Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

:-D
Lilla most aztán, nem lesz esti ölbe csicsika! :lol: :lol:

Ha az jelent vmit, akkor az én csajom meg mintha nyugisabban aludna el napközben (mondjuk kint és babakocsiban, de konkrétan toszigálás nélkül...) kivittem a szemetet amikor kiraktam és mire visszamentem majdnem aludt... próba cseresznye alapon bejöttem és azóta meg se nyikkan...

És ma APA fél óra múlva indul haza! :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, gyere, befekszünk együtt, legalább szórakoztatjuk egymást :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ti mikor is mentek?

Jutta

KépKép
jutta

Csajok!

Babahetek vannak az Auchanban!
Plüs rugi 800 pénzért,
Játszószőnyeg 5000 -ért,
Állítható magasságú, pelenkázós utazóágy 12 e-ért van!

Szerintem én hétvégén megyek! :lol: :lol:
(Utazóágy és ruha ügyben)

Jutta

KépKép
jutta

Hajni: jobbulást!!!! Nem romlott el Lilla, mi hiszünk benne :D :D viszont Te gyógyulj meg mihamarabb!!

Vili sem forog, de engem vhogy ez nem annyira zavar. Mert azt ugye látjátok, h szépen fejlődnek, nézelődnek stb. Nem lehet mindegyik egyforma! Ha le lesz maradva, akkor azt úgyis észrevesszük, és a dokikat is ki lehet faggatni. Ádi hogy utált hason lenni, most meg nekiáll nézelődni. Szóval én bízom benne, hogy előbb-utóbb unalmas lesz neki háton lenni. Szerintem legalábbis.

Jujj, ez a vidéki idő teljesen kifáraszt, Vili is kint húzza a lóbőrt a babakocsiban!

Jutta: kösz az infot, én is megyek holnap délelőtt!!! Utazóágyat már régóta szeretnék.

KépKép
1macsek

Hát Nadin is alszik, konkrétan apa altatta el, mert hazajött 3-kor, én meg a kezébe adtam a gyereket és elhúztam egy kicsit, mert már nagyon elegem volt. Visszajövök, gyerek alszik, Csabi éppen befejezte a fa bontását, és még a tűleveleket is összetakarította :shock:
Ha elkezd tavaszodni, akkor kétnaponta elhúzok futni amikor hazajön. Ha már kicsit világosabb lesz. Nekem szerencsém van vele, mert fix a munkaideje, f6-ra minden nap itthon van, pénteken meg 3-ra, és ha túlóráznia kell mégis, azt is itthonról csinálja (rendszergazda). Szóval tavasztól újra futni fogok, és most addig is nagy örömmel tölt el, ha erre gondolok, mert imádtam futni, és legalább addig is egyedül leszek (értsd CsimpaManó nélkül, ahogy mostanában hívom :) )

Hajni, jobbulást,
Jutta kösz az Auchan tippet, én is megnézem
Macsek, szuper! Ha ez az édesköményes trutyi hatása, akkor ne hagyd abba bármilyen undi! Ez egyébként édeskömény illóolaj, ami pl. a DM-ben is kapható? Ma pont néztem, de nem mertem megvenni, mert halvány utalás sem volt a dobozon arra, hogy ezt meginni is lehet.
Gabci, ügyes Ádi.

Hasazás: nem rémisztgetni akarok tényleg, csak elmesélem, hogy Nadin unokatesója nemigen hasalt, aztán a forgással is problémák voltak, nagyon későn kezdte, és nem forgolódott ám ide-oda, csak ha nagyon muszáj volt akkor egyet-egyet, aztán nem is mászott, hanem ülve tologatta magát ide-oda, és most féloldalasan jár, és kiderült, hogy az egyik lába rövidebb, mint a másik, és ez mind abból indul ki, hogy annó nem hasalt, és végül nem egyformán fejlődött a két oldala. Én ezért eléggé eröltettem Nadinnál a hasalást, persze csak pár másodpercekkel kezdtünk, most pedig már sokkal jobban szeret, mint háton, mert jobban lát. És az egyik könyvünk szerint pedig nem szabad kihagyni a mozgásfejlődés egyik szakaszát sem, mert az később az agyi fejlődésre is negatív hatással van. A mászást pl kimondottan eröltetni kell, ha nem jön rá magától akkor megtanítani, és hagyni, hogy minél tovább másszon, nem siettetni a felállást.

KépKép
kertikiri

Akkor én ezért vagyok ilyen okos! :lol: :lol: :lol:
A szerénységet meg tuti örököltem! :wink:

Én imádtam mászni és felállni / járni csak 13 hüsan kezdtem, igaz pár hét alatt a szaladgálásig jutottam! Azt mondta egy idősebb dokinő anyának hogy a járás már "elő volt készítve" mivel a mászsással az izomzatom és a mozgáskordinációm jó volt, csak vmiért a motiváció hiányzott!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Ha nem baj néha fárasztalak titeket képekkel, hogy el ne felejtsetek. Akit nem érdekel tekerjen tovább. :)
Most ennyi tellik tőlem :D :oops: Kép Enyém nagylábujj naggyon finíííí. :):):) Kép Add mááár!! Kép Van még??? Kép Ónos eső után. 1 :) Kép Ónos eső után. 2 :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Zsu! Aranyos vagy, de a bolt szinte felüdülés. Szinte irigylésre méltó a helyzetem (jobb is lenne, ha befognám a számat és nem nyavalyognék): Marci egy angyal, bárkire hagyhatom, ma pl apuval volt de., Betti sem vész, mindig van fött kaja, a lakás nem szalad nagyon. De ezek a hisztik? ma úgy mentem az oviba, hogy jó fej leszek, nem húzom fel magam. mondom öltözzünk mert Tibi papa már biztos vár (apukám rokkant, ahhoz képest nagyon jól nyomja az unokázást, de tudom, hogy elfárad), erre, hogy Kriszta is ott van-e (apu barátnöje), mondom nincs, erre levágja magát a földre, hoszti ezerrel. Persze nyáron minden könnyebb...
másik ütközési pont az édesség!

egyébként ma tök édesek voltak, csináltam a vacsit, közben a nagyok az autósülésben húzogatták a kicsit, be a szobába, ki a konyhába, a nagyok röhögtek, Marci meg cssk lesett, de nem szólt agy kukkot se. fel is vettem videora, de csak hagyományos felvevönk van, nem tudom prezentálni

fotók mennek, ha megtalálom a kábelt (lehet, hogy kicsit szalad a lakás?)

olvasok vissza

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kertikiri, most jól rámijesztettél. Már a hasalással. Gyorsan hasra is teszem a gyerekemet. Már így is a terpeszpelusnál tartunk, akkor már egy kis hasalás nem számít. Bár gondolom, amit leírtál az egy szélsőséges eset volt... :shock:

HASAL! És csöndeben. Már 15 másodperce... :D :D :D

Kép
Kép
piglet

És van vonalzóm! :D :D :D

És még mindig H A S A L ! ! !

Kép
Kép
piglet

Eddig...

Kép
Kép
piglet

sziasztok
nem hiszem,hoyg vsszatudok olvasni úgyhogy gyorsan írok

Hajni
jobbulást

Rita
jaj de éde sLala :-)

Jutta
Maja elöbb szaldt mint ment,a videók közt fent van az is

nálunk nincs auchan (se)

Zsu
megjött nekem is,én postával kértem úgy olcsóbb volt,és több van tőle tényleg :-) neked is?

Ciripke
épp elakartam dicsekedni,hogy a lányom átment angyalba,erre ma úgy beégetett,hogy az nem igaz, sarkon kapott anyait is ,majd végig üvöltött az ebadta.Tiszta bolond pár napja megint,pedig már olyan aranyos volt.Mondom jó idő van nem babakocsizunk ,sétálunk ,én marha.Bibi kenguruba ,Maját vezetem,ill vezetném ,de egyfolytába befelé tart meg a föld felé és röhög odafelé még bírtam,gyógyzsertárba hiszti,alig köszöntek amikor kijöttünk,a sarkon meg már lefeküdt a földre,próbáltam szépen,aztán csúnyán,majd kapott egyet,akkor sírt kicsit aztán abbahagyta ,mert látta nem tréfálok.De tőlünk 3 házra lekavarta a kesztyűjét,na húzd fel neki kenguruval,Bibivel,mondtam jól van most már így jössz,hát így jött ordítva,áhh nem is mesélem tovább,téboly.

Maja torka:ugyanolyan fehér pöttyös,azt mondta drnő,hogy mivel láza nincs,más tünet se csak az állandó köhögés,mert hogy az megint van ezúttall hurutosan.Szóval ez olyan ,hogy is mondta hámsejtek vagy mik amik kiültek oda a mandulájára és állítólag magától elmúlik ill ettől a bogyótól elmúlanak 3 nap alatt,de egész Kaposváron nincs.Ha vaki venne nekünk azt nagyon megksözsönném,de csak akkor ha gyorsan tudjátok postázni :-) mert a posta blablabla.szegényem most is köhög.
Vendég

Kiri: édeskömény illóolaj. És a bio boltban is néztek rám, h én ezt meg akarom inni??? Próbáld ki, nem veszthetsz vele sztem semmit:D

KépKép
1macsek

Timi!
Én holnap délelőtt szerintem el tudom intézni postástul. Írd meg mi kell, itt vagyok keszin, fel tudom adni, ha gondolod.

KépKép
1macsek

Macsek
drága vagy :-)

hepar sulfur 9es és 15ös golyócska

címem elküldöm privibe

köszönöm :-)
Vendég

Kriszti! Nem tudom mi volt az unokatesónál, nem áll szándékomban kötözködni, de leirom mi volt nálunk. (a többiek már olvasták, bocs). szóval betti 4 hónaposan kapott kengyelt, és igaz, hogy addigra megfordult, de utána 3 hónapig nem lehetett hason, persze nem is forgott. letelt a 3 hónap és a kúszás fázis ugyan kimaradt, de mindent a naygkönyv szerinti idöben csinált.
most évente járunk kontrollra, és minden nagyon ok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Majcinak jobbulást!

Ágica és Panka olyan gyönyörűek, Áginak nagyon jól áll ez a fülbevaló.

Tejdiátésok! Le a kalappal, én ki nem birnám, ezt már rég meg akartam irni!

Móni, kitartást, remélem hamar megoldódik a probléma

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ÁÁÁÁÁÁ!

Apa vett járókát... amikor bontotta ki persze a szélénél elvágta a huzatot... :twisted: :twisted: :twisted:

Ja és vett cumit, kéket meg zöldet... :roll: :roll: :roll:
Ciripke, még nem használtuk a cumit, nem kell?? (AVENT-es macis 3-6 hós)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Voltnuk Auchanben hát nem olyan volt a utazó kiságy amilyen az újságban szerepel, babavíz nuku!
PLüssrúgi volt ezer számra!
De azt nem vettem mert anyós vásárol neki holnap!

De igy is vettem pamperst amit hirdettek meg pelenkaszáritót,popsitörlőt elemet a hintához és el is ment a családipótlék :lol: :shock:
Sok mindenre elég!

Kép
mogyoland

Mogyo!

Utazóágy, rugik milyenek? Csakhogy érdemes -e elmenni?

Jutta

KépKép
jutta

Auchanban vettem a múltkor plüss rugit + hálózsák szettet 3000 ft-ért...

és tök jó bodyk vannak, nem kell a fejükön áthúzni, a babamasszázs szerint kimono style a neve 8) szóval ilyen keresztbe kapcsolós.

Mogyó: akkor utazóágyat nem is vettetek.

Lala nagyon cuki, kis haspók! És az ónos eső képek szupik!!!

KépKép
1macsek

Jutta:
milyen járókát vettetek?
Mé baj az, h kék és zöld a cumi? :roll:

Kép
Kép
h@jni

babamasszázs tanár szerint, ezt akartam írni, párdon!

KépKép
1macsek

Azééé mert csak, mert a ruhái inkább rózsszínűek, meg sárgák, narancsok... ha az én táskám megy (na jó csak anno még gyerek előtt) a cipőmhöz, akkor az ő cumija meg menjen a rugijához!
Emmán csak a járóka utáni uccsó csepp volt a pohárban...
(Hajni, ezt pont Te kérdezed, Lilláról még csak rózsszínű rucis képet láttunk!)

Na jó, járókába bekerült a játszószőnyeg, így a vágás nem látszik és majd behúzatom, ha találok hozzá ilyen műanyag anyagot.

A gyerek elaludt (ma 2 órát kellett altatni :x ) én Apukázni akartam (még du ez járt az eszemben), de elszállt az ihlet valahol a jároka sztori és az altatás közt...

Akkor megyek ÓÓÓsanba holnap! Meglássuk! Amúgy ott szokot Jana lenni? (Dunakeszi Auchan, ha ott járatos vki)

Jutta

KépKép
jutta

Ja és 100x100-as görgös, álltható magasságú fa. Bükk színű és nálunk minden cseresznye, asszem tavasszal lepácolom a teraszon...
(na ilyen apróságokkal csesztettem magam anno... minden menjen mindenhez... most nincs rá időm/erőm/energiám... de bántja a szemem, mert hülye vagyok...)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, mi hétfőn megyünk. Remélem nem leszünk bent sokáig, én max 2-3 napot tervezek :roll:

Kriszti, ez tényleg valami szélsőséges eset lehet, nem hiszem, hogy attól lett féloldalas a gyerek, mert nem fordult oldalra, inkább talán azért nem forgott, meg nem csinált semmit, mert már akkor problémája volt.

Rita, Lara nagyon édi, a lábevős a legcukibb :lol:

Ciripke, Timi, ezek a hisztik, na mikor majd erről panaszkodunk itt a fórumon egymásnak mi is :lol: Nincs már olyan messze!

Timi, én még nem látok jelentős javulást, az éjszakát leszámitva, de 24-48 órát ir, vagyis remélem holnapra már lesz valami.

Tejdiéta, na ja! Apának panaszkodtam, hogy néha úgy meginnék egy pohár tejet, erre hozott nekem rizstejet meg szójatejet. Olyan édes! A rizstejtől majdnem hánytam, olyan szar, a szójatejet meg lehet inni, de nem lesz a kedvencem :?
És ma Apa hazajött 5-kor, ilyen szökőévente 1x fordul elő! Az esetek 99 %-ában 8 előtt nem jön. De most a depim miatt jött előbb és elzavart vásárolni, hogy mozduljak ki. Hát nem édes? :wink: Mondjuk csak a Cora-ban voltam, de nekem már az is felüdülés :D

Jutta, ugye viccelsz ezzel a cumiszinnel??? :shock: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, ha nem is olvasol azért annyit mindig irj, hogy hogy álltok, mert érdekel!

Jó éjt! :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Jól eltűntem, de azért remélem még visszafogadtok :?
Üdv mindenkinek, azoknak is, akikkel még nem találkoztam! :lol:

Igazából miután Matyika megszületett, ha akartam se tudtam volna írni, mert csak térdelni tudtam volna a gép előtt, ülni egyáltalán nem tudtam. Lehet, hogy el volt törve/repedve a farokcsontom a szülés következtében. Még mindig fáj, de mostmár tudok ülni, és bízom benne, hogy egyszercsak a régi lesz újra. Aztán amúgy is fekvésre voltam ítélve a vérveszteség miatt....

Mostmár jobban vagyok. Bár a az igazat megvallva nekünk sajnos betegségben telt az év vége, és még most is betegek vagyunk. Miután a nővérem szinte lapasszolta szegény kisfiát hozzánk karácsonykor, (amit mi nem bántunk, mert szeretjük is, és sajnáljuk is szegény kisfiút), a baj csak az, hogy az összes vírust és bacit behozza hozzánk az oviból. Amikor még lappang akkor ugye észre se vesszük. Karácsonykor már örültünk, hogy végre meggyógyult Matyika is, a két ünnep között megkapta a 2 hónapos oltást, aztán nem telt el 2 nap, már ott toporogtunk a drnéninél...mind a két fiamnak hörgős köhögése van, lázasak, orrukat állandóan szívni kell. Matyi alig kap levegőt, én is beteg vagyok, tejem lecsappant, apjuk is köhög, és persze az unokatesó is beteg volt persze....A férjem meg majdnem levágta az ujját körfűrésszel karácsony előtt, ő még a sebészetet is látogatta. Ma ment először dolgozni. Szóval nem volt valami jó év végénk. Az a baj, hogy a kivizsgálásokra sem tudjuk vinni Matyit addig, amíg ilyen beteg. ez a hörgős dolog nem először van nála. Olyan erős gyógyszert kapott, hogy én mára már nem adom neki. Kapott helyett antibiot, az némileg helyrehozta, a hörgést leszámítva. Gergő szerencsére majdnem teljesen meggyógyult mostanra. Röviden akartam összefoglalni, de nem ment rövidebben….bocsi lányok!

Megpróbálok majd képeket is dobni, mert azt hiszem Matyikát még nem is láttátok!
Nagyon örültem hogy néhányan hiányoltatok!

Kép

Kép
katherina

Most olvasgatok vissza, de nem tudok nagyon messzire, bocsi :oops:

Móni, neked szeretnék megköszönni minden érdeklődést a szülésnél, és köszi a nemrégiben írt e-mailt is. A szopisztrájk meg remélem mielőbb megoldódik. Drukkolunk. Nekünk Matyival szerencsére nincs ilyen gondunk. Gergő viszont anno sztrájkolt rendesen. nekem az jött be, hogy énekeltem, az megnyugtatta, és volt olyan, hogy amikor sztrájkolt, tejcit fröccsöltem a cicimből a szájába, és akkor nagy nehezen elkapta. Tudom, hogy nagyon rossz, de ne add fel.

Kép

Kép
katherina

Nem tudom szoktatok-e a dm-ben vásárolni. De ha valaki már csatlakozott a dm bababónusz programhoz, akkor elküldheti nekem az ajánlóját postán, és akkor én azzal együtt fogom leadni. Csak szóljatok, és akkor még várok egy kicsit a kiváltással. :wink:

Kép

Kép
katherina

Zsu: szorítok nektek hétfőre. Remélem Pankusz is jól fogja viselni a bentlétet!!

Ma negyed 8-kor keltünk, és éjszaka csak egyszer :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot! :arrow:

KépKép
1macsek

Jutta: hát nem vettünk utazóágyat!
Hát sima nincs hozzá sem pelenkázó sem ilyen zsebek!

rugik jók voltak!

De az a tapasztalatom,hogy nem egyformákat árulnak ezek a boltok és van ahol van akciós termék van ahol nincs!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Zsu, gondoltam, hogy ti a jövőhéten lezavarjátok...
És de, komolyan gondolom a cumit! (tudom hülye vagyok)
(de tényleg a járókán buktam ki... ammán csak a hab volt a tortán... vagy hétvége volt és már kezdtem az egyedülléttől begolyózni, azért volt tegnap minden rossz?)

Kat, kérünk fotókat! És remélem innentől a gödörből kifelé jön... azért volt nektek minden ami nem hiányzott! És még én nyivákolok, hogy hasfájós a gyerekem...

háááát nem volt jó az éjszakánk! 10-re aludt el, pedig már fürcsi előtt fáradt volt... persze a hasával szenvedett... majd 5-kor nyekerget... ekkor még visszaaludt, majd fél 7-től nyekerget, ekkor kaját is kapot... majd még egy órát aludt... most a játszókában van... beraktam az összes játékot mellé, és eddig teccik neki!! Mindent fogdos amit elér! Majd rakok képet az ingerszegény környezetről... (tudom ez sokaknak nem rossz éjszaka, de ő 9-től 8-ig aludni szokott)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok. :)

Jutta:
jóvan máá. :)
Amugy nekünk sárga, rózsaszín és zöld cumink van. :wink:
És igen, többnyire rózsaszínben van, de nem mindig ám. Van neki narancs, fehér, sárga, piros.. sőt... kék is. :) ( Marciról csak nem dobáltam ki őket. 8) )

Mogyo:
nekünk sima utazóágyunk van. pelenkázó és zsebek nélkül. Kikában vettük anno, a célnak megfelel. :) pedig mi sokat megyünk mindenfele. :wink:

Jutta:
azt hittem a hálósat vágta szét, az cikibb lett volna. :wink:
Matracot nem veszel bele, az takarná. Meg amugy is sztem az jobb. Enyém is ilyen PVC, de nekem van felette szivacsmatrac huzattal. Az a PVC olyan hideg... Meg a játszószőnyeg is, mikor nem hányja le és nincs mosásban. :roll:

Zsu:
drukkolok jövő hétre, remélem, h most már kiderül. h mi is a bibi..

Kat:
nekem is fáj az a csontom, eddig akárkinek mondtam, mindenki röhögött rajta. :?

Éjszaka:
elaludt 9kor a járókában, 11ig tv-tem, mondom nem kel ( 10kor kellett volna ennie) megetetem, hát evett kemény 80 ml-t. :shock:
Kelés cumi fél1, fél3 ( de csak visszaadtam és aludt), majd fél5 kaja és aludt fél9ig. :lol:
Remélem így is marad...
Már ma bizti nyügi lesz, így olyan szél fúj tegnap este óta, h esélytelen, h kirakjam aludni. :?

Na takarítok, holnap lesz Marci névnap meg Apa szülinap (32 éves lett. 8) ) ünneplés első felvonása....
Este meg megyünk vacsizni kettesben. 8) Anyum bevállalta a kölköket . ( mármint itt nálunk).

Szval majd még benézek ha tudok....

Kép
Kép
h@jni

Húúúúúúúúúúú ez lemaradt....

:lol: Marcikat Isten Éltesse Névnapja alkalmából! :lol: :wink: Kép

Hajni, férjednek is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Kép
katherina

Hajni, én ezen a farokcsonton nem röhögtem, bőgtem!!! És úgy megbántam, hogy nem csaszival szültem meg Matyit, hogy csak na!

Hogy jót is írjak, ne csak panaszkodjak, Matyi egyébként egy áldott jó gyermek. Csak akkor sír, ha nagyon éhes. Egyébként hangja sincs. Birka türelme van. Nagyon jól eszik, hasa sose fájt. Nagyon kis bújós szeretetre vágyó kis édes kiscica. Gergő is imádja, sokat puszilgatja, fürdeti, tanítgatja. Szóval, ha az egyéb problémák nem lennének, szavam nem lehetne. De remélem el fog múlni minden magától. Drukkoltok nekünk anyucik?

Jó hír! Most ment el a drnéni, és leállította az antibiot Matyinál. Gergőnek sem kell szednie. Jobban vannak, jaj de jóóó!!!! :lol:

Kicsit visszaolvastam. Mi is úgy tudjuk, hogy fontosak az egyes mozgásfázisok, és nagyon fontos a mászás is. Az viszont nem baj, ha egyik baba előbb/ill. később csinálja u.azt. Geri pl. hátáról hasára pontosan 6 hónapos korában fordult meg, és 14 hónaposan indult el. Erre nagyon emléxem, és minden mozgásfázist megcsinált, akkor, amikor eljött az ideje. Szóval nem kell izgulni. :wink: Abban nincs tapasztalatom, hogy mi van akkor, ha nem mászik egy baba.

Kép

Kép
katherina

Matyika 3 naposan Kép

2. kép: Matyika 1 hónaposan Kép

Kép

Kép
katherina

testvéri puszika Kép

2. Matyika majdnem 2 hónaposan Kép

3. " én és a kisöcsém" Kép

4. Kacagó Matyika Kép

Bírjátok még?! :oops:

Kép

Kép
katherina

na még egy pár................

Fiaimmal és nővérem kisfiával, ő a fekete hajú a többi három fiú az enyém! :lol: Kép

2. Miki ölében Kép

3. Gergő szülinapja dec. 15-én Kép

4. Gergő határtalan öröme a karifa miatt :lol: Jézuska hozta! Kép

Kép

Kép
katherina

És még kettő aztán elég belőlünk....
Csak hogy apa se maradjon ki! Kép Kép

Kép

Kép
katherina

Eszembe jutott egy kérdés! Ti sétáltok a picikkel ilyen hideg időben?
Én nem merek............. mondjuk a a sok betegeskedés miatt sem!

Akikkel még nem ismerjük egymást, mindenkinek üdv! :lol: (Macsek. Kertiriki, Piglet, ....ha valakit kihatytam nektek is)

Remélem mostmár sűrűbben fogok jönni! Gyerkőcök egészségi állapotától (is) függ!
puszi mindenkinek!
Mosmár tényleg elmentem, mert az oldal már csak rólam szól :oops:

Kép

Kép
katherina

mi ez a pangás??

Takarítá kész. :) Mindneki alszik.
Lillát mégis kiraktam, mert fúj a szél, de 17 :!: :!: fok van. Így jól letakartam, me befordítottam a ház felé. :)
Imádom az ilyen szép időt. Felkelnek és asszem elmegyünk csavizi kicsit. :wink:

Kat:
nagyon édesek a fiúk. :)
Én mindig kirakom Lillát. :) Kell neki a levegő.

Kép
Kép
h@jni

Kat, de jó, hogy jelentkezel! Sajnálom, hogy igy alakult az év vége :( Reméljük Matyi is jobban lesz hamarosan, jobbulást neki!
Az hogy történhet, hogy valakinek eltörik a farkcsontja szülésnél??? :shock:
Nagyon jók a képek, szép kis család vagytok!
Én bizony megyek sétálni, ha esik, ha fúj. Panka már nagyon igényli. Na jó, múlt héten egyik nap szakadt az ónos eső, akkor azért nem mentem ki.

Hajni, jó sokat kel tényleg Lilla éjjel :?
17 fok? Talán süti a hőmérőt a nap, nem? :lol: De mindenesetre szép, napos idő van, szóval mi is nagyot sétáltunk.
Nálunk még csak most sül az ebéd :oops:

Egyelőre a More Milk csodaszer nekem nem segit. Timi, nálad mi a helyzet?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
igen, eddig nem kelt, csak enni 6 körül.
De már ez is haladás volt az elmúlt két naphoz képest. :?
17 fok a kocsi hőmérője szerint van, az meg árnyékban méri a kocsi alatt. :)
Amugy mikor itt 4 fok van, akkor Pesten -1. :wink:

Kép
Kép
h@jni

hát Zsu az a helyzet,hogy csoa hogy van tejem,Maja estére fulladt,reggel is,déltől pedig kórházba van,szívem megint kettészakadt,kibírhatatlanul fáj :cry: :cry: :cry:
Vendég

Timi:
:cry: :cry: :cry:
Jobbulást Majának. Sok gyógypuszi Neki.
Neked pedig sok erőt. ++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Timi, máááár megint???? Mikor lesz már vége?

Kat, szépek vagytok!

Zsu, azért ne 1 naptól várd a csodát!

Na voltunk Auchanban vettünk bodykat, egy kiskabátot 67-es (igen nem 68-as, hanem 67-es méret :shock: ) méretben, 2 nacit kicsit nagyosabbat nagyobb méretben, mert nekem nagyon bejöttek...

Víz nem volt... utazóágy meg nem volt olyan... :roll: :roll:

Járóka, nálunk is bekerült a játszószőnyeg, ha majd nagyobb lesz (ül) akkor kikerül, eddigra áthuzatjuk a PVC-t... tehát túltettem magam rajta! :lol:
Amúgy konkrét babairodalom a járóka, és még meg se jött amit az árzuhanástól rendeltem...
És még egy körforgót is szeretnék erre is, mert fent azt imádja az ágyán! Móni, a Tied tudom, hogy tetszett nagyon (ugye a tied aza a narancssárgás - leveles cucc?)! Mennyi volt? Felhúzós vagy elemes? És mennyi ideig zenél?

Cumik, veszek másikat, ezt meg odaadjuk vkinek! (ugyse egy ló ára)

Dorka egésznap szelel... néha vigyorogva... többnyire sírva... mááár rohadtul unom ezt a hasfájást!!!!! :x :x
Nem nőhetnénk már ki úgy végleg???

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
ha ennyire zavar a cumi én megveszem Tőled. :)
Úgyis kellene majd vennem. :)
Nekem meg jó a zöld/kék. :lol: :lol:
Muti képet a járókáró és persze Dorkáról benne. :)

Kép
Kép
h@jni

Drága Timi, annyira kivánom Neked, hogy végre rendbejöjjön minden. Szegény kicsi Majci, a szivem szakad meg érte :cry: :cry: :cry: Egyedül bent a kórházban :cry: Azt nem lehet, hogy Bibivel együtt ottmaradtok vele? Talán könnyebb lenne neked is és neki is elviselni.

Jutta, érdemes elmenni az Auchanba csak a gyerekcuccokért? Tényleg olyan jók?
Egyébként Panka is még mindig rettenetesen sokat pukizik, szerintem ettől a hülye tápszertől, mert 3-4 hete már nem volt semmi gond.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?