Hát Nadin is alszik, konkrétan apa altatta el, mert hazajött 3-kor, én meg a kezébe adtam a gyereket és elhúztam egy kicsit, mert már nagyon elegem volt. Visszajövök, gyerek alszik, Csabi éppen befejezte a fa bontását, és még a tűleveleket is összetakarította
Ha elkezd tavaszodni, akkor kétnaponta elhúzok futni amikor hazajön. Ha már kicsit világosabb lesz. Nekem szerencsém van vele, mert fix a munkaideje, f6-ra minden nap itthon van, pénteken meg 3-ra, és ha túlóráznia kell mégis, azt is itthonról csinálja (rendszergazda). Szóval tavasztól újra futni fogok, és most addig is nagy örömmel tölt el, ha erre gondolok, mert imádtam futni, és legalább addig is egyedül leszek (értsd CsimpaManó nélkül, ahogy mostanában hívom
)
Hajni, jobbulást,
Jutta kösz az Auchan tippet, én is megnézem
Macsek, szuper! Ha ez az édesköményes trutyi hatása, akkor ne hagyd abba bármilyen undi! Ez egyébként édeskömény illóolaj, ami pl. a DM-ben is kapható? Ma pont néztem, de nem mertem megvenni, mert halvány utalás sem volt a dobozon arra, hogy ezt meginni is lehet.
Gabci, ügyes Ádi.
Hasazás: nem rémisztgetni akarok tényleg, csak elmesélem, hogy Nadin unokatesója nemigen hasalt, aztán a forgással is problémák voltak, nagyon későn kezdte, és nem forgolódott ám ide-oda, csak ha nagyon muszáj volt akkor egyet-egyet, aztán nem is mászott, hanem ülve tologatta magát ide-oda, és most féloldalasan jár, és kiderült, hogy az egyik lába rövidebb, mint a másik, és ez mind abból indul ki, hogy annó nem hasalt, és végül nem egyformán fejlődött a két oldala. Én ezért eléggé eröltettem Nadinnál a hasalást, persze csak pár másodpercekkel kezdtünk, most pedig már sokkal jobban szeret, mint háton, mert jobban lát. És az egyik könyvünk szerint pedig nem szabad kihagyni a mozgásfejlődés egyik szakaszát sem, mert az később az agyi fejlődésre is negatív hatással van. A mászást pl kimondottan eröltetni kell, ha nem jön rá magától akkor megtanítani, és hagyni, hogy minél tovább másszon, nem siettetni a felállást.