Új privát üzeneted érkezett!

Annus, lehet, hogy érdemes megpróbálni.... de szerintem ez is csak annak jön be akinek a hője is normális. Nekem pl. sosincs 36,8 - 37,2 alatt... ezek között szokott lenni, tehát nekem nem normális, mondjuk, én sem vagyok annak mondható... :) Én nem tudnám megállapitani ebből, hogy mikor ok :D
Vendég

Annus-én nem tudok segíteni...van olyan topik, hogy hőmérőzés, bizti segítenek...
(én se tudnám mérni, mert úgy ugrok ki az ágyból 5.40-kor...én ezért nem tudnék 5 perccel előbb kelni, ráadásul hétvégén is ugyanakkor kéne mérni...inkább alszom :lol: )

Mikor jön már ez a lány??????????????
Bizti sokan vannak uh-n.
Vendég

Sziasztok

Én mérem a hőmet. Minden reggel kb ugyan abban az időben hüvelyben még felkelés előtt kell mérni. Amikor lemegy a hő pár tizedet vagy akár csak egy tizedet akkor elvileg aznap van a peteérés. Majd másnaptól elkezd emelkedni. Nem kell hogy 37 fokig felmenjen lényeg hogy emlekedett legyen. Biztosan akkor lehet tudni ha utána 4 egymáskövető napon fent marad a hő. Akkor volt peteérés.

Nálunk párom is elég érzéketlen néha pl mikor aharmadik gyerekkel voltam terhes akkor valahogy nem úgy várta mint a többit. Én meg elég érzékeny voltam, és szóvá is tettem. Ehhez képest most meg teljesen odáig volt, és ő is kiakadt amikor kiderült hogy a baba elhalt. Nem lehet rajtuk kiigazodni, de attól még szeretnek minket. Énminden terhességemnél azt csináltam, hogy a könyvet olvastattam vele, meg megmutattam hogy azon a héten hogy is nézhet ki. Szerintem ez jó volt, és így legalább ő is képben volt.

Hát lányok csak nem bírtuk ki hogy ne legyünk együtt apával, nem tudom lesz e eredménye.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ez a babás hőgörbém, csak sajnos nem maradt velünk

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 23200_.png

Kép

gabi1

Ez pedig az előző havi, amikor nem volt peteérésem. Pedig szedtema clostylbegitet

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 23200_.png

Kép

gabi1

Sziasztok! Mehjöttem :lol:

Minden rendben van, a 8. hétben vagyok. Láttam a babót, illetve csak gomolyagokat, de az UH-s nő megmutatta, hogy hogy pulzál a kis szíve :) Nagyon jó volt látni.
Már elő is jegyzett a 12. hétre.
De addig szerintem szétizgulom majd magam, mivel a múltkor is kb. a 8-9. héten ment el a baba és csak a 12. heti UH-n derült ki.
Úgyhogy addig nem lesz nyugtom.....
De azért most örülök, mint álltat :lol: :lol:
lei

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

lei nagyon örülök hogy minden rendben, pihizz sokat, nem lesz semmi baj:)

Kép

gabi1

Lei- most aztán nyugi nekem!!! Ne idegeskedj, hanem engedd át magad a boldogságnak!!!!!!!!!!!

:D :D :D

Annyira vártam, hogy meggyere! Fényképet csináltak, mesélj milyen érzés volt, és milyen volt az egész!!!!
Vendég

Hát nagyon izgultam mielőtt bementem, mert ugyanaz a nő csinálta, mint aki anno közölte a rossz hírt. A szívem úgy dobogott, hogy majd kiugrott a helyéből.
aztán kértem, hogy segítsen kiszámolni a heteket, mert hát elég zavaros a műtét óta a mensi. azt mondta, hog yaz UH-ból a méret alapján pontosan meg lehet állapítani a korát, és ilyenkor ezt veszik alapul, nem a mensit.
Aztán a képen láttam a kis foltokat, meg hogy már nagyobb, mint amit anno láttam még az 5. héten.
És akkor mutatott egy kis pontra, ami villogott folyamatosan, és mondta, hogy az a kis szíve és hogy pulzál rendesen. Meg hogy teljesen rendben van minden odabent. Meg adott időpontot februárra.
Utána teljesen éteri boldogság lett úrrá rajtam, rögtön be is jelentkeztem a dokimhoz jövő hétre.
Páromnak is írtam SMS-ben, hogy mik a hírek. Az előbb odajött hozzám, és gratulált a drága, de csak szolidan, hiszen itt bent a melóhelyen soha nem szoktunk édelegni a kollégák miatt. :lol:
szóval most nagyon örülök belül.
Délután megyünk korizni a műjégre kollégákkal, nagyon fogok vigyázni, szerintem nem fogom túlzásba vinni a korizást. Egy pohár forralt bort azért ihatok, ugye, hogy meg ne fagyjak????
lei

Érdekes, mert az UH véleményt kinyomtatta, de kép nincs rajta. Pedig a múltkor még volt. Vagy már ezen is spórolnak?????
Jó lett volna kapni belőle....de legközelebbre szólt, hogy vigyek DVD-t felvenni, mert akkor már látszani fognak a kezei-lábai. :lol:
lei

zsibi: a vonalzódon az van, hogy Betty 13 éves, 11 hónapos, 4 hetes és 2 napos???? A 4 hét az nem egy hónap? Vagy hogy számol ez?
lei

Lei-olyan nagyon jó érzés ugye??? Nagyon szép a vonalzód, de 7 hét van rá írva..nem 8. hetet mondtál??
Vigyázz a koripályán, nehogy megfázz itt nekem!!! Forraltbor: szerintem ha jólesik igyál, de beszéld meg előtte rókakomával is! :D
Majd figyeld meg a 12. hét környékén már a párod is nagyon fog örülni veled!
Vendég

Lei-4 hét az 28 nap, de 30-31 napos hónapok is vannak...holnap lesz a szülinapja!!! :D
Vendég

Lei! Kép

Nagyon drukkolok! :lol:
Vendég

Hőmérőzés!

Én annócsináltam egy ideig!De soha nem volt benne semmi rendszer!Amikor UH szerint volt peteérésem,a hőm szerint nem! :shock: Aztán így volt ez az ovulációs tesztekkel is!Be lehet tőle kattani!
A prof. pedig azt mondta,hogy annyi mindentől függ a hőd,hogy nem érdemes!Én abba is hagytam aztán!
Vendég

LEI!

NAGY NAGY HANGOS GRATULA NEKTEK!!!!!!

A koripályán vigyázz magadra, de a mozgás nem árthat a babának, ha neked jólesik, persze csak módjával.. én már legfeljebb úgy koriznék, mint egy csipőficamos pingvin :) a forralt bor pedig szintén nem árt, ha birod az izét, de azt is módjával!!!! Én is birom a bor izét pezsivel... :) persze csak egy pohárkával néha anyánál, tudod, a hidegre fogva :)

De jóóóó!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Gratula Lei!!!!

Ennél jobb hírekkel nem is jöhettél volna!Remélem hamarosan követünk mi is!! :lol:

Köszi a hőmérőzéshez a hozzászólásokat.Én is úgy vagyok vele h ha az ember 'normális' akkor beválhat,ha pedig nem...akkor csak az idegeskedés megy vele.Egy próbát megér :roll:

annus11

Lei - Nagyon nagy gratula a babohoz. :D Nagyon aranyos a volanzod - vigyazz magadra nagyon a koripalyan.

Annus - En egy honapja kezdtem el a homerozest. Pe-t csak utolag mutatja, de csinal elorejelzest, hogy kb mikorra varhato. Allitolag minel tobb honapod van fent, annal pontosabb. Nekem egy nagyon cikkcakkos vonalat sikerult ebben a honapban produkalnom - sajnos pe utan is szoval nalunk valoszinuleg ebben a honapban sem jott ossze. :( De majd jovo heten meglatjuk.
En ezt az oldalt hasznalom: http://www.fertilityfriend.com Szerintem egesz jo, ha beszelsz angolul.
hajnski

sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat, jól esik, tényleg! :D

Én is hőmárőztem anno két hónapig, mert anyukám ajánlotta. De igazából nekem sem mutatott ki olyan hű, de értelmes dolgokat. Illetve tényleg csak utólag lehett látni, ha lement, aztán meg hireteln fel a hőd, és akkor volt elvileg PÉ.
Nekem a Jónás módszerrel jött be a PÉ meghatározás, amit az OVU teszt csak megerősített, úgyhogy nekem ez teljesen megfelelt. Ettől függetlenül most nem tudom megállapítani, hogy mikor fogant ez a baba :)

koritól csak azért félek, hogy nehogy elessek, mert általában annyian vannak, és száguldoznak a tinik, nehogy fellökjenek.
Akkor egy pohárkával azért fogok inni forralbort azt hiszem. :lol:
lei

zsibi: a 8. hétben vagyok (7.hét+4 nap), de még nem töltöttem be a 8.-at, ezért van 7 hét írva a vonalzón.
lei

Köszi!

Én pont most regisztráltam a www.ciklus.hu -n.Egyenlőre nem nagyon tudok mit beírni :roll: Nekem utólag is jó lenne a pé.Csak lássam h volt! :lol: Kicsit megnyugodnék :oops:

annus11

Lei-én úgy emlékeztem, h. napokat is ír a vonalzó vagy nem?? Látszik hogy "jó régen" nem volt vonalzóm! :cry:
Vendég

Zsibima
Írtam privit!!

Kép
olgo

van olyen, amelyik ír (lásd babafalva), de ez nem :( lehet, hogy változtatok is rajta pont ezért, mert engem is idegesít.
lei

Lei!

Olyan nagyon örülök nektek, hogy csak na!
Vigyázzatok magatokra, és kérünk a 12 hetes képekből is majd, mert tuti minden rendben lesz. Ha már ennyi nőérzi, lehet benne valami. :lol:
wruska

OK, majd mindenképpen hozok párat :lol: :lol:
lei

Lei
Hatalmas gratula :D

Kép
olgo

Sziasztok!

Lei! Én is nagyon örülök Nektek!Tagadhatatlanul ez az egyik legcsodálatosabb érzés az életben. Minden rendeben lesz,hidd el! Annak kell lennie!!!

Köszi Lányok,hogy szorítotok Nekem! Aranyosak vagytok!
Még most sem jött meg...de máris jönnek a félelmek.Nem merek tesztelni még, nem akarok halvány vonalat látni...mert az nem biztos,hogy jót jelentene. Az első babámnál olyan gyönyörű volt az elmaradt mensi napján a pozitív tesztem....Most meg 2 nappal a mensi előtti tesztem nagyon-nagyon halvány volt,nem akarom magam álmokba ringatni.
susisusi

Röné!
Köszi a szurkolást Neked is! Én is szorítok,hogy helyreálljon a ciklusod és hogy minél előbb próbálkozhassatok :wink:
A gyed-hez a szülés várható időpontja előtti 1 évet veszik figyelembe,lényeg az,hogy abban az időszakban végig biztosítási jogviszonyban álljon a kismama. Én is ezért szeretnék minél előbb munkát találni,mert ha összejön a baba,mindenképp fontos lenne. Sajna most munkanélkülin vagyok csak,nem sikerül egyszerűen melót találnom,soha nem gondoltam volna,hogy egyetemi végzettséggel még egy normális irdai,vagy recepciós állásra sem vesznek fel. :( Pedig most lenne rá a legnagyobb szükségem...na mindegy.
Te mivel foglalkozol?
Üdv.Zsu
susisusi

ja Röné,még azt akartam kérdezni: milyen volt az első napod az új helyen?Milyenek a kollégáid?
susisusi

Olgo-bocsi visszírtam, de csak most tudtam jönni...

Zsu-szerintem nagyon korán teszteltél, várj még pár napot tesztelj újra, és utána irány a dokibá... :D
A halvány vonal nem jelent semmit...nekem a lányomnál is halvány volt nagyon-nagyon sokáig...és holnap lesz 14 éves!!! :D
Vendég

Wruska - visszaigazoltalak :) Nagyon csini voltal az eskin :lol:

Susi - Turelem - lehet, hogy csak tul koran teszteltel. Probald ujra 1-2 nap mulva. Drukk neked

Milyen diplomad van, hogy nem kapsz allast? Nekem ebbol a szempontbol szerencsem van. Amiota ezen a helyen dolgozom mar tobbszor voltak elbocsatasok, de en meg mindig itt vagyok :P A letszam viszont lefogyott kb. otvenrol otre. :shock: Remelem ez igy is marad amig bebabasodom, mert ennel a cegnel viszonylag jok a juttatasok a babasoknak, ami egyebkent itt kint egyaltalan nem jellemzo... :evil:
hajnski

Remélem igazatok lesz,és tényleg csak korán teszteltem...

Élelmiszermérnök vagyok,de sajnos nem sok lehetőség van most a szakmában...az él.ipar is leágazóban van Mo-on :( Nem beszélek angolul sajna,így még nehezebb. Pedig már szinte bármit elvállalnék. Na mindegy,majdcsak jobbra fordul nálunk a helyzet...vagyis nagyon remélem.
susisusi

Aha, ertem - en is remelem, hogy jobbra fordul. Aztan majd szamolj be a kovetkezo tesztrol :) Szeretem a jo hireket!
hajnski

Annus!

Nekem meg nagyonis bevált a hőmérőzés :wink: Napra pontosan tudtam a pé-t és így ki is tudtuk használni :wink: :oops:
Sztem nem bonyolult,Gabi nagyjából leírta a lényegét jól,sztem érdemes kipróbálni :wink:Ha érdekel az én babás görbém,a Babás görbék topicban megtalálod :wink: Nekem az LH tesztek nem váltak be,valahogy össze-vissza mutatták a pé-t...

Lei!

Azért sztem a korizás egy kicsit merész választás...épp azért amit te is írtál,nehogy elless,ellökjenek...a forralt bor pedig simán OK!!
:wink:
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Zsu!

Nagyon szorítok!!!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panny! Majd megírom a tesztelésem eredményét.
Veletek mizujs? Hogy vagytok mostanában?Biztos szép nagy pocid van már :D vigyi Magatokra!

Üdv.Zsu
susisusi

Jó reggelt mindenkinek!

Annus, én már aug óta vezetek hőgörbét. Már abba akartam hagyni, de engem ez nem stresszel, már része a reggelemnek. Ébredéskor mérem, nem indig uabban az időpontban, hanem amikor kelek. Én ezért nem állítok beórát. Körülbelül így is mutatja az ingadozást. Sajna nincs hagyományos hőmérőm (azzal az igazi), így kb. 2 perc alatt megvan a digitálissal az eredmény.

Nálam most már 3-szor esett egybe a hő emelkededése a doki által igazolt pé-vel. Pedig az eslő pé kb a 60. napon volt, utána egy volt closty-val. Ebből lett a második sikeretelen terhesség. És most kb. 8 napja megint fent van....de ez bogyó rásegítése nélkül, azaz a szervezetem végre dolgozik :D
Szerintem nem rossz, körülbelüli infónak jó. Legalább 2-3 ciklust kell figyelni ahhoz, hogy értelmezhető legyen. Nekem a pesti doki is kérte a hőgörbét.

Rönééé

Kép
röné

Zsu-rossz volt hallani, hogy a magyar élelmiszer ipar leágazóban van...pedig szerintem egész európában itt a legjobb a hús, a tejtermékek, a zöldség-gyümiről ne is beszéljünk. De sajna inkább az olcsó szemetet eszik meg az emberek, mert arra van pénzük...

De remélem ha gyed-en, gyes-en leszel tudsz gondolkozni merre menjél tovább, esetleg tanulni is lesz időd! :D (3 év alatt angolul is meg lehet tanulni)

Ha tesztelsz azonnal írd meg!!!

Hajni-akkor te tényleg szerencsés vagy a munkával kapcsolatban! A mai eszemmel én sem lennék ebben az országban, akármennyire is szeretem, nincs túl sok lehetőség...

Kiki- hogy vagy?? Írjál!
Vendég

Zsu!

Mindenki azt mondja,hogy nem szabad korán tesztelni, mert bizonytalan eredményt ad. Próbálj meg türelmes lenni!

Egyébként 2* nekem is nagyon halvány volt a teszten a csík. Egyértelműen poz, csak halvány. Aztán a vérvételek is igazolták az alacsony HCG jelenlétet, így szinte az elejétől tudtam, hogy baj van ezzel a terhességgel is.

Köszi az érdeklődést, a meló egész jónak tűnik. Legalábbis kicsit lazábbnak és egyben rugalmasabbank mint az előző. Nem olyan feszített a légkör. Az irodában ketten vagyunk, és ez a kolléganőm nagyon jófej. Látszik, hogy nem 20-on éves.. Nem arra megy, hogy fúrjon, hanem nagyon segítőkész. A többiekre sem szólhatok semmit.
Ez most ép.ipari cég, az értékesítést csinálom én. Az előző helyen exportos voltam....Ott sem a meló, sem a légkör nem tetszett.
Már rég váltani akartam, csak az ember nehezen lép a biztosból. Most az élet megoldotta ezt a lépést.

Lei! Gratula!!! Nagyon vigyázz magadra! A korizás szerintem is bátor húzás... Gondolod meg jól, hogy tényleg akarod e :roll:
Ha mész is, csak óvatosan, lassan :wink:

Rönééé

Kép
röné

Röné- milyen volt az új melóhely?? Remélem itt jobban érzed majd magad!
Vendég

Szia Zsibima!

Hú te is korai vagy!
Minden gyerkőccel akadnak a szülőnek gondjai. Hol kisebb, hol vagyobb. Hiszen mint senki, a gyerekek sem tökéletesek, nekik is vannak gyengéik, hibáik. Ezáltal bosszúságot is okoznak néha.
Ha igazán belegondolsz, akkor neked komolyabb problémád nincs a lányoddal. Csak a tinikor nem épp könnyű, és a küszöbén vagytok. Kitartást hozzá, szerintem neked a te hozzáállásoddal, életszemléleteddel nem lesz gond :)

Jó fiatalos vagy. Nem is látszik a képeken, hogy te az anyuka vagy!

Rönééé

Kép
röné

igen, eddig csak pozitívan értékelem.
Egyetlen hátrányos dolog van csak a váltásban, az a brutto fizi... Ami után nem lesznek olyan jók a járulékok, de nem mindig a pénz számít.
Az az előző helyen jó volt a hivatalos is.. de hát már legalább egy éve utálattal mentem oda.
Főleg azért nem váltottam, mert bíztam benne, hogy jön a baba, amit már régóta várunk. Ez megoldotta volna a helyzetet, vissza meg amúgy se mentem volna gyes után. Meg családtervezés előtt az ember nem nagyon ugrál. De ez most ilyen kényszeres megoldás volt, amit végülis nem bánok.

Rönééé

Kép
röné

Röné- köszi :D de sajnos az utóbbi hónapok engem is megviseltek. Sajnos én úgy vezetem le a feszültséget, hogy eszem és hízok...10 kilót híztam kb. aug. óta, tehát a testem ugyanúgy hízik, mintha még mindig terhes lennék...ezért futok 2 napja...

De hát nem iszom, nem drogozom, valahogy le kell vezetnem a bennem lévő feszültséget, biztos ismered ezt az érzést: miért pont velem történik, miért én, nekem miért nem sikerül és társai...

Ja amúgy a lányom tényleg rendes kiscsaj, bár már 4. osztályban behivatott az ofő és közölte hogy az én lányom előbb kamaszodik, mint a többiek, előbb érik, de örüljek neki, mert előbb kijön a kamaszkorból...de hát még mindig benne van, bár nagyon felnőttes a gondolkozása sokszor.
Vendég

Kiki, azt lehet tudni, hogy hol élsz? Melyik országban? Lehet hogy már írtad, de nem emlékszem, visszakeresni meg sok...

Rönééé

Kép
röné

Röné- a pénz tényleg nem számit ilyenkor. A stressz-mentes élet csodákat művelhet az ember agyával, testével.

Lehet, hogy a baba is majd akkor jön, ha te teljesen nyugodt leszel és boldogan kelsz fel reggelente! Szerintem ez sokat számít. Pár hét alatt teljesen beilleszkedsz a melóba, más lesz az életed majd meglátod! Lélekölő egy rossz légkörű melóhely!
Vendég

:lol: :lol: :lol:

A 10 kg ismerős :cry: Én is pontosan ennyit szedtem fel április óta. És az első terhességnél inkább 2 kg lement. Ez a sok plusz a vetélés után kezdett lerakódni.. Szerintem az elevitnek is köszönhetem, hogy töltött gombóc lettem.. Meg ugye a hormonok. Az arcom olyan, mint egy kamasznak. Nekem még tizenéves koromban sem volt ennyi pattanásom, mint tavaly volt...
De a kilók jobban bosszantanak.

Jó neked, hogy van lelki erőd, kitartásod a futáshoz. Én lusta vagyok, és akkor kesergek, amikor nem férek a ruháimba.. :oops:

Rönééé

Kép
röné

Egyetértek.. A bab jövetelét meglátjuk..... :oops: Most kicsit be vagyok rezelve, mert most épp nem lenne a legjobb időzítés, de a hő fent van, mellek fájnak már 1,5 hete, de úgy, hogy szinte leszakadnak..... :shock:
De nem izgatom magam, hogy mi lesz. Most valahogy tök mindegy...Jön ami jön.

Na mennem kell, kezdődik a hét uccsó napja. Jó gyorsan elszaladt az első hetem.

Puszi:

Rönééé

Kép
röné

Röné- aki nálam lustább, az már nem is létezik! De muszáj tennem valamit, most ha véletlenül sikerül a baba, még erre a súlyra felszedni 30 kilót, mint a lányommal...hát tényleg csak meg kéne lökni és gurulnék :lol: :lol: :lol:
Remélem neked is sikerül egy kicsi fogyni, és akkor csini anyukákba költözhetnek a kicsik.. (hogy aztán jól elbálnásítsanak minket) De a fene se bánná már, csak jönne az a baba...

Tényleg Henka neked hogy megy a fogyi??
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?