Helló lányok!
De jó olvasni benneteket! micspda nosztalgiázás. Jajj, a nem alvóknak, köhögőknek, lábsérülteknek jobbulást. Beteg anyákoknak szintén.
Kajcik szépek, teljesen kedvet kapok tőletek a főzésre.
Nem nagyon érek rá, ezerrel gyerekezek, háztartásozok, hétvégén tanulás a gyerekkel, kirándulás, kis munka, szülinapi isizsúr, plusz házimunka-apa ezerrel vizsgázik és már a szakodolgozatát, diplomamunkáját is kéne irnia, de még egy csomó szigorlat hátra van. Szólok hozzá és (ma mértem )40 másodperces reakcióideje van!
Háááát ő sem az a dicsérgetős fajta, olyan mint egy szórakozott professzor. Semmit sem vesz észre.
Én keményen meg szoktam neki mondani, hogy ha lenne szeretőm észre sem venné,s nemhogy nem venné észre, de ha pl. terhes lennék a feltételes szeretőmtől azt is csak akkor venné észre ha épp itthon lenne vajúdáskor: Jééé, egy kisbaba-karikirozom ilyenkor!-ezt szoktam neki mondani-olyankor pár napig észreveszi ha csini vagyok.
Na a takaritásért meg még le is teremt, nincs is kosz, minek zörgök folyton.
Köszi mondom, más megköszönné, vagy kivenné a kezemből a porszivót és befejezné!
(az elmúlt fél évben 3 új parfümöt vettem titokban(spór van, nincs luxusvásárlás)de fel sem tűnt neki, az expasijaim már tuti falhoz álliottak volna, hogy kitől kaptam?)
Viszont főz, hozza viszi a gyerkőket, birkózik, játszik velük, mosogat, talpmasszázst kapok tőle...
, ha du. aludni szeretnék lefoglalja Benit-mindent megcsinál-egyedül a Beni körmét nam hajlandó levágni, viszont lefogja, hogy én le tudjam.Na szóval mérlegve téve csúcsfazon!
Ennyi kompromisszumot megér. A cigit egyik napról a másikra letette amikor csináztunk Blani, nem iszik, nem jár el bulizni, még kosármeccsre is csak velem akar kimenni....legtöbbször ő vásárol, főz ,tanul is a gyerekkel, versel, mesét olvas ő is Beninek,sakkozni tanitja blanit,mindig eljön velem szülőire, fogadó órára, mert ketten vagyunk szülők-mondja.
Hát csajok a dicséreteket be kell zsebelni azoktól akiknek csorog a nyáluk utánunk, akik udvarolnának.
Gab! fúúú, de gáz, hogy annyit kell menni a suliig!!!az annyira sok!!!!!Tempós sétával egyedül mennyi idő? Nekem 15 perc oda, akkor az kb 2 km se.
Preni!Iszonyú sokat eszik azurad!
Fúú, ez enyém kevesebbet mint én! Ő 57 kg, én 64
(170-171 cm)
Mennem kell mert nyignek a gyerkők, veszekednek, Beni már kirámoltaa zoknisszekrényét, Blani visit, hogy anyának kell visszapakolni, én meg itt lus
tálkodom nálatok -apa meg küzd az angol puritánokkal ,próbálja a XVII. századi anglia történelmét a fejébe verni.