Sziasztok!
mielőtt elfelejtem
ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Nincs sok időm, de ahogy emlékszem, reagálok!
Etus,
Gratula a félévedhez!
Ja, és olyan irigy vagyok a babatali miatt, legközelebb mi is megyünk! Csak én viszem majd Johit is, úgyhogy RESZKESSETEK BABUCIK!, megy majd pesztrálka!
Lányok!
Senki ne parázzon olyan dolgok miatt, hogy mennyit eszik a baba! Elégedett, "oszt jónapot" (ahogy Dávid Iboly mondta)
Mi sem eszünk egyformán, és nem is vagyunk fizikailag sem egyformák!
Alvás!
Ebben nem tudok tanácsot adni, merthát ugye Johi a Pali születéséig mintaalvó volt, azóta CSAK velem akar! (tudjátok, meséltem már, micsoda cirkuszok voltak!)
Palkó is mintaalvó, remélem így is marad. Igaz már kicsit korábban kell a kis kíváncsi, 8-9helyett 6-7, de alszik rendesen.
Persze tegnap kiakadtam, mert délután ahogy Pali elaludt, Johi felébresztette, aztán Johi elaludt, majd Pali is nagy nehezen, erre apánk kifújta az orrát, mire mindenki felkelt, és csak ordítás lett alvás helyett.
Ezer dolgom lett volna (egész héten folyamatosan sütöttem, hajat akartam mosni, meg ajándékokat csomagolni...), kicsit felpumpáltam magam, otthagytam az egész pereputtyot!
Egy óra múlva mentem haza (mert már nem bírtam nélkülük
), és békésen szunyókáltak. A nagyágyban, Johi apa mellett, Palkó apa mellkasán, babugyolálva a takaróba. Édesek voltak...
Na, de a tegnapi nap nem ért véget, délután nagyon bedurrant az egyik mellem, és Paja hiába szívta, nem csökkent a nyomás. Fájt mint állat, piros volt. De csak az egyik fele keményedett be. Ekkor eszembe jutott, hogy valahol olvastam, létezik olyan, hogy tejkő, (kikristályosodik a tej) ami elzárja a tejcsatornát. Na, megnéztem a mellbimbóm, és tényleg, lehetett látni rajta egy fehér pöttyöt, pont azon az oldalon, ahol a keményedés volt!
még szerencse, hogy van net. Utánaolvastam mit csináljak.
Másfél órán keresztül szarakodtam, (forró víz, infra lámpa, közben kézzel fejés- csillagokat láttam) mire kitört. Na, a tej csak úgy dőlt kifelé. Van legalább a fagyasztóban is!
Ezután olyan fáradt voltam, hogy még fogat sem mostam.
De hogy mitől lehetett?????????????? Valszínű nem ittam eleget mostanában.
Bea!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nahát, hogy Rozi már fel tud ülni! Izmos lyányka!
Nekem Palkó még dülöngél, ha meg is támasztom a hátát. De már kezd kúszni, meg négykézláb ringatózik.
Pörögve-forogva olyan gyors, mindent megszerez!
Ildi,
igen a gyerekek mostmár egyre kevesebbszer alszanak, több időt!
Palkó reggel felkel, délelőtt még szunyókál egy órácskát, aztán ebéd után 2-3at, és este fél9-9 körül alszik el.
Aztán lassan majd csak az ebéd utáni marad, meg az éjszaka!
Nagyon kíváncsiak már a világra!
Én még nem adok a Palkónak csak didkót, de már gondolkodom rajta, mert amikor eszem, és az ölemben van, úgy néz! Mintha kérne! Johi múltkor odatartott neki egy kekszet, és tátotta a kis csőrét! Én meg persze frászt kaptam, meg ne egye!
Most látom, mennyit írtam...bocs. pofa becsuk!
Boldog ünnepeket, és babákat!
Sok puszi, Kata