Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, még ezt a képet akartam megmutatni
(Urszilaaaa!!! Kép)

Kép

F.
franyo
 
 


Hali Csajok!

Azt se tudom hol áll a fejem, próbálok semmit se elfelejteni, de elég nehéz, mert mindig gondolkodnomKép kell, vajon ez lennt maradt, vagy vinnünk kel? Lassan be leszünk pakolva, aztán ha jön apa, megtömöm és indulandusz, lódulanduszKép.

Ellimami, örülök, hogy kicsit megnyugodtál, tényleg nagyon jó, hogy hamarabb el tudtatok menni a vizsgálatra. Ahogy Te is kezded majd tornásztatni, látni fogod a javulást, ami még jobban megnyugtat majd. Anyóssal meg ne foglalkozz!

Anno Danómat rendelték vissza 6hetes kontrollra, merthogy ő köldökzsinornyaklánccal született. Akkor a doki szerint keresztezte a lábait, átküldött a gyógytornászhoz, aki megállapította, hogy kicsit görbe a lába, de nem keresztez, viszont lógatja a nyakát ennél a felülésnél - megjegyzem akkor már lassan 1/2 órája kínozták. Így előírt két gyakorlatot, ennek hatására egy hét múlva már 1/2 óra agyusztáció után is tartotta szegénykém a fejét. Szóval teljesen feleslegesen egrecíroztattak minket, de inkább csináljuk feleslegesen, mint ha valamit későn vesznek észre, nem?

Orsoly, remélem összejön a beszélgetés, hátha kiböki, hogy mi bántja... Néha nekem is különböző fondorlatokhoz kel folyamodnom, mert látom, hogy valami nyomja a bögyét, csak nem mondja... Néha nagyon nehéz a pasikkal (nos, ezzel nem azt akarom mondani, hogy velünk, nőkkel mennyire könnyű, dehát az legyen az ő problémájukKép). remélem torokgyuszira már nem is emléxetek, a torna pedig használni fog a kislegénynek!!

Leszter, akkor csak megoldottátok a balcsizást a manóvalKép

Franyo, fergeteges lányod vanKép. Babakocsiban milyen öv van? Nem tartaná meg a lányt ilyen segítős esetben? A mi babakocsinkon ami úgy adja magát fogantyúnak a segítő kezeknek, rögtön az idegen kezében szokott maradni... mivel ezt kb. 3 alkalommal eljátszották velem, leszereltem a kocsiról, amikor meg visszaszereltem, nem mászkáltam BKV-val... Ez egy műanyag lábtartó, alatta van 10 centivel a fémváz, na az senkinek nemjutott eszébe megfogni... de én is könnyebben intézem egyedül, mint segítséggelKép

Urszila, pisiügyben bizti igazad van, de akkor is nehéz volt, egykézzel emeltem Danit, másikkézzel fogtam a szerszámát... kislányként úgy emléxem anyámnak mindig volt elegendő kezeKép

Sofka, nagyon jó sztorikat irogatszKép Apa nálunk nézni tud, olyan szemekkel hogy na... és Dani örökölte, nesze neked szigorú anyaKép... Tegnap is mikor másodszor kelt fel lefekvés után, megyek nagy morcosan (összehúzott szemöldökkel), hogy most már aztán alvás, és betakarlak, meg miegymás... Erre felnyúl a kismalac, megsimogatja az arcom, "anya ne légy morcos, Danika alszik, mindjárt, jó?". És birjam röhögés nélkül...

Kaska, örülök a jó híreknek! Egyre jobban fog ez menni, a hullámvölgyeket mindig követi valami jobb, könnyebb, ami addig nem voltKép A sulikezdés miatt ne izgulj most, teljesen felsleges amúgyis!

Kiegészítéseket megkaptam, de továbbra is várom a többiektől, szerdán jövünk haza, csütörtökön vagy pénteken kaptok újból belőle.

Danónak elkezdtem adagolni a bölcsit, jövő pénteken meg jön az Aupair-es csajszi beszélgetni, remélhetőleg hamar találnak nekem bébicsőszt... nyakamon a suli...

Miszike, dejó már vártunkám nagyon! Bár tudom nem versenghetünk anyóspajtiékkalKép

Na megyek, mert így nem leszek kész.
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok,

alakulnak a dolgok nálunk, anyukám jött mint felmentő sereg, így próbáljuk kiísérletezni, hogy mi lehet Janka baja.
Az tutira kiderült, hogy hasfájós lett a lelkem, görcsösen rángatja a lábát, stb, és az anyatej szinte azonnal átfolyik rajta, nagyon sok a nagy "dolog" a pelusban, minden etetésnél...

Elkezdtük a kísérletezgetést, édeskömény teával már próbálkoztunk, elég jónak tűnik, de nem szünteti meg teljesen a fájdalmait, most is már órák óta fent van és néha panaszosan felsír, a lábát huzogatva.

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen praktikák/szerek váltak be olyan babáknál, akik hasfájósak lettek?
Nagyon köszönöm a tanácsokat, és remélem, már nemsokára tudok máshoz is hozzászólni, egyelőre még csak próbálom utolérni magamat, és közben nyugtatgatni Jankát.

puszi
Pocóka és 4 hetes Janka
Pocóka
 

 
 

Pocóka!

Kép Csak az idő segít. Kitartás és kinövi.
Azért próbálkozhattok Grip waterrel 1 hónapos korától, mi használtunk espumizant, és a gyerekorvos is tud felírni gyógyszertárban kikevert görcsoldót is. Mi mindet használtuk, nem olyan sok eredménnyle, de azért valamelyest hatottak. Plusz esetleg ki lehet próbálni a szélcsőt, nagyon jól kiereszti a felesleges szeleketKép Az hogy minden evéskor kakil anyatejes babánál természetes. Emma sajnos csak 2 hétig csinálta így, addig nem is volt hasfájós, sajnos utána inkább székrekedéses problémáink voltak, az még szörnyű dolog.Kép
Jó hogy anyukád tud segíteni, ilyenkor másképp nem is lehet bírni.
Nálunk kb 12-13 hets ekorára rendeződtek a dolgok,a zóta egyáltalán nem hasfájós, semmitől sincs baja, méga kelkáposztától semKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó,

akkor már csak pár hét...
Gripe waterrel még nem próbálkozhatunk? Tegnap volt 4 hetes a babó, szigorúan meg kell várni az 1 hónapot?
Szélcsövet már apánál berendeltem :-))

Köszi a tanácsokat!
Pocóka
Pocóka
 


Kangi, Manó!
Köszönöm nektek a biztató szavakat, nagyon jólesett. Kicsit megnyugodtam.
Üdv
Szisz
szisz
 


Pocóka Kép
nálunk a hasmasszázs vált be, nagy pukik és rotty lett a végük KépKépKép Drukk, hogy nálatok hamar elmúljon, Julcsi 4 hónaposan állt le a nyűgöléssel Kép De már én is ehetek paradicsomot, káposztát is, semmi gond vele!

Miszikeee KépKépKép
de jóóó, hogy újra itt! Már írni akartam, hogy mikor jöttök vissza?! De látom, minden rendben. Tök jó, hogy Beki falánk, irigy-irigy, mert bezzeg Julcsi csak fintorog mindenre, csak a HIPP-es répalevet hajlandó elnyammogni. Vén csoroszlya, oszt még mindig kapja a K-vitamint ...

Sofka Kép
szép az írás! Mér akart megfojtani Apa érte?

Csucsuka Kép
Danómanó alvásszövege KépKépKép

Myssnia Kép
Szilárd-képek nagyon jók, és a kocsid is csecse!

Franyo Kép
Anka-képek édesek, micsoda kunsztokat tud ez a csaj, hát megint csak nem győzök ámulni Kép
Hurrá, hogy nincs láz!
Köszi a bókot a hajasbaba nevében Kép

Heni Kép
merre jársz? Mára ígérkeztél!!! KépKépKép

Orsoly Kép
drukkkkk a hétvégi Apa-beszélgetéshez! Láztalan Lackó hurrá!

Elli Kép
vádlihurka KépKépKép
Úgy is van, ne aggódj, hüjje anyóssal ne foglalkozz, Anyukádnak igaza van, ja, és a lúdtalp elmúlik ám, ha megfelelő gyakorlatokat űz az ember (kavicsdobálás lábujjal, babzsákos gyakorlatok).

Timici Kép
cuppcupp Bencebuksira! Apacuka meg van becsülve, ma kapott öltönt meg két nacit Kép De neeem, tényleg nagyon örvendtem, hogy ügyesen pelusolt, meg ő is nagyon büszke bírt lenni magára, mivel neki nagyon fontos, hogy egy kihívással kecsegtető feladatot hibátlanul oldjon meg. Ehhez segítettem hozzá KépKépKép

Norka Kép
egyetértek Miszikével, anyatejet bele neki oda! Jáziképek cukrok!!! Édes kis gömbölyű nyamitest!!! KépKépKép Én Julcsit néha egész nap rágnám, pedig fele ilyen hurkás sincs.

Kaska Kép
örvendek felfrissült hangulatodak, kerti party részünkről oké, bár szeptember közepéig minden hétvége be van táblázva ... szüret, meg minden ... de csak összehozzuk valahogy majd a talit!
Még korábbi kérdésedre válaszolva: nem voltam az előző Patti Smith-en (sem), de ezt a mostanit Apacuka is nagyon dicsérte (jó neki). Hanemhogy te bezzeg voltál, hát ez szuper!

Babajaga Kép
hellllo! Puszi Sophie-nak, és gratula a házibulus csontzörgetéshez!

Ma az Árkádban összefutottam PSAndival, még mindig oly karcsú, hogy kizárólag irigykedni lehet rá KépKépKép (na persze mitől hízott volna, lókangi Kép)

Szisz Kép
bármi van, gyere, ha tudunk, segítünk.

Apa üldözne elfele, úgyhogy megyek. Lehet, hogy ma végre fissül a weboldal? Május 19-i az uccsó kép Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Sofka
nagyon tetsztett az írásod!!! Annyira jól tudsz fogalmazni! KépKép

Pocóka
szerintem már mehet a Gripe Water, hiszen ha februárban szültél volna, már 1 hónapos lenne Kép

Kangi
a pasi, akivel láttál, az apukám volt, csak hogy nehogy azt hidd, hgyo az idősebbekre bukom KépKép
egyébként meg neked sincs mit leadnod a súlyodból, de azért köszi Kép

Réka
kaki???

Elli
örülök, hgyo jobb a kedved! Nem lesz baj, meglátod KépKép

Kenguru tippeket kérek, pls!!
Manó2-nek láttam, Maxi Gogo-ja van, az szimpi lenne, de tegnap belepróbáltam Danit egy Chicco-sba, és az sem volt rossz. EGyéb tapasztalat?
Ja és Daninak a Gogo-sban a szája egy vonalban volt az oldalszíjjal, az nem baj?

Andi
psandi
 
 


Orsoly!

Hypotonia: a mi családunkban (unokatestvér kisfia) volt/van hypotoniás kisgyerek. Ők is tornázni jártak a babával, most 3 éves, de nem mondod meg, hogy valaha volt valami baja. Úgy szaladgál, hogy csak győzd utolérni :-).
Szóval ne aggódj, egyrészt lehet hogy csak orvosi túlaggódás, ahogy a többiek is mondták, de akkor sem árthat a torna, ha pedig mégis igaza van az orvosnak, akkor az a legjobb dolog, hogy észrevették, és hipp-hopp megerősítik a tornával a csöppséget!!!
Ráadásul az emlitett kisfiú 1-2 ilyen torna után, amikor megszokta a környezetet, kifejezetten imádott odajárni! :-)
svm
 


Sziasztok!

Miszike
De jooo, hogy megjottetek! Kép
Koszonom az anyatejci a szembe tippet, alkalmaztam, mintha kicsit jobb lenne. Alapbol sem volt nagyon csunya szerencsere!

Elli
Orulok,hogy jobb a helyzet! Kép

Franyo
Szemek Kép Kép
Mail megjott, ment is. Koszi!
Nem lattam a kacsas konyveteket, de ez bizony a balnas Kép Mutiiii! Kép

Sofka
Mi kaptunk egy Jatekkalauzt a korhazban, vagy valahol. Nagyon tetszett! Kép

Pocoka
Nekunk a GW nagyon bejott, idonkent meg mostanaan is hasznaljuk. De tenyleg csak az ido mulasztja el igazan a pocakfajast. Tudom biztato voltam... Masszazs,torna?

Kangi
Mind reklamozod itt a Hippes repalevet. En seholsem talalok ilyet! Direkt Nektek gyartjak vagy mi???? Kép

Timici
Kuldok egy kendos kepet.Ma strandon igy maszkaltunk. Szoval tenyleg nem izzadunk igy ossze.
Kép

Es meg egy amuldozos foto
Kép

Tovabbi joccakat
Strandolos Norka s kendobensetalt JaziKép
norkini
 
 


SziasztokKép

Nyaralásból megjöttünkKép
A gyerekek "tündériek" voltak, de amint hazaértünk, elromlottak.
Hiányzott Anya meg ApaKép

KangiKép
A szőlőtök ma jól megázott.
Nagyon jó volt Veled talizni, és beszélgetniKép

ElliKép
Csak most tudok írni, mert eddig nettelen voltam.
Tudom, ez igen szörnyű, amin átmész, de tapasztalatból tudom, hohy az orvosok a lehető legrosszabbra készítik fel az embert, hogy mi lehet, hogy később ne mondják, hogy nem közölték.
Mondom, nem biztos, hogy olyan nagy a gond.
Higgy a babában, és bízz magadban, és annak, amit produkál a baba.
Szerintem rendbe fog jönni.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez egy kis bíztatás

FrnyóKép
Annácska nagyon ügyesKép

LányokKép

A vidéki (mi) elment a fővárosba profiterolt enni
(no nem ez volt az elsődleges célKép ), és nagyon ízlett.
Csak hát Apának a fehércsokis jobban ízlett, és mondta, hogy olyant kell csinálnom.
Talán összejön, ha fehércsokit rakok a főzőcsoki helyett.

BeuKép

Úgy már próbáltad?

Mennem kell, mert Apa idejönne.

Holnap jövökKép

Heni
heni1979
 
 


Megüt a guta! Mindenkinek gondosan válaszoltam, aztán eltűnt az egész. Vajon hova?
Franyó! Csak írok, szerkesztek, korrektúrázok, és a képeket is nekem kell beszereznem. Pedig pontosan azért nem én tördelem, mert mindig azt gondoltam, hogy nem a látvánnyal, hanem a tartalommal szorosabb a kapcsolatom. A főnök szerintem bírná, ha azért sme kellene másnak fizetni. Látom, Te viszont azzal foglalkozol. Miket csinálsz?
Nem tudjátok, nehézsúlyú gyereknél is beválik a kendő? Mert ma, mikor a lányokat néztük meg az usziban, azt hittem leszakad tőle a karom. Kenguruba nem fér túl kényelmesen, a babakocsiban meg szerintem félt egy kicsit. Kb. öt társaságnak tartottak edzést síppal-dobbal nádi hegedűvel a Komjádi fedett részében. rémes volt a hangzavar, é s Marcipán kiakadt, mert nem tudta túlsikítani. Így aztán közel másfél órát dajkáltam. A bal karom alig tudom emelni. Szóval?
Norka, ez igen! Te aztán nyugodtan strandolhatsz. A kiscsaj megh csak hab a tortán, szépek vagytok.
Nekem is feltűnt, hogy sok a hipotóniás gyerek. A szomszédék is hordják valahova tornázni a fiúcskát, mert nyugtalannak ítélték, és biztosvalamibajavan. Így elvitték felmérni, és tényleg! Egy óra 2500 Ft. Bár nekik szerintem megéri, mert a lány nagyon nyugtalan volt eddig, és most van programjuk, ő meg lazul. Jobb mint a pszichomókus.
Ti hol és miért voltatok a gyerekekkel UH-n? Nekünk van egy beutalónk a Tűzoltó utcába, még s szülészeten kaptuk, csak nem tudtunk elmenni. Viszont már csak babonából is fontos lenne. Azt hallottam, hogy a Madarászban lehet időre menni, csak fizetni kell. Tudtok valamit? Mert három gyerekkel nem tudok félnapokat sorbavárni.
Orsoly, próbálj lazítani. És idézz fel olyan perceket, amik nagyon szépek voltak. Sokszor az is segít.
Psandi! Ha chiccos kengurut szeretnél, én óccsón megszámítom, Marcipán nem fér bele. Vagy óriáskenguru kellene neki, vagy a kendő, ld. fentebb. Vagy marad a talicska, az meg van is vagy három itthon.
Margitszigeti tali jövő hét csütörtök? Vagy az ünnep?
Pocóka: CSak az idő. De lehet kísérletezni. Hinta mózesben, babahordozóban? Cipelés? És az idő szalad. Későbbb lehet hogy visszasírod. (Na ez azért nem biztos)
Ildi! Dokinéni azt mondta, hogy a göbök a jó immunitás bizonyítékai. Na de ennyi?
sofka
sofka
 
 


Sofka,
én 2 éve a lányommal az I.sz. gyermekklinikán voltunk uh. Koponya és hasi. Nem kellett fizetni és max. 10 percet vártunk. Időpontra mentünk.
Most a picivel jövő héten megyünk, időpontra. Remélem most sem kell fizetni.

Sziasztok.
Tina + 8 hetes Niki
Sajna nincs sok időm írni és olvasni mostanában mert az apukám itthon van. (Spanyolo-ban dolgozik)
A képeket meg szoktam nézni és nagyon aranyosak a babák.
tkriszta
 
 


Andi Kép
sejtettem ám! KépKépKép

Heni Kép
köszi az infot Kép Apa permetezett múlt héten, remélem, még kibír két hete rothadás nélkül ...
Én is örülök ám, hogy taliztunk! Mi szépet vásároltál még?

Norka Kép
sárgarépa bébiital címen fut. 36%-os sárgarépkalé. Csini vagy a kendőben. Jázi nemkülönben! És az ámulós kép tüncibünci! Az a fránya gravitáció nagyon húúúzza a pofazacsikat Kép

Pussz
Kangi és kézeljétek weboldaltfrissít Apacuka is!
kangi
 
 


Svm: koszi a biztatast, hat remelem is, hogy nem marad vissza semmi Lackonak!Kép

Koszi lanyok a biztatast Apa-ugyben, bar most valami felteteleket emlegetett, ami nekem igy elozetesben sem teccik...Kép

Pildi: nalunk ezt allami helyen allapitottak meg, ugyhogy elvileg semmi hasznuk nincs Lacko hypotoniajan.Kép No de sebaj, en komolyan mondom, meg orulok is a tornanak, megha nincs is semmi baj, legalabb behozza a tobbieket a mozgasban.Kép

orsoly

ps: norka, tok jol neztek ki egyutt a kendobenKép
orsoly
 
 


PRAPAPAPAAAMMM!
Új képek a
http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi
oldalon Kép
Apa belendült, és én is beletanultam KépKépKép

Orsoly Kép
feltételek, brrr ... Kép Ne hagyd magad beszorítani, csak ameddig ésszerű, helyes és jó érzést okoz!

Pussz
Bujtogató Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,

sajnos nincs időm írni, mert mindjárt indulunk biciklizni, egy hétre megszabadultok tőlemKép!

pusz mindenkinekKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Kangi,
ezek hihetetlenül jó képek, nagyon aranyosak vagytok rajta! Kép
A kedvenceim ez a kép és ez.

Franyó
franyo
 
 


KangiKép

Vettem pár szép ruhácskát Dorinának (őszit, télit) tehát nagyobbakat, majd a képeken meglátjátokKép

A Kenguru-ban nagy leárazások vannak.

Voltunk a Brendonban a Váci úton, hát majdnem elájultam az árak láttán.
Egy pulcsi nadrággal 7-8 ezer Ft volt.

Veszprémben már 3600-ért is kaptam.

KangiKép

Jók a képek!

Megyek, mert éhes a "banda"

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok lanyok!

Irtam, hogy milyen jot furodtunk a Balatonban Petraval, azaz ugy, hogy o a csonakban fekudt. Na ez tegnap (azota mar elott-elott) mar nem jott ossze, bombi lett a vege, amint beletettuk a csonakba. Na majd talan legkozelebb.Kép
Azert jol elvagyunk, bar csak felvaltva tudunk furodni Apaval. De igy sem rossz.Kép
Tejcivel kapcsolatban kisse tanacstalan vagyok, ugy erzem, hogy tok keves, Petra megsem panaszkodik, nem nagyon ertem a dolgot. Kivancsi leszek, mennyi lesz a sulya a lanynak, ha hazamentunk...

Azur,
Olyan jo volt olvasni, hogy milyen szepen fejlodik Artur.Kép

Myssnia,
Nagyon ugyes Szilard!Kép Autos kepbol johetne jobban-autos is.Kép

Urszila,
Gratula a sikeres tejszaporitashoz.Kép Nekem most olyan fura valahogy a mennyiseg, Petra szerintem nagyon keveset eszik (nincs itt a merlegunk), igy vegul is a tejci eleg, bar kevesnek erzem. Es ami meg eddig nem volt, hogy szopi utan Petra tok hatarozottan elforditja a fejet, es tobbet nem ker egyetlen korttyal sem, akkor sem, ha meg nem urult ki a cici. Regebben uresre kiszippantotta, es ha abba is hagyta a szopit magatol, akkor ujra es ujra visszafordult, es probalkozott meg. Lehetseges, hogy mostanra alakult ki az a kepessege, hogy eldontse, mikor lakott jol? Amugy tegnap (azota mar elottKép) alaposan beparaztam, hogy nem eleg a tej.Kép Petra a nagy hosegben eleg gyakran akart enni, csak aztan a vegere mar ugy ereztem, hogy nincs mit. Meg hat bombizett is, igy utolag azt mondom, inkabb a melegtol, mert aztan csak reggel kert enni, szoval nagyon ehes nem lehetett.
Itt rengeteg eso esett, atkuldhetted volna ide a petuniaidat.Kép
"Hogyan babat a Balatonba" temanak szerintem en voltam az egyik felvetoje anno. Kis szepseghiba, hogy masodszorra a csonakos megoldas mar nem valt be, amint beletettuk, azonnal sirni kezdett Petra, ugyhogy mentunk is vissza a partra.
Koszi a keresztelos infot! Julka ikerteso nagyon aranyos!Kép

Kaska,
Azt akartam meg irni, hogy Vilcsi oszre mar egesz nagylany lesz, feltehetoen tok jol eljatszik majd a csorgokkel es a plussallatokkal par heten belul. Es akkor neked is konnyebb dolgod lesz.Kép De latom, mar most is ujra jo a helyzet.Kép
Kertiparti!!!KépKép

Franyo,
Babakocsiemelgetos sztori.Kép Tenyleg nehezen tudlak elkepzelni, ahogy kiabalsz, de total igazad volt.
Szinte gondoltam, hogy Te lemered, hogy hany ml a kiskanal.Kép Jobbulast Ankanak, es persze Apanak is!
Az uvegfestos mailt en is megkaphatnam? Nem biztos meg, hogy belevagok, de azert erdekelne a dolog.Kép
Kukucskalo Anka nagyon edes.Kép

Timici,
Miket tud mar Bence is!?!Kép Nagyon ugyes.Kép
Koszi a kep-dicseretet, Apat mindjart meguti a guta, mert a nagyagyon alvos kepet en csinaltam, nem pedig o.Kép

Reka,
Mi valszeg megyunk a Polus-fele usziba.Kép Azert csak valszeg, mert meg futunk par kort, hogy nem lehet-e valahol szombaton menni, hogy Apa is johessen.

Andi, Zulu,
Koszi a keresztelos infot, majd meg gondolkozunk rajta.

Orsoly,
Drukk, hogy Apaval minden rendbe jojjon, szerintem egy este 9 utani kozos program (seta, vacsi...) is jo lehet. Erdemes lenne megprobalni. Drukk a hetvegi beszelgeteshez!Kép Mifele feltetelek?Kép
Es foleg drukk, hogy Lackonal minden problema maradektalanul muljon el! Zuluval en is egyetertek, betegen biztos nem produkal annyit, mint egeszsegesen.

Szisz,
A vizsgalatok nekem is mindig kellemetlenek voltak, de ilyen fajdalmat, mint Te, nem ereztem azert. Kiveve a szules elott, amikor mar fajasokkal bementem a korhazba, na akkor az fajt, de szerintem akkor egy kicsit tagitott is a doki, mert elkezdtem verezni is. Es nekem a burokrepesztes is fajt elegge. De hidd el, ha mar ott leszel, fel leszel leklileg keszulve a dologra, es sokkal konnyebben viseled majd, ez biztos, mivel ez mar a babadhoz vezeto ut legvege!Kép Vagy biztassalak azzal, hogy a tobbi azert jobban fog fajni?Kép

Norka,
Mi ujsag Jazi szemevel? Kotohartyagyulladas?
Strandos kepek nagyon jok!Kép

Miszike,
Jo, hogy ujra itt vagytok.Kép Uvegfestes, gyumivesKépKép
Videon visszanezni a szulest NAGYON furcsa volt, elso alkalommal (par nappal a korhazbol hazajovetel utan) kb. fel percig birtam ki boges nelkul.Kép Na de akkor aztan, mint a zaporeso.Kép
Nem gondoltad meg magad? Nem irod meg Te is a szulestortenetedet?
Petra amugy legutobbi meres szerint mar 8150g volt.Kép Azota viszont szerintem tok keveset eszik, szivbol remelem, hogy azert nem fogyott.Kép

Elli,
Anyosod.Kép Orulok, hogy mar jobb a kedved.Kép

Csucsuka,
Csak most jottetek vissza es maris ujra utaztok?Kép "Morcos anya"KépKépKép

Pocoka,
Amikor Petra ilyen pici volt, neki is szinte minden kajalas utan volt tobb-kevesebb kaki a pelusaban. Szerintem ez onmagaban meg nem gond. Drukk, hogy elmuljon a hasfajas! Nekunk az valt be, hogy: leultem, labamat keresztbe tettem, es a felso terdemre fektettem hassal lefele Petrat, es a terdemen hintaztattam, igy massziroztam a pocakjat. Dokinenink javasolta, es eleg jol bevalt.

Heni,
Ugyesek a gyerekek, hogy jol viseltek a szulo-nelkuliseget.Kép Es ti hogy nyaraltatok?

Sofka,
Mi a Madaraszban voltunk UH-n, mikor Petra 6 hetes volt. Tenyleg idopontot adnak, es mi kb. 5 percet ha vartunk. Telefonszam most nincs itt nalam, de nezd ki a telefonkonyvbol. Mar nem emlekszem pontosan, 2-3e Ft volt.
TalicskaKépKép

Kangi,
Julcsi nagyon kis draga.Kép

Na mara ennyi, udv:

nemreguszott Leszter es mosteppuszik Leszterkispapaja valamint addigalszikegyet PetraKép
leszter
 
 


Sziasztok,

Na, most meg megfáztam. Kép Valszeg ezek a béna szeles éjszakák okozták, olyan jó volt a hűvös, egy szál semmiben (na jó, szopismelltartóbanKép) aludtam. A torkom is fáj kissé. Szerintem nem vírusos, bár a héten megjártuk a Heim Pált is, ugye, lehet, hogy onnan van? Szoptassak maszkban szerintetek? Csak az orrom folyik kicsit. A tejnek ugye semmi baja? Van tejtesó is, akinek adok, szerintetek azért gyűjthetem neki a tejet?

Sofka,
Szuper az írás!Kép
Mi a Bethesdába mentünk uh-ra, ott is időpont van. De a Heimben is időpontra jegyeznek elő. De mind2 helyen 3-5 hétre van időpont, a Heimbe mi most szep 15-re kaptunk nagy nehezen, igaz ez kontroll, és muszáj volt beszúrniuk. Ezek ingyenesek voltak eddig, csak a neurodokinak adtam, mert másnap fogadott, pedig ők is tele vannak.

Orsoly
Hipothon - hát, nemtom. Kevin sem hozta a formáját a neurodokinál, ha Lackó lázas volt, meg nyűgös, persze, hogy nem érdekli a külvilág! Azért a torna persze nem árt, de megijedni sem kell! Mondom én. Kép

Franyo,
Képeken Anka nagyon aranyos!

Norka
Strand miatt irigy vagyok, meg a formád miatt isKép
Jazi szupiédes

Heni
Nagyon köszi biztatástKép

Megyek forró teázni, ebben a dögmelegbenKép
pusza
Elli+Dagimadár
ellimami
 
 


Sziasztok,

Norka, de csini vagy a kepen! Kép Es a lanyod is gyonyoru! Holnap meg is mutatom Zsombinak! Kép

Sofka, margitszigeti tali cak akkor jo nekem csutortokon, ha nagyon muszaj. :-( Este vendegek jonnek, kene nekik valamit kajaugyileg csinalni. Kép De ha mindenkinek akkor jo, akkor igyekszem...Kép

Kangi, hol frissiti Apacuka a kepeket? URL ? Aaaa, mar latom is! Kép Mindjart megnezem! Kép

Zulu, jo bringazast! Sikerult beszerezni olyan huzhato kiskocsit? Fenykepeket kerunk! KépKépKép

Leszter, csak semmi sulypara! Petra nem ugy nez ki, mintha ehen akarna veszni! Kép Egyebkent a honapok mulasaval kisse alabbhagy az etvagy- (legalabbis nalunk igy volt) es a gyarapodas uteme. Kép Tovabbi jo Balcsizast! Kép ost olvasom, 8150 gram??? Te jo eg! Hat hova akarod meg noveszteni a lanykadat? Kép

Kaska, kertiparti...talan most nekem is osszejon vegre, hogy megismerjelek Titeket..KépKépKép

Franyo, Anka nagyon edes! es mindig megdobbenek, miket csinal mar! Kép

Orsoly, mi ujsag Apaval????

Elli, jobbulast! Lehet, hogy valami virus? A baratnom is ma delutan vitte be a 2 honapos kisfiat a Heim Palba, mert 40 fokos laza volt. Semmit se csinaltak vele, megneztek, kapott egy kupot es azt mondtak, hetfon vigye a gyerekorvoshoz...Kép

Ma kettesben vagyunk Zsombival, Apaja elutazott a BAlcsira legenybucsuzni. Kép Mi meg lanybucsun voltunk, de az esti tancos buli reszere nem tudok elmenni, mert nincs ki vagyazzon a KisHapsira. Igy viszont internetezhetek vegre zavartalanul...KépKépKép
Van itt most valaki? Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Köszi az infókat, atlálta, egy újszülött UH topikot, a Madarász szórólapjával kezdődik. Megvan a telefonszám. Hát, hétfőn hívom. Margitsziget????? Csütörtök????
sofka

Zsuzsóc, Marci eltanulta Lizától, és kapál, mint egy konflisló (van olyan?)
sofka
 
 


Kangi, csuda jok a kepek! Kép Es megneztem Apacukadat is! Kép

Hahoooo, senki sincs itt? Kép Akkor megyek koleszos tejberizst varazsolni magamnak...(kaloriabomba) Kép

Gombóc
gombóc
 
 


Végül is bármelyik nap tökéletes. Kedd????
sofka
 
 


Lányok,
margitszigeti talira nem lehetne inkább péntek???? Nekem a csütörtök tuti nem jó, de jó a hétfő, kedd, péntek. ???

F.
franyo
 
 


Akkor kedd vagy péntek? Délelőtt vagy du?
sofka
 
 


Nekem jo a hetfo, kedd, pentek. Kép Delutan mikor?
G.
gombóc
 
 


Három óra? Milyen lett a tejberizs?
Inkább kedd!!! Nálunk a hét második felében óriási kultúrprogram készül. Hidegkúti fesztivál. Még színházba is megyünk!!!
sofka
 
 


Sofka!

Mi voltunk a Madarászba fizetősön, időpontra (a kórház után megh akartam nézetni Emmát, mert nem múlt a hőemelkedáése, de a paráimat nem osztottam meg a gyerekorvossal, ezért mentünk fizetősre), és így is várnunk kellett legalább 3/4 órát! Csúszásban voltak. Viszont mikor 6 hets korában beutalóval voltunk a Heim Pálban Uh-on ott nem vártunkKép Igaz, a Madarészban sokkal jobb gépnek tűnt amivel viszgálták, de ez csak mint laikus mondom.

MaNÓ

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sofka,
nekem a kedd 3 ora az jonak tunik. Kép
Mar csak apaval kell egyeztetnem, ha hazajon, hogy kedden delutan enyim a kocsi. KépKép
Milyen az a Hidegkuti fesztival??? A tejberizs jo lett, nosztalgiaztam egyet. KépKépKépKép

UH. En a MArgiban szultem, ott minden babat 2 vagy 3 napos koraban (koponya, vese es hasi) UH-ra vittek automatikusan es ingyenesen. Esetleg Oket is fel lehetne hivni, hogy nem ott szuletett babakat nem vizsgalnak-e meg?

PIldi, Zsombi hipotoniajat a Margit KH-i foorvosno talalta meg, amikor koponya UH kontrollra vittuk vissza. (BArmilyen UH-ra viszarendelt babat megvizsgal egy neonatologus is mindan alkalommal). Szoval nem a fizetossegen mult. CSak mar en kerestem utolag egy Deveny Annas modszerrel kezelo gyogytornaszt (o fizetos, hazhoz jon heti 1X), mert a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni. Hiaba tanitottak meg a korhazban 5 perc alatt a tornagyakorlatokra, azert hatekonyabb, ha egy hozzaerto vegzi el azokat rendesen, mint egy lelkes amator. Kép

Gombóc
gombóc
 
 


Na jöttem egy kicsit panaszkodni. Talán emlékeztek, írtam, hogy apukám kiköltözik a kertes házunkból, így mi megkapnánk. De ikerház lévén csak együtt értékesíthető a két fél, mivel egy teleknek számít, és keresztanyámék el akarják adni. Én kisebbségben maradtam azzal az ötletemmel, hogy tartsuk meg. Viszont az árát "testvériesen" akarják elosztani, vagyis csak annyi pénzt akarnak nekünk adni, amiből nem lehet itt Bp-en normális kertesházat venni, csak egy lakást. Úgyhogy jól megszívtuk. Ráadásul keresztanyám lánya ügyvéd, a fia ingatlan piacos, úgyhogy neki könnyű dolga van, minket meg úgy átverhet, hogy észre se vesszük. KépKépKép Ha van valami ötletetek, hogy hol lehet Bp-en aránylag olcsón kertesházat venni, akkor írjatok!!!

De jó dolgok is történnek közben. Tegnap volt Beki fél éves, ennek örömére elvittük libegőzni. Szerintem még nem nagyon fogta fel, hogy mi is a helyzet Kép, de mi, szülők nagyon jól szórakoztunk Kép. Látnak egyáltalán ilyen idős korban messzire? És ünnepi ebédet is kapott, csirkés sárgarépa pürét, almás szőlőlével. Gyertya nem volt, mert nem tudtunk megegyezni, hogy hosszában vagy keresztben felezzük el Kép.

Elli,
romantikus is szopismelltartóban aludni Kép. Annál már csak akkor lennél szexibb, ha a Tena bugyit is felvennéd mellé Kép. Férjálmok netovábbja!
Megfázás miatt Kép, gyógyulj hamar!

Kangi,
nagggyon aranyosak a képek, le is töltöttem mutogatás céljából a családnak!

Leszter,
Balcsiban úszás irigy-irigy! Kép
Nem akarom leírni a szüléssztorit, mert elég rossz emlékeim vannak az egészről. Senkit nem akarok hibáztatni, de visszaemlékezni sem. Sok olyan dolog van, amivel nem értettem egyet, de mivel nem tudom, milyen lett volna, ha másképp történik, egy szavam se lehet. Pl. kézzel tágított a doki, emiatt indult be a szülés, addig egy szikra fájásom se volt. Ezzel én nem értek egyet elviekben, de hogy mi lett volna, ha még tovább túlhordom, az sosem derül már ki.

Na mennem kell, elkezdett ordibálni a ded Kép.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Miszike, ikerhaznal meg nem hallottam olyanrol, hogy mindket reszt el kene kotelezoen adni. Nezz meg egy Expressz ujsagot, teli van ikerhaz-fel hirdetesekkel! Ennek nezzetek jobban utana, mert lehet, hogy pont ezzel akarnak atvagni, nem? Kép
De ha meg kozos is a telek, lehet csinalni telekmegosztast...
Olcso hazakrol nem nagyon hallottam meg BP-en. Mi is kerestunk es korulneztunk nem olyan reg, de sajnos, marad BP-en a lakas....
Esetleg talan agglomeracio? E-Pest fele (Dunakeszi, God, Szodliget, VAc) vagy D-Pest fele (Csepel, Szigetszentmiklos, HAlasztelek)?

Szia,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok

csak beugrom, Andus talan alszik Kép ... a jovo heten se nagyon leszek mert jonnek "anyosek" szurkoljatok, hogy tuuleljem...Kép 6-an 50 m2-en Kép bar itt nehanyan igy elnek, az meg szornyubb lehet.

Miszike
ha ti nem akarjatok eladni a hazat ok se fogjak tudni, de szerintem meg kellene nezni hogy van telekkonyvezve, ha mindkettonek van kulon telekkonyvi szama akkor kulon lehet ertekesiteni, ha nincs biztos van ra eljaras, hogy kulon telekkonyvezzek a foldhivatalban es csak a felet kelljen eladni. Biztos konnyebb megoldas lenne, minthogy ujat keressetek. Ha a rokonok ugyvedek ill. ingatlanosok biztos ismernek valakit a foldhivatalban aki meggyorsitana az ugymenetet.

Mindnekinek jo hetveget
Zs & A mar 5 honapos !!!!
zsurlo76
 
 


Bocs helyrajzi szamot akartam irni. Nezzetek utana. Vagy kerdezzetek meg egy fuggetelen ugyvedet, biztos tudni fogja hogy lehet 2 helyrajzi szamot kerelmezni ingatlanmegosztaskor. (En olyannal talkoztam, hogy valaki bovitette a lakasat mosokonyhaval, es a kulon helyrajzi szamokat egyesitettek valahogyan)
ZS&A
zsurlo76
 
 


Miszike!
Valami büdös ezzel az ikerház dologgal. Én úgy tudom, hogy elővételi joga van a másik félnek, de szó sincs olyanról, hogy muszáj lenne együtt eladni. A telek pedig ELVBEN megoszthzató. Ez azt jelenti, hogy húzhattok kerítést, megegyezhettek, hogy ki melyik részt használja, hozzá kell járulni pl. a homokozóépítéshez, vagy fakivágáshoz. Persze lehetnk egyedi setek. Szerintem kérdezzetek meg Ti egy ügyvédet, az nem lehet drága.
sofka
 
 


Leszter!

Nagyon jó volt a nyaralás, csak a gyerkőcök hiányoztak.
Csütörtökön jöttünk haza, de megálltunk Pesten, hát jó időnk volt.
Akkor volt a 39,4 fok)
Felszálltunk a 132 buszra, a vezető, meg a menetrendet nézegette, majd egy embertől megkérdezte, hogy sűrűn jár-e ezzel a busszal, mert ő, mármint a vezető nem pontosan tudja, hogy merre kell menniKép
De minden megállót sikeresen megtalált.

Lillafüred nagyon szép, de 3 napnál többet nem éri meg ott lenni, mert nem tudtunk mit csinálni.
Voltunk Aggteleken, Miskolcon, Miskolc-Tapolcán, Egerben, és Szlovákiában.
De ez a 3 nap nagyon tartalmas volt.

A profiterol fehércsokis öntetéhez nincs valakinek ötlete?

Beuval mi van?
Nyaral, vagy miért nem jelentkezik?

Pontosan mikor lesz a tali?
Kedd és péntek között talán el tudnék menni, mert Veszprémben leszünk a mamáméknál.
De még nem biztos.

Heni
heni1979
 
 


Vendégek voltak, vannak, lesznek...Kép
Most jövök rá, hogy amennyi időt elvesz a +2 gyerek (mármint babához képest), azt azzal nyerem vissza, hogy a nagyok vagy direkten, vagy csak a nyüzsgésükkel fél órákig is elszórakoztatják Julkát. Most éppen füvet nyírnak apai asszisztenciával körülötteKép

TimiciKép Bocs a kolhoztündérértKép A cetlimen ellenőriztem, még te vagy, osztán félreírtamKép Kösz a Julka dícséreteketKép Tényleg változnak ebben a korban szinte napról napraKép

NorkaKép De csinik vagytok! Jól látom, hogy 2 részes fürdőruci van rajtad?Kép Irigy, én. És min álmélkodik Jázi? Én is anyatejcseppet ajánlottam volna, de látom, már használt isKép
Egy nagyon OFF kérdés: hogy kell belefújni a furulyába? Azaz milyen magyarázattal tanítod? Ui Zsuzsi is megy iskolába, így megkapta az ebben a suliban kötelező furulyát, kérte Andrist, h tanítsa meg valamire, de ha belefúj, sípító magas hang jön ki. Andris, a drága, meg csak röhög, hogy "De béna vagy!" de persze nem tudja elmondani, hogy hogy kell, Zsuzsi meg bömbölKép

FranyóKép szem hasonlít! Küldök én is bizonyító erejű közelebbi fotót, csak vonuljon el a mai vendégsereg!

SofkaKép De jó lenne a játékbörze! Annyi olyan játék van, amin meg sem látszik, hogy használták, sajnáltam kidobni, csak halmozódott. Bár most örülök, hogy még megvannakKép

LeszterKép szerintem Petra takarékra tette magát. Pont most olvastam egy előkerült februári Kismamában, hogy az átlagnál nagyobb súlyú babák 4-6 hónapos korukban kezdenek kevesebbet hízni, sőt stagnálhat is a súlyúk. A 4 hónaposak 97 %a 4800 és 7800 között van, Petra így a felső 3 %. Előkelőbb, mint a felső 10000Kép Gondold meg, 1 évesen egy 12 kilós gyerek, amennyi Andris volt, igen jó súlyúnak számít, nála már mondta a dokinéni, hogy vigyázzunk a nasival. És Petrának már 4 kilót sem kell híznia a 12-ig.
Kép, hogy II. nem ment a csónakos fürdi. Emlékszem, hogy te vetetted fel pocisként, pont ezt a csónakos megoldástKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Nálunk is sűrű az élet. Ma is ismerősök jönnek. Kedden velük lesz grillparty nálunk este, így nekünk a kedd délután nem jó. Én inkább a hétfőre, péntekre vagy a jövő hétre szavazok.

SofkaKép
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Liza is tanult Marcipántól, többet va háton, sokat játszik a játékaival. Tegnap hasról négykézlábra áll, úgy kutyázott és sokszor még a popsiját is az égbe emelte aminkor kinyújtotta a térdeit.Kép
Konflisló pedig van.
Játékbörzét én is várom!!!Kép
Szerintem érdemes lenne kipróbálnotok a kendőt. Ha eljöttök megpróbálhatod Marcipánnal.Kép

NorkaKép
Nagyon aranyos rólatok a kép. Én nem tudom ilyen jól megkötni a kendőt, csak keresztbe, ami eléggé szétfeszíti a lábát.

HeniKép
Nagyon szép helyen jártatok. Lillafüred amúgyis a szívem csücske, mert ott voltunk nászúton. Kép Pár hete mi is voltunk Aggteleken, a Vörös-tó túrán.
Liza hordozókendőben nagyon jól viselte a 2 órás barlangtúrát.

MiszikeKép
Valami nem stimmel azzal az ikerházzal. Mi is ikerházban lakunk, de nincs ilyen kikötés, hogy csak egyszerre lehetne eladni, csak annyi, hogy elővásárlási joga van a másik félnek, meg bővítéskor jóvá kell hagynia a terveket.
Kérdezz meg jogászt!!!
Gratula a fél éves szülinapoz!

Kis főnökasszonyom megunta az egyedül játszást, úgyhogy mennem kell, pedig ez nem is a terror háza.Kép

Felmegyünk a gyerekekkel a Várba, jó programok vannak. Úgyhogy megyek csomagolni.

Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Sziasztok!
Ha valakit érdekel, a napokban fedeztem fel a gödöllő és környéki kismamák topikot, itt az anyaságban. Ha valakit érdekel, nézzen be néha ide is!
Sziasztok Krisz
krissz
 
 


Sziasztok!

Sajna nincs még netem, csak pár perc leinternethetőzés a netquickkel. Most várom, hogy bekössék az ADSL-t, ami ki tudja mikor lesz, vagy kapcsolják vissza a netes jogaimat a cégemnél. Remélem jól vagytok! Pusz:

myssnia és Szilárd mindj fél éves
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

CSendespihizik a család, (apósom is itt van, és alszik a gyerek szobájában) van egy kis időm netezni Kép


Sofka
köszi a kenguru felajánlást, de tegnap végül vettünk egy Bebe Comfortot.

Miszike
ennek az ikerház dolognak tényleg utána kellene járni
gratula Beki félévességéhez Kép

Orsoly
beszéltetek Apával? ugye békülőben vagytok?

Lányok, amikor beteszem Danit a kenguruba, elkezd keservesen sírni, mondta az eladó, hgoy kell egy kis idő, amíg hozzászokik (1 hónapot mondott), de hogy csináljam? Hagyjam bőgni fél óráig aztán egyre tovább? Ez így elég durva lenne Kép

TEgnap vettem Óbudai Gyémánt babavizet. 3,5 hósnak már gondolom nem kell forralni, hisz nem újszülött, viszont rá van írva az üvegre, hogy nyitás utána csak 1 napig tárolható. (???) ezt nem értem.

Voltunk de. a Kikában, vettünk sötétítőfüggönyt a nappaliba, olyan szép, ott varrattatjuk, szept. 3-ára lesz kész.
Vki kérdezte a múltkor a színes textilpelust, hát ma láttam a Kikában, 2000/5db.

Andi
psandi
 
 


Hahó! Kép
Tegnap kertes buliban voltunk, aztán meg kiájultunk, de most gyorsan itt vagyok kicsit.

Heni Kép
Beu Pápán a mamáéknál. Ma este jön.

Miszike Kép
ingatlanos ügyvédet meg kell kérdezni, asszem Apacukának van egy, megkérdezem, és ha tényleg, akkor este adok számot, egy konzultációt megér. Teljesen bizonyos, hogy nem kötelező egyben értékesíteni, és Apukádnak elővásárlási joga van, ha erről (asszem írásban) lemond, akkor adhatják el másnak. Esetleg, ha Apukád házrészére jelzálogot vennétek fel, és kifizetnétek a keresztanyut? Ha más veszi meg a részt, akkor kérdés, hogy az osztatlan közös kert kinek annyira vonzó, hogy megvegye keresztanyádék részét. Meg aztán ki tudja, milyen közöskertes szomszédokat kapnátok Kép Biztos van megoldás!!!
Ünnepi ebéd KépKépKép Boldog szülinapot Bekinek! ... hogy rohan az idő ...
Bókot hajasbabám nevében nagyon köszönöm! Kép

Zsuzsóc Kép
terror háza KépKépKép Itt röhögök csöndben, az én kis diktátorom most szuszizik Kép

Myssnia Kép
gyere hamarhamar és előre is boldog szülinapot Szilárdnak!!!

Urszila Kép
fűnyírás Kép Juj, már én is várom, hogy majd a tesók szórakoztatják a kisbabát, de addig még sok víz lefolyik a homlokomon ... Kép Furulya Kép ez izgis kérdés! Norka biztos tudja, én úgy mondanám, hogy "valami forró van a nyelved hegyén, azt kell lassan meghűteni" KépKépKép (itt próbálgatom vagy 5 perce, és rájöttem, hogy fölpöndörítem a nyelvem. Mindezt virtuálisan, mivel furulya nincs itthon, csak egy félrehangolt gitár, amin amúgy nem játszom Kép)

Gombóc Kép
köszi a bókot! Kép

Sofka Kép és talizók
nekem is jó lehet a kedd 3 óra Margitszigeten.

Franyo Kép
aha, azokat a képeket én is szeretem Kép (a lábacskásat én csináltam, a másikat Apacuka)

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Heni
Beu nyaral
fehércsokis öntethez nincs ötletem Kép
Vaníliával nem helyettesíthető?

Andi
psandi
 
 


Sziasztok Csajok!

Helyzetjelentes: Lacko mar nem lazas pentek ota, csak megy a pocijaKép Amugy rendesen eszik, es jokedvu, aggodjak szerintetek?

Apaval nagyjabol rendeztuk a dolgokat, nem mondom, hogy minden ok, de haladunkKép Ma pl elmentunk a Mestersegek Unnepere, ahonnan visszarettentunk, egyreszt sokan voltak, masreszt az hogy felmenjunk a sikoval (majd le) es bemenjunk az unnpere, 3300 ft-tot kellett volna leperkalni, anniyt meg szerintem nem er...Igy csak beultunk egy helyre a Liszt Ferenc teren, ettunk-ittunk, aztan hazajottunkKép

Miszike: en is ugy tudom, mint a lanyok, nem vagytok kotelesek eladni (szep is lennne), eloveteli joga van a masik felnek. Egyebkent mi is ikerhazban lakunk, es mivel mindketten hitelt vettunk fel, igy most mar kulon helyrajzi szamon fut a ket haz (asszem tarsashazza kell alakulni, es ugy megy, valami ilyesmi remlik). Ugyhogy ilyet tuti lehet, ne hagyjatok magatokat atverni.

orsoly
orsoly
 
 


Heni Kép
nekem tejszínes krém az ötletem. A Dr Oetker-pudingporok hátulján van elkészítési javaslat pudinghoz és krémhez is, a krémhez még tojás is kell, úgy emléxem.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Köszi az infókat Beuról.
Profiterolban ő az ászKép

PsandiKép
Sajnos a fehércsokiba Apa beleszeretettKép

KangiKép
Holnap megyünk Veszprémbe. Netem ugyi nincs ottKép
Megírnád a tali pontos időpontját SMS-ben?
Lehet, hogy el tudok menni, ha a mama elvállalja a diktátorokatKép

Heni
heni1979
 
 


Heni Kép
oké, amint lefixáltuk, megy az sms.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Mi lenne, ha fehér csokit tennél bele a hagyományos helyett? Bár szerintem nincs semmi íze, a vanílián kívül... Rádásul a csoki alapja ugye a kakaó. Nem tudom a fehércsokié micsoda.
Mi az a profiteroles? Még a szülés előtt megígértme magamnak, hogy kpipróbálom itt a péknél, mert hihetetlen guszta, de ugye ott legalább öt lépcső van, és a babakocsival ez még nem megy. Legalább szóban hadd élvezzem!!!
sofka

Néztem az időjáráselőrejelzést.. Hááát... jövő héten is dögmeleg. De esőfelhők csak csüt-től.
sofka
 
 


Még mindig alszik a gyerekem, az oldalára fordulva KépKépKép Délután 1-kor feküdtünk le, belealudtunk a szopiba. Aztán negyed 4-kor megette a másik cicit is, és visszaaludt ...
Úgy volt, hogy átmegyünk barátainkhoz, de végül csak Apacuka ment át Kép Majd utánamegyünk, ha felébredt a manócska, de eddig nem mutat nagy hajlandóságot rá, na most, hogy ezt leírtam, talán felébred Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?