Sziasztok lanyok!
Irtam, hogy milyen jot furodtunk a Balatonban Petraval, azaz ugy, hogy o a csonakban fekudt. Na ez tegnap (azota mar elott-elott) mar nem jott ossze, bombi lett a vege, amint beletettuk a csonakba. Na majd talan legkozelebb.
Azert jol elvagyunk, bar csak felvaltva tudunk furodni Apaval. De igy sem rossz.
Tejcivel kapcsolatban kisse tanacstalan vagyok, ugy erzem, hogy tok keves, Petra megsem panaszkodik, nem nagyon ertem a dolgot. Kivancsi leszek, mennyi lesz a sulya a lanynak, ha hazamentunk...
Azur,
Olyan jo volt olvasni, hogy milyen szepen fejlodik Artur.
Myssnia,
Nagyon ugyes Szilard!
Autos kepbol johetne jobban-autos is.
Urszila,
Gratula a sikeres tejszaporitashoz.
Nekem most olyan fura valahogy a mennyiseg, Petra szerintem nagyon keveset eszik (nincs itt a merlegunk), igy vegul is a tejci eleg, bar kevesnek erzem. Es ami meg eddig nem volt, hogy szopi utan Petra tok hatarozottan elforditja a fejet, es tobbet nem ker egyetlen korttyal sem, akkor sem, ha meg nem urult ki a cici. Regebben uresre kiszippantotta, es ha abba is hagyta a szopit magatol, akkor ujra es ujra visszafordult, es probalkozott meg. Lehetseges, hogy mostanra alakult ki az a kepessege, hogy eldontse, mikor lakott jol? Amugy tegnap (azota mar elott
) alaposan beparaztam, hogy nem eleg a tej.
Petra a nagy hosegben eleg gyakran akart enni, csak aztan a vegere mar ugy ereztem, hogy nincs mit. Meg hat bombizett is, igy utolag azt mondom, inkabb a melegtol, mert aztan csak reggel kert enni, szoval nagyon ehes nem lehetett.
Itt rengeteg eso esett, atkuldhetted volna ide a petuniaidat.
"Hogyan babat a Balatonba" temanak szerintem en voltam az egyik felvetoje anno. Kis szepseghiba, hogy masodszorra a csonakos megoldas mar nem valt be, amint beletettuk, azonnal sirni kezdett Petra, ugyhogy mentunk is vissza a partra.
Koszi a keresztelos infot! Julka ikerteso nagyon aranyos!
Kaska,
Azt akartam meg irni, hogy Vilcsi oszre mar egesz nagylany lesz, feltehetoen tok jol eljatszik majd a csorgokkel es a plussallatokkal par heten belul. Es akkor neked is konnyebb dolgod lesz.
De latom, mar most is ujra jo a helyzet.
Kertiparti!!!
Franyo,
Babakocsiemelgetos sztori.
Tenyleg nehezen tudlak elkepzelni, ahogy kiabalsz, de total igazad volt.
Szinte gondoltam, hogy Te lemered, hogy hany ml a kiskanal.
Jobbulast Ankanak, es persze Apanak is!
Az uvegfestos mailt en is megkaphatnam? Nem biztos meg, hogy belevagok, de azert erdekelne a dolog.
Kukucskalo Anka nagyon edes.
Timici,
Miket tud mar Bence is!?!
Nagyon ugyes.
Koszi a kep-dicseretet, Apat mindjart meguti a guta, mert a nagyagyon alvos kepet en csinaltam, nem pedig o.
Reka,
Mi valszeg megyunk a Polus-fele usziba.
Azert csak valszeg, mert meg futunk par kort, hogy nem lehet-e valahol szombaton menni, hogy Apa is johessen.
Andi, Zulu,
Koszi a keresztelos infot, majd meg gondolkozunk rajta.
Orsoly,
Drukk, hogy Apaval minden rendbe jojjon, szerintem egy este 9 utani kozos program (seta, vacsi...) is jo lehet. Erdemes lenne megprobalni. Drukk a hetvegi beszelgeteshez!
Mifele feltetelek?
Es foleg drukk, hogy Lackonal minden problema maradektalanul muljon el! Zuluval en is egyetertek, betegen biztos nem produkal annyit, mint egeszsegesen.
Szisz,
A vizsgalatok nekem is mindig kellemetlenek voltak, de ilyen fajdalmat, mint Te, nem ereztem azert. Kiveve a szules elott, amikor mar fajasokkal bementem a korhazba, na akkor az fajt, de szerintem akkor egy kicsit tagitott is a doki, mert elkezdtem verezni is. Es nekem a burokrepesztes is fajt elegge. De hidd el, ha mar ott leszel, fel leszel leklileg keszulve a dologra, es sokkal konnyebben viseled majd, ez biztos, mivel ez mar a babadhoz vezeto ut legvege!
Vagy biztassalak azzal, hogy a tobbi azert jobban fog fajni?
Norka,
Mi ujsag Jazi szemevel? Kotohartyagyulladas?
Strandos kepek nagyon jok!
Miszike,
Jo, hogy ujra itt vagytok.
Uvegfestes, gyumives
Videon visszanezni a szulest NAGYON furcsa volt, elso alkalommal (par nappal a korhazbol hazajovetel utan) kb. fel percig birtam ki boges nelkul.
Na de akkor aztan, mint a zaporeso.
Nem gondoltad meg magad? Nem irod meg Te is a szulestortenetedet?
Petra amugy legutobbi meres szerint mar 8150g volt.
Azota viszont szerintem tok keveset eszik, szivbol remelem, hogy azert nem fogyott.
Elli,
Anyosod.
Orulok, hogy mar jobb a kedved.
Csucsuka,
Csak most jottetek vissza es maris ujra utaztok?
"Morcos anya"
Pocoka,
Amikor Petra ilyen pici volt, neki is szinte minden kajalas utan volt tobb-kevesebb kaki a pelusaban. Szerintem ez onmagaban meg nem gond. Drukk, hogy elmuljon a hasfajas! Nekunk az valt be, hogy: leultem, labamat keresztbe tettem, es a felso terdemre fektettem hassal lefele Petrat, es a terdemen hintaztattam, igy massziroztam a pocakjat. Dokinenink javasolta, es eleg jol bevalt.
Heni,
Ugyesek a gyerekek, hogy jol viseltek a szulo-nelkuliseget.
Es ti hogy nyaraltatok?
Sofka,
Mi a Madaraszban voltunk UH-n, mikor Petra 6 hetes volt. Tenyleg idopontot adnak, es mi kb. 5 percet ha vartunk. Telefonszam most nincs itt nalam, de nezd ki a telefonkonyvbol. Mar nem emlekszem pontosan, 2-3e Ft volt.
Talicska
Kangi,
Julcsi nagyon kis draga.
Na mara ennyi, udv:
nemreguszott Leszter es mosteppuszik Leszterkispapaja valamint addigalszikegyet Petra