Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, de ittvolt a csajszi, gyakorlatilag semmivel kerestem 2000 Ft-ot. :)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok

Benianyu,
tennap elfelejtettem írni, hogy a kanállal egyedül evéssel már próbálkozik Pancsi, több kevesebb sikerrel, de inni pölö egyáltalán nem hajlandó pohárból.

Gabella,
na csak a te kedvedért: lefotóztam a rajzot, most csak kettőt: az egyik egy egysoros, a másik egy L alakú konyha.
Ja igen, ilyen látványterv még nincs. Kisnyuszi kezdők vagyunk mi még ahhoz, majd az gondolom jövő évben lesz.

Kép Kép

Méz,
gyógyulást Julcsinak és Te is vigyázz magadra!

Andy,
hát ebben a videóban nekem az tetszett a legjobban, ahogy a "sört" mondta. Édesédes:)

meteor
 
 


Rita! Ügyi vagy, szépeket rajzoltál!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Gab!
Úgy látom ez a találka nekünk a chat-en nem igen akar összejönni!! :lol: :lol:
Mi az a semmi, amivel 2000Ft-ot lehet keresni?? nekem is kell ilyen semmi! :wink: :lol:

Rita!
Tényleg szuper amit rajzoltál! Nagyon ügyi vagy!!

Az előbb építettünk Danival egy legó házat és beletettük az összes állatkát. Így néz ki:

Kép

Aztán gyorsan el is soroltuk, milyen állatok vannak rajta! :D

Íme:

Legó állatok

Kép
oriandy
 
 


Valamiért nem lehet megnyitni. Megpróbálom újra:

Legó állatok

Kép
oriandy
 
 


Lányok,

le vagyok döbbenve. Tegnap hót neház volt Pannit elaltatni. 10 körül sikerült nagy nehezen, erre ma reggel már fél 7kor kukorékolt. Gondoltam, akkor kemény anya leszek és ma 12kor alvás.
Háromnegyedkor kezdtem az altatást, persze előtte hiszti volt, hogy ő nem akar, de aztán 5 perc alatt úgy elaludt, hogy csak na.

Tegnap a délutáni alvásnál is vagy fél órát szenvedtünk.

Most nagyon örülök, mert már kicsit hulla vagyok ehhez.

meteor
 
 


Jaj, a szédült kis 15 éves sógornőm piercinget rakatott a nyelvébe, és a műveletet felrakta videóban a youtube-ra...Brrrrrr
http://www.youtube.com/watch?v=jDRr70Q8NT4

Készüljetek, talán a mi gyerekeink közül is lesz, aki már 15 évesen megzizzen... Tisztára kész vagyok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Én eü-s vagyok, de ez úgy néztem végig, hogy a kezemet a szemem elé tettem és csak a kis résen mertem kukucskálni. Gondolom a Lidokaintól egyáltalán nem érezte... De akkor is! Brrrrr
Na én is jó pofa vagyok. Ezt így nézem végig, pár évvel ezelött meg én magam segédkeztem a barátnőmnek, aki az én köldökömbe tette a piercinget! :lol:
Igaz már azt sem csinálnám újra! és a piercing sincs már bene, mert nagyon begyuladt én meg kiszedtem, és a lyuk rögtön benőtt.
Na erről ennyit!
Enyim gyerek (Ex után szabadon) most aludt el, így jön egy kis házimunka, aztán itt vagyok!

Kép
oriandy
 
 


Azért a köldök meg a nyelv külön kategória, nem? Próbáltuk rávenni, hogy inkább oda rakassa, vagy max. az orrába, de hajthatatlan volt. Most meg nem ment suliba, mert nem tud rendesen enni meg beszélni... (Anyósom helyében jól nyakon vágtam volna! De legalább azt elérte, hogy nem valami haver rakta be, hanem "hozzáértő".)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

napirend: Nálunk az nagyjából van, de ilyen, hogy kelés...( örülök, mikor elalszunk, és sokáig durmolhatunk, bár az elég durva mikor 8-kor ekl Máté is, és negyedre az oviban kéne lenni....De azt is megoldjuk, csak a reggeli lassú reggelikről, meg a Minimax-ról kell lebeszélni. ) 10 után le szoktunk menni, aztán fél 12 körül jövünk, délben eszünk, és utána szunya. Kb. 2-fél 3-kor ébred, játék, aztán ovi, és jó lassan hazasétálgatunk. Játszunk, meg dvd-nek (sajna Noi is rákapott, dehát Máté miatt..). Aztán nálunk jó későn megjön az uram, kb. 7-fél 8, vacsi, fürdés, szunya. Mondjuk most Sopronban volt összevisszaság, 2-re mentünk étterembe, és kb. 4-kor aludtak el...Mondjuk így legalább ők is tovább bírták este.

Meteor: Látnád a szekrényünket belülről! Még tele van ilyen tervrajzokkal, nincs szívem kidobni! Nekem van sablonom is, tód, konyhához, kádhoz jó. Ha esetleg lesz tali, és még nincs odaadom.
Nem is tudtam, hogy volt első felesége a férjednek, izgi...

Gabella: megnéztem, tök gyors volt a pacák! Szerintem tök jó, én a szemöldökömbe akartam... :oops: Aztán lebeszéltek, és fülembe csináltattam többet, aminek meglett az eredménye, elszakadt a fülem, és ma is azon rötyög a Máté, hogy anya fülét megrágták...Egyszer össze kéne varratnom már...Szóval, kamasz kor! Én bírtam, kivi leszek náluk milyen lesz! Mátéról el tóm képzelni, hogy bandázik, és ő akar majd a "főnök" lenni.

Méz: Most Sopronban tök jól elvoltak együtt, rohantak visítottak (gondolom örültek nekünk) , itthon azért van sírás hamar...De múltkor pl. Máté közölte, ő már nem játszik a Bencével (egyidősek, "haverja"), mert ő már a Noémival játszik! Noi is a szuri után lett beteg, azért írtam máshol is, gyaggyulást neki!!!

Ágy téma: Szerncsére azóta nem volt kimászós kísérlet. Én is a leesés gátlósra szavazok, bár Máté arról is esett le, mert forog iccaka. Az emeletes bejön, de egyszer egy ismerősnél az volt, és Noi le-föl...Én nem bírnám, mert akkor sose lehetne felügyelet nélkül. Szóval nálunk külön ágy lesz, de egy szoba. (most is, csak még rácsosba). Mondjuk én d.u. kiszedem a 2 rácsát, és akkor be.ki mászkálnak, ott is játszanak. Lehet hülye ötlet volt, de tök bírják.

Beszéd: na, az megy. 2 napja, az Anyád..Meg múltkor legózott, és hallom, a fenébe...Csak a v- mondja b-nek.

Andy: Dani ügyes, mindig Mátéra emlékeztet, ő is okostoji volt. Szerintem bölcsibe úgy is segítenek bilire szoktatásnál. Noi kakilt múltkor bele, de csak mert bátyja is wc-re ment....Szerintem addig erőlködött, míg kijött valami. De én se veszem elő, csak ha mondja. Ő is közli, de ő hozzáfűzi pelenkába...Pedig milyen drága az is, nem ?? Különben 25-ért még olcsó is a magánbölcsi, én anno 50-ért találtam.

Benianya: Te olyan vagy, mint egy csajszi a házba, karján a fiával megy a nagylányért mindig. Neked is mázlid van, hogy a férjed sokat van otthon! Enyimé alig látja őket este..Anyósod fura, én bírnám ha csinike menyem lenne, sőt...asszem majd nem is hagyom, hogy lepukkant csajszival mászkáljon Máté . Kivéve a kamaszkort, akkor én se voltam "pite".

Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Andy!
Ez a névtábla ÓRIÁSI! :lol:
Te csináltad?

Viera!
Mi lett a túrórudi teszt eredménye?


Zalán egészen jól bírta az egyszeri alvással tegnap! :lol:
Viszont éjszaka megint nem aludt valami jól!Hajnal 3-kor felkelt és 4.30-ig simiztem! :shock:

Gabella!
Én csak nézek sokszor amikor várok a gyerekekre a sulinál,hogy egyes gyerekek hogy viselkednek!
14 évesek,kilépnek az iskolakapun és már gyújtanak is rá!
Na és ahogy beszélnek! :shock:
Én az enyémeket agyonütöm,ha ilyenek lesznek! :evil:
Alexnél kezdődik már ez a kamasz dolog!Sokszor érzem úgy,hogy lehet hogy nyakon kéne vágni! :roll: :(
Vendég
 


Milyen jó lenne, ha még a gyerekeink kamaszkori hülyeségeit is megbeszélnénk itt! Én benne lennék!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Colett!

Valóban, ha így nézzük, akkor nem drága a magán böli, de ha azt veszem figyelembe, hogy aki egész hónapban viszi oda és úgy hogy reggeltől délutánig, és ő fizet mindezért 50 ezret... Én meg aki csak heti 2-3 alkalommal vinném max. 3 órákra... Na így sok!
Tehát nem reális ez az ár érte, mert fele annyit fizetnék, viszont sokkal kevesebbet lenne ott, mint a fele idő!

Csúnya szavak: Nálunk sajna az a helyzet, (talán már írtam is), hogy az egyik barátnőm férje "szerencsésen" megtanította Daninak, hogy : PICSA. Na, ez a szó megy neki rendesen. Bár elkezdtünk rászólni, hogy ne mondja és már ha csak 1x is kiejti, rögtönk rámnéz és tudja, hogy rosszat tett. Az apja azt tanította neki, hogy mondja helyette inkáb: MIKKA MAKKA (merthogy a p..-a után hozzá teszi a barátnőm fiának a nevét és így "rímel" picsaMáté-Mikkamakka. vagyis hülye szó hogy rímel, inkább csak ezzel helyettesíti.
A többi csúnya szó, a buzi és a basszus. de ezeket szerencsére csak akkor mondja, ha hallja valakitől. Magától nem jut az eszébe.
Még megy az apja után szabadon: haccázát-héccázát-nyóccázát (azt a hét meg a nyolcszázát!-mondja ő, ha Dani rosszat csinál)

Kép
oriandy
 
 


Jajaja, majd elfelejtettem!!!!! Andy!!!!!!!!!! Nagyon állat a névtábla! Meg Dani dumája is természetesen. Vettél neki Oscillot?

Alziza! Hát, elég rondán beszélnek a csajok is, az a bizonyos b.....meg állandó kötőszó náluk, a többi kedves gesztushoz, hogy 15 éves ikerlányok köcsögnek szólítják egymást már nem is tudok mit hozzátenni. Bulizni járnak minden héten, ok, azt én is szerettem. Hála az égnek, okosak, és a cigi meg drog témát elutasítják. És szerencsére őszinték és nyíltak az anyjukkal. Na, viszont azért a piákat kóstolgatják, azt nem tudom, milyen szinten.

Új téma! Ti milyen fiatalok voltatok? Értem ezt a 14-től 18, esetleg 20 éves korig terjedő időszakra... Colett, téged el tudlak képzelni! A legvagányabb nőci lehettél közöttünk!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Alziza!

A névtáblát nem én csináltam. Úgy kaptam karácsonyra a bátyáméktól. Ő Miskolcon csináltatta valahol. Nagyon szuper. Úgy örültem neki, mert amikor hazajött Misklocról, megmutatta az övükét és már akkor nagyon tetszett. Mondtam is, hogy milyen jó lenne nekünk is egy ilyen. Erre... karácsonyra ezt kaptam (és ugye ő már akkor megcsináltatta, amikor a sajátjukat!) Imádom! :lol:

Kép
oriandy
 
 


Era! Hova lettél? Remélem, nem betegek a gyerekek, legalábbis nem jobban mint eddig!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Még nem voltam gyógyszertárban, majd ha felkel, akkor indulunk!
Remélem kapok! Ha igen, jövök a használati útmutatóért!!! :wink:

Hogy milyenek voltunk??
Én személy szerint olyan "közép osztályba" sorolnám magam. Értem ezt úgy, hogy se nem vezető egyéniség, se nem "csícska"! Mert sajnos az én időmben volt ez is az is elég sok. 1 nagy hibám volt azt tudom. Mindig is arról álmodoztam, hogy lesz 1 igaz barátnőm és akkor ő majd csak az enyém lesz. Mármint barátkozás szempontjából. De ez sosem jött össze, így a legtöbbször magányosnak éreztem magam, hogy nekem nincs egyetlen egy igaz barátnőm sem. Aztán jött a középsuli és ott is igazából talán a másodikban "találtunk egymásra" a barátnőmmel, akivel aztán szinte elválaszthatatlanok lettünk. Sok baromságot csináltunk végig együtt és a barátság a mai napig megvan, bár elválaszt minket "egy fél világ"!
A cigit egyszer próbáltam ki természetesen idősebb társasággal (bátyám és haverjai), de mivel akkor ruóosszul lettem tőle, soha többet nem gyújtottam rá és a szagától is rosszul vagyok.
Ivászat: lássatok csodát, a piát se bírom! Soha nem voltam berúgva és szerintem nem is leszek, merthogy nem tudok. Magának a piáknak az ízért nem szeretm, ezért is nem iszok. Vagyis az ilyen kis nő pancsokat eliszogatom, mint a csoki vagy a whiski krémlikőr, de ennyi.
Csúnya beszéd: volt egy időszak, amikor nagyon csúnyán beszéltem, de aztán ezzel a jó barátnőmmel elhatáruztuk, hogy leszoktatjuk egymást, vagyis rászóltunk a másikra, ha olyat mondott. És sikerült is! :D

Nem tudom mire vagy még kíváncsi Gab!?

Kép
oriandy
 
 


Milyen voltam?

Olyan átlagos szerintem! :shock:
Kipróbáltam én is a cigit,de nem 8.-ban! :roll:
Előfordult,hogy lógtam is a suliból,de ezt sem általánosban! :oops:
Csúnyabeszéd!Néha előjött!
Igaz barátnő:Én nem a suliban találtam meg,bár egy ideig azt hittem,hogy az akkori barátnőm az lesz!De nem! :(
Viszont később megtaláltam!Olyanok vagyunk mint a testvérek és sokan annak is hisznek bennünket! :lol: Mindenben számíthatunk egymásra! :lol: Bár most épp Amerikában vannak,de jan. végén jönnek haza! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnapi vizsgám is 5-ös lett. Hipp-hipp hurrá! Már csak hétfőn megyek és vége, legalábbis erre a félévre!

Alziza!
Köszi a köszöntést!

Kimike!
"somlói" tortát csináltam. Sütöttem egy 5 tojásos csokis piskótát és csináltam somlói krémet ( csak egy picit sűrűbbre, hogy ne folyjon ki), csokisat, vaniliásat és azzal töltöttem meg. Peti megevett egy kis tányérral, az apja meg betolta az összeset egy flakon tejszínhabbal! :shock: :roll:

Andy!
Tényleg király a névtábla! Én már a korábbi képen kiszúrtam, ahol éppen örülsz neki!

Én teljesen átlagos kamasz voltam, sőt túlságosan normális, stréber típus. Én már 20 felett kezdtem el egy kicsit lazulni! Akkor próbáltam ki a cigit, a piát. Mást nem. Bulizni is 20 körül kezdtem. Már 18 rég elmúltam, amikor először voltam diszkóba. Ennyi, röviden.

Reni
Kép
prenata
 
 


Hát, ilyesmire gondoltam.

Jaj, elkezdtem, de olyan hosszú lett!

Kis béna voltam, én így éreztem mindig. Viszont a menő csajokkal is elég jól kijöttem, és rengeteg barátnőm volt. Legjobb is nem egy, hanem sok. (Mára jól elkoptak... :shock: ) Koleszos voltam, de nem vittek el rossz irányba. Nem útáltak ki, mert sosem próbáltam ki a cigit, mert nem voltam pasizós típus. Persze, mindig volt, akiért evett a fene, de félénk voltam. 16 múltam, mikor elkezdtem discoba járni, de előtte se voltam otthonülő, mindig mászkáltam valamelyik barátnőmhöz akár falun belül, akár a szomszéd falvak valamelyikébe bicajjal, vagy messzebb busszal. Inni nem voltam hajlandó, útáltam az ízét is, de ezért se vesztettem el a minden hétvégén piáló barátnőimet se. Egyszer, már 17 elmúltam, valaki rábeszélt egy deci sherryre. Kész, K.O. lettem tőle, de csak beszéltem hülyeségeket, szédelegtem, jól éreztem magam, és bátran beszóltam még a reménytelenül imádott pasinak is. Na ő lett volna egyébként az első barátom. 17 még nem voltam egészen, mergkérdezte, hogy járnék-e vele. Én hülye, mivel önbizalmam nulla volt, nem mertem igent mondani, féltem, hogy csak át akar verni... Aztán gyorsan talált mást, én meg sajnáltam magam, ezért is vettek rá a sherryre. 8) Az első csók ezután fél évre következett el, de azzal az illetővel se jutottam tovább... Még vagy fél évre rá sikerült járnom is valakivel, kemény egy hónapig, de vele meg ott ijedtem be, mikor el akart hívni hozzájuk, ottalvósra, így őt is elszalasztottam. 7 hónapig evett a fene. Közben meg buliztam, pasiztam (max. csókolózásig eljutva!), néha be is rúgtam, de hányásig csak egyszer jutottam. :D Azt egyetlen vodka-narancs után produkáltam, sajnálatos módon a diszkó közepén... (Még jó, hogy max. 20 ember volt azon a bulin...) Ennél durvábbat sosem tettem. Aztán a 19. szülinapom előtt meg megismertem a drága páromat, mint első és egyetlen komoly kapcsolatomat...

Bocsi, ha hosszú voltam!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, és a koleszban a sok szakmunkás csaj között "eminens közgés"-nek számítottam, akinek első volt a tanulás, nem lógtam, még a koleszos kimenőt is csak 1x késtem le. Suliból már csak ötödévben lógtam, nem is egyszer, de akkor már Lacimmal randizgattam, ezért nem érdekelt a pénteki 3 informatika és 1 marketing óra. :D

Reni! Gratu a vizsgához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kéne nekem egy igaz barátnő! Minddel ellaposodott a kapcsolat, és nagyrészt nem miattam... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok, de nem nagyon olvastam, csak átfutottam az írásokat.
Én nem tom mi van velem, de nagyon fázok, három pulcsiban nyomom itthon is, pedig fűtünk.
A két gyerkőc szerencsére egyszerre feküdt le, így gondoltam lefekszem egy kicsit. Hát kb. fél óra múlva mind a kettő felébredt.

Most megint fázok és úgy fáj a gyomrom, hogy majd megőrülök.

Csak gyorsan annyit (mert kérdeztétek), hogy túróruditól semmi baj, ma evett Noémi vaníliás krémtúrót, de 5-6 kanál utána azt mondta, hogy nem, nem is erőltettem. Attól sincs baja. Hátha megússzuk.
Most az előbb evett egy kinder tejszeletet, aminek a végét apa ette meg. Két pötty van a pofiján, de ennyi. Remélem hasmenés, ilyesmi nem lesz. De én ezzel a két pöttyivel is beérem, mert neki ilyenkor már hányás, fuldoklás volt, két falat után. Most nincs. Drukkoljatok.
És ahogy nézem, múlnak is a pöttyök. Mindenesetre tejszelet kb. két hétre azért kilőve.

Bocsi, csajok, de még más bajom is van, rohangálnom kell a klotyóra. Úgyhogy mentem is.

Este jövök, ha nem leszek megint álmos.

Ja: Piercing nekem volt a szemöldökömben. De ennek is külön története van, majd este leírom, mert már nem bírom.......

Erika

Kép
viera
 
 


Era! Jobbulást!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kép

Na, itt vagyok, jobban vagyok. Franc tudja mi volt velem, de most semmi bajom. Igaz, a gyomrom kavarog, de már legalább üres.

Hát, látom, hogy mindenki olyan "jónak" szelídnek számító kamasz volt. Én akkor le sem merem írni, hogy én milyen voltam. Abban minden volt, ami belefért. Rock, pia (mikor nem volt gyerek, még a munkahelyen is) üdítős üvegben, cigi (ezt is melóhelyen kezdtem el), csúnyabeszéd.
Suliban melléjárás, órakihagyás, kirándulások alkalmával már nem is írom, hogy mik.
Szóval anyukáméknak soha egy perc nyugtuk nem volt miattam. Egyszer mondta anyukám, hogy egy éjszaka alatt 20 évet öregedett miattam. Hát a pia és a cigi miatt buktam le a melóhelyen. Maga az elnök vitt haza (k.rendes pasi volt), nem is haza, hanem apáékhoz, mert akkor már sokszor ott aludtam. Úgy támogatott fel a 2. emeletre és szólt a Bélának, hogy jöjjön már haza, de ne ijedjen meg, egy kicsit rosszul van az Erika. Hú, hát hazamenni anyuékhoz nem mertem volna.
Másnap reggel hazamentem, megbeszéltük anyuval, apuval és el volt intézve, de akkor mondta, hogy 20 évet öregedett. Hozzá kell tennnem, hogy én anyukámmal egy munkahelyen dolgozom. Tehát duplán égett. Felhívtam a főnökömet, hogy bocsit kérjek tőle. Azt mondta, hogy majd hétfőn megbeszéljük. Na, aztán hívatott is az irodába hétfőn. De nem volt gond, csak mondta, hogyha máskor valamit szeretnék inni, akkor először kérje engedélyt tőle. Utána, ha valakinek volt szülinapja, akármilye, mentem engedélyt kérni, ő meg mindig röhögött, hogy hát persze, hogy ihatok.

Na, de ez csak egy volt a sok közül.
Ja, piercing: kitaláltuk a barátnőimmel, hogy elmegyünk Pestre és vásárolgatunk rucikat, ezt-azt. Hát egy tetoválószalonban kötöttünk ki. Én a szemöldökömbe, a barátnőm a köldökébe rakatott. Neki jól el is baltázták, mert félreszúrták, alig bírt hazajönni.
Én ekkor már gyűrűs menyasszonya voltam apának. Nem vette észre otthon a piercinget, csak este, valahogy megcsillant. Kérdezte, hogy ez valami odaragasztott akármi, vagy igazi. Mondtam, hogy igazi. Erre ő, hogy akkor most azonnal vegyem ki, vagy a gyűrűt vegyem le az ujjamról, mert ő nem fog egy kilőtt fejű lánnyal járni. Alig bírtuk kivenni. Körömollót tettünk a kiskarikába és azzal nyitottuk ki. Szóval végül is kivettem, úgyhogy belekerült 7.000.-Ft-omban akkoriban és a szemöldökömben volt kb. négy óra hosszát.

Jaj, de még sorolhatnám...

Reni:
Nagy gratula!!!

Andy!
tök jó kis kuckót építettetek az állatoknak Danival. És megnéztem az összes videóját. Behalok ennek a kiscsávónak.
Nem igazán olvastam rendesen, most hogy is álltok bölcsiügyben?

Ja, még téma volt a gyerekeknél a csúnya beszéd. Szerencsére Zorán 6 év alatt még egyszer sem beszélt csúnyán. Az oviba mikor bekerült, akkor próbálkozott egyszer, de gyorsan leszokott, az is csak egy "hülye" volt.

Megyek, egy kicsit még visszalapozok, mert nem teljesen vagyok képben.

Erika

Kép
viera
 
 


Kép

Nincs valami nagy forgalom!

Ma történt Zalánnal egy kis baleset! :(
A konyhában a munkalapot le kellett még olajozni,mert az egyszeri kevés volt neki!A vastag vágódeszkát ami még nagy is letettem a falnak támasztva!Erre Zalán odajött,térült-fordult és egyszercsak rádölt a lábára! :cry:
Szegénynek a nagylábujjára esett,ami kicsit lila lett és pont a körme fölé,így picit be is vérzett!
Zokogott szegény nagyon!

Én meg csak szidtam magamat,hogy hogy lehetek ennyire hülye :!: :?: :oops: :evil:
Miért raktam oda!Rááll és megy is,de fáj neki!Nem dagadt fel és már nem is volt lila mikor lefeküdt!De szegény mutogatja,hogy fáj! :cry: :cry: :cry:

Ha holnap is fáj neki vagy valami akkor elviszem dokihoz!
Remélem nem tört el!
Vendég
 


Sziasztok!

Délután elkezdtem olvasni, de nem értem a végére...
:oops: nekem a másfél év az 10+6 hónap lett, egy év csak 10 hónap :oops: . 18 hónapos fiam lesz nemsokára, olyan soknak tűnt, hát kettőt lefaragtam belőle. Nem értem hogyan, látszik tényleg fáradt vagyok... :)

Ma egész de-tt a gasztrón voltunk, pedig alig volt beteg...szegény Vencel már éhes volt nagyon, mire bementünk. Azt gondoltam, hazaküldenek, hogy dehogy veszünk vért, nem allergiás ez a gyerek, de megnézte a hátát, azt mondta ekcéma, meg sokáig volt náthás, együtt tuti allergiás tünet, meg ugye éjjel nyugtalanul alszik...tehát szigorú diéta. Azt mondta, a napi 1 rudi bőven elég az éjszakai felébredésekhez. A vérvételt nem javasolta, mert csak 60%-ban igaz, de én ragaszkodtam hozzá. Szegénykém, nagyon sírt, sokáig csorgott le a vér...
Sokára lesz eredmény is, a kórháznak elfogyott a kontrasztanyaga...


VIERA: a kenyerekkel bajban vagyok, milyen kenyérben nincs tuti tej? Jaj de nehéz lesz kivonni a tejporos cuccokat az étrendből.
Azt mondta a dokinő, hogy az esti SINLAC adag tökéletesen helyettesíti a tejfehérjét, de én ezt kétlem...nem kell kiegészíteni mással az étrendjét? Meg írt fel szójás tápszert, de a szóját sem ajánlják más dokik...

Én már nem akarok diétázni, úgyhogy még 1 indok, hogy elhagyjuk a cicit!

Alziza: Zalán lábucijára puszi. :(

Kimike: neked írni akartam valamit, de nem tudom már mire akartam reagálni...

Mári

Kép
mári
 
 


Jó reggelt!

Most gyorsan csak Márinak írok, mert még a reggeli tápik közben vagyunk.

Figyu:
A kenyerekre rá van írva, hogy van-e benne tejszármazék. Olyat vegyél, amin van cimke. Én mindig olyat veszek, amin látom, hogy mi van benne.
A Sinlacot Noémi is issza, de csak reggel. A tejfehérjét szerintem nem helyettesíti, de sok vitamin van benne és nagyon jól laktak. Ráadásul rengetegféleképpen lehet felhasználni. Főzit sűríteni vele, stb.
DE: a gasztrós doki írhatott volna fel nektek gyógytápszert. Nekünk a Neocate-t írta. Ráadásul így, hogy Vencelt tejallergiásnak nyilvánította, ingyenesen mennek ezek a cuccok. A tápszernél a dobozdíjat egy pár hónapja fizetni kell, de eddig még azt sem kellett.
A Neocate tápszer tényleg jó, (márminthogy iszonyat rossz ízű, de a babák megisszák) bélfertőtlenítős és dirrekt tejallergiásoknak kifejlesztett. Nem is lehet csak úgy kapni gyógyszertárban, mert asszem Angliában gyártják, hanem meg kell rendelni a gyógyitárban receptre és úgy hozzák.
Nekünk az orvos 5-6 dobozzal is felír. Akár a háziorvos is felírhatja. Ha kérdezi, hogy milyen kódot írjon a receptre, mármint, hogy minden betegségnek, gyógyszernek van egy kódja, akkor: K9040.

Szerintem azért hívd már fel ezt a gasztrós dokit, hogy írjon receptet, mert asszem az elsőt ő írhatja csak fel.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Era! Fú, ez komoly volt! Hány éves voltál ekkor?

Nekem egy olyan volt, hogy középiskola negyedikben szedtem össze azt a pasit, akiről írtam, hogy beijedtem az ottalvós felkérésnél. Na! Téli szünetben találkoztunk, aztán következő héten is hívott diszkóba. Apu nem engedett. Befordultam, és mondtam, akkor aludhatok mamáéknál? Oda elengedett. Mama meg elengedett diszkóba. A szomszéd faluba. A pasi várt, haverjai is ott voltak. Mondta nekem, hogy rakjuk be a haverja kocsijába a kabátokat, nehogy bent ellopják. De ő a vagány Harleys bőrdzsekit magán hagyta. Mit ne mondjak, feltörték a kocsit, és 5-őnk kabátját ellopták. Ablakra pokrócot raktunk, hogy legalább annyira ne fázzunk a ladában hazáig, persze én a harleys dzsekiben feszítettem. Mama majd rosszul lett, hogy január 6-án hajnalban hóba, fagyba, hidegbe kabát nélkül állítottam be. Reggel elmentünk kabátot venni, apunak meg kénytelen voltam beismerni, hogy ellógtam. Na erre eltiltott egy időre a bulizástól. Akkor kedvenc barátnőm hívott hozzájuk, hogy elmehessek, azt hazudtam, akkor van a szalagavatónk. Nem az volt, csak sima diszkó Szegváron. A pasi meg akkor este elment hozzánk, hogy elkérjen. Ó, hogy evett a fene! Utána hétvégén is jött, meg még 2x, és vele el is mehettem. Csak aztán ugye nem aludtam ott, és ennyi volt. A szalagavatónkra, az igazira meg már nem volt pofám elkéreckedni, így arról lemaradtam. Mármint a bálról. Ha elmegyek oda, akkor már ott megismerkedhettem volna a Zurammal, mert a barátnőm akkor találkozott a pasijával, ők nemsoká össze is jöttek. Laci is ottvolt, de mi csak később találkoztunk emiatt.

A szökős estén a hugom vagányabb volt, ő az ablakon szökött ki, apu meg a másik szobában aludt... És ő még csak 15 volt akkor...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hú!!!
Ilyen megszökős bulim nekem is volt!!!
Annál a barátnőmnél aludtam, akit írtam is tegnap (Olaszországban él most). Igaz nem igazi megszökős volt, de agyrém amit csináltunk az tuti! A barátnőm megbeszélt egy randit egy sráccal a Balcsipartra és ez mind addig szép és jó volt, amíg úgy volt, hogy az egyik haver srác elvisz minket. De ő váratlanuk benyögte, hogy Sorry nem ér rá. Na a barátnőm teljesen bepánikolt, hogy akkor most ő hogy fog találkozni azzal a fiúval? (hozzá teszem, hogy a barátnőm Kislődön lakott - aki ismeri a környéket, tudja, hogy Kislőd-Veszprém kocsival is kb 20 perc és még onnan Balatonfüred.... még kb 20 perc. Km-ben nem is tudom.
Na, gondoltunk egyet, éjjel 11 órakor nekiálltunk stoppolni a 8-as főúton, hogy lejussunk Balatonfüredre. Fel is vettek minket. Két olasz srác, akik épp a Hungaroringre mentek, de ugye 1-2 nappal elöbb jöttek szááláskeresés és bulik miatt. Kapva kaptak az alkalmon és elvittek minket, sőt, minket kiraktak a diszkónál, ők kerestek egy hotelt, elkészülődtek és jöttek utánnunk. Csakhogy mi addigra már másik 2 pasival beszélgettünk. Természetesen ők is olaszok voltak. Kellemesen eltöltöttünk egy estét velük a diszkóban, aztán hazavittek bennünket és amíg itt voltak magyarországon, találkozgattunk velük. Úgy nézett ki, hogy a mi kapcsolatunk komolyabb lesz, hiszen hozzám azon a télen még eljött a srác, aztán én mégis a "biztos" magyar fiút választottam és a mi kapcsolatunk ott szakadt meg. Aztán amikor hazament az én volt olaszom, mesélt a barátjának a barátnőmről és akkor ők újra felvették a kapcsolatot. Házasság lett a vége (bár sajnos nem tartott sokáig), de ottkint aztán ő rátalált a mostani férjére és van 2 szép kislányuk.

De, ha már itt tartunk, nekem volt 2 olasz, 1 holland és 1 svéd barátom is.

Ja és teszem azt hozzá, hogy az én szüleim a mai napig nem tudják, hogy ez a diszkós eset megtörtént. Ők úgy tudják, hogy a strandon ismerkadtünk meg velük!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Lányok,

tegnap voltam műv.törin, megint 4-8ig, olyan hulla voltam utána, féltem, hogy elalszom a villamoson hazafelé.

Ráadásul leadtam Pannit a babapihenőben, Guszti ment érte, hát simán ottfelejtették az iszijét, meg a cipőt amiben vittem és ebnti cipőben hozta haza...Majd mehetek érte valamikor:(

Colett,
ha neked nem kellenek már azok a sablonok akkor nekem nagyon jól jönne és ezer köszi érte!!!


Véletlenül nincs meg neked (vagy bárki másnak) E.M Gombrichtól A művészet türténete című könyv?
Már 3 hónapja hajszolom, de nem találom sehol és április 3án vizsgázunk belőle:(
Hiszti,
képzeljétek Panni eljutott oda, hogy amikor nem tetszik neki valami, pölö a harmincharmadik Boribont már nem akarom elolvasni,
vagy nem veszem fel, amikor ő azt akarja, akkor lefekszik a földre és bömbizik vagy vísit.
Most azt a taktikát próbálom követni, hogy ilyenkor nem veszem észre....remélem beválik.

Kamaszkor,
na engem nem nagyon engedtek el sehova kamaszként, vagyis ilyen szabályok voltak, hogy 16 évesen 11re legyek otthon stb. Szóval én olyanokat csináltam, hogy Balcsin pölö hazamentem, aztán kilógtam az balakon és visszamentem bulizni.
Otthon volt hogy 3 óra késéssel mentem haza, anyuék ott vártak a sötét nappaliban, hogy tűnjek a szobámba, másnap megbeszéljük...
Cigi: 14 éves koromban az ált. isk. osztálytársaim már cigiztek, de akkor én még nem, aztán később 17-18 lehettem kipróbáltam és olyan 24 éves koromig bagóztam..de inkább koca szinten.
Pia: na az viszont mindig volt. asszem az első emlékezetes berúgásom 16 évesen volt. Viszont az az előnye megvan a dolognak, hogy totál jól tudom kontrollálni magam, illetve tudom, hogy mennyit bírok inni.
Barátok: na ez érdekes. Én mindig azt hittem magamról, hogy egy kis szürke veréb vagyok és néha totál csodálkoztam, hogy nagymenő csajok miért akarnak barátkozni velem.
Pasikkal meg béna voltam, hót félénk és állandóan zavarba jöttem. A barátnőim már abból meg tudták állapítani, hogy valaki olyan lépett be a terembe aki tetszik nekem, ha rámnéztek:)
Közben meg így visszagondolva volt csomó olyan pasi akit elbénáztam, mert megijedtem: pölö az első pasimmal az első csók után szakítottam, mert beijedtem:) Azóta is azt hallgatom, hogy a laksótelep legjobb csávója ott sírt miattam a dombon:)
Aztán volt egy haveromnak bulija, összejöttem egy fickóval, de ott is bepara szakítás. Na a srác ma az ország leggazdagabbjai között asszem a 40ik:)
Meg volt egy tök intelligens, jó fej, jó humorú srác, tőle meg azért ijedtem meg, mert azt mondta, hogyha ő lefekszik valakivel akkor majd az lesz a felesége.
Komolyan mondom így visszanézve iszonyat béna voltam....néha jó volna tudni, hogyha akkor nem bénázom, akkor mennyiben alakul másképp az éltem (és itt persze nem csak a pasizásra, hanem egyéb bénázásokra is gondolok).
Na aztán 20 évesen kimentem Londonba, totál más világ, magamra utalva és akkor ott valahogy magamra találtam. Hazajöttem, új munkahely, új barátok/ismerősök és ők már nehezen tudják elhinni, hogy én valaha visszahúzódó típus voltam.

Szép kisregényt sikerült ismét kanyarítani, bocsi....

meteor
 
 


Hihi! Én meg egyszer egy barátnőmmel meg a családjával a Mátrafüreden nyaraltam. Elmentünk túrázni a közeli kilátóhoz, de elkezdett esni az eső, így nem az erdőben, hanem az úton indultunk haza. És akkor megállt egy irtó menő kis sportos kocsi, kérdezték, hogy elvihetnek-e, nehogy megázzunk. Beleegyeztünk beszálltunk a 3 pasi mellé... És Füreden nem akartak minket kirakni, mert kitalálták, hogy elvisznek minket Gyöngyösre bulizni. Végül valahogy meggyőztük őket, hogy csak rakjanak már ki, talán azt mondtuk, hogy ne túra cuccban, vizesen menjünk már, és majd ott találkozunk. Hát, nem találkoztunk, mert mikor kiszálltunk, ránk tört a rémület, hogy mi van, ha ezek tényleg elrabolnak minket? Persze nem meséltük el a szülőknek, mert akkor még csavarogni se engednek el. :D

Kel az aranygaluskám!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hát, bennünk is bennünk volt a félsz, hogy mi van, ha nem a Balcsipartra visznek, hanem máshová, így (igaz hülyén hangzik), de ugrásra készen ültünk az autóban, hogy ha nem a megfeleő irányba megyünk, akkor az egyik lassításnál vagy lámpánál ugrunk. De szerencsénk volt. Így visszagondolva is nagy merészség volt. Ezért írtam az előbb, hogy agyrém amit műveltünk! :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Gab!
Aranygaluska!? NYAMM-NYAMM!!
Nekem meg ma van gyümölcsnapom. Merthogy újra elkezdtem a fogyókúrát!!

Kép
oriandy
 
 


Rita! Én is ilyen kis béna, félős, ijedős voltam. Ha valaki mondta, hogy tetszem neki, sose hittem el, mindig azt képzeltem, biztos csak szívat, be akar égetni, hasonlók. Így senkivel se mertem tovább haladni. Aztán kicsit ellazultam, mikor már olyan helyeken buliztam, ahol egyébként nem ismertem senkit, így ők se engem, és el tudtam hinni, hogy nem akarnak pofára ejteni.

A különbség az, hogy én még mai napig bénának, rondának és hasonlóknak érzem magam. Mert a párom se mondja sose, hogy de jól nézel ki, vagy hasonlók, 11 év alatt soha egyetlen pasi nem nézett meg "úgy", tehát nálam kísértés se lenne a megcsalásra. Vagy tényleg ennyire elvakult lennék???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kép

Így állok egyenlőre!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Szerintem én azért is voltam 19-20 éves koromig visszafogott, mert volt egy barátom 13 éves koromtól 19-ig, aki hót féltékeny volt! Olyanokat megcsinált, hogy pl.amikor tovább tanultam 8. után Szolnokon, egyik reggel a kolesz előtt várt!! :shock: Szolnok Záhony 280 km! A kolesz előtti parkban aludt. Reggel elkísért a sliba és utazott haza. Végül Kisvárdán fejeztem be a gimit, mi 30 km-re van tőlünk. Nem bírtam a koleszt. Az érettségi bankettre is beállított. Állandóan ellenőrizgetett. Én Pesten kezdtem a Műszaki egyetemet ( na végül a Gazdasági főiskolát fejeztem be. Úgy látszik nekem mindenből a második az igazi! Lehet, hogy férjből is? :roll: :lol: ), na ott is meglepett 1-2-szer. Persze mindig jól időzített, amikor buli volt, vagy a gólyabál stb. Persze mondani sem kell, hogy végül ő csalt meg engem és azért lett vége. Na, én akkor kezdtem el élni. Buli, pia, pasik! De milyen naív kis hülye voltam! Egyszer,amikor utaztam Pestre, megismerkedtem egy jól menő ügyvéddel a vonaton. Tök jól elbeszélgettünk, meghivott teázni az irodájába. Én hülye el is mentem. Nem próbálkozott meg semmi, ott is kúltúráltan dumáltunk. Csak utána esett le nekem a tantusz, hogy én milyen kis naiv hülye vagyok. Vajon mit akarhatott volna egy középkorú pasi egy 19 éves egyetemista lánytól?
Aztán volt egy pasim, akinek szétmenőben volt az élettársi kapcsolatba, gyerekkel megspékelve. Végül is szétmentek, de nem miattam. Na, én abba apasiba úgy bele voltam hullva, hogy még mindig megborzongok ha rá gondolok! :shock: :oops: 1 évben 1-2-szer még mindig beszélünk és tudjuk, hogy mi van a másikkal. Nagyon egy hullámhosszon voltunk minden téren, csak rosszkor, rossz helyen találkoztunk!
Szóval én sem voltam piskóta, csak nálam fázis késéssel jött el minden. És nekem sok mindenben az anyukám falazott. Például ezt a pasit rendszeresen az ő segítségével csempésztük be hozzánk éjszakára. Apám szuper konzervatív! Pedig ekkor már 23 voltam!!!!

Na megyek, mert odaég az ebéd!

Reni
Kép
prenata
 
 


Gabi!
A múltkor mondom az uramnak, hogy 20 kg-tól kéne megszabadulnom. Ő meg erre mit felelt? Szerintem is, akkor biztos sokkal jobban éreznéd magad! :shock: Háát, igaza van, de akkor sem esett jól!

Reni
Kép
prenata
 
 


Mikor lesz újra tali? Tavasz? Nyár? És hol? Eljöttök hozzánk?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy,
én gimiben olaszt tanultam és volt egy olasz testvérosztályunk. így a külföldi pasik körét és is két olasszal indítottam (Michiele és Paolo), aztán volt spanyol pasim Londonban (Francisco Javier Ruiz Verona...és ez mind csak a neve :D ) meg egy új-zélenadi is (na annak most nem jut eszembe a neve), aztán horvát pasim amikor hajón dolgoztam (Bero Draganovic), aztán angol pasim akkor lett, amikor itthon dolgoztam egy angol cégnek...na ő majd két évig tartott és majdnem hozzá mentem feleségül.
Egyébként furi, mert ha belegondolok talán több külföldi pasim volt mint magyar....vagyis, amikor fiatalabb voltam akkor velük jobban ki lehetett jönni, őszintébbek voltak, nem tartottam attól, hogy átvernek, mint egy magyar pasi.
Aztán megtanultam kezelni a magyar pasikat is, de azért az még mindig egy külön állatfaj :lol:

meteor
 
 


Reni! Szörnyen érzéketlenek tudnak lenni ezek a pasik! :(

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hihi! Külföldi pasit én még nem is láttam közelről. Vagyis a középiskolában volt egy David nevű angol lektor, de irtó ronda vörös fickó volt, vastag szemüveg, pattanásos arc, loboncos haj, alter ruha... Blá!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi!

Én azt bírom, amikor a férjem belapátolja az egész repertoárt, amit főztem (lásd fentebb: egy majdnem egész somlói torta), aztán megkérdezem, hogy jó volt. Erre a válasz, ha nem lenne jó, nem enném meg! :shock: Nem ám finom volt vagy valami hasonló! Szóval, ő sem egy dicsérgetős fajta!

Reni
Kép
prenata
 
 


Rita!

Az én két olaszom neve:
Luca Lissidini és Purelli Guseppe
:wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Reni! Jaj, de nagyon megértelek! Nagyon egyformák! Hiányzik pedig valami megerősítés... Kis bók, figyelmesség, köszönet... (Mert hogy nem vesz nagy ajándékot, mert nem futja, de hogy egy szép képeslap, de még egy e-mail is nehezére esik a szülinapomon...)

De jó egy kicsit panaszkodni, eddig nem mertem, azt hittem, egyedi eset! Huhh!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni,

ettől már csak ez a durvább (bár inkább viccesebb): kicsik voltunk és a szomszéd kisfiúval mindig együtt játszottunk. Egyszer nálunk voltő is (Csabi) az unokaöccse (Gyurika) meg még valami gyerek. Anyu tökfőzeléket csinált. Eszünk, Gyurika lapátolja be leghamarabb (volt vagy három éves)

Anyu kérdezi:
Kérsz még Gyurika. - Igeeeen. - Jó volt? - Neeeeem

:D :D :D :D

meteor
 
 


Na, ebből a szempontből akkor én szerencsésebb típus vagyok!
Az én férjem előszerettel dícsér meg. Akár egy csini ruhában vagyok, akár finomat főztem-sütöttem! De ő nem csak engem dícsér. Szóval ha vendégségben vagyunk, és jó a kaja vagy a süti, azt is megdícséri és kéri, hogy kérjem el a receptet! :D

Kép
oriandy
 
 


A fura az, hogy máshol Laci is dícsér...

Volt egy kérdésem, de ezek szerint elsiklottatok felette!

Újabb TALI???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mármint amit más főz...

Ilyen az, mikor eluralkodik a megszokás? Elvagyunk a langyos vízben? :shock: :roll: :?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Rita! Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol Nekem olyan volt, hogy anyuék dolgoztak, mamáéknál voltunk. Kb. 5 éves voltam. Nagynéném főzött krumplistésztát. Megettük, kérdezi: na, milyen volt? Erre én: FÚJ, EHETETLEN! (Azóta csak olyan krumplistésztát ettem, amit én főztem...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?