Lei, éni s Gravidát szedtem, szedek és én nem híztam egy grammot sem, inkább fogytam. A terhesség alatt is. Bár ha abból indulok ki, hogy elvesztettük a babűt, akkor ez az állapot nem mondható normálisnak, bár hallottam ilyet is. Szóval csak edd,a mi jól esik, jön még rád többi s a 9 hónap alatt:) Aztán meg majd lemegy. A pasi meg élvezze, hogy gömbölyödsz, mert ez miatta van
Merszi, ha erre jársz: Ma felhívtam a kórházat, hogy megvan e a szövettan, és azt mondták, bármikor mehetek érte. Lehet, hogy a tied is megvan már.
Persze ez a bármikor nekem a soha, kb ahogy most melóval állok, de anya bemegy érte hétfőn, csak a zárójelentést kell odaadnom neki. Már ideges vagyok, pedig telefonba is azt mondták, hogy bármikor mehetek érte, mert nincs benne semmi SOS-es.
Páromat megkérdeztem, hogy nem gond-e, ha január végén bejelentem az orvoshoz egy kivizsgálásra - vérvétel, sperma stb. és bár tudom, hogy gyűlöli az orvosokat és emiatt lelkiismeret furdalásom is van, hogy egrecíroztatom, mert biztosan kényelmetlen kivizsgálásoknak néz elébe - azt mondta hogy persze. Ilyenkor olyan büszke vagyok rá, hogy így támogat!
A vérzésem is lassan alábbhagy, talán a négy nap nem lesz egy hét most sem, szóval izgatottan várom, hogy a ciklusom hogyan fog alakulni. Hallottam, hogy mindenkinek máshogy. Van akinek visszaállt, van akinek hosszabb lett. Rövidebbről nem hallottam.
Figyu csajok, azokat a bogyókat, amiket szedtek - szedtetek terhesség alatt - progeszteronszintre, meg folsav, Magne B6, ezeket a dokitok írta fel? vagy csak mert tudjátok, hogy ártani nem árt, csak használhat. A folsavat egyébként lehet gyógyszertárban vény nélkül is kapni? Jó tudom, hogy senki nem gyógyszerész, de hátha tudjátok...
Kicsit sok voltam, de még egy kérdés:
Zsu van már valami?