Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zóra!
Örülök, hogy jelentkeztél! Andris nagyon helyes nagyfiú már, sikerült leszoktatni végül a szopiról?
A házikó engem is érdekel? Milyen? Ti építettétek, vagy használtan vettétek?

Monee!
Alvás: 8) :)

Tegnap voltam Borsay dr.-nál, de sajna még nincs afp eredményem, állítólag ő nem is kapja meg, majd hétfőn érdeklődjek az UH-ban (nem ő lesz), és ott megmondják! Hát, kétlem, de ez van! :? Csak azért vagyok ilyen pesszimista, mert a laborban még azt mondták, hogy a dokim kapja meg az eredményt!Itt azért sok minden másképp van, mint a Klinikán!
Azért már nagyon várom a hétfőt, talán a neme is látszik már! :wink:

Violka sajna megint "benyalt" valamit, 2 napja az alhasát fájlalta, és éjjel lázas volt, holnap viszünk pisit a dr.-nőhöz, most kamillás ülőfürdőzünk, meg kaptunk egy kenőcsöt, mert a kis nunikája is piros! Valami húgyúti dolog lehet talán!

Bocsi, ha most mindenre nem reagálok, mennem is kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szép jó napot csajok!!

Remélem mindenki élvezi ezt a szép napsütést :lol:

Monee, Jevi, Viki nagyon örülök, hogy minden okés volt az uh-n. Azért mégiscsak nagy megnyugvás látni a manót....

Monee a legközelebbi lesz az igazán hatásos uh vizsgálat, ahogy azt a szapora kis szivecskét hallod/halljátok verni......
Nem is tudtam, hogy ti rallyztok. Mi is imádjuk, de csak a pályák szélőről, bár amióta megvannak a manók, kicsit hanyagolódott a téma. :wink:

A nemek megállapítása kapcsán nekünk a 18. héten mondta a doki, hogy vegyespárosunk lesz. Vikire nem mert megesküdni, de szerinte kiscsajszi és a 21. hetes 4D-s uh-on tutira megmutatta magát. Nagyon kiváncsi lettem és én is megnéztem a papíromon, hogy mekkorák voltak az első uh-on, bizony ők is 7 mm-esek voltak. :wink:

Jevi, nyugi! Biztosan rendben lesz minden! Szerintem ahány ember van a laborban az is mást mond, bár nekem is megkapta a dokim az eredényt és úgy mondta nekem. Lánykádnak mielőbbi gyógyulást!!!

Zóra, de jó!! Mi is Újhegyen lakunk, hova költöztök? Ha gondolod írd meg priviben! Engem is érdekel, hogy milyen házikót vettetek? Mi is bővítés előtt állunk. Végülis úgy néz ki, hogy a tetőteret fogjuk megcsinálni. Idén tervezés, engedélyeztetés és jövő tavasszal nekivágunk. Idén őszre nem lenne jó, mert akkor kezdjük a bölcsit és az "építkezés" idejére amúgy is anyósékhoz költöznénk és szerintem ez sok lenne nekik is. Fönt elméletileg lesz 3 szoba + fürdő, wc, lent meg marad a nappali és a mostani gyerekszobából lesz egy dolgozószoba+ vendégszoba, ha úgy adódik. Andris nagyon vagány kissrác, igazi szívtipró lesz belőle!!! :wink:

Erzsó, annyira jó téged ilyen pozitív hangulatban látni. Nagyon örülök, hogy kezded jobban érezni magad!!

Viki, eszméletlen, hogy pörögsz még így a végén. Elismerésem és kitartás!

Na most megyek, mert lassan kisülnek a kekszeim. Szép napot és kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Tencsi!

Hűűűűű, az is tök jó lehetett hogy az elején már két babót lehetett látni!

Most kicsit el vagyok bizonytalanodva. Ahogy hallom, mindenhol más a protokol a második vizsgálatra, sok helyen hüvelyi UH-t csinálnak, de még több helyen meg hasit. Nem emlékeztek hogy nálunk itt mi a rendszer? Nem nagy szám a hüvelyi UH sem, de azért most már jó lenne átszokni a hasira. :D

A másik bizonytalanság oka hogy elcipeljem-e a leendő apucit az UHra. Egyre jobban az az érzésem hogy igen, vigyem, had hallja-lássa ő is. Sajna munkaidőben lesz neki, de talán meg tudjuk bulizni hogy arra a fél órára el tudjon jönni.

Ühüm, rallyezunk. :D A lányok már ódákat hallgattak itt a versenyekről, de Te még "új" vagy uh. mesélek. :D Mi sportbírók vagyunk mindketten, a helyi versenyek szinte mindegyikén közreműködünk. A Párom főnök-féle, én meg al-főnök vagyok :D, illetve ha nem pocakosodtam volna meg, valószínű az idén főnökké léptem volna elő. :lol: No de azért így is vannak ambícióim ez ügyben, remélem majd a baba is így gondolja. :wink:
Nah, majd amikor száműzve leszek a bíróskodásból, megyünk az összes gyerkőccel együtt versenyre hogy Ti se maradjatok le! :wink:

Jó nagy melóba vágtok majd Ti is bele. Én nagyon örülök hogy túl vagyunk már rajta. :D Most egy pár évig gyűjtünk, aztán folytatjuk tovább mi is a tetőtérrel. Az álmom egy dolgozószoba (a számítógépek, versenyes papírok VÉGRE kikerülnének a nappaliból) és egy vendég/Kata szoba. A tetőtér másik fele meg megmaradna padlásnak. :)

Nyűgi vagyok ma is!
Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek! :lol: :P :lol: Szivtipró?!! Tényleg előre félek már! :lol: :roll: :oops:

A szopival jól állunk már nagyon, csak este van egy nagyon pici de kb. 1 perc.
:P Büszke vagyok magunkra, mert elég könnyen ment végül a lebeszélés, s most már csak azért hagytam meg az estit mert lesz a költözés, meg tök jól hangzik majd, hogy 2 éves koráig szopizott; :lol: :oops: ugyanis akkor akarom végleg abba hagyni.

A Házunk a Koksz utcában van, azaz onnan nyitottak egy utcát ahol már van 4 új ház, ami tavaly épült.
Most a mienkével együtt adnak át 3-at és még épül pár (ami baj, hogy kicsit sok épül még, de majd lesz tujánk). Nem egy túl nagy házikónk lesz ám, (80 m2, 3 szoba + konyha nappali egyben) de lesz egy szép teraszunk déli fekvéssel, amilyenre mindig is vágytam, :P garázs, és persze kertecske. Majd lesz egy kutyánk is. :wink: Szóval tervek már vannak.

Üdv. Mindenkinek!
Zóra

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Monee!

Nekem a 12. heti uh volt az első hasi, addig hüvelyit csináltak (azon sokkal jobban látszik azért), a klinikára jártam/ járok. Apucit meg vidd el midenképpen, mert néha jobban meghatódnak, mint mi :wink:

Tencsi!

Köszi! :) Már olyan korán tudtátok, hogy vegyes páros! Ez tök jó, nekem a kiscsaj csak a 25. en, Peti meg a 28. héten derült ki :lol: pedigők egyedül voltak, és mégsem látszott előbb :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Zóra!

Andrisod nagyon helyes kispasi, és tök jó, hogy így megy a leszokás a ciciről! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Monee!

Szerintem is hüvelyire készülj, nekem is az volt a 12. hétig, és hát ugye, mi egy helyre járunk! :wink:

Front van ma? Én se vagyok 100-as... :? :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Hogy vagytok ma?

Lányok, nekem este megint olyan fájásaim voltak, hogy csak na! 10,meg 6 percenként úgy keményedtem és fájtam, hogy azt hittem megint megyünk szülni, de vettem be Mg b6-ot, visszafeküdtem, és kb éjfélre valahogy belealudtam :( Persze kelte 2.20-kor, 4.22-kor pisilni, mert azt ugye muszáj :( Na mindegy, remélem azért február 11.ig legALÁBB KIHÚZZUK 2IN1ban bocs caps.lock :oops: Mert a dokim 10-én jön haza olaszo-ból, másnál meg nem akarnék szülni, pláne nem korababát :(

Szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Teszek 2 pocifotót, az egyik 33+0-ás:
Kép

a másik meg mai, 33+5-ös:

Kép

azért mostmár nem mondanám, hogy kicsi :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jó reggelt!

Remélem mindenki jól van ma?

Én akkorát aludtam az éjjel, hogy csak na :D Peti 22.10 körül aludt el, de ennek megfelelően szinte elájult! Egész éjjel majdnem mozdulatlanul aludt, én meg csak 2x voltam pisilni :lol: és reggel fél 8-kor keltünk! :D Most tök jl vagyok, és Eszti baba meg kirúgja a hasfalamat :lol: :lol: :lol: gondolom ő is jól van :D

Ma paradicsomlevest főzök, meg Brassói aprópecsenyét, nyamm-nyamm.....

Legyen szép napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Hűűűha, tényleg szép nagy a pocak! Énisénis! :D

Én továbbra is nyomom az álom-kómát. Egyszerűen nem tudok annyit aludni hogy elég legyen, ez kiakasztó. Az én esetemben talán ez még rosszabb mintha állandóan rosszul lennék, mert álmosan egyszerűen kibírhatatlan vagyok. :evil: :D
Én holnap fogok parilevest enni, de a brassói is nagyon nagyon finom! :D Nálunk pizza volt az ebéd... jó kis diétás kaja. :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Szép jó napot Mindenkinek!

Hűha Monee, akkor nagyon tűzközelben vagytok? Nem is versenyeztetek még? Tutira a szavadon foglak és férjestül, gyerekestül irány a rally pályák!!! Na, ez jó hülyén hangzik így. Érdekes egy világban mozogtok és ami késik nem múlik, tutira főnök lesz belőled!!!! :wink: Ti hol laktok, mert sajna azt sem tudom... :cry: Nálunk is muszáj egy dolgozószobát kialakítani mert a párom sokat dolgozik itthon is és rengeteg holmija van, ő grafikus és minden álma, hogy itthon is legyen egy vágóasztala, ahol a dekorokat meg tudja csinálni (bár az ilyen jellegű munka azért elenyésző mennyiségű..). A gyerkőcök is állandóan a gépnél lógnak, itt ül Krisz és mászik mindkettő az ágyról a székre és ott ugrálnak mögötte. Amint feláll onnan, Domcsi startol és beül, nyomogatja a billenyűzetet és egerezik. Lesznek majd bajban, hogy ki autóversenyezzen a gépen. Párom már alig várja, hogy együtt játszon velük. :D Hát bizony a munka tényleg nagy lesz, de talán így jövünk ki a legjobban én azért már nagyon várom. Most folyamat tervezgetünk :)

Jah és szerintem is hüvelyire készülj, nekem is az volt a 12. hétig. Gondolhatod mennyiben volt részem, kéthetente jártam dokihoz úgyhogy a végére már fel sem tűnt, már bocsánat!! :oops:

Zóra, de jó!!! Akkor itt fogtok lakni a szomszédunkban. A tavaly átadott házakat látom a lakásunkból. Mi az alattatok levő utcában lakunk (Palahegy utca), ahol az a sok egyforma fehér társasház van. Nagyon szuper helyre mentek, egy séta alkalmával nézegettük mi is ezeket a házakat....gyönyörűek.

Viki, eszméletlen gyönyörű a pocakod!! Muszáj volt nekem is gyorsan megnéznem egy pocakos képemet.... :oops: Hát nem egyszerű így a vége, de Eszti babóca tudja a dolgát, időben fog jönni!

Most sütöttem egy almás-zabpelyhes muffint és isteni fini. Úgy örülök neki!! :D

További szép napot!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Most jöttem az UH-ról és kisfiúnk lesz!!! :)

Afp jó lett!
Az UH szerint egy héttel kisebbek vagyunk, de ha a hasamra nézek! :shock: Majd lassan teszek fel én is pocakfotót!

Olyan furi, még fel sem fogtam!

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jevi!

Gratulálok a kisfiúhoz, akkor nálatok is lesz fiú is, lány is! :D Apa örül nagyon? Nevetek van már? Örülök, hogy az afp is jó lett, akkor már csak ki kell várni a végét türelmesen :) nem úgy, mint én :wink: szóval további problémamentes pocakosodást kívánunk! :D

Tencsi!

Remélem is, hogy tudja a dolgát! :wink: Az almás muffin jól hangzik nagyon :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Bocs Jevi, már látom, hogy nevetek az van! :oops: Gratula Vince babához! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!
Nagy nagy gratula Vince babához :D :D :D :D :D :D :D :D !
(Majd a 3. Alízka lesz :wink: )

Többiektől bocsi hogy nem írok de most rohanunk néptáncra és igérem hamarosan jelentkezem!

Pusszancs mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Jevi!

Nagy nagy gratula Vince manóhoz és úgy örülök, hogy rendben volt az afp-d is!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Jevi!

Gartula a Kisfiúhoz!!! :lol: :P :lol: Meg a jó AFP-hez is!

Tencsi!

Ez tök jó, hogy ilyen közel laktok!!! :lol:
Védőnővel megvagy elégedve? Bevásárolni hova jártok? Ott van egy CBA, ha jól tudom. Jó? Kisboltok? :roll:
Kicsit félek olyan szempontból, hogy elleszünk zárva, a Kertváros azért nagyon felszerelt, itt van minden a közelben s sajna én nem vezetek. :oops: :P :cry:
Fogalmam sincs hova járunk majd oviba, nem nagyon ismerem azt a környéket.

Puszi Mindenkinek!
Zóra

Kép
zóra
 
 


Jevi!

GRATULA akart lenni! Bocsi!

Kép
zóra
 
 


Jevi!

Gratulálok! :D:D:D
Fel sem fogtad?! :shock: Hiszen mindjárt félidőben vagytok! :lol: :lol:

Hmmm... úgy tűnik én is elkezdtem tényleg kismami lenni. :D
Hányinger még (kopp-kopp-kopp) nincs, de az undorodás képbe jött. Hétvégén csináltam egy tejszínes kaját amiből ettem is és jó volt. Viszont ha most rá gondolok, szaladhatnékom van, fent van a gyomrom a torkomban.
A főzés így azért elég érdekes lesz. :D A család csak sülteket és nem szagos kajákat kap az elkövetkezendő 6 hétben. :lol:

Csajok!

Problem van. Kicsi.
Norbi ma bevallotta hogy bár örül a két csíkosnak, de nem tudja elképzelni hogy valóban lakik a pocimban valaki. Valahogy ő nem tudja felfogni (ami nekem prímán megy) hogy már nem ketten, hanem hárman vagyunk. Elég szkeptikus is emellett, ami engem bánt és konfliktus helyzetet teremt.
Ti mit csináltatok apákkal? Biztos másnak is van ilyen férje mint nekem... Szerintetek a hétfői UH és a szívverés után jobb lesz a helyzet??? Ha látja elhiszi majd?

Amit tettem az ügy érdekében:
Elküldtem neki a babás vonalzóm képét, hogy nézegesse, kb. így néz ki most a gyerkőc. Úgy döntöttem ezt minden héten, amikor változik a baba, meg fogom tenni. Talán így kézzel foghatóbb a helyzet.
Próbálom a jó dolgokat is mondani neki, amik erősítik a babás tudatot, mert úgy látszik csak azt bírta jól megjegyezni hogy most még nem biztos semmi, bármi lehet a bébivel. :( Azt nem bírja társítani a helyzethez, hogy nem véletlenül vagyok örökké álmos, hogy ma a tea szagától is fordultam ki a konyhából vagy hogy nem lehet a cicimet piszkálni, mert kellemetlen, pedig ezek most -akárhogy is, de- jók. :?
Help!

Na pussz mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Na ez gáz, Monee! írtam neked egy tök hosszút és elszállt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Na, akkor még egyszer, csak kb:

Szerintem teljesen normális, hogy rosszul vagy szagoktól, nem esik jól az a kaja, ami tegnap nagyon is jól esett, álmos vagy. fáradt és érzékeny, ez tök rendben van, hiszen terhes vagy :lol: Én Petivel a hűtöt sem tudtam kinyitni, annyira gáz volt minden szag, úgyhogy ne aggódj! :)

Férj:szerintem a z uh után meg fog változni a véleménye. Gondolj bele, ő nem érez semmit, benne nem történt semmi változás, és nem csoda, ha nem hiszi el egyelőre. Meg kell lássa, kell, hogy hallja ahhoz, hogy hinni is tudjon benne. Szóval szerintem uh, és utána változni fog, addig hagyd békén, ne erőltesd, nehogy attól meg besokalljon! :wink:

na most remélem elmegy :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ma voltam dokinál, még minden teljesen zárt a sok keményedés ellenére szerencsére. Eddig nem kaptam Mg-t, ma írt fel, hogy ezért a 37. hét előtt ne legyen baj! Ja, és jövő héten már kell mennem NST-re :shock: azt hitem azt csak 1 héttel később kell! :( És egy jó hír, hogy csak 1 hétre megy olaszo-ba, így mire kelleni fog, már tuti itthon lesz, így mégiscsak nála fog születni az Eszti is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Megint ezer éve nem voltam!!!! :oops:
Mindenkinek boldog új évet!!!

Jevi!!
Gratula Vince babához!!! Szerintem nagyon szép nevet választottatok neki!! :lol:

Viki!
Kitartás! Ez a vége a legnehezebb, az tény! Az ember már úgy a kezében tartaná, mellette meg parázik, hogy ne jöjjön előbb, mint kellene és akkor még a bálna állapot egyéb "csodáiról" nem is beszéltem! Én Ádival már nagyon türelmetlen voltam a végén, pedig nekem is 32 hetesen volt egy visszatartásom, íggy alig vártam, hogy múljanak a napok!

Monee!!
Az állapotod teljesen normális! Én állva is képes voltam aludni! :lol: Tiszta kóma voltam, úgy néztem ki mindig, mint aki be van tépve!! A szagok engem is nagyon meggyötörtek, legszívesebben gázálarcban főztem volna! Szerencsére a hányinger engem mindhárom alkalommal elkerült, csak a kóma és a szagundor volt meg! A kedvenc parfümömet is megutáltam, azóta is rosszul vagyok még akkor is, ha máson érzem az illatát! A kóma egyébként elmúlt 12 hét után! :)
Vikivel abszolut azonos a véleményem, szerintem is hagyd most Norbit kicsit. A pasiknak ezt sokkal nehezebb feldolgozni, megérteni! Amikor majd lesz kézzel fogható dolog, lásd UH kép szívdobogással, meg pocak, már minden más lesz, ne aggódj!

Mi megvagyunk. Karácsony és szilveszter alatt is betegek voltunk, velem az élen, nagyon érdekes volt! Szerencsére mindannyian meggyógyultunk, szóval a napok visszatértek a rendes pörgős, azt sem tudom hol áll a fejem kerékvágásba!!

Megyek, még el kell mosogatnom! :x Kép

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Mamavica!

Szia! De jó, hogy néha írsz! :) sajnálom, hogy betegek voltatok, de remélem már minden rendben van!
Igen ez a bálna állapot is aggasztó, pláne, hogy még tél is van, és egy csomó ruha kell az emberre.Meg a szar idő is rátesz a hangulatra egy lapáttal, ha még nem lenne amúgy is elég! :(
A fiaid nagyon édesek a képen! :D

MOnee!

Most Mamavica írásából beugrott, hogy mikor lesz igazi férj hozáállása: amikor már ő is érzi a mocorgást, ha addig nem, akkor tuti meg fog változni. :) Tudom, az még odébb van, de el fogtok jutni odáig is! :D Addig meg lesz uh, meg szívhang, hátha az is hat :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!
Köszi a fiúk nevében!! :lol:
Dobok még egy Ádit! Bocs! :oops: Kép

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Csak azért mert csúnya a 15. dátum: BEKUKK!

Köszi az apa dologgal kapcsolatos hozzászólásokat! Azóta kicsit jobb lett a helyzet. :D
Ha nem kérek, akkor is kapok puszit a pocimra, este szokta kérdezni hogy mit csinál a gyerkőc, plusz megegyeztünk abban hogy a lenti vonalzón tiszta Alien feje van a babának. Asszem ez törte meg a jeget, így könnyebb volt neki asszociálni, ugyanis imádja az Alien filmeket. :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Panka Tibor és Vizer Miklós magánrendelőjének helyét, számát szeretném megtudni. Remélem, van itt valaki, aki tud segíteni! Ha lehet, priviben kérem.
Előre is köszönöm!

Ui.: olyan sok szép baba van itt, én is ezért küzdök! :D
ani77
 
 


Sziasztok pécsi Lányok!

Kicsit eltűntem, sok minden volt az elmúlt pár napban, hétben, amíg nem láttatok.

Időközben leszázalékoltak... most szabin vagyok, majd a felmondási időmet fogom tölteni a nyár elejéig.
Ezt intéztem. Tudom nem kifogás, este azért jöhettem volna, de akkor többnyire apa ül a gép előtt. Hacsak épp nincs fuvarban.

Remélem mindenki jól van. Kismamák, anyukák, apukák és babák.

Nemsokára kezdjük a lakásfelújítást. Hát lesz kosz bőven. Nyílászárókat cserélünk, majd festünk belül és aztán kívül is. Meg aztán át akarom pakolni a lakást, mert nemsokára jön az új ágyunk is. Meg alakítjuk ki a leendő kicsink szobáját is, ezt használjuk jelenleg hálónak. Már amit lehet és tudunk. A szekrénykéjét már helyre tudjuk rakni, aztán majd elválik, hogy milyen ágyra lesz szükség.
kanga_mama
 
 


Ani77!

Írtam Neked Pü-t!

Kanga mama!

Sok erőt a további ügyintézéshez és a felújításhoz!

Monee!

Vigyázz magatokra nagoyn! Örülök, hogy NOrbi jobban áll a dolgokhoz már! :)

Jevi!

Hogy vagytok? Felfogtad már, hogy lesz egy fiad is? :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, olvasgatok, amikor csak tudok. Lassan közelharcot kell vívni a kislányommal, hogy melyikünk ül a gép előtt, mert imádja nézegetni a csecsemőkori fényképeit, és az is számítógépen van! :shock: :? :)

Viki!
Hát még mindig nagyon furi, hogy kisfiam lesz, valahogy nagyon kislányra számítottam most is! De szokom a gondolatot, és persze nagyon örülünk egy kisfiúnak is! Majd a 3. megint kislány lesz, ahogy Erzsó is írta! Egy Alízka! :wink: :)

Kanga mama!
Már hiányoltalak nagyon! Nálatok is elolvadt már a hó?

Monee!
Mikor is mész megint UH-ra? Talán hétfőn? Örülök, hogy Norbi is "alakul", hát az én férjem csak akkor fogja föl, amikor már a kezemben tartom, ilyen is van... :wink:

Mamavica!
Gyönyörű a kis Ádi, és a nagyfiaid is helyesek, így együtt meg különösen!

mennem kell, csak beugrottam, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Viki, köszike. Erőre lesz szükség, azt hiszem.

Jevi, igen, elolvadt sajnos, vagy hála isten, nem is tudom. Már csak foltokban látszik. Örülük is meg nem is, hogy már nincs. Könnyebb közlekedni, ha nincs és talán valami kis remény van rá, hogy jön a tavasz. Sajnálom, mert nagyon szép volt. Mondjuk a végén már nem annyira, amikor összefüggő jégtakaró volt az udvar az ónos esőtől. Köszi, hogy hiányoztam.
kanga_mama
 
 


Sziasztok!

Voltam ma reggel UH-n.
Íme az eredmény:

Uterusban élő embrió ábrázolódik, jó szívműködés látható. CRL: 9 mm.

Szóval jól vagyunk, növekszik a bébi, én meg kiugrok a bőrömből. :D
Norbi is odaért végszóra, igaz ugyan hogy csak akkor esett be, amikor kiléptem a rendelőből, de nagyon jól esett hogy végül eljött. Kaptunk sztárfotót. Utána bementünk az ő munkahelyére hogy bescannelje a fotót, annyira aranyos volt, a kollégáinak egyesével megmutatta hogy itt a gyerkőc.

Tehát mától hivatalosan is kismaminak érzem magam. :D
Szerdán kell mennem Borsay dokihoz, akkor gondolom kapom a kiskönyvecskét is. Viszont! élmény számba ment hogy ma már nem kellett vizitdíjat fizetnem! :D

(Most megint mi történt a fórummal hogy senki sem jön? :()
Szép napot Nektek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Nagy nagy gratula a kicsi 9 mm-es babócádhoz, meg a dobogó szívecskéhez! További problémamentes pocakosodást kívánok! És légy tényleg nagyon boldog! :D

Amúgy én voltam minden nap, de most magamnak írogassak :roll:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Köszi! :D
Engem érdekelne hogy hogy vagy. Te már nagyon a végén jársz... :D Tök jó, hamarosan találkozol Eszti babával! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


MOnee!

Hát, ma nagyon kicsesztem magammal, vagy a frontok velem! :? Reggel már úgy ébredtem, hogy fáj a fejem. Majd ez elmúlt 1 óra felé, Peti felébredt, a nap sütött, így elmentük sétálni egy jó nagyot!

MIre hazaértünk, addigra annyira fájt már a hasam, hogy csak na :? ami persze azóta is fáj, hiába vettem be a mg-t! Azért még nem akarok szülni :roll: , mondjuk nem is úgy fáj szerencsére. Csak olyan kellemetlen.
Még két hetet ki kell bírni, aztán már nem lesz baj! :wink: A végén meg február 25-én meg azért izgulok, hogy nehogy mégis 29-én szülessen meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!
Gratulálok a 9 mm-es csöppséghez! Hányinger nincs is? Mázlista! :D :wink: Én ilyenkor már nagyon rosszul voltam!
Én jövő héten megyek Borsayhoz, akkor lehet, hogy mindig váltjuk egymást? :) A kiskönyvet a védőnőd adja, én 8 hetesen mentem el hozzá először, bármikor mehetsz hozzá, hiszen van már UH leleted. Ki kell deríteni, kihez tartozol, mikor van nála tanácsadás, és már mehetsz is! :wink:

Viki!
Csak lassan azokkal a sétákkal! Én is pont ma gondoltam arra, hogy milyen hülye dolog febr. 29.-én születni, hát, azt ne célozd meg! :? :)

Gyönyörű idő volt ma, tényleg elromlik holnaptól? :(

Többiek, merre jártok?

Jó éjt, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Voltunk egy jót sétálni, meg boltban. :) Vettünk céklát, egész úton hazafelé azt hallgattam, hogy : "anya kérek ebédet céclával" :lol: :lol: :lol: most alszik a lelkem :lol: persze kapott ebédet céclával :D

Holnap megyek először NST-re! ráadásul 11-re kaptam időpontot, nem tudom Peti hogy fogja bírni, mert fél 12-kor szokott ebédelni és utána alszik. Mindegy, majd kap egy kiflit, vagy kakaós csigát út közben, egyszer-egyszer belefér ez is, csak ne aludjon el! :wink:

Jevi!

Én a 14.-ét céloztam meg, már csak Esztivel kellene egyeztetni! :wink: Az lesz megismerkedésünk 5. évfordulója, szerintem tök jó kis ajándék lenne, nem???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem semmi, hogy Te is már mindjárt félidős vagy! :shock: Hogy érzed magad, és hogy bírod Violka mellett? Mikor kezditek az ovit, már mindjárt 3 éves lesz a kislányod!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok dobok egy 35+1-es pocifotót, meg két Petit!

Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Ez aztán a pocak! :D
Igen, én is jót mosolyogtam azon, milyen rossz dolog lehet 29-én születni. :D Az embernek csak 4 évente van szülinapja. :lol:

Jevi!

Nincs, szerencsére. Még mindig nem hiszem ám el, hogy nem is lesz, uh. fel vagyok készülve rá. Az álmosság még mindig szinten van + azt nem bírom ha éhes vagyok. Ha éhes vagyok, nagyon rosszul vagyok, akkor jön a hányinger, gyomorfájás, stb. Ez miatt inkább többször és kevesebbet eszek. Reggel sem tudok már úgy eljönni otthonról hogy ne ennék előtte egy-két kekszet vagy egy szenyót. Evvan. :D De ennél nagyobb baj ne is legyen. :D

Már több forrásból megerősítették hogy a kiskönyvet tényleg a védőnő adja, de akkor miért mondta Borsay a múltkori UHn hogy akkor most még nem ad kiskönyvet, mert nagyon fiatal a terhesség?! A többit értem, de ezt még mindig nem... :shock:
Elég gáz egyébként ez a védőnő dolog, mert mi körzetileg ez ügyben a baksai védőnőhöz tartozunk. Annyit már sikerült megtudni hogy keddenként vannak ilyen körjáratban a falukban és elvileg akkor jönnek majd hozzánk is vizsgálni. Nekem tökre furcsa ez a helyzet, hogy ők jönnek a falu egészségházába és nem én megyek időpontra valahova. Kicsit idegenkedek a dologtól, megmondom őszintén. :roll:

Tegnap voltunk bejelenteni a családnak a nagy eseményt, uh. mától hivatalos és hirdethető a dolog. Meglepően jól fogadták a dolgot minden részről, de azért kicsit bent volt mindkettőnknek a kő a gyomrában, hogy mi van akkor ha mégsem így fognak reagálni. Mindegy, ezen is túl vagyunk. Ma még vissza van Kata, de valószínű vele nem lesz gond. Remélem! :)
A munkahelyemen is el fogom mondani a főnökeimnek hamarosan, még akkor is ha most még viszonylag korán van.

Elég durván fúj a szél. :) Viszont egy pozitív oldala kétségtelenül van. Végre eltűnt a városról az a nagy pára és szmog felhő ami eddig ült. Tök messzire el lehet most látni minden felé. Ennek azért szerintem lehet örülni. :D
Én bízok benne, hogy a hideg front most csak egy kis lehülést fog hozni (azért valljuk be, januárban a 16 fok nem normális), de ez a napsütéses idő már azért a tavasz előjele. Szurkolok neki hogy így legyen. :D

Kellemes napot Nektek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Szerintem azt értetted félre a dokinál, hogy ő ad egy igazolást a terhességről és annak koráról, ami alapján a védőnő fogja adni a kiskönyvet. Mivel igazolás nélkül nem állítanak ki kiskönyvet, lehet azért mondta a doki, hogy most még nem ad, márint igazolást .Na ezt most jól megaszondtam :oops: :oops: :oops:

Mondtam már, nem akarom febr. 29-ig húzni, úgyhogy kéretik drukkolni majd a 14.-éhez, okés? :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy a család jól fogadta a hírt, remélem a melóhelyen sem lesz semmi gond! :)

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Csajok!

Ma nagyon nagyon zizi nap van itt. Az előbb már gondolkoztam rajta hogy esetleg sírva fakadhatnék, egész nap b*szogatnak az ügyfelek. :(:(:(

Egy kérés, rám tekintettel:
Akinek gáz fűtése van és igényelt gázártámogatást, és a januári számlájában nem kapta meg a támogatást, az rám való tekintettel ne írjon levelet, e-mailt, légyszi! Csak múlt pénteken dolgozta fel az igényeket a szolgáltató, csak a következő számlában lesz bent a támogatás, de akkor már visszamenőlegesen is... Kb. már 100 levél jött ezzel kapcsolatban és mindegyiket egyesével kell megválaszolnom (a többi sok munkám mellett). :cry::cry::cry:

Viki!

Értem már... :) Köszi!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az NST-ről. Egyelőre minden oké, baba jól van, lepény jól műxik, legalábbis ezt mondták. A vége felé már elkezdett a poci is dolgozni, meg azóta is fájdogálgat, de nem vészes. A mellettem lévő csajnak meg a POSE alatt elfolyt a magzatvize :shock: szegény, semmi nem volt nála, telefonálgatott, hogy ki mit hozzon utána, ráadásul faros a babája is. :( és rögtön át is sétáltatták a szülőszobára.

Peti jó volt, sétáltak apával, amíg én bent voltam, hazafelé a kocsiban sem aludt el, most alszik, mindjárt kel, és akkor jön az ebéd.

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Mikor kell megint menni NSTre? :)

Helyzetjelentés:
Norbi full influenzás. Igaz hogy maszkban járkál amég itthon vagyok, de szerintem így sem fogom megúszni a dolgot. :? Egyedül reménykedni tudok ez ügyben... :roll:
Tegnap voltam dokinál. Rákszűrés, manuális vizsgálat. A méhszáj zárt (höhö :lol:), nem talált semmi oda nem valót, a méhem pedig nőtt. :D
Jövő csütörtökön randi a védőnővel, kapom a kiskönyvet. :)

Asszem ennyi. Megyek pihizni, mindjárt elalszok itt a székben. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Legközelebb 30.-án reggel 9-re megyek! :)

Influenza :( Vigyázz, nehogy elkapd! ( Vigyázzatok most magatokra, bár ez a maszk dolog...........gondolom éjjel nem abban fog aludni szegényke.:( Mielőbbi jobbulást, Neked meg megy a drukk, hogy megúszd!!!!!!!!!!!!!!!!

Még jó, hogy zárt, azt maradjon is még az vagy 30 hétig, okés! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Halihó, többiek merre vagytok, hogy vagytok???????????

Erzsó, Mamavica, Jevi, Kanga mama??????????????????????MIndenki eltűnt? :cry: :cry: :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát csajok volt egy jó kis kalandunk az éjjel. :?
Norbi 1/4 4-kor arra ébredt hogy egyáltalán nem kap levegőt. :(
Hörgés, hápogás, stb. de csak a gyomrába ment a levegő, nem a tüdejébe. Kizavartam a hidegre, mert a tünetei nagyon hasonlítottak a gyerekeknél szokásos krupphoz. Most utána néztem a neten, tényleg valami ilyesmije lehetett, de szerencsére ahogy a kruppnál is, neki is nagyon hamar segített a hideg levegő.
15 perc múlva már rendben volt, de annyira "felhúzott" hogy nem tudtam elaludni utána. Folyton azt figyeltem hogy vesz-e levegőt, stb., ugrásra készen feküdtem, hogyha megint rájön, azonnal ki tudjam nyitni az ablakot. :?
Ehhez mérten most elég jól nézek ki, kb. mint a mosogató rongy, de asszem ez most a legkevesebb.

Csajok!

Én igazán nem vagyok ilyen parázós típus, de nagyon rossz volt éjjel erre ébredni hogy nem kap levegőt. Bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha a gyerkőc csinál ilyet. Olvassatok Ti is egy pár sort erről a betegségről... nehogy valakit meglepetésként érjen!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee, sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt. Mi nyitott ablaknál alszunk télen-nyáron, kicsit jobban betakarózunk, de sokkal kellemesebb és jobban lehet aludni. Sőt a hideg párásító sem rossz, próbáljátok ki. Nem olyan drága és lehet, hogy a babánál is szükségetek lesz rá. Keresztlányomnál is szükség volt rá, mert nem bírta a panelt baba korában. Bár párod most beteg, gondolom, ebből adódott ez a roham. Hát igen, egy gyerkőcnél igen veszélyes lehet, érdemes utánanézni.

Én is azon gondolkodom, hogy hova tegyük a kiságyat, a kisszobába, vagy közvetlen mihozzánk a nagyba... nem tudom. Viszont akkor éjjel nem lehet nyitva az ablak, mert megfázik a baba. Folyamatosan agyalok, nem tudom mit csináljunk. Tudjátok lassan rendezkedünk, készülődünk, hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjunk. Amúgy is ablakot cserélünk, meg festünk és akkor már úgy, hogy jó legyen mindenkinek.

Kérdezni szeretném tőletek, hogy mi a véleményetek a légzésfigyelőről? Az öf. topicban nagyon megoszlanak a vélemények.

Remélem, kismamák, kispapák, anyukák, apukák, gyerkőcök jól vagytok és mindenki túl van már az influenza veszélyen. Mi eddig szerencsésen megúsztuk, kopp-kopp.
kanga_mama
 
 


Lányok, amit még akartam kérdezni tőletek: hány foknak kell lennie a lakásban egy újszülött mellett, éjjel és nappal?
kanga_mama
 
 


Kanga!

Köszi. Így belegondolva, valószínű több oka volt ennek a fulladásos rohamnak. A szokásosnál melegebb volt a szobában (nem lett lekapcsolva éjjelre a fűtés), Norbi beteg + az egyik gyógyszer mellékhatása lehet ilyen hörgőgörcs. Ma kapott másik gyógyszert, ez eddig jónak tűnik.

A hideg párásítót nem tudom hogy lehetne nálunk hatékonyan alkalmazni, hiszen 3 tök más helyen elhelyezkedő szobánk van. Minden szobába kellene venni egyet?

Nálunk jelenleg a gyerek szoba a szárító helység, ott érezhetően más a páratartalom a száradó ruhák miatt. Lehet hogy erről a bébi megérkezése után sem fogunk lemondani. A hálónkban meg van ilyen radiátorra akasztott párologtató, mert kiderült hogy a reggeli vérdarabkás orrfújásom a száraz levegő miatt volt. Azóta jobb lett a helyzet.

Légzésfigyelő.
Igen, én is úgy láttam, hogy megoszlanak a vélemények róla. Mi úgy döntöttünk, hogy hiába az alkalmankénti hamis riasztás, meg a hamis biztonság látszata, stb. mi fogunk egyet venni. Természetesen ez mellett lehetőséget fogok keresni arra, hogy egy újszülött újraélesztési tanfolyamon is részt vegyünk, merthát úgy ér igazán valamit a ketyere.

Szerintem mi nem fogunk lényegesen változtatni a hőmérsékleti szokásokon a baba után sem. Napközben ha megy rendesen a fűtés télen, olyan 21 fok van a szobákban, éjjel meg olyan 19-20 körül. Kicsit hűvösebb szobában jobban lehet aludni. :)
Nyáron meg ugye nem lehet válogati, bár nálunk nyáron is elég jól szigetel a ház. :D

Ágyikó:
Ez ügyben én is hezitálok. Nálunk az a faramuci helyzet van ugye hogy néha van Katánk, néha nem. A gyerekszoba az ő szobája is, még akkor is ha csak néha van itt. Kezdetben úgy terveztem, hogy inkább több szempontból az lenne a jó ha a Babus (copyright by Timi :)) külön aludna a gyerek szobába. Ilyenek pl. hogy szar helyzet, de Norbinak továbbra is járni kell dolgozni és nem mindig lesz az jó ha felüvölti a gyerek. Ez mellett ugye az etetés is némi zajjal jár, ő meg így is mindenre felébred. Plusz a baba szempontjából is így gondolom jobbnak, ő is jobban tud pihenni, nem riad fel majd minden zajra. (Én így tervezem, aztán ő meg majd eldönti. :D)
De! Mit csinálunk akkor ha Kata itt van? Akkor meg őt üvölti fel a gyerkőc és neki is iskolába kell menni másnap. Ez ügyben is két lehetőség van és ez a dilemám. 1., Így jártunk, max. Kata felébred. 2., Ezeken a napokon helycsere és támadás. Én a gyerek szobában alszok, Kata meg az apjával a hálóban. (Ez nekem nem nagyon tetszik, ennyi erővel a baba is aludhatna velünk.)

Nah, most jól leírtam mindent. Gondolom megfelelően unalmas is volt. :D

Hát csajszik, engem is utolért a nyavaja. Lázas még nem vagyok, de elkezdtem elég jól köhögni. Holnap megyünk be Pécsre, kerítünk valami orvost és gyógyszert. :?

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?