húúú nem semmi milyen fejős mizériátok volt Fatima és Mary... hát nem semmik vagytok csajok
mondjuk én is bizti csak így mondom nagy hévvel hogy uttálo fejni, hogy ZSófi jól tudott szopizni, de ha enm tudott volna, én is biztos fejtem volna mint állat... de hogy ennyi ideig??? le a kalappal előttetek...
valamelyik csatornán van egy sorozat, aminek az a címe hogy mindennapok hősei, na nekem ez jutott eszembe rólatok
Lorci, olvasom elindultál a fogyás rögös útján
sok sikert és kitartást!
És a többi fogyózónak is. Várjuk ám a híreket, itt mindenki dicsekedhet hol tart.
Sajna a crosstrainer nekem nem jött be, délutánonként tudnék futni, de mivel ZSófi 10 körül cicizik utoljára aztán meg este, addigra már úgy tele vagyok, hogy fáj ha futok... maradok a calleneticsnél... 3 hét múlva bálba megyek, és új rucit akarok rá venni, addigra valami formát kell adnom a popesznak meg a comboknak
(tudom fejhetnék... de Zsófi még soha nem ivott tejcit üvegből, és nem akarom most bevezetni... cicibe meg nem marad elég estére ha 3-4 körül lefejem)
Fatima, gyönyörű naaagy macibarna szemei vannak Tareknak, nagyon szép baba!
Niki, terheskurva???
hogy mondhat egy ember ilyet?
A köhögés nálunk is tovább eltartott mint a nátha...egy hétig volt náthás és aztán még egy hétig köhögött... nem használtok párásítót?
Vanda, hátha tényleg a foga miatt van, de én úgy tudom nem a fog miatt lázas, hanem attól lesz gyengébb az immunrendszere, és a már meglévő baci, vírus aktivizálódik ilyenkor, úgyhogy azért vigyázni kell.
NIki, még az orgazmusnál is jobb?
akkor most nagyon heppi napjaid lehetnek, merthogy naponta többször
Volt itt ma védőnő... (fél 10kor jött, akkor kelt fel Zsófi, így én is... 5 percet állt a kapu előtt mire felöltöztem, és összeszedtem magam
)azt mondta adhatok minden nap húst, és hogy valszínűleg du azért zabál be Zsófi annyira a gyümiből, mert már nem elég tápláló neki... asszem jön a tejpép... tejtermékekkel meggyőzött hogy várjak 10 hónapos korig... végülis nem versenyfutás.. asszem kivárom