Sziasztok!
Juci,
A gyerekek örököltek Tőlem egy raklap plüss állatot,azzal sztorizok Nekik és természetesen én találom ki.Néha amagam szórakoztatására olvasok fel mesét,Ők pedig megnyugszanak.
Tonti,
Én igyekszem úgy intézni,hogy aktívan teljen a napjuk,igyekszem RENDET tartani,másképpen nem menne egyedül itthon.Apu sokat dolgozik...
Szóval,kezdem az estével:
fél kilenc és kilenc között kicsomagolom Őket a ruciból,pelus ledob,és pucérkodnak az ágyon,melegben egy húsz percet.
Utána egyenként megmaszírozom Őket utána pancsi,addig a másik vidáman elvan a nagyágyon a játékokkal.
egyik letesz,jön a következő,maszi,fürcsi.
Ráteszem mindkettőt egyszerre cicire,büfi(persze közben mérlegelés,mert minden szopi elött és után mérem Őket egyenként..
)
Keverek tápit,berakom Őket a bébihordóba,velem szembe,és tandem etetés ismét,csak most üvegből.
büfi
ágyba be,szellőztetek,puszi,lámpa enyhére állítva,hogy érzékeljék éjszaka van.
Mese most már majdnem mindig 5 körül kel először,Adél néha 2 néha 5 de van hogy 6.akkor csak tápi és visszaalvás.
kb.8-fél 9 kor kelnek,kirakom pizsibe Őket a nagyágyra,elnézelődnek,vigyorognak,játszanak,kb.fél tízig.Akkor szopi+táp(néha nem kell táp,ha sok banánturmixot iszom,mert eleget szopiznak és akkor nagyon-nagyon boldi vagyok!!!
)
Ha süt a nap,séta,kb.egy órát a levegőn.
Aztán játék a járókában,de ha nincs éppen pocifájás,kaki vagy egyéb zavaró tényező,hamar bealszanak újra.
fél egy és fél kettő között ebéd,aztán ismét játék.Dumálok nekik,táncolunk,fordulgatunk,mosolygunk,gagyarásznak,sikongatnak-szóval levesznek a lábamról...
Itt is egy fél óra szunya,aztán fél négykor-fél ötkor kaja(a szokásos módon:mérleg-szopi-mérleg-táp)
ismét játék,teázás,szunyóka,miegymás h
hét körül kaja,a szokott módon vidámkodás,néha (akkor gyakorinak tűnik...
)sírás-rívás fogcsikorgatás...
és már el is jött az este,jöhet a pucérkodás...
Másik kérdésre válaszolva,próbálnak már fordulni,nézik a kiskezüket(ilyenkor tüneményesen bandzsik...),mosolyognak,szemünkbe néznek,vizslatják az arcunkat,fel-fel fedezik egymást(pláne a tandem szopinál,szemeznek egymássalll
)gagyognak(leginkább a pelenkázón),és lassan fedezik fel a világot,hatalmas szemükkel rácsodálkozva mindenre.
Hja és imádják a kengurut,néha úgy takcsizok,hogy egyik a kenguban másik jó esetben szunyál..)
De ma kaptak járókát és eddig úgy néz ki élvezik!
Megyek mostmár,megyek vetkőztetni,Apjuk sztem már vár...
Szép 7végét Mindenkinek!
leila