Hát nagyon izgultam mielőtt bementem, mert ugyanaz a nő csinálta, mint aki anno közölte a rossz hírt. A szívem úgy dobogott, hogy majd kiugrott a helyéből.
aztán kértem, hogy segítsen kiszámolni a heteket, mert hát elég zavaros a műtét óta a mensi. azt mondta, hog yaz UH-ból a méret alapján pontosan meg lehet állapítani a korát, és ilyenkor ezt veszik alapul, nem a mensit.
Aztán a képen láttam a kis foltokat, meg hogy már nagyobb, mint amit anno láttam még az 5. héten.
És akkor mutatott egy kis pontra, ami villogott folyamatosan, és mondta, hogy az a kis szíve és hogy pulzál rendesen. Meg hogy teljesen rendben van minden odabent. Meg adott időpontot februárra.
Utána teljesen éteri boldogság lett úrrá rajtam, rögtön be is jelentkeztem a dokimhoz jövő hétre.
Páromnak is írtam SMS-ben, hogy mik a hírek. Az előbb odajött hozzám, és gratulált a drága, de csak szolidan, hiszen itt bent a melóhelyen soha nem szoktunk édelegni a kollégák miatt.
szóval most nagyon örülök belül.
Délután megyünk korizni a műjégre kollégákkal, nagyon fogok vigyázni, szerintem nem fogom túlzásba vinni a korizást. Egy pohár forralt bort azért ihatok, ugye, hogy meg ne fagyjak????