Üdv Fatima!
A céklás babák gyönyörűek,az enyém is így szokott kinézni cékla nélkül,mert azt nem eszi meg.
Én már le se írom az éjszakáinkat mert elkeserítő,ma voltunk dokinál,meg védőnéninél 9kiló70deka és 75 cm,alul két fog és felül is egyszerre érkezik a következő kettő,de nem középen hanem eggyel arrébb.A vizsgálatot végig üvöltötte a drágám,ennyire még életében nem ordított,nem tudom mi volt vele,de szerintem még a szomszéd faluban is hallották...
Nagyon anyás kezd lenni,annyira szorítja a nyakam,hogy én fordászra nem költök,mert a nyakamba lelógó hajakat kitépi a bébim,kopasz nyakú tyúk leszek egy idő után.
Szóval Ági a falunapkor nálunk nagy népünnepély van,gész napos programok,főző versenyek,veteránautós találkozó,pörgőkék ,hintákstb.és a színpadon délelőtt gyerek műsor ,délután humoristák,este egy menő zenekar koncerje(most Bikini volt)és fél órás tűzijáték.
Na a szervezőség meghívta a Talmácsi motoros iskoláját ,nagyon helyesek voltak,kint volt a Dakar Team,ugyanis a Palik is itt vett egy raktárat és itt készítik fel az autókat a Dakarra,ők is kint voltak a kamionokkal,és a szervezőség azt gondolta ,meghívják Esztiéket is fellépni.
Tomi azt mondta oké,örömmel,majd a menedzser közölte,hogy Hernádon dupla a gázsi,mire a szerv.azt mondta,köszi akkor nem kell,hiszen itt ingyen is eljöhetnének,ha már itt laknak....majd akkor elhívják a Varga Ferit,erre Tomi azt mondta,jönnek az eredeti összegért.
Na adtak egy olyan hányás koncertet,hogy csuda,majd mikor lejöttek a színpadról nyilatkoztak a helyi tvnek,és az Eszter valami olyan bunkó módon beszélt arról,hogy itt van házuk,de számukra ez csak egy átjáróház.....
Arról meg aztán mesélhetnék,hogy hogy jött ki az utcára sokszor,sapka napszemüveg,és körültekintés,hogy látja e valaki???Köszönés nuku,Eszti királynő leereszkedett a pórnép közé,.....a gyereke meg ott ordított az emeleten miközben anyu meg apu a pinyóban gyakorolt,állítólag tiszta kék zöld volt a baba mert egy párszor leesett a földre a hanyag gondozás végett....én nem egyszer hallottam főleg nyáron mikor minden ablak nyitva volt,hogy torkaszakadtából ordít a baba órákon át...
ennyit erről
Tápszer kérdés,Martin már jó két hete nem issza mega tápszer cumisüvegből,úgy csempészem bele a kajájába,hogy ne vegy észre mert magába nem issza meg.
Üvegből csak a vízet hajlandó meginni,de abból fél liter is elmegy egy nap.
Köszönöm az elismerő szavakat tényleg jól esett,és persze örülök hogy tetszik amit csinálok.
Elrakom magam holnapra,ki tudja mi vár rám éjszaka.
puszi