volt .. :) Nagyon együttéreztem veled amikor a kiborulásodról írtál velem is volt hasonló- elég sokáig takarítottam az odavágott Gundel palacsintát :oops: Kép Hölgyeim :-)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok, nem tudok most mindenre reagálni, m megbetegedtem. szédülök. aig bírok a gépnél ülni. fáj a torkom, fáj mindenem ..... :cry: és ez csak úgy minden előjel nélkül.mára.úgyhogy le is fekszem.ja és hányingerem is van. ez egy rémálom!

Maminti
De, a nettó a megadóztatott.

Banika
nekem 3,8 volt az afp-m. doim mondta, h ikreknél nem jlent semmit. ne paráztasd magad!
Amúgyis ezt egy gyerekles terhesekre nézik. ikrek kevesen vannak. ezért pontatalan. szerintem nem jelent semmit. én nem izgatom magam, mert amúgy minden ok velük :D :)

szanet

Szanet

Először is mielőbbi jobbulást.
nekem a hátam szakad le mindjárt.
Köszi a megnyugtatást.Időközben én is rájöttem,hogy hülye vagyok,mert az eredmény nem 2,46/gyerek,hanem összesen ennyi.
Amúgy másokat mindig megnyugtatok,én meg saját magam paráztatom.
A sógornőm is felhívott dec 30-án,hogy a testvérééknél megindult a szülés(febr 18-ra lett volna kiírva).Totál bepánikolt és úgy érezte csak én tudom lehiggasztani.Mondtam neki,hogy semmi gond nem lesz,a kicsi 2 kiló körüli volt már uh alapján.Simán megszületett 2 perc alatt,még bent vannak Fehérváron,de szépen hízik és semmi baja.
A dolog szépsége,hogy a sógornőmnek két gyereke van.Nem ő kellene,hogy nyugtatgasson engem?

Panni

Gyönyörűek a lányok.Talán egyszer nekünk is lesz egy hercegnőnk is!

További szép napot!
Megyek hátat pihentetni(könnyen lebeszéltem magam a vasalásról)
Vendég

Sziasztok!meg szeretném kérdezni,hogy ti voltatok az első trimeszterben a 12hét környékén ezen a kombinált vizsgálaton ahol vérvétel ésíuh alapján egmondják 95% a downt ill a rendellenességeket,mert azt olvastam ikreknél nem tudják olyan pontosan,de akkor milyen vizsgálat az ajánlott.előre is köszi a segítségeteket.üdv

lanyané

Üdv lanyané!

Én személy szerint nem voltam semmi extra vizsgálato,mert nálunk október óta ingyen és bérmentve szűrnek down kórt.A 12 héten levették a kombinált tesztet,a 16-on az afp-vel egyidőben a triplatesztet.
Megpróbálom bemásolni a linket,ahol utána tudsz olvasni.

[url]www.kmmk.hu/hefop_kaposvar/pages/Cikk.aspx?id=3904

Remélem tudtam segíteni.[/url]
Vendég

Azért másodikra csak megoldottam.
Vendég

köszi Banika igen erre gondoltam,szerencsés vagy,hogy kaposváron ezt ingyen csinálják,állítólag itt pesten 25-30ezer forintot elkérnek érte.nem semmi.Hanyadik héten tudták nektek megmondani a nemüket?egy vagy kétpetéjű babócák?bocs a kérdésekért :oops: :lol:
Panni és Jucicuki nagyon szépek a lánykáitok :D gratulálok meg a többieknek is :D

lanyané

Panni, nagyon szépek a csajok :lol:
Lányok, én AFP-n sem voltam, mert előtte meglett a chorionbiopszia eredménye és azt mondta a védőnő, hogy nem kell, erre a kórházban egy doki a huszonvalahányadik héten lecseszett, hogy mekkora hülyeség, mert az nem mutat ki mindent. :roll:

Lányok!

www.lelkisegitok.blogol.hu

jucicuki

Ne legyen rá szükségetek!
Csak ha esetleg van ismerős, akinek jól jönne a segítség.

Judit

jucicuki

Juci

Köszi a linket,bár reméljük nem lesz rá szükség.
Pécsre küldtek uh laborba,de csak hétfőn és szerdán lehet telefonon időpontot kérni 11-13 óra között.Kicsit röhejes.
Az vigasztal,hogy legalább eggyel többször láthatjuk őket.
Amúgy ez a hülye afp egy baromság,mert ha spontán babák,akkor hiába számolják a menzeszemtől az időt,úgysem tudják pontosan,hogy mikor fogantak.Az uh alapján 1 héttel nagyobbak.Akkor most mi van?Én bízom a saját és az uh.os orvosomban is.(Jól megnyugtattam magam mi?)

Lanyané

Én is úgy hallottam,hogy 30 ezer körül van a teszt ára és totál meglepődtem,hogy a mi kis szutyi vidéki kórházunk(amit mindenki szid)ilyen fejlődésbe kezdett.Van 4d-s uh gép is,csak sajnos idejük nincs az orvosoknak foglalkozni vele,mert annyi a kismama.Azért a 12 hetesen rendes volt a doki,mert adott képet grátiszba.Igaz,hogy alig látszik vmi,mert elbújtak,de a lelkemnek jól esett a törődés.Amúgy mindenki nagyon normális és mindent megtesznek a lehetőségeikhez képest.
Nem tudom máshol hogy van,de itt az egyes terhességnél a 18 hetes uh után a 30 hetes a következő.Ikreknél 4 hetente csinálnak,hogy lássák,hogy egyformán fejlődnek-e.Ráadásul a dokimnál is van uh,úgyhogy gyönyörködhetünk.

Hűha! Ez egy regény lett.
Vendég

Ha apa hazaér,megpróbálok uh képet feltenni.
Vendég

Maminti

Mikortól kezdjem el megbeszélni velük,hogy szépen okosan forduljanak be,hogy anyukájukat ne kelljen kaszabolni?
Vendég

Jaj, hazajött a párom és főzött nekem húslevest. megváltás volt!!!de sajna be kellett vennem egy lázcsillapítót, m már 38 volt a lázam :( de most kicsit jobban vagyok.megyek is pihizek még....

Lanyané

4D-sen 16 hetesem már megmondták. mondjuk nekem csak az egyik mutatta meg magát.végül 22 hetesen tudtam meg mindkettőről.attól függ mennyire mutogatják magukat :D :lol:

Én nem voltam csak a kötelező vizsgálatokon. De nem ilyesztgetem magam.Fő a pozitív gondolkozás!Babók jól vannak.már majdnem egy kilósak :D vagy van valami különösebb oka, amiért akarsz csináltatani vizsgálatot?
Amúgy gratula az ikrekhez!!!

szanet

Sziasztok!

Juci,

A gyerekek örököltek Tőlem egy raklap plüss állatot,azzal sztorizok Nekik és természetesen én találom ki.Néha amagam szórakoztatására olvasok fel mesét,Ők pedig megnyugszanak.

Tonti,

Én igyekszem úgy intézni,hogy aktívan teljen a napjuk,igyekszem RENDET tartani,másképpen nem menne egyedül itthon.Apu sokat dolgozik... :roll:

Szóval,kezdem az estével:

fél kilenc és kilenc között kicsomagolom Őket a ruciból,pelus ledob,és pucérkodnak az ágyon,melegben egy húsz percet.

Utána egyenként megmaszírozom Őket utána pancsi,addig a másik vidáman elvan a nagyágyon a játékokkal.

egyik letesz,jön a következő,maszi,fürcsi.

Ráteszem mindkettőt egyszerre cicire,büfi(persze közben mérlegelés,mert minden szopi elött és után mérem Őket egyenként.. :shock: )

Keverek tápit,berakom Őket a bébihordóba,velem szembe,és tandem etetés ismét,csak most üvegből.

büfi

ágyba be,szellőztetek,puszi,lámpa enyhére állítva,hogy érzékeljék éjszaka van.

Mese most már majdnem mindig 5 körül kel először,Adél néha 2 néha 5 de van hogy 6.akkor csak tápi és visszaalvás.

kb.8-fél 9 kor kelnek,kirakom pizsibe Őket a nagyágyra,elnézelődnek,vigyorognak,játszanak,kb.fél tízig.Akkor szopi+táp(néha nem kell táp,ha sok banánturmixot iszom,mert eleget szopiznak és akkor nagyon-nagyon boldi vagyok!!! :lol: )

Ha süt a nap,séta,kb.egy órát a levegőn.

Aztán játék a járókában,de ha nincs éppen pocifájás,kaki vagy egyéb zavaró tényező,hamar bealszanak újra.

fél egy és fél kettő között ebéd,aztán ismét játék.Dumálok nekik,táncolunk,fordulgatunk,mosolygunk,gagyarásznak,sikongatnak-szóval levesznek a lábamról... :roll: :lol:

Itt is egy fél óra szunya,aztán fél négykor-fél ötkor kaja(a szokásos módon:mérleg-szopi-mérleg-táp)

ismét játék,teázás,szunyóka,miegymás h

hét körül kaja,a szokott módon vidámkodás,néha (akkor gyakorinak tűnik... :wink: )sírás-rívás fogcsikorgatás...

és már el is jött az este,jöhet a pucérkodás... :lol:

Másik kérdésre válaszolva,próbálnak már fordulni,nézik a kiskezüket(ilyenkor tüneményesen bandzsik...),mosolyognak,szemünkbe néznek,vizslatják az arcunkat,fel-fel fedezik egymást(pláne a tandem szopinál,szemeznek egymássalll :lol: )gagyognak(leginkább a pelenkázón),és lassan fedezik fel a világot,hatalmas szemükkel rácsodálkozva mindenre.
Hja és imádják a kengurut,néha úgy takcsizok,hogy egyik a kenguban másik jó esetben szunyál..)

De ma kaptak járókát és eddig úgy néz ki élvezik! :lol:

Megyek mostmár,megyek vetkőztetni,Apjuk sztem már vár... :roll: :)

Szép 7végét Mindenkinek!

leila

Kép
bogyótanya

Kép

Marci és Berci[/img]
Vendég

Jadika írta:

Szia. Megszülettek a babák. Anna 2770g 52cm, sajna tüdőgyulladása van, de csak tegnap kellett lélegeztető. Ha minden jól megy kb. öt nap múlva mehetünk haza. Jan. 11-én születtek. Zalán 1900g 44 cm, neki úgy néz ki, nincs baja, csak pici. Azért kapja az antibiotikumot, amit Anna, nehogy baj legyen, Kb. három hét, mire utoléri magát. Császárral lettek, mert nekem meg kezdődő help szindrómám volt-van. Magas a májenzimem, vérlemezke szám meg alacsony.

Itt is gratulálok Nekik!

Puszi!

Judit

jucicuki

Szanet köszi az infót :D
Banika nagyon édesek a képek :D
Jucicuki remélem Dorka már telljesen jól van!
a lombikos forumra szoktam még írni(nekünk is így sikerültek a babócák)tegnap kellett a 25hetes Zsombikának 700grammal a világra jönni mert nem volt magzatvíz,ha pár pozitív energiát küldtök Ti is az irányukba nagyon megköszönném.

lanyané

Sziasztok!

Lanyané!
Üdv itt!
Lombiknál mindenképpen kell dowwnszűrő vizsgálat?

Banika!
Akár már most elkezdheted a beszélgetést :) Minél többször tudatosítod bennük, annál jobb.

Jadika!
Gratulálok a babákhoz! Drukkolok Anna babának, hogy mielőbb meggyógyuljon!

Szanet!
Neked is jobbulást!

Bogyó!
Ahogy olvasom a soraidat, úgy tűnik, hogy nálatok csak móka és kacagás az élet :D Hogy tudod őket egyszerre szoptatni? Kb ugyanannyi ideig esznek?
Az evések időpontját te döntöd el, vagyamikor nyűgösek lesznek? Mert én akkor etetek, amikor felébrednek. Előre félek, mi lesz, ha már nem alszanak ennyit, és már nem tudom a kaját az alváshoz kötni.

Kép
Kép
maminti81

Nálaunk most Hanga "esett ágynak". Totál szörcsög, tüsszög, most 37,7 a láza, alig kap levegőt, folyik az orra...Miatta én is alig alszom, mindig nézem, mi van vele...Épphpgy Andris kilábalt ebből a nyavalyából, erre a tesója... :?

Kép
Kép
maminti81

köszi maminti akkor bejelentkezek az istenhegyibe midenki azt ajánlotta,mielőbbi gyógyulást Hangának!

lanyané

Jadika! Szívből gratulálok!!!

Remélem hamarosan megerősödik a pici fiú, a lánykának meg elmúlik a tüdőgyuszija.

Várjuk a képeket!!!!

Puszi nektek!

Kép

Kép
kamilla306

Jadikának nagy-nagy gratula a babákhoz!!!!!!!!!!
hihetetlen, hogy repül az idő! mindjárt én jövök......!!!!!! :shock:

szanet

Jadika
Gratulálok!

Lanyané
Vérvétel... ikerterhességnél nem értékelhető az eredmény... felesleges elmenni... inkább alapos UH
http://www.downszures.hu/site.php?mid=1

Tontika
Evés: 6-10-14-18-22-kor
Fürdés: este 7-kor
A többi az fakultatív...
Vendég

köszi tdanie.a linkben azt írják,hogy ha már az egyikben van a kór azt kimutatja,tehát ha egyikőjükben sincs akkor az eredmény negatív lesz az meg megnyugtató azért.
KICSI ZSOMBIKA tegnap reggel anygyalka lett :cry: isten nyugosztalja :cry:

lanyané

Szanett!

Jobbulást!

Lanyané!

Sajnálom Zsombit! Részvétem a szülőknek!

Judit

jucicuki

Jadika!
Gratulálok! Remélem mindannyian jól vagytok és a hét végén már tényleg otthon lehet együtt a család.

És igen, képeket is kérünk!!

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!
Bekapcsolódnék én is ide Hozzátok, mi most járunk a fiúkkal a 32. hétben. :shock:

Leila! A lányok nagyon jó babának tűnnek! :) Kicsit ilyesztő még így a napirend, amiről írsz, de remélem semmi probléma nem lesz a babócákkal és mi is ilyen jól megbírkózunk majd a feladattal. :)

Lányok!
Nálunk sajna kerek-perec közölte a dokim, hogy császározunk a 38. héten. Kicsit fura volt, de elfogadom, csak a babáknak ne legyen semmi bajuk. Szerintetek a csecsemősök mindenhol furafigurák v. csak 1-2 kórházban ilyen "szerencsések" a kismamák? ... Azt hiszem a kórházig meg kell tanulnom kicsit erőszakosnak lenni. :)

Most kezdek el igazán félni az előttem álló dolgoktól.

Petra

Petra
Kép
petricsek

sziasztok!

Szofi, bocsi félreértettelek! én a császárra gondoltam, te meg a gátra... De most már megvilágosodtam! :)
Banika, nekem 3.1 lett az FP-m, de már sokan mondták, hogy úgyis fals az eredmény. Én ezen nem izgizek most.
Szanet, jobbuljál!!! a láz nem jóóóóóó dolog! sok-sok gyógyenergia neked! ++++++++++++++++++
Lanyané, én voltam kombin az Istenhegyin, jó eredmények lettek. Ott 28ezer a vizsgálat.
Jadika! GRATULA A BABÁKHOZ!!!! Remélem hamar jobbulnak és nődögélnek szépen!!! Nektek is sok energy! ++++++++++++++++++++++++
Maminti, lombiknál sok minden kötelező! Mert ugye több az esély a beavatkozások miatt mindenre. Ha nem mész valahova, az saját felelősséged és alá kell írni!!! egyébként mindent alá kell írni, ennyi papírt....

Már lassan kezdek izgulni a holnapi vizsgálat miatt, azért majd szorítsatok kicsit!
Amint tudok jövök, addig próbáljatok éjszaka aludni, és gyarapodjanak a babák!!!

Navia
navia

Sziasztok!

Most sajna en sem tudok mindekinek irni, bocsanak. Nagyfiam megint beteg, lasaz, picik sirosak es nem alszanak rendesen en meg hulla faradt vagyok megint.
VALAKI SEGITSEN! Van meg rajtunk kivul olyan akinek a tobb mint 3 honapos babai ennyira sz@rul alszanak? 11-kor megetetem Oket aztan Alex allandoan 3 korul kel es nem akar aludni aztan meg Anna is folkel a sirasra es tegnap pl. 3-tol 5-ig kinlodtunk Veluk. :cry: En mar nem tudom mit tegyek, a tokom is tele van!!! :evil: Mar arra is gondoltam hogy teszek az esti tapszerbe 1 kanal kukoricadarat amit 4 honapos kortol lehet adni., talan akkor jobban aludnanak.

Banika: afp eredmeny miatt ne aggodj, nekem az ikerterhesseg miatt nem is csinaltak!

Panni: gyonyorusegesek a Lanyok, hihetetlen hogy csak masfel honap van az enyemek es a Tieid kozott, a Tieid annyira nagynak tunnek mar! :D

Lanyane: a 16. het elott nem igazan latszik a nemuk.

Leila: nagyon ugyik vagytok! Nem semmi hogy tudsz tandemszopiztatni es tandemetetni, nekem nem megy.

Banika: nagyon szepen latszanak a babok!

Jadika: GRATULALOK A BABAKHOZ!!!! Anna hatamas baba lett, elette a kajcsit a tesojatol! :roll: Zalan igaz kicsike de majd behozza, akkor gondolom O is bent lesz par hetig mint nalunk Anna.

Maminti: sajnalom hogy beteg Hanga, gyogyulast!!!

RESZVETEM ZSOMBIKA SZULEINEK! BORZALMASAN SAJNALOM!!!

Annyira elegem van, total befordulok itthon egyedul, allandoan veszekszunk a ferjemmel mert sosincs itthon en meg mar beleorulok az egyedulletbe meg a gyereksirasba! Bocsi akiknek nem irtam de tenyleg nagyon nem jol vagyok lelkileg!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
szegényke.remélem megoldódik az alvásgondotok! tanácsot sajna nem tudok adni. nekem még elvannak a pociban.
én is attól félek, hogy nehogy az agyamra menjen az otthonlét.KITARTÁS!biztos kapsz valami jó ötletet.

Panni
Nagyon szépek a lányaid!!!!!

Nem tudom nektek is vannak- e rossz tapasztalataitok, de nekem ezt muszáj leírnom:
Marha ideges vagyok!

Mivel lázas voltam(szerencsére már nem)meg a torkom is fáj.
Lementem a körzeti orvoshoz, nehogy még nagyobb bajom legyen.meg persze a babókat féltem.váró telis tele betegekkel.ráadásul 90% nyugdíjas.ülőhely nincs, emberek néznek lesajnálva, perze föl nem áll senki.5perc úlva nyílik az ajtó.
kijött az aszisztensnő. mondom neki, h kismama vagyok(meg persze látta is) és mivel sok a beteg szeretnék kérni egy időpontot mára,és visszajönnék, hogy ne kelljen ennyi ember között várnom.(még a végén ott is összeszednék valamit-gondoltam)erre azt mondja nekem flegma fejjel, hogy egy hét múlvára tud adni időpontot.meg különben is ma hétfő van(és!???-gondoltam én-hétfőn nem lehetek beteg?)majd talán(jelzem:TALÁN)holnap kevesebben lesznek, menjek vissza akkor.már csak azt nem mondta, hogy mit képzelek én magamról,hogy zavarni mertem kérdéseimmel.na én sarkon fordultam és eljöttem.
párom tanácsára felhívtam a dokit(aki viszont nagyon kedves)és elmeséltem neki, h voltam ott és stb, meg, h mi a bajom. mondta is rögtön mit szedhetek, mit nem . meg, ha engem megnyugtat, menjek be holnap reggel nyolcra.legalább ő rendi volt.

Hát ez egy kisregény lett, de irtó mérges vagyok, hogy ez megy az egészségügyben.

szanet

Tonti!

Kitartás!

Sajnos tanácsot adni nem tudok, mert az enyémek maguktól ilyen jók :shock: . Nem csinálunk velük semmi különöset.
Fél nyolckor masszázs, nyolckor fürcsi, Jonson's nyugtató fürdőt és testápolót használunk, de nem hiszem, hogy kizárólag ez a siker titka, aztán alvás. Tegnap reggel nyolcig ( a kis rendik, tudták, hogy vasárnap van :wink: :lol: , ma fél hétig )

Elhiszem, hogy ki vagy borulva, amíg nem tudtam rendesen pihenni én is elég zombi voltam. Ha tudsz, próbálj többet kimozdulni velük.
Mi ma Dévény tornán voltunk, holnap Gézengúz, kádas terápia. Pénteken délelőtt szemészet kontroll, du Dévény torna, én viszont már szívesen lennék bezárva kicsit a lakásba :oops: bár a héten szép idő lesz, lehet sétálgatni is :lol:

Próbáld meg akkor a férjednek passzolni őket egy kicsit, ha otthon van, aztán menj kicsit sétálni, kirakatot nézegetni, hátha segít.

Szanet!

El hiszem, hogy ki vagy borulva. Egyszer mentem a buszon, már jó nagy pocakom volt, persze senki nem áll fel, csak egy másik terhes nő, egy kicsit kisebb pocakkal. Nagggyon gáz volt
:!:
Aszisztens is érdekes :cry: empátia semmi :twisted:

Gyógyulj meg gyorsan!

Puszi!

Judit

jucicuki

sziasztok!

Jó régen írtam, de nem volt netünk :?

Tontica!
Magyarországon lehet kaoni jóéjt tápot, rizsdarával dúsítva, majdnem kukorica, az alvásigényen sajnos nem nagyon tudsz változtatni.
Nekem a nagylányom nagyon jó alvó volt kiskorában, most meg már egyáltalán nem alszik nappal, és reggel is korán kel, mert nem fárad el itthon eléggé, a tél miatt kevés a program. De nincs energiám lefárasztani még őt, elég a kicsikkel.
Később picit könnyeb (hangsúlyozom, picit :lol: )

Juci!

remélem jól vagytok, jó sokat tornáztok :wink: ,valószínű ezért alszanak ennyit, mi abbahagytul a Dévény tornát, amikor már teljesen kopasztás jelleget kezdett ölteni. De ez hosszú, picik szépen fejlődnek szerencsére.

Majd még jövök!

Üdv:Dóri Kép Kép Kép
Vendég

tdanie igen ma felhívtam a dokimat és ő is azt mondta,hát ha nagyon akarom menjek(de ezt hallottam a hangján,hogy....... :D legyen okos az ember lánya :D
navia drukkkolok holnapra!milyen vizsgálatra mész :?:
tontika remélem mihamarabb jó kis szundibundiba csapnak a
Manócskáid,biztos nagyon fáradt lehetsz már
4sok kitartást és energiát küldök :D
szanet ez komoly.sok olyan ember van aki szerintem élvezkedik azon hogy ő parancsol akár egy ilyen helyzetben,biztos el van otthon nyomva csak abba nem gondol bele az idióta,hogy elkapsz valami erős betegséget és nagy gondok lehetnek,az ilyen embert fel tudnám rúgni,már bocsánat.na kicsit felhúztam magam :oops: jobbulást kívánok!
jucicuki a tegnap esti programunk Apával a Ti lánykáitok képeinek meg mozgóképeinek nézegetése volt.Apa csak úgy ájuldozott :D szerinte nekünk is két punásunk van :D

lanyané

Sziasztok :P
Szeretnék csatlakozni és egyben a friss ikres kismamik táborát gyarapítani.
Tegnap voltunk genetikai UH-n és minden rendben a 2 kisbabánkkal, így már merek írni és jönni.
Rólam röviden:
4,5 év próbálkozás, benne 4 sikertelen lombik, egy elhalt magzattal, valamint egy sikertelen fagyibabás beültetés után az 5. lombik meglehetősen jól sikerült :D
Igyekszem majd képbe kerülni Rólatok is. Már van, aki ismerős :wink:
Íme 2 bemutatkozó fotó a kicsikről:
Kép Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

üdv köztün!babókról nagyon jó képekt csináltak.

Lanyané

Ja, párom is azt mondta, h élvezte a hatalmaskodást.Ne húzd fel magad!én már megtettem :D de kösz az együttérzést!

Jucicuki
A buszról nem is beszélek! nekem is mindig a 60-70 éves nénik állnának fel. Szerencsére már nem is nagyon megyek sehová. minden itt van a közelben. én meg ugye már táppénzen itthon :lol:

szanet

Szia Fanni!
Szép kis formájuk van a kicsipókoknak! :) Gratula és nagyon vigyázz Magatokra!
Petra

Petra
Kép
petricsek

Dóri, de jó, hogy jelentkeztél, pont most gondoltam rád, hogy mi lehet veletek. Merre laktok most? Gyönyörűek a lányok :shock: és hogy nőnek :lol:
Ma a Gézengúznál voltunk "kádazni" Dorka nagyon kis ügyi volt. Lili üvöltött, mert már ennie kellett volna

Fanni! Szia, gyere sokat! Helyesek a kölkök!

Benszi????

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?