Sziasztok!
Ági: Nagyon sajnálom.
Hát akkor a névnapon kell belehúzni. Azért még csak őszi lesz az a baba, nem? Jaj, de sajnálom mégegyszer.
Én nem értek az ovu teszthez, mégcsak a hőmérőzéshez sem. Nekem is mondta az orvosom, hogy mérhetem ám a hőmet. Aztán mondtam, hogy inkább nem. Én nem kelek mindig ugyanabban az időben. Nagyon rossz alvó vagyok,és ha hajnalban elalszok, örülök, ha nem kell annyira korán kelni, mint egyébként megesik. Ha a számban mérném a hőt, a Bercike is utánozná, neki is feltétlen azt kéne csinálni.... Aztán mondta az orvos, hogy jó, akkor hagyjam. De ha nem sikerül sokáig, azért ráveszem majd magam.
Azért figyelek ám, ha Jenny írja, hogy is kell,mert még szükségem lehet rá a közeljövőben.
Era: Nem vagy orvosi eset.
Én is így vagyok vele, nagyon magam alá szoktam kerülni. Meg lehetne kérdezni a férjem, tudna rólam mesélni.
Vagy az is lehet, hogy én is orvosi eset vagyok.
De komolyan. Néha annyira össze tudnak jönni a dolgok, hogy az ember nagyon kiborul. Nekem az a fura, hogy amióta megvan a kisfiam, már egy jót sírni sem tudok. Pedig előtte olyan jó volt néha sírni. De lesz még öröm, biztos vagyok benne. Muszály, hogy jóra forduljanak a dolgok. Én legalábbis bízom benne.
Nem csináltatok teljes kivizsgálást, csak ami nem hagy nyugodni, mert gyanús, azt nézetem meg. A többiben reménykedek azért, hogy jó, ha nem nem jönne a baba, vagy megint így járnék, biztos elküldenek teljes kivizsgálásra. De remélem, azért azt elkerülöm.
Jenny:Jaj, de irigyellek, hogy tudsz aludni fél 11-ig.
csak egyszer tudnék, az is elég lenne.
De sosem voltam jó alvó.
Karácsonyfa még áll nálunk is, mivel földlabdás, és kiültetjük a házunknál majd. Így még nem tesszük ki, így marad egy darabig.
Én is nagyon szeretem a jégkrémeket,
A Rákóczi túróst és a zserbót én is kóstoltam, nagyon finomak.
Nyam-nyam!
Az nem baj, ha fájnak a mellek, nekem a kisfiammal az volt az lső jelem, hogy feltűnően fájtak a melleim.
Szorítok nagyon Neked is.
Mennem kell!!!!
Jövök még ma, de most indulnom kell!
Sziasztok!
Ildikó