Helló!
napirend: Nálunk az nagyjából van, de ilyen, hogy kelés...( örülök, mikor elalszunk, és sokáig durmolhatunk, bár az elég durva mikor 8-kor ekl Máté is, és negyedre az oviban kéne lenni....De azt is megoldjuk, csak a reggeli lassú reggelikről, meg a Minimax-ról kell lebeszélni. ) 10 után le szoktunk menni, aztán fél 12 körül jövünk, délben eszünk, és utána szunya. Kb. 2-fél 3-kor ébred, játék, aztán ovi, és jó lassan hazasétálgatunk. Játszunk, meg dvd-nek (sajna Noi is rákapott, dehát Máté miatt..). Aztán nálunk jó későn megjön az uram, kb. 7-fél 8, vacsi, fürdés, szunya. Mondjuk most Sopronban volt összevisszaság, 2-re mentünk étterembe, és kb. 4-kor aludtak el...Mondjuk így legalább ők is tovább bírták este.
Meteor: Látnád a szekrényünket belülről! Még tele van ilyen tervrajzokkal, nincs szívem kidobni! Nekem van sablonom is, tód, konyhához, kádhoz jó. Ha esetleg lesz tali, és még nincs odaadom.
Nem is tudtam, hogy volt első felesége a férjednek, izgi...
Gabella: megnéztem, tök gyors volt a pacák! Szerintem tök jó, én a szemöldökömbe akartam...
Aztán lebeszéltek, és fülembe csináltattam többet, aminek meglett az eredménye, elszakadt a fülem, és ma is azon rötyög a Máté, hogy anya fülét megrágták...Egyszer össze kéne varratnom már...Szóval, kamasz kor! Én bírtam, kivi leszek náluk milyen lesz! Mátéról el tóm képzelni, hogy bandázik, és ő akar majd a "főnök" lenni.
Méz: Most Sopronban tök jól elvoltak együtt, rohantak visítottak (gondolom örültek nekünk) , itthon azért van sírás hamar...De múltkor pl. Máté közölte, ő már nem játszik a Bencével (egyidősek, "haverja"), mert ő már a Noémival játszik! Noi is a szuri után lett beteg, azért írtam máshol is, gyaggyulást neki!!!
Ágy téma: Szerncsére azóta nem volt kimászós kísérlet. Én is a leesés gátlósra szavazok, bár Máté arról is esett le, mert forog iccaka. Az emeletes bejön, de egyszer egy ismerősnél az volt, és Noi le-föl...Én nem bírnám, mert akkor sose lehetne felügyelet nélkül. Szóval nálunk külön ágy lesz, de egy szoba. (most is, csak még rácsosba). Mondjuk én d.u. kiszedem a 2 rácsát, és akkor be.ki mászkálnak, ott is játszanak. Lehet hülye ötlet volt, de tök bírják.
Beszéd: na, az megy. 2 napja, az Anyád..Meg múltkor legózott, és hallom, a fenébe...Csak a v- mondja b-nek.
Andy: Dani ügyes, mindig Mátéra emlékeztet, ő is okostoji volt. Szerintem bölcsibe úgy is segítenek bilire szoktatásnál. Noi kakilt múltkor bele, de csak mert bátyja is wc-re ment....Szerintem addig erőlködött, míg kijött valami. De én se veszem elő, csak ha mondja. Ő is közli, de ő hozzáfűzi pelenkába...Pedig milyen drága az is, nem ?? Különben 25-ért még olcsó is a magánbölcsi, én anno 50-ért találtam.
Benianya: Te olyan vagy, mint egy csajszi a házba, karján a fiával megy a nagylányért mindig. Neked is mázlid van, hogy a férjed sokat van otthon! Enyimé alig látja őket este..Anyósod fura, én bírnám ha csinike menyem lenne, sőt...asszem majd nem is hagyom, hogy lepukkant csajszival mászkáljon Máté . Kivéve a kamaszkort, akkor én se voltam "pite".
Mentem.