Új privát üzeneted érkezett!

Gyors kukk, mert fozok, Ricskó a jarokaban all es az uj mondokajat fujja. Agyágyágyágyágyá!!! MIt adjak???? :D :D

Tarek cunci!!!!!!!!!!!!! :) :)

Bogy hat a MAk-ba be van adva es varunk. Akkro most szolok neked, hogy ha esetleg tudsz valamti rakerdezni akkor legyszi tedd meg! :) Mar el is felejtettem annyi mindenkinek szoltame s sajnos senki nem tud semmit! :)
Ha kell priviben atnyomatok 1-2 adatot. Hatha!!!
Aranyer? Nincsen! :D A tegnapi gyuminapomat este 5-ig birtam, aztan ettem egy kis tesztat minden nelkul! :cry: :cry: De igy is reggel -1,5 kg t mutatott a merleg!!!!!!!! :D Tudom ez meg mozoghat, de ma salatat eszek hallal, szoval nem adom fel, de a gyumi napra valami zoldsalatat fogok nyomni, mert ezt nem lehet birni!!!!!!!!!!!!!!!

Na huzok, majd meg jovok! :)

Kép

Kép
lorcika

Jaaa es ejjel csak 5 percet sirt es visszaaludt!! :) Hurraaa!!

Kép

Kép
lorcika

Mary!

Én Rozinak 2 dl-es műanyag bögréből adok inni, hiába próbáltam a csőrös poharat nem tud belőle inni, csak nyalogatja. Igaz ő cumisüvegből sem tud inni.

Este megiszik 150 ml. tápszert még szopi előtt, de rá kell számolni a mennyiségre , mert folyik azért mellé. Szerintem próbáljátok ki!

Én is szoktalak olvasni benneteket :lol:

Nem tudom mi lehet a júniusi topiccal, még a terhesség alatt az is pörgött! :cry:

Sziasztok

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Bogyra, gyógyulj meg mielőbb! És ne fertőzd végig a családot, ha tudod! :)

Fatima, eszembe jutott, h. vannak olyan gyerekek, akiknek tényleg nincs idejük az evésre. Egyszerűen nem fontos nekik. Ismerek ilyet.
Lehet, h. Tareknál is ez áll fenn?

Tegnap este hirtelen egyedül maradtunk Emmával. Apa hazajött, 5 perc múlva jött a hívás, h. vissza kell mennie, mert az összes gép megállt, ráadásul ügyeletes, úgyhogy éjjel fél 4-re ért haza, reggel 10-re meg ment vissza.
Végülis simán ment minden nélküle is (csak meg ne tudja :wink: ).

Azt vettem észre, h. Emma már nem igényel annyi cicit, se nappal, se éjjel. Akkor kell neki, ha tényleg éhes.
Na monjduk az elmúlt egy hétbe borzasztó keveset evett. De lányok, lehet még mindig a k....va fogzástól? Tegnap egy fél joghurtot sikerült megennie, biztos azért mert jó hideg volt és jót tett az ínyének, passz. Szal cici is alig kell, már majd szétdurrant tegnap is a mellem. Pl. este nem vacsizott, 10-kor evett csak. Kb. 5 óránként éhezik meg. Durva. És ugye cicin kívül is csak a joghurt csúszott. Pedig esküszöm próbáltam mást is. :oops:
Ráadásul k....ra köhög még. Nem tudom. :roll: A fogzástól csak nem lehet berekedve. Reggeli köhögőroham továbbra is van. Megőrülök tőle. 10 percen keresztül köhög és nem bírja abbahagyni. Az orrát éjjel már nem kellett szívni, de reggel ami kijött....
No mindegy. Vagyis nem.
Vas. utazunk szüleimhez, mert párom hétfőtől külföldre utazik, lennt leszünk egy hetet. Azért próbálok jönni hozzátok kedveskéim!
Egy csavar kiesett a székből, amin ülök :roll: oppsz :roll:

Jajj, ezt még nem is meséltem, tegnap tudtam meg, h. egy volt ügyfelem le terheskurvázott annó :D A kis kedves. Egyébként 4d-s rendelőjük van, voltunk is náluk.
Ha olvassa, akkor csókoltatom:)

Kép
niki30

Június, akkor csatlakozz hozzánk!

Kép
niki30

Még ezt akartam;
egy hete, kb. mióta beteg Emma, észrevettem, h. ha nyűgös, nyüglődik, sír, akkor hiába veszi fel apja, nyújtózik utánam. Annyira jó érzés. Láthatóan, egyértelműen, összetéveszthetetlenül hozzám akar jönni. És mikor átveszem, rámdől és elhallgat.
Ez a legfantasztikusabb érzés esküszöm. Még egy orgazmusnál is jobb! Höhhhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(nálunk ugye a császár miatt kimaradt, a szülés utáni mellkasratétel. ezt sajnálom is nagyon. de ez is valami olyasmi lehet majdnem).

Kép
niki30

niki, ez a 4D-s, terheskurvás BRUTÁÁÁL!!! leírhatnád h melyik rendelő az h minél kevesebben menjenek oda! az ilyen ne éljen meg a kismamákból! grrr! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jól értem h te akkor 3 orvossal beszéltél h mi baja Emmának? :shock:
Vendég

Jelentem, az első poharas ivászat egészen jól sikerült. :D Persze, folyt mellé nekünk is, de nem vészes mennyiségben, egész ügyesen szürcsölte a teát, tetszett neki.

Hello Bea! (június)

Fatima, Tarek nagyon édes!!! :D
Köszi a választ.
Lehet, hogy tényleg sorstársak vagyunk. Nekem az elején nehezen indult be a tejem, valószínűleg pont a fejés segített, de aztán én is nyithattam volna tejcsárdát. Volt olyan időszak amikor Blanka 750 ml tejet evett meg egy nap alatt, de én pontosan 2x ennyit fejtem le, másfél litert! Úgyhogy én is etettem Blankán kívül még 2 gyereket, és nekünk is tele volt a fagyó tejjel.
Nekem is voltak csomók a mellemben többször is, kétszer nagyon durván, akkor tejlázam is volt egy-egy napig 39 C felett, alig éltem. Én a védőnő tanácsára kipróbáltam a kézi masszírozó készüléket a csomók eltüntetésére, persze a lehetséges legenyhébb fokozaton működtetve, nekem ez bevált.
Én eleinte napi 6x fejtem, aztán apránként, másfél-kéthavonta eggyel csökkentettem a fejések számát, így aztán fokozatosan csökkent a tejmennyiség. De mostmár kezd kevés lenni a napi 2x fejéssel nyerhető mennyiség. De mostmár lehet, hogy átállok napi 1-re. :( :oops:
mary74

A Szabó Esztert egyébként én is bírtam a Megasztár-ban. Megvettük aztán a kiadott CD-jét is, nekem az is bejön.
Persze, ez még nem garancia arra, hogy magánemberként is csípném, ha mondjuk szomszédok lennénk.
mary74

Sziasztok!

Üdv Bea és Fatima!

Tegnap kúpot kellett adni, mert magas volt a kicsi hője. Egyébként már két napja. Volt extra sok kaka, már majdnem felhivtam az orvost, mikor észrevettem, hogy kinőtt a kicsi 5. foga. Ha du. nem lesz láza, akkor a fognak tudom be.

Nálunk a csőröspohár nagyon bejött, de tud inni pohárból is. Nekem egyelőre egyszerűbb a pohár és saját maga is szokott inni belőle.

Már én sem fejek, de van tejem, amennyi kell, annyi mindig van.

Szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

húúú nem semmi milyen fejős mizériátok volt Fatima és Mary... hát nem semmik vagytok csajok :shock: mondjuk én is bizti csak így mondom nagy hévvel hogy uttálo fejni, hogy ZSófi jól tudott szopizni, de ha enm tudott volna, én is biztos fejtem volna mint állat... de hogy ennyi ideig??? le a kalappal előttetek...
valamelyik csatornán van egy sorozat, aminek az a címe hogy mindennapok hősei, na nekem ez jutott eszembe rólatok :)

Lorci, olvasom elindultál a fogyás rögös útján :) sok sikert és kitartást!
És a többi fogyózónak is. Várjuk ám a híreket, itt mindenki dicsekedhet hol tart.

Sajna a crosstrainer nekem nem jött be, délutánonként tudnék futni, de mivel ZSófi 10 körül cicizik utoljára aztán meg este, addigra már úgy tele vagyok, hogy fáj ha futok... maradok a calleneticsnél... 3 hét múlva bálba megyek, és új rucit akarok rá venni, addigra valami formát kell adnom a popesznak meg a comboknak :oops: (tudom fejhetnék... de Zsófi még soha nem ivott tejcit üvegből, és nem akarom most bevezetni... cicibe meg nem marad elég estére ha 3-4 körül lefejem)

Fatima, gyönyörű naaagy macibarna szemei vannak Tareknak, nagyon szép baba!

Niki, terheskurva??? :shock: :shock: :evil: :evil: hogy mondhat egy ember ilyet?
A köhögés nálunk is tovább eltartott mint a nátha...egy hétig volt náthás és aztán még egy hétig köhögött... nem használtok párásítót?

Vanda, hátha tényleg a foga miatt van, de én úgy tudom nem a fog miatt lázas, hanem attól lesz gyengébb az immunrendszere, és a már meglévő baci, vírus aktivizálódik ilyenkor, úgyhogy azért vigyázni kell.

NIki, még az orgazmusnál is jobb? :lol: akkor most nagyon heppi napjaid lehetnek, merthogy naponta többször :wink: :lol:

Volt itt ma védőnő... (fél 10kor jött, akkor kelt fel Zsófi, így én is... 5 percet állt a kapu előtt mire felöltöztem, és összeszedtem magam :oops: )azt mondta adhatok minden nap húst, és hogy valszínűleg du azért zabál be Zsófi annyira a gyümiből, mert már nem elég tápláló neki... asszem jön a tejpép... tejtermékekkel meggyőzött hogy várjak 10 hónapos korig... végülis nem versenyfutás.. asszem kivárom
pici76

Nyomjuk a zenet itthon es nagyon bejon neki, ilyen disco-s, gyorsabb zeneket, es csak kacag, meg razza a popojat es a labait hason, olyan draga!

Ma ket baratnommel is trecselek, ez olyan jo, este meg megyek veluk ejszalai furdozesre, arra felbuzdulvan, hogy 5 honapja minden ejszakat atalszik, 3 orara lelepek, Apa ugyis itt van vele, na szoval most magyarazkodok magamnak, parom biztatott, hogy nyugodtan menjek...

KépKép
horilda

Fatima, uhhh durva mennyiségű tejed volt! Asszem ennek én sem örültem volna annyira. Helyes a srác nagyon!

Niki, ki ez a seggfej? Férfi vagy nő az illető? Ha pasi, akkor biztosan tetszettél neki :wink:
Bújós Emma édes lehet, én is úgy szeretném ha Milu csak egyszer megölelne, vagy idebúlja... de ő inkább eltol, nem is lehet sokat kézbentartani, mert menne vissza a földre játszani. Ha fölvesszük akkor is csak kifelé fordítva, nehogy lemaradjon valami látnivalóról. Azért előbb-utóbb eljön az én időm is :D

Csajok, nálatok minden rendben kaki ügyben? Tudom, a szaga már volt terítéken, most az állaga a kérdés. Újabban olyan gyurmaszerű kakikat nyom MIlu, néha kis kecskabogyókkal tartkítva. Azt hittem először, hogy nem ivott eleget előző nap, de most már napok óta tömöm bele a vizet de még mindig ilyen.

SZE-nek nekem is tetszik a hangja, és a zenéje is. De őt csak hallgatni szeretem, nézni nem, úgy valahogy csökken az élvezetei értéke. Ellenben Kontor Tamásra JÓ ránézni :lol: :wink: :lol: :wink:

Letöltöttem a fényképeződépről a képeket, teszek párat ha nem bánjátok:
Kép
Kép
Kép

Csilla
Vendég

Milán Márknak boldog hófordulót kivánok!
Nagyon jók a képek, látom, hogy még mindig megvan a szuperszónikus forgója. :)

Bálint is imád az asztal alatt bandázni.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Hát igen, nem volt semmi az a 4.5 hónap, amíg fejnem kellett. :( De már vége szerencsére és bár örülnék, ha még mindig adhatnék Tareknek anyatejet, mégsem csinálnám újra az egészet! :oops: Az a sok tejci meg amit lefagyasztottam persze nem kell neki. :(

Pici!
[quote]v írta:alamelyik csatornán van egy sorozat, aminek az a címe hogy mindennapok hősei, na nekem ez jutott eszembe rólatok

Aranyos vagy nagyon! Azért ez nem hősiesség. Bármelyikőnk megtenné a gyerekéért! Vagyis nem! Több olyan ismerősöm van, aki ezért vagy azért, de feladta és nyomatta a tápszert. Szíve joga....Nem?

És akkor okoskodok egy kicsit! :) :oops: :) Picinek igaza van! :)
Nem azért van általában a babáknak hőemelkedése vagy láza fogzás idején, mert jön a foguk, hanem azért mert mindent a szájukba vesznek és hamarabb benyelnek ezt-azt. Apukám fogorvos és ő "szakmailag" világosított fel. Az a javaslata, hogy ilyenkor lehetőleg ne engedjük, hogy egyék, nyalogassák stb a plüssállataikat meg a nyunyókájukat (főleg, hogy azt totál összenyálazzák és a tejcis nyálon csak úgy hemzseg a sok baci), helyette inkább olyannal játszanak, ami napőonta többször lemosható.
Na nyílván egész nap nem vonhatjuk meg tőlük a kis kedvenc figuráikat stb, de én pl csak akkor hagyom, hogy azzal játszon, ha már semmi nem jó neki. Nekem meg a csönd többet ér! :wink: :)
Na dugulok! :)

Niki! Ez most komoly?????? Az terheskurvázott le, aki annak idején olyan kedvesen invitált magukhoz 4D-re???? Pasi vagy nő? A kis rohadék, tetű! :evil: :evil: :evil: De nem foglalkozol vele, ugye??? :)

Csilla! Milán nagyon helyes kispasi! Isten éltesse a 7. hófordulóján!

Mi is nagyon köszönjük a dícséreteket! Hát igen! Tarek egynagy SZEM!!! :lol: :lol: :lol:

fatima

Isten eltesse Milant!!!! :) Tok jok a kepek!!!! :)

Niki ez a doki rendkivul szimpaitkus!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Ricsike is ilyen bujos lett! Nem is meseltem. Ot altalaban ringatni kell elalvashoz. Multkor a szonyegen jatszottunk, de mar nagyon faradt volt, letette orokke a fejet,nyoszmogott, minden baja votl.En meg az oldalamon fekudtem,magam melle huztam, simogattam a hatat, o meg szepen elaludt!!! Majd elolvadtam a gyonyorusgetol, ahogy ott osszeolelkezve fekudtunk!!!! Tenyleg ez MINDNENNEL jobb!!! Reggel is ha magunk koze vesszuk, hol az apjahoz bujik, hol hozzam! Nagyon jo erzes!!! :)

Ricsike is gyart kecskebogyot!! :) Ferjem szerint, tul sokat enekeltem neki a Harom szabo legyenek mekk mekk mekk-et!! :D :D Gyurma is votl. Szerintem ez a kajatol lehet, nem?

Mindjart jon baratnom az uj pasijaval!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Harom szabo legenyek, naaaaaaa!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Fatima, de miért nem tudtál szoptatni? Tarek nem fogadta el a cicit a kezdetektől, vagy az elején szopizott, aztán nem??

Kép
ági_bp

Tarek nagyon szép baba! Ezeken a képeken mennyi idős? Most mekkora a súlya?

Kép
ági_bp

Cici: most a legújabb, hogy Zita ülve szeretne szopni, mert ha a karomban fektetem, akkor állandóan fel akar ülni nézni valamit, aztán vissza cicire pár másodpercre, s újra ül fel. Úgyhogy próbáljuk ülve :shock: hát nem túl kényelmes. És a másik az extrémebb, eddig ha én is feküdtem oldalt, akkor úgy oké volt a szopi, de most kitalálta, hogy hasra fordul, s úgy kapja be a bimbót :shock: :shock: olyan mint egy boci, vagy nem is tudom, kölyökkutya! Nagyon vicces, mert így leszegi a fejét, az orrát belefúrja a cicibe, fújtat, s úgy szopik!! :shock: :roll: :D mondjuk ha kell én fejek is állok Neki! :D

És a vélhető napirend, amiről írtam a napokban, na az volt-nincs! :evil:

Kép
ági_bp

Niki mi vaaan? Mivel érdemelted ki a bókot? :twisted: :twisted:

Június, üdv köztünk! :D

Miku éédes! Tényleg van hasonlóság a gyermekein karakterében :wink:

Kép
ági_bp

:oops: Nem Miku, hanem Milu és Isten éltesse! :D

És nem "fejek is állok" hanem fejen is :D fejni azt neeem :?

Kép
ági_bp

Ági! Nagyon köszönjük a dícséretet! :) Ezek a képek viszonylag frissek. Szinte mind az ünnepek alatt készültek. :) Itt kb 6.5 kg Tarek. Remélem a vasárnapi mérleg már minimum 6700-at fog mutatni. De ha nem, akkor sincsen gáz. Egyszer csak megnő! :)

Amúgy azért nem tudtam szoptatni, mert Tarek sosem tudta igazán bekapni a mellemet. Először azt hittük, hogy a befeléforduló bimbóm a hibás, de később rájöttünk, hogy azért nem tudja bekapni, mert annyira tele volt, hogy úgy feszített, hogy nem tudta a mimbóudvart jól bekapni. Így csak a bimbót szívta (de azt nagyon) és persze az kevés. Aztán volt egy olyan hetünk, hogy nagyon erőltettem a szopizást. Fejtem előtte, hogy ne legyen olyan feszes a mellem, de akkor meg olyan mohón szívta, hogy rögtön pár "slukk" után már rángatózott, mert ömlött a pocijába a tej + a sok levegő feszítette a pociját. :( Én nem bírtam ezt nézni és így a fejés mellett döntöttem. :oops:

fatima

Sziasztok Lányok,

HELP!!!!!!!!!!!!!

Este jövök még, de lszi segítsetek. 38,5 körüli láz, kedvetlenség, aluszékonyság, többszöri széklet lehet a fogacskától?
Alul felül ínyünk be van duzzadva. Nem hányt.

Felhívtam a doktornőnket, de azt mondta, ha nem hányt nincs gond, adjak panadol szirupot. Most kupot adtam, mert nem tartottam itthon szirupot, a barátaink akik tudnak adni pedig 6-ra érnek haza.

Szerintetek?

Este olvasok meg írok.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!
Reméljük, hogy semmi komoly az egész! Ahogy azt fönt írtam a fogzás önmagában nem okoz lázat, max az, hogy benyelt valamit a sok nyalakodástól. Valami baci lehet. De konkrét tippem nincsen. A kúp remélhetőleg le fogja vinni a lázát. Ha nem, és még holnap reggel is lázas + a többi, akkor mutasd meg dokinak.

Gyógyuljatok!!!

fatima

Most szedtem ki nyuszit a fotel mögül, ilyen "fürgén" még sosem kúszott (persze hátrafele :lol: ) 10 perc alatt megtett vagy másfél métert :lol:

Június, szerintem is gyere akkor írj ide, több szem többet lát :)

Csilla, boldog hófordulót Milánnak, nagyon jó az "ikres" (tükrös) kép!! és milyen ügyin mászik már ő is :)

Nálunk mindig gyurmás a kaki. Szerintem az a normális, ha már eszik rendesen, nem?

Érdekes ez a ki milyen pózban ciciztet... nekem is a fekvőset mutatták a kórházban, de én amint fel tudtam ülni a második napon a császár után, az ölembe tettem a gyerket és ülve szopiztattam, saját kútfőből, senki nem mutatta hogy kéne...... nekem annyira természetellenes volt a fekvős :roll: én azóta is ülve szopiztatok (persze a nyuszi fexik rajtam keresztbe... most már inkább körémcsavarodva, mert 72 cm a drága :) )
pici76

ja és a bújósságról akartam írni, hogy Zsófi is sajna olyan mint Milán... nem szereti ha ölelgetem :cry: elfordul ha túl közel hajolok mintha azt mondaná : távozz az aurámból! és eltol ha szeretgetni akarom :cry: mondjuk én is ilyen voltam gyereknek állítólag...ma is csak az uramtól viselem el :)
pici76

Milánkának boldog hófordulót kívánunk!

Kép
niki30

Melcsi szerintem is a kúp kezdetnek a legjobb. Figyeld a lázát rendszeresen, én úgy tudom ha "csak" lázas és nincs más tünete, elég a lázcsillapítás, és 38,5 babáknál nem "túl" vészes még.
pici76

Cicizés. Hát nálunk sokáig fekve ment csak. Én bénáztam valahogyan, bár így jó volt egy ideig, aztán rájöttem, h. így ha esetleg az autóban vagy vendégségben akarok szoptatni, akkor nem megy.
Áttértünk az ülősre. Most már fekve nem is kell neki.
És nálunk is az megy, mint Ágiéknál. Mindig kiszúr valamit, felül, nézelődik, úgy kell visszakényszeríteni, akkor szív, aztán újra kezdődik....

Bogy, Bringa, Gabi baba merre vagytok??!!! Gyertek! Már úgy hiányoztok!

Ja, Fatima ez érdekes ez a belázasosdi. Lehet, h. úgy szedi össze, ezt nem kétlem. De én képtelen vagyok mindent átmosni, elvenni tőle....ez van. Nem lehet mindentől óvni. Erősödik az immunrendszer.
Lehet h. elítéltek, de én a szomszéd kisfiú autóit is engedem sokszor a szájába venni. Végülis már lassan 8 hónapos nagylány lesz.

Kép
niki30

Milánt Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig!! :lol: :lol: nekem is a tükrös a legtutibb!! lehet, lekoppintom :wink:

én biztos nagyon rendetlen-lusta anya vagyok, de én nem vagyok képes mindent ennyire tisztán tartani h naponta többször :shock: lemosni... :oops: meg enyém gyerek egy csomó nem-játék dolgot is végignyalogat :roll: :oops: tartom magam ahhoz az elvhez h némi kosz nem árt h edződjön az immunrendszere :wink: :oops:

melcsi, mi dokink kúpot javasol - szirupot csak akkor ha gyógyit kell váltani. úgyh sztem is jól tetted a kúpot. az hamar le is viszi a lázat!! (Germicid?) sztem figyeld h a kedvetlenséggel mi van! de ha picit is bizonytalan vagy, sztem hívj ügyeletet. inkább nézzenek túlaggódó anyának, minth egész éjjel a körmödet rágd! :roll: :wink:
Vendég

niki, egyszerre írtuk nagyjából uazt. :wink: akkor ezzel sem vagyok egyedül. huhhh :wink: :lol:
Vendég

ja, és bogyék, jobbulááááást!
és persze Bálintnak is!!!
Vendég

Doo :D :D

Kép
niki30

Lányok, mikortól lehet forralatlan vizet is adni a babáknak?
Én forralom neki a csapvizet.

Kép
niki30

niki, én most kérdeztem erről védőnőt - szerinte 1 év után.
engem meg az érdekelne h a humanan kívül milyen babavíz van? arra gondolok h vmi ócsóbb... :roll: elfelejtettem megkérdezni h a szentkirályi v az óbudai nem jó-e bébiknek ebben a korban forralás nélkül? mert mondjuk azért a két kortyért nem szívesen veszek neki külön vizet, viszont én meg iszok ásványvizet, de azért nem akarnék áttérni az ultra drága humanara... :evil:
Vendég

Melcsi!

Mindenki mást mond, szerintem a fogzás olan formában okozhat lázat, hogy kicsit gyengití az immunrendszert (könnyebben bekap valamit) és a sok nyál veszteség kiszáradáshoz vezet,ami szintén lázat okoz. De mindkettő rövid időn belül megszűnik és ahogy áttört a fog rendeződik a helyzet.
A kúp a legjobb amit tehetsz, ha 39 fok fölé megy, akkor érdemes már prizniszelni is, ez amúg y alegjobb, mert nagyon jól leviszi a lázat!!!
Panadol szirup szerintem nem hat 38 fok felett, nem túl jó a lázcsillapító hatása, én maradnék a kúpnál! Ha egy napnál tovább van ilyen magas láza más tünet nélkül, akkor azért érdemes elszaladni vele egy orvoshoz... csak megnyugtatás képpen. És FOLYADÉK!!!!!!!!
cici, tea, táp, víz...nem tudom ti épp hol tartotok. :)

És mondogasd neki, hogy anya igazán csak a láztalan babákat szereti! :D :D

Dögrovátka folytatódik! Fogok csinálni valami immunerősítő kúrát, mert valahol a béka segge alatt van az enyém...lehet AIDS-es vagyok??? Azért az csak kiderült volna a véradásoknál...nah sebaj :)

Le sem merem írni nektek, hogy én is fogytam így gyümi nap után jócskán, újra két számjeggyl kezdődik a súlyom.... :oops: :oops: :oops:

Ez persze tök ciki és eddig nem is mondtam nektek, hogy ennyire súlyos vagyok.

Nah dögrovátka funkció ON!

KépKépKép
bogyra

Én sem fertőtlenítek már. Még az elején inkább, de aztán azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon lemosom-e eléggé a fertőtlenítőt, mert azt oszt végképp nem kellene nyalogatnia...szerintem leöblítettem rendesen, de valahogy mégis ez lett a parám, aztán hagytam is a fertőtlenítést.
Most Ünnepek alatt volt nálunk Ausztriából egy barátunk, neki már nagyocska, 7 éves lánya van. Elvitte ott kint dokihoz, hogy miért betegeskedik annyit, s azt mondta a doki, addig nem lesz egy gyereknek erős az immunrendszere, amíg meg nem eszik 2kg LÓSZART, ÚGYHOGY VIGYE ISTÁLLÓBA A GYEREKET!! :shock: :roll: :D
Hát nekem azért erőt kell vennem magamon, hogy hagyjam, hogy a papucsunkat rágja, nem is bírom sokáig nézni. :?

Én vettem babavizet, kb 10 ml fogyott eddig-kaját hígítottam vele. Tényleg 24 óra múlva azt is fel kell forralni? Hűtőben van. Yana. :roll:

Mikor hazajöttünk a kórházból mi humanat adtunk Neki, a drága gyerekorvosunk javaslatára adtunk Neki cukros vízet, jaj így visszagondolva annyira béna voltam :oops: még jó, hogy végül ilyen jól sikerült a szoptatás, ilyen gyerekorvos mellett :twisted:
Na, és maradt a vízből és múltkor ittam belőle, hát bűn rossz íze volt! Mondjuk ezt a Yanát meg sem kóstoltam :oops: ki tudja mit adok Neki?

Kép
ági_bp

Jajj Lányok, nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!!!!Ok Bogi, vettem :wink:

Kúptól lejebb mentünk picit, aztán most megint felkúszott picit, de a közérzete már legalább jobb. Nurofen szirupot kaptunk aztán Panadol helyett, szopival be is nyomattuk, most alszik a drágám.

Megyek meg is nézem a kis homlokát.

Annyira lefáradtam, nincs erőm visszaolvasni, de ugye hétvégén nem pörög a topic annyira, így remélem utolérlek benneteket.

Jó éjt, szorítsatok, hogy Áron babámnak is jó legyen.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Nem értem, hiper szuper lázmérőnk van, az egyik fülben 37-et mér a másikban 38-at. 5percenként nézem a kis fejét, de olyan melegnek érzem.

Éjfélkor adok még egy kúpot. Szegény drágám. :(

Kép
melcsi6

melcsi, rendes hőmérőtök nincs? úgy tudom, ezek a fülhőmik nem megbízhatóak igazán. egy ilyen jó kis digitális, flexibilis fejűt érdemes beszerezni - enyém mindentől nyivákol a világon, de ez vhogy nemigen zavarja: egy nyikk nélkül meg tudom mérni a lázát pár mp alatt, szal nem brutális.

biztos gáz, de én az elején sem fertőtlenítettem semmit igazából, mert nem is volt mit: cumink-cumisüvegünk nem volt, mást meg nem is vett a szájába jó darabig, hiszen fogni sem tudott... :roll: :lol:
Vendég

ja és melcsi, ne kézzel nézd a homlokát Áronnak, hanem adj rá puszit - úgy jobban meg lehet ítélni h lázas-e.
Vendég

ja, a napokban én is végigfertőtlenítettem a játékokat, mert betegek voltunk - gondoltam legalább ezt a bacit azért ne hurcoljuk magunkkal folyton :roll: :evil: de nekem is ez a parám h rajta marad a fertőtlenítő. ilyen chicconk van és akárhogy mosom a játékokat utána tiszta vízzel, folyton érzem a szagát :shock: :? nemtom, mit csináljak...
Vendég

Szép reggelt!

Jaaajj, ilyen fülhőmérőt mi is kaptunk, hát mondanom se kell, szart sem ér. Egyszer ennyit mér, máskor annyit.
Úgyhogy marad a digitális popóban.

A Jana még ami babavíz. Én sima vizet forralok neki. De ki hogy....
Azt hiszem még a szentkirályi és az óbudai is jó nekik. Talán azt nem kell forralni, de nem 100.

Melcsi, ugye jó éjszakátok volt?

Ma megyünk babakocsit venni.
Néztek mi? Igen, mi most szántuk rá magunkat, h. veszünk egy normálisat.
Kicsinek kölibe kaptunk egyet, azt már visszaadtam, most valami sportbabakocsit nézünk.
Amit tesóm vett óóócsssón a bolhapiacon, hát az nem az igazi, több szempontból sem.

Milyet érdemes venni? Ki mire esküszik?
Még most iziben írjatok, ha tudtok, mert du. megyünk shoppingolni.

Köszi

Kép
niki30

Csilla, én tiszta hülye vagyok. A tükrös képre először azt hittem, két baba van rajta. Mondom, hú de hasonlóak:)
Na jól van. Kész vagyok. :lol:

Kép
niki30

Niki!

Könnyű legyen, egy kézzel összecsukható, lefektethető... ennyi a lényeg:) Már mi is a sport részét használjuk a babakocsinak. Úgy adtunk érte majd 100 ezer forintot, hogy majd jó lesz még vagy három gyereknek, de már látom, hogy nem sokára eladjuk és a következőnek már másmilyet veszek! :)

Melcsi!

A fülhömérő mérő részét töröld le egy kis vattával, arcszeszessel vagy alkoholossal. A hőmérők amúgy szerintem megbízhatóak, én mindig kétszer mérek, mérek füles + higanyos, de max 1 tized eltérés volt eddig! :) A lényeg hogy tiszta legyen a vége, és a babák fülét nem ár meghúzni felfelé, hogy a dobhártyára mutasson...

dögrovátka folytatódik...ma is 38-cal keltem, akkor most van peteérésem vagy nincs???? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Ha már így hőmérőzök reggelente...:D

KépKépKép
bogyra

Niki!
Nekünk ilyenünk van! Asszem 22 ezerért vettük. Nagyon jó babakocsi. Én elégedett vagyok vele, mert nagyon jól lehet irányítani. Tökre olyan, mint a Pierre Cardin. Most csak egy bajom van vele, méghozzá az, hogy ebben a hidegben kevésbé véd, mint egy nagyobb kocsi. Így mi most a régit használjuk. :)

Kép

Ja! A márkéja, ha nem látszana: Bébé Go!

fatima

Bogy, Fatima, köszi szépen!

Igen, hát ilyen időben lehet, h. nem a legmelegebb.
Dehát annyi szempontot figyelembe venni. :roll:
Ez olyan könnyűnek tűnik Fatima. Az is?

Ma megyünk a Minimanóba és a Bébiboltba a Visegrádi utcába.

Bogy, gyógyulj meg mielőbb!
Hőmérőzöl:) Ez jó!
Ti hamarosan tervezitek ha jól emlékszem, ugye?

Kép
niki30

Doo, most látom, h. létrehoztad a többemberes gyerekek topicot. Hát ez jó.

Kép
niki30

Niki, de bolond vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: Ne menj ma babakocsit veni, mert még elnézed, és veszel egy traktort :) :wink: :wink:
Egyébként mi is a Miamanóba igyekszünk, gumitalpas zokniért. Lehet, hogy találkozunk????? Valszeg 2 körül megyünk, ti mikor terveztétek?

Melcsi, hogy van Áron? Remélem mára kialudta a lázat!

Bogy, te is gyógyulj meg hamar! Ez a takony idő :evil: :twisted: :cry: MOst hallottam, hogy Bp légszennyezettsége a 20x-a a megengedettnek (!!!), mert ez a borús felhős idő nem engedi kiszellőzni ezt a sok légköri sz.r-t.

Csilla
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?