hello csajok,
tényleg szépek vagytok meg az UH képek is - úgy sajnálom, hogy nekünk már nem lesz több, de álítólag így a 32-ik után nem sok mindent látni! Pati, te is raksz majd föl? jól leplezed a depis hangulatod, nem is láttam rajtad úszáskor...
Pepi, Judit, gratlulálok a vizsgákhoz. nagyon felnézek rátok, én képtelen lennék tanulni - örülök ha a bevásárlólistát meg tudom jegyezni....
Pumperka, jobbulást! gondolom nem is szedhetsz semmi, így kicsit nehezebb felépülni
Jim, a férjem azonnal rákattant, hogy milyen király autópályája van Milánnak. néha kicsit aggódom, hogy lányunk lesz és nem fogja tudni kiélni magát. a múltkor azt ecsetelte, hogy majd Eszterke nézi a meccseket vele - ? na persze előfordulhat
egyébként én is szoktam ilyen vadakat álmodni, én is a tv nézésre vetítettem vissza- mi a 24-re vagyunk rákattanva, teljesen addiktív, dvd nézzük és van, hogy 3-4 részt egyszerre annyira izgi. mondjuk amikor pl. kínoznak benne az elég durva, nem nézek oda
ja és a Martin nagyon szép név!
az úszás tök jó volt, csak a relax feladatoknál kicsit fáztam, mert "csak" 31 fokos a víz, nem is gondoltam, hogy az ilyen kevés tud lenni. hát igen, volt néhány feladat ami meghaladta az agykapacitásomat
mióta nem dolgozom úgy látszik a maradék is kezd felszívódni ... (ez volt pl. a békás)
kicsit hasonló egyébként mint a jóga, csak vízben. átmozgat meg relaxál
köszi a lázmérős tippeket. a többség javaslata szerint akkor marad a digitális, rugalmas, aztán meglátjuk nálunk hogy jön be. a cumisnál azóta olvastam, hogy 3 perc mire eredményt ad. az enyhén szólva sok asszem
Tali ügyben:
holnap megyek jógára megkérdezem a dúla lányt, hogy benne lenne-e aztán majd nyilván időponttól is függ, hogy el tud-e jönni, mert elég sok órát tart. pl. hétfőn és szerdán 4től tuti nem ér rá, mert akkor vannak a kismama jóga órák
amúgy időpont nekem bármikor, bárhol jó
férjem időpont függvényében tud csatlakozni, szerintem eljönne (Ferivel már ismerik is egymást...) - de kérdés, hogy épp hogy dolgozik. ha dolgozik épp aznap akkor ő tuti csak este ér 7 után, szóval necces
ha kell segítség szervezésben, szóljatok, ráérek...
a költségekbe persze beszállnék