Kriszti, én általáan úgy csinálom az esti szopit, hogy fürcsi előtt szopi, aztán fürcsi után megkapja a tápit. Mondjuk ha az előző etetés túl közel van a fürcsihez, akkor a szopi is utána van.
És ne stresszelj már a számok miatt, ez csak támpont. Nadinnak eddig is elég volt, ezután is elég lesz. Juttának csak azért irtam, mert Dorka többet evett eddig. Sztem már többször irtam, hogy gyerek súlya osztva 6-tal, annyit kéne elvileg naponta enni. Demondom, ez csak átlag, mint minden más is.
Mogyo, nagyon jók a képek, a fürcsisen olyan gyönyörű Ágika
Ja, ez a B rugija, mert az A piszkos
Hajni, biztos front van. Egy szar éjjel után még ne vonj le messzemenő következtetést!
Jutta, még egy szobában alszunk, a lenti vendégszobában, pedig fent már minden kész. Ott áll a két szép, frissen berendezett szoba, vadiúj fürdő és nem költözünk fel. Nemtom miért
Olyan jó Pankával aludni, én szeretek.
Mama miatt
Piglet, sorstársak vagyunk hasonfekvésben. Én már nem is abajgatom Pankát. Ha utál, hát utál. Igy is sir eleget, nem fogom még ezzel is szekálni. A háta majd megerősödik mástól
Anita, egy jó kaja mindig megteszi a hatását! Ha éhes, akkor elég nehéz szegényeknek a napirendről kiselőadást tartani
Anyós meg jöjjön, ha látni akarja az unokáját! Neki is rég volt már kisbabája, látszik
Gabci, persze, adok tápit...nem várok ám csodát ettől a kapszulától, szerintem nem is attól volt ez a hajnali tejcsárda.
Ádika nagyon ügyes! Én meg még frusztráltabb...bár sztem lassan Panka is át fog fordulni, halvány jelét ma már mutatta. Oldalra már szépen fordul, ma elég sokáig forgott hátról oldalt a kiságyba, néha már majdnem túllendült...vagy csak az anyai lelki szemeim látták úgy?
Macsek, Vilko lassan gurulni fog, ha ilyen szépen hizik! És igen, ezzel a 45 perccel én is igy vagyok...épp arra elég, hogy a fórumtémákat átnézzem
Most ment el a takaritónő, olyan szép rend és tisztaság van! Tudtam ma enni is, de Panka azért ma is elég nyügi
Ja, tegnap megint kacagott. Ölben volt, én meg hirtelen berogyasztott térddel 'zsuppoltattam', már ha értitek. Neki olyan volt, mintha picit zuhant volna, persze ölben fogtam. Nagyon tetszett neki
1 órai szopinál bealudtunk mind a ketten...olyan jó volt! Rég volt már ilyen, de hiányzott már. Aztán kapott egy kis tápit, és visszaaludt