Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Kukk!
Köszi a tippeket:d
Én is hallottam az urticáról. Csak a laktoherbet kezdtem. Adok neki még pár napot aztán váltok ha nincs eredménye. Kettőt egyszerre nem tom lehet e.
Ha a jósló csak a 36.héttől van, jó lenne tudni mi fájt annyira... Doki mondta, h még tágulni is lehet tőle. Én spec 2 ujjnyira...
Bár állítólag a végére már elindult az igazi, de nekem még mindig csak lent fájt mensi szerűen, bár 1-2 percenként és NAGYÓÓÓN!

Kép
Kép
labasv

Kukk!
Köszi a tippeket:d
Én is hallottam az urticáról. Csak a laktoherbet kezdtem. Adok neki még pár napot aztán váltok ha nincs eredménye. Kettőt egyszerre nem tom lehet e.
Ha a jósló csak a 36.héttől van, jó lenne tudni mi fájt annyira... Doki mondta, h még tágulni is lehet tőle. Én spec 2 ujjnyira...
Bár állítólag a végére már elindult az igazi, de nekem még mindig csak lent fájt mensi szerűen, bár 1-2 percenként és NAGYÓÓÓN!
labasv

Tegnap voltam dokinál és a külső méhszáj felpuhult, C3100, totál kivagyok. Sejtettem valamit, mert elég sok belenyilalló fájdalom volt. Most töltöm a 32. hetet. Közben keményedgetek, bár inkább csak este, reggelre nincs semmi. Folyásom továbbra is erős, nagyon azt gondolom, hogy hüvelyi fertőzés van a dologban, most tartok az ezredik kúpkúránál kb., ma kezdek egy újabbat. Ezenkívül a doki nem rendelt el semmit, csak dupla adag magnéziumot, pihenést, na meg a kúpokat... Tudom, hogy nyitott méhszájjal is el lehet lenni egy darabig, de nekem Szonjánál végig teljesen zárt volt, míg meg nem repedt a burok.

Edina, leírhatom a szereket, de ezek alkati szerek, tehát amik nekem jók, azok nem biztos, hogy neked is. Ha érdekel a rendelése, írj, és elküldöm piriviben!
És igen, bár csak töltenénk a 36. hetet, tökre megnyugodnék!!!

Most egész nap pihenek, Szonja bölcsiben, de le kell majd mennem a gyógyszertárba a kúpért, meg ebédért.

Puszi, írjatok valami bíztatót! :cry:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Csongira:Nagyon köszike a hozzászólásodat!A pihenés tényleg csodákra képes! :D Végre lehetőség is van rá.Eddig a kisfiam itthon volt,Anyósom is vendégeskedett nálunk.De mostmár belvetem magam az ágy nyugalmába! :lol:

Lili:Próbálj meg tényleg minnél többet pihenni.Én a 20.héttől 2 hétig 24 órából 23 ágyban töltöttem,igaz mindenem sajgott a fekvéstől,de a pocakom+derekam meghálálta! :lol: Szorítok érted is nagyon,hogy egyben maradjatok vagy 4-5 hétig még!!!

Bettó:Szóval origó!Akkor én azt most nem szeretem :lol: ,mert frontot ír!Egyébként tőlem lehet front,csak ne érezzük meg!

Laura:Tuti jó kis cikkek a szpotatásról!El fogom őket olvasni.Belenéztem,tetszik! :D

Ami:gyógyulj meg hamar!Nekem is folyik az orrom,a hétvégén még a könnyem is csorgott.Igyál nagyon sokat,annál hamarabb gyógyulsz!

Driennke:örülök,hogy minden rendben van veletek!

Vivien:szorítok a tejcsiért!

Kép

Kép
lecso

Adri holnap fekszel be a kórházba?Gondolunk rád majd nagyon sokat!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
lecso

Képzeljétek, megjött az utazóágy, amit rendeltem. Már tényleg csak a kiságy hiányzik és mindene megvan. :D

Ma voltunk turizni, és képzeljétek olyan jó kis felsőket turkáltam, már nyárra, nagyon jó volt megint csini rucikat turizni, persze a pici is kapott egy aranyos pulcsit, igaz, hogy 80-as méret, de annyira édi volt, hogy nem volt szívem otthagyni.
Ma szerintem fényképezek az utazóágyat, meg pocit és felrakom délután, meg amit tudok. Remélem az uram segít, szegényemnek ma megint nagyon fáj a dereka :(

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Betti! Nem csak éjjel mocorognak, de nincs benne rendszer, csak az éjjel 10-11-ig tartó rendszeres.

Hát lányok szorítsatok, holnaptól kitudja meddig nem leszek és ha jövök is akkor már a picurokkal együtt. Leglábbis nagyon remélem. Január 20.-áig szeretném kihúzni hogy így együtt maradjunk.

Lili! Vigyázz magadra, szorítok!

Edina! Neked is csak a jókívánságaimat tudom küldeni!

Viven! Vigyázz a csajszikra! Majd megdumcsizzuk később milyen ikres anyukának lenni. Ja nem rémiszgetés gyanánt, de van egy ikres anyuka ismerősöm neki nincs teje, a tápszer 8 dobozzal 32000.- körül van.

Laura! Azt igérted ha már nem dolgozz többet jössz!

Juti! Írj minnél többet, recepteket is, ha majd újra jövök legyen mit olvasni.

Ami! Jobbulást, remélem javul a náthád!

Rettenetes éjszakám volt, felébredtem 3 körül, hogy pisilni kell. Utána meg elkezdtem görcsölni mintha meg akart volna jönni, eleinte nem akartam bevenni még 1 béres magne B6-ot mert már 3-at bevettem, de csak rosszabb lett. Ezért úgy 4:15 körül csak bevettem és szerencsére el is múlt a fájdalom. 5 körül tudtam vissza aludni. :twisted:

Mindenkit puszilok, és vigyázzatok magatokra!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok csajszik!

Ma mar sokkal jobban vagyok,pedig este meg azt hittem hogy nem birom ki.Fajtak a szemeim es bedugult az orrom teljesen.Kamillat föztem es inhalaltam,es ejszakara pedig egy nedves ruhat tettem a torkomra,es ra pedig egy szarazat.Azt hiszem sokat segitett,mert ma mar szakadozik is fel...es jobban vagyok.
Pihennem kene,de egyszerüen nem tudok a fenekemen ülni,mert ugy latom nem artana felporszivozni.Borzaszto vagyok. :? Meg jo lenne egy kis huslevest fözni,ilyenkor annyira jolesik.Jövöheten vasarnap mar itt lesz nalunk anyukam,mar nagyon varom,ö nagyon nagy segitsegem lesz.
A szülesfelkeszitö elsö ket oraja is megvolt. :D Kb 11 par volt ott es egy puha szivacsot kapott mindenki.Nagyon szimpi volt mindenki,bar jo lett volna ha ti lettetek volna ott. :wink: Bemutatkoztunk egymasnak,kicsit meselt magarol a vedönönk,aztan külömbözö lazito,kismedencei gyakorlatokat vegeztünk.Szerintem nagyon jo volt az egesz.Mar nagyon varom a következö hetföt.. :D

Most pihizek kicsit,aztan jelentkezem.
Meg elfelejtettem irni,hogy egyik baratnöm ismeröse is pont december 27-en szült meg,mint Vivien.Az ö babaja februar 25-en kellett volna szülessen,de sajnos a frontok..Itt olyan mintha tavasz lenne,süt a nap es tavaszias a levegö is. :shock: Allitolag mar nem is lesz hideg.
Na pussz,most lelövöm magam

Kép
ami6

Adri,szoritok neked hogy minden rendben legyen es gondolunk majd rad.Szoval,lelkiekben melletted leszünk.Irj ha megerkeztek a babak. :wink:

Kép
ami6

Adri!
Szorítunk neked! Írj sms-t Jutinak, ha van valami!!! :wink:

Kép
Kép
giga1

Adri!
Én is nagyon drukkolok, aztán tessék ám szót fogadni a dokiknak, hogy minél tovább benn legyenek a picik. :)

Driennke

Kép
driennke

Adri
Drukkolunk!
(olvasgatok időnként, csak közben Ádám holmijait készítgetem össze)

Vivien
Laktoherbbel vigyázni kell... esetleg pocifájást okozhat a babánál!
Vendég

Adri - én is csak csatlakozni tudok a többiekhez! Ügyes legyél, és nagyon drukkolunk. Próbálj koncentrálni arra, hogy a picik még jól érzik magukat odabennt, és nem akarnak szétnézni a nagyvilágban! Biztosan meggyőzhetőek! :) :) :)

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa

Sziasztok!

Adri! Szorítunk értetek! :wink: Vigyél be olvasnivalót, meg pihizz sokat! :) Ott nagyon mást úgysem lehet csinálni :D

Driennke! Muti-muti a képeket!!!!!!!! Kviáncsi vagyok nagyon :oops: :D

Ami! Örülök, hogy jobban vagy. Biztos jó dolog ez a felkészítő. Mi lemaradtunk róla :? Délután eszembe jutottál, arra ébredtem, hogy köhönöm kell, mint állat. Úgyhogyhogy most keresem a kendőket a torkomra :evil:

Lecso! Egy a baj. Én bármelyik oldalon nézhetem a frontot, megérzem :twisted:

Manka! Vigyázz magatokra, pihizz amennyit csak tudsz!!!!!

Csajok lehet, hogy Kincső keresztbe fordult. Ősszel csinált ilyet, amikor bármelyikoldalon feküdtem nem volt jó és mindi bekeményedett. Most is ez van. Pár perc az egyiken, keményedés. Megfordulok, pár perc a másik oldalon keményedés. Alig aludtam valamit. Ősszel még tudtam a hátmon feküdni, de mostmár a súlya miatt pár perc és nem jó, de szerintem neki sem, mert akkor is keményebb a hasam a kelleténél. :roll: :cry: Remélem ezektől a keményedésektől nem fogok tágulni :) Sajna így nem sokat alszok én sem.
Irígylem Jutit, hogy ő mé mindig ennyire élvezi az állapotosságot. Iazából nekem sem lenne gondom. Amíg nem volt front, meg ilyen alvatlan éjszaka addig én is szuper jól voltam.

Kép
bettó

Köszike a biztató szavakat!

Üzenek ha van vmi!

KépKép
KépKép
jadika

Kész vannak a képek, de csak kb. 1 óra múlva tudom feltölteni őket, mert éppen zenéket töltünk le a netről és annyira szarul csatlakozik a modem zsinorja, hogy ha kicsit megmozdítjuk a gépet, akkor kicsúszhat, így viszont a fényképezőgép zsinórját nem tudjuk berakni, de tényleg még ma fennt lesznek.
Apa tök jó képet csinált a pocimról. Olyat kértek, amin a fejem is fenn van, vagy inkább aludni akartok az éjjel :D :lol: ?

Driennke

Kép
driennke

Adri, gondolunk rád nagyon!!!! Várjuk az értesítést!

Délelőtt nagyon magam alatt voltam, most egy kicsit megnyugodtam. Egész nap feküdtem majdnem, nem is fájdogált a pocim. Remélem így is marad, és nem nyílok tovább. Csak nem tudom hogy bírom ezt az otthonlétet még egy hónapig.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka!
Gondolj mindig arra, hogy Lili miatt kell otthon lenned, talán segít, bár tudom, hogy nehéz lesz.

Képzeljétek a férjem megszánt, és fájós derékkal bemászott az asztal alá, hogy bedugja a zsinóromat, csak azért mert megígértem Nektek, hogy feltöltöm a képeket. Tényleg igaza van Jutinak, a mi férjeink kincsek, nagyon meg kell becsülni őket. :)

Driennke

Kép
driennke

Szóval a képek:

Kép

Kép

Pocak, fejjel és anélkül, remélem senki nem ijed meg. :)

Kép
Mai szerzemény :)

Kép

Kép

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Ma is van mit olvasnom!!! Meg írnom is! Akkor kezdem is!

Lecsó! Drukkolok nagyon, hogy még bent maradjon a kistesó, pihenj, amennyit csak tudsz! És ne idegeskedj, határozottan gondolj arra, hogy bent kell még maradnia!!! Szorítok!!!

Vivi! Nagyon sokat gondolok a babáidra, és nagyon drukkolok nekik. Innen Sopronból küldöm nekik a pozitív energiákat, hogy minél előbb minden jó legyen velük, hogy erősödjenek!!! Hajrá gyerekek!!!!!!!!! A tejcire nekem sincs ötletem, a csajok talán többet segítenek! Amit én is javaslok, hogy ne idegeskedj! Tudom, könnyű ezt mondani, de ne gondolj semmi rosszra, hessegesd el a negatív gondolatokat! Veled vagyunk, izgulunk helyetted!!!

Ami! Én is cseppentettem az este Nasivint, szerintem sem lesz semmi baj. A barátnőm dokija azt mondta, hogy problémás időszakban az a napi 1 csepp nem árthat. Az a veszélyes egyébként, hogy méhösszehúzódást okozhat, legalább is ezt hallottam.

Ria! Ma kipróbálom a meleg fürdőt, kicsit lazítok, és cseppentek levendulaolajat is a vízbe, azt úgy szeretem. Relax! Hátha jobban alszom.

Gnesa Ági! Már nem aggódom annyira a szoba miatt, inkább el is kerülöm napközben, hogy ne gondoljak rá, de már nagyon szeretném készen látni. Meg már kezdeném a babarucikat is rendezgetni. ÁÁááááá, nem is gondolok most rá, elvileg a hétvégén kész lesz, jövő héten lesz időm pakolgatni, persze csak lassan, óvatosan, ráérősen, kíméletesen!!! A terhesgondozást lekéstem, mert úgy emlékeztem, hogy 3-tól van, közben meg 3-ig volt, szóval potyára utazgattam a kórházba. De szerdára van időpontom a dokihoz, de most nem vizsgál semmit, csak a laborba adja a beutalókat, mert majd mennem kell CH terhelésre megint. Már előre utálom. Cukros víz. Pfuj! Most nem teszek bele citromlevet, mert a múltkor a citromsav bántotta a pocimat, és kihánytam. :(

Driennke! Hurrá neked, irigyellek, hogy most fellélegezhetsz, mert tudod, hogy minden okés. Én 2 hét múlva megyek csak UH-ra, és addig azon töprngek, hogy vajon hogy fekszik Milán, és miért érzem keményebbnek a pocim, meg aggódok, hogy eleget nőtt-e a drágaságom, mert nem híztam csak 1 kilót, és a pocim se sokkal nagyobb. De biztos minden rendben van, csak hát aggódom, mint mindenki!

Bettó! Nekem is ugyanez ma egész nap a helyzet, sehogy sem jó feküdni, és mintha nekem is keresztbe feküdne Milán, mert jobb és bal oldalon is érzek kis pupot, ami nem a lábikója. És 2 hetet kell várni az UH-ra. De holnap megkérdezem a dokit, hátha ki tudja tapogatni, hogy hogyan is van az uraság. Úgy szeretném már megint látni az Uh-n. Dec.12-én voltam utoljára, már hiányzik a drágám! Meg tényleg jó lenne tudni, hogy minden rendben van!!!

Adrienn! Ha még olvasol minket, nagyon szorítok nektek, ne aggódj, minden rendben lesz, érzem!!! Puszillak, és nagy-nagy kitartást kívánok!!!

Puszi mindenkinek!!!

Juti

jutiboszi

Halihó!

Juti! Nekem, amikor szívahgot nézik Kincsőnek, minddig megtapoatja és abból tudja, hogy hogy fekszik a baba. Én jövőhéten meyek, kiváncsi vagyokmit fog mondani.
Örülök, hogy nem idegeskedsz :wink:

Csajok én sem úszom meg a náthát. Este mindhárman aludtunk vagy 2 órát. Kincső minden egyes köhöésre felébredt. Annyira sajnálom szeényt. Gézu is reggel 7-kor tudott elaludni, és most meg megy estig dolozni. Úgy nem szeretem, mikor miattam történnek ilyen dolgok. :(

Bocsi, de ma ilyen negatív vagyok :oops: :cry: Várom a védőnőt és megpróbálok pihenni. Lámpázom a torkomat, meg párologtatót tettem be eukaliptuszosat. Remélem estére elmúlik ez a köhöéses időszak.

Kép
bettó

Juti! Én is kérek szépen pozitív energiát!!!!

Kép
bettó

sziasztok!

Sajnálom,hogy betegek vagytok kismamik! :cry:
Kép

Nekem a hangulatom nem az igazi!Szerintem az egyedüllét miatt.Kb 3 hete nem voltam egymagam,UNATKOZOM,NAGY A LAKÁS!!!! :( :lol:
Vissza kell zökkenni a régi kerékvágásba!

Tegnap unalmomamban már kifertőtlenítettem a cumit,a cumitartót,az üvegeket,a mellszívót.A hordozót is leápoltam,most beraktam egy hatalmas szatyorba.

Tegnap Levi meg is csinálta a bajt.A szoba közepén ültem egy lavor vízzel(miért is ne ott kellene csinálni :lol: :oops: ).Törölgettem a hordozó alját,mire egy tánclépésével rálépett egy a lavor szélére és az egész víz kifolyt a szőnyegre.Na már most jó vastag szőnyegünk van,csak úgy nem lehet lenthagyni,hogy majd megszárad.Felitattuk száraz törcsivel amit tudtunk,majd felhajtottuk az egyik felét a másikra és alápóckoltunk.Megnéztük egy idő után és persze a víz milyen?Megállítíthatatlan a szőnyegben.Tovább is folyt+lecsepegett.Így még nagyobb helyen lett vizes. :wink: Vissza kiterítettük majd úgy póckoltunk alá,még most is úgy szárad,de nedves még.Talán holnapra leteríthető lesz!
És ez mind az én bent akarok ülve törölgetni miatt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lecso

Cegény Lecso! Nem lehetett semmi a szőnyegen a víz :shock:
Köszi, én próbálok jobbulgatni, sajna a köhögés még mindig nem múlt el, remélem estére már nem lesz, szeretnék már aludni egy kicsit :evil:
Hi-hi én is inkább bent vagyok a tékában most Gézával, mint otthon egyedül. Pedig nekem is kellene már fertőtleníteni meg ilyenek.

Volt ma a védőnő, tök rendes volt. Megbeszéltünk mindent, megkaptam a recepteket, megmutatta, hogy hogy kell fejni, hogyha nincs fejő, meg ilyenek. Mostmár még jobban várom a napot, amikor a kezemben lesz a kis csöppség :oops: :D
Ja és biztatott, hogy a kórházban nem fognak segíteni túl sokat cicre tenni, meg fejni, és a 3. napon már ki is engedik, ha beindult a tejcsi, ha nem. Szeretnék már túl lenni a kórházi dolgokon :roll:

Kép
bettó

Sziasztok!
Adrienn:Én is szoritok neked vigyázz magadra.Betegeknek jobulást kívánok.Ma voltam orvosnál még zárt a mélyszáj.kéthét múlva kell menni uh-ra.Azt mondta ha erős görcs van röktön mennyek.Magzat víz szívárgást megkérdeztem:egy vattát kell behelyezni vagy lepedő szerű anyagot mert azon jól látszodik,és egy órán belűl át nedvesedik akkor magzat víz ha egy fél nap akkor folyás.Remélem tudtam nektek egy kicsit segitenni.Ja és ha túl sokadt keményedtek naponta tőbbszőr kőzel van a szűlés és lehet tágul a mélyszáj.HA ilyet tapasztaltok szólni kell az orvosnak nekem is ő mondta.
szasza84

Halihó!

Ennyit arról, hogy ma alszok. Egész nap alig köhötem és tessék. Estére megint :twisted: Nem mertem megmérni, de szerintem lázam is van :twisted:

Szasza! Köszi az infót, nekem seítettél, bár én mindig is keményedtem, bár mostanság már többet :roll: Ma voltunk a Corában és ott is elég durván csak úgy bekeményedett, majdnem le kellett űlnöm. Remélem, hogy nem lesz gond. A saját dokimhoz 2 hét múlva kell mennem.

Képzeljétek a védőnő melepődött, hoy mé szedem a B6-ot. Mondtam neki, hogy pár szem maradt, azt már csak nem hagyom ott. :shock:

További cép álmokat!

Kép
bettó

Sziasztok csajok!

En ma bagolykodok,sajnos nem birok aludni. :? Harom napig nem birtam,mert dugult az orrom es nem kaptam levegöt,most meg mikor mar tudnek,nem jön alom a szememre.Szerencsere mar sokkal jobban vagyok.

Betto,gyogyulj meg minel hamarabb.Igyal mezes teat,hatha segit csillapitani a köhögest.En is ugy köhögtem hogy azt hittem mar kiköpöm a tüdöm is.En mezes negrot is szopogattam es elmult szerencsere.

Juti,te is beteg vagy??En is ugyanugy erzem a kis Marcot,jobboldalt es baloldalt is egy kis pupot(ami nem a laba szerintem),de szerintem tuti hogy nincs keresztbe mert viszont a kis fejet meg allandoan forgatja a holyagomon.Kedden megyek dokihoz,majd kiderül...

Driennke,aranyos a pocid :D Meg persze a babakocsi is klassz es az utazoagy is.Majd hetvegen rakok fel kepet a mienkröl is.

Lili,szegenykem :? Együtterzesem,tudom milyen otthon egyedül..En neha mar ugy erzem hogy begolyozok.De nyugi es pihenj,hamar eltelik az az egy honap. :wink:

Lecso,jujjj nem semmi.Remelem mar megszaradt. :shock:
Bocs ha hülyeseget kerdezek,de irtad hogy kifertötlenitetted a cumikat,...Pont ma beszeltünk erröl anyosommal hogy vajon kikell-e fertötleniteni a cumit.En nem tudtam.Hogyan fertötlenitetted?Sima forro viz??De nem megy tönkre a szilikon?

Szasza,köszi hogy ide is leirtad amit a dokid mondott. :wink:

Most mar kezdek almosodni,megyek is gyorsan aludni.Aludjatok jol csajok es szep almokat mindenkinek.Pussz

Kép
ami6

Szió Ami! Iszom én a mézes forró teát, de semmi :twisted: :twisted: :twisted: A negróra ondoltam én is, de nappal olyan jól voltam, hogy gondoltam mostmár lesz alvás. A francokat (bocsi), de már nagyon unom.
Mi ilyem Chicco (remlélem jól írtam le) szóval ilyen fertőtelnítőt vettünk, én azzal fogom lefertőtleníteni a dolgokat. Amúgy nekem a cumi hátoldalán is ráírták, hogy forralt vízbe, vagy forrásban lévő vízbe kell tenni már nem emlékszem :roll:
De jó neked, már alukálsz, én is tudnék, hogyha a torkom engedné :twisted:

pussz

Kép
bettó

Sziasztok!

Szép jó reggelt!Valami nem közös bennünk? :lol: Én sem tudtam aludni,csak forgolódtam az ágyban az éjszaka éjfél és 2 óra között.

Bettó:rendes védőnénis van!NBár ilyen lenne mindegyik.hallodtam már sárkányról is!Igen jól írtad a a fertőtlenítő nevét! :D Chicco.Én is azt használom(tam).
Eleinte kifőztem Levinél,de az egyik alkalommal az egyik üveg kilyukadt az edény aljától.(Valószínű mert villanytűzhelyünk van,az teljesen máshogy melegíti az edény alját.)Utánna áttértem a Chiccora!Egy fél órát kell állnia a fertőtlenítőben,majd meg kell szárítani!

Bettó:neked mi van írva az üvegre?Képzeld az enyémra az,hogy 30 percig kell a fertőtlenítőben hagyni.Majd" használat előtt Ne öblítse el a tárgyakat és hagyja őket megszáradni!"A tesóméra meg kimondottan az van írva,hogy öblítse le! :D :wink: Ő vidéken vagy Debrecenbe vette(Görbeházán laknak).Furi :shock: :lol:

Kép

Kép
lecso

Ja a szőnyegünk hála jól van! :lol: Már tegnap este le tudtuk teríteni,úgy látszik 24 óra száradás elég volt neki. :lol:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Képzeljétek, nekem nincs is cumim. :) Azt mondták, hogy ha elhatároztam, hogy szoptatni fogok, akkor ne is gondoljak cumira, ezért nem is vettünk. Ha kell, akkor apa átugrik Nagyatádra, és vesz.

Tegnap megijedtem egy kicsit (megint). Héfőn ugye elmondta a doki, hogy egy fájás úgy néz ki, hogy deréktól indul és körbe megy a pocakra, és hogy nagyon éles égető fájdalom, na nekem tegnap este volt egy. Igaz, hogy csak kb. 10 másodpercig tartott, de az olyan volt, hogy beleizzadtam, és azóta, ha többet állok, alul nagyon fáj a pocim és mintha egy kicsit lejebb is lenne, legalábbis már nem szúr annyira szívem. Szerintetek elindul lefelé a drága? Ha lesz még ilyen akkor felhívja a dokit? Mondjuk két hét múlva megyek vizsgálatra, talán addig nem lesz gond, de elhatároztam, hogy mostantól semmi nem érdekel sokat fogok pihizni.

Lecso, ez a szőnyeges dolog ismerős, pedig nekem nincs is kisgyerekem, csak magam vagyok nagyon béna, és amikor legutoljára mostam a szőnyegeket véletlenül a föld helyett a lavor szélére tenyereltem, szerencsére, az enyémben csak kb. 1 liter víz volt :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!
Lányok javulgatnak, de még így is hetek kérdése.
Végre találtak vmi kézzel fogható dolgot. Vmi gombás fertőzés volt a magzatvízben, ami állítólag igen gyakori kismamáknál, és az van Jázmin szervezetében. Most kapja a gyógyszert. Így 2 hét után már épp ideje volt.
Megkérdeztem a tejkonyhás nénit. Azt mondta a laktoherb csak a mirigyeket ingerli nem okoz hasfájást. Pedig én is hallottam róla.

Kép
Kép
labasv

Figyúzzatok!
Egy vagy két figura van a vonalzón? Csak mert telefonon egyet látok. Mikor kiválasztom a nőivonalon ott kettő van...

Kép
Kép
labasv

Halihó!

Rekordot döntöttem, ma már 2 órát tudtam aludni. Teljesen kész vagyok, sírás határán. Annyit köhögök, hogy azt el sem tudom mondani. Remélem Kincső nem sínyli meg a dolgot. Viszont, mivel a köhögéssel is mozog a pocakom, jóval többet is keményedik :twisted: Ja és a sok köhögéstől már a derekam is fáj. Na most döntsem el, hogy pontosan miért fáj. A köhögéstől, vagy hogy tágulok :?

Lecso! Nekem is az van ráírva, hogy öblítsem le és utána szárítsam meg :wink: Érdekes, hogy mást írnak rá. Mostmár ebben sem bízhat az ember :twisted:

Driennke! Rád is fér a pihenés, nagyon sokáig dolgoztál, szerintem érzi a szervezetem. Nem emlékszem pontosan hanyadik hétben voltunk, mikor nekem is nagyon fájt (mensisen) a hasam és volt egy pici pecsételés is. Akkor volt otthon a felújítás és sokat dolgoztam. Egyszreüen szólt a szervezetem, hogy STOPP! Szerintem nálad is ez lehet :wink:

Vivien! Örülök, hogy végre rájöttek mi volt a baj és a kis csöppség is biztosan hiper-szuper gyorsan meggyógyul :wink: Az én védőnőm is ezt a teát javasolta, sőt ebben van édeskömény is, ami meg kimondottan jó a babáknak, mert nem okoz pocakfájást :wink: De azt is mondta, hogy valakinek beválik, valakinek nem.

Kép
bettó

Ja én egy figurát látok :shock:

Kép
bettó

Szaisztok!

Vivien:örülök a jó hírnek!Épp ideje volt ,hogy rájöjjenek a problémára!Magyar egészségügy :evil:

Driennke:az én pocakom is fájdolgál ma :cry: ,pedig a net szerint nincs is front+nem is lesz holnap sem!Nálunk kb.6 liter víz folyt a szőnyegre :? ,de már no problem! :D

Bettó:az jó,hogy ugyanarra atermékre 2 használati utasítás érvényes.Egy vidéken.....

Kép

Kép
lecso

Lecso! Ez tényle fura, főleg, mert így nem tudjuk, hogy mi a helyes megoldás :twisted:

Csajok odáig fajult a köhögés, hogy kénytelen vagyok kakkfűteát inni mézzel. Szörnyű íze van, de muszály legyűrni, hiszen nem csak magamért felelek!

Vivien! Azt nem mondta a doki, hogy hogy került a magzatvízve a baci?

Kép
bettó

Aszonták, hogy mivel a terhesség az immunrendszerre is hatással van, az ilyen baci gyakorlatilag könnye összeszedhető bárhonnan. Ennyit mondtak. Ma fogtam először Jázmint, és teli pofival nevetett! Mondták, h ilyen vidám még sosem volt:d

Kép
Kép
labasv

JAJ DE JÓ VIVIEN! :D :D HIPP-HIPP HURRÁ!ALAKULNAK A CSAJOK!BIZTOSAN JÓ VOLT MÁR MAGADHOZ ÖLELNI JÁZMINT IS!!! :D :D

Kép

Kép
lecso

Vivien!
Jobb később, mint soha. Annyira örülök, hogy már tudják mi a baj, így aztán hamar hazakerültük. És én is csak egy figurát látok.

Lányok!
Azt hiszem megvan a tegnapi egy fájásnak az oka. Lejebb ment a pocakom, nem szúr a szívem, nem ég a gyomrom, viszont, ha ülök, akkor a combomon "tartom" a pocakot.Olyan furi, mert újra ki tudom tapintani fekve a bordáim alját. Most jobban érzem magam, viszont félek, hogy így mégiscsak előbb jön Nikike. Ma én is többet keményedtem, de kb. 2 percig tartott mindegyik.

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok Lányok!

Eltűntem mostanság, de Lilivel sok a meló... :wink:

Vivien!
Nagyon jó, hogy végre meg van az a fránya baci. Tök jó, hogy Jázmint már a karodba vehetted! Biztos vagyok benne, hogy ez milyen sokat jelenthetett neki! :D

Bettó!
Hát ezek nem túl jó hírek... :? Tessék gyorsan meggyógyulni! :wink:

Driennke!
Reméljük, hogy ez még nem jelenti azt, hogy hamarabb jönne Niki. Lilinél nekem is elég hamar már mondták, hogy milyen lent van a pocim, és a lány még ráhúzott 9 napot. :wink: Szóval szerintem ne idegeskedj emiatt!
És tessék többet pihenni! A keményedgetések ellen az a legjobb!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Vivien! Ez nayon szuper hír! Most azért irigyellek egy picit, hogy már rád mosolygott a pici lány!

Driennke! PIHI, PIHI, PIHI!!!!!!

Csajok én be is lázasodtam, így elővettük a régi kis törölközőt és hűtöm magam. Viszont a kakukkfű tea úgy néz ki, hogy használ. Remélem ma este már fogok tudni aludni. Én parázok kicsit, remélem a sok köhögéstől nem lesz baja Kincsőnek és zárt maradok. Sajna feküdni sokáig egy oldalon nem tudok, mert bekeményedek. Remélem csak azért, mert kényelmetlen neki. Amúgy a derekamon kívűl nem fáj semmi, nincs mensis fájadalom. Ezzel biztatom magam, hogy akkor nincs bent gáz. Már olyan készen voltam, hogy hívtam tesómat sírva, hogy még nem akarok szülni. BOCSI CSAJOK, DE MOST ELÉGGÉ KI VAGYOK BORULVA.

Puszi

Kép
bettó

SZiasztok!
Vivien:őrülök hogy már kézbe vehetted a kicsit.SZurkolok értetek,hogy minél hamarabb haza jőhessetek.Most jól vagyok csak esténként nehezen alszom el reggel meg nyügös vagyok.Kicsit elkezdet vízesedni a lábam remélem nem fog bedagadni teljesen.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

AZ első vonalzot kicsit elszúrtam nem tudom hogy került ez ide.

Kép
szasza84

Na most már kí javította a gép két betűt el írtam.

Kép
szasza84

Bettokam,nehogy mar ezen aggodj,1000% hogy nem lesz semmi baja Kincsönek!!!!Es nem fogsz megszülni.Igyad ügyesen a kakukkfü teat,remelem az mar segit megszüntetni ezt a franya köhögest.Ha a laz nem megy le akkor viszont holnap mindenkepp menj el dokihoz!!Irj mindenkepp hogy hogy vagy!

Kép
ami6

Vivien,de jo,mar ugy szeretnem en is az enyemet a kezembe tartani. :wink: Örülök hogy jol vagytok!Meddig kell különben a korhazba maradni a baboknak???Gondolom el kell erniük egy bizonyos sulyt,nem?

Szasza,nekem be van kicsit dagadva szerintem. :? Legalabbis ma elegge szoritott a sportcipöm es nehezeknek erzem..es fajnak. :? De kitartas,nemsokara jobb lesz. :wink:

Kép
ami6

Betti, szerintem kérdezd meg a dokidat, lázra mit kell, mert ha 38 felett van, akkor kell lázcsillapítás. Szerintem ha nincs fájás, nem nyílsz.Gondolok rád, én is nehéz napokat élek.
Ráadásul olyan sokára van még a 37. hét!

Én éreztem azt az egy ujjnyit belenyillaló fájdalom formájában, és a doki is mondta, hogy a fájdalom minenképpen jelzi a nyílást.
Amúgy non stop fekszem, Szonját a férjem viszi a bölcsibe, anyósom hozza, ebédet rendelünk. Nagyon remélem, hogy bent tudom tartani még.

Driennke, szép a pocid nagyon, és a fejed sem félelmetes. :wink: Ha zárt maradtál, akkor ezek a "fájások" nem csinálnak rosszat, mindenesetre jó megnézetni

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!!!!

Bettókám! Gyógyulást kívánok! Nagyon sajnállak, együttérzek Veled! Ne aggódj, szerintem a picúr ebből semmit sem érez, a méhed szűri rendesen a bacikat, de pihenj, amennyit tudsz!!!! Szegénykém! Kitartás! Ne kenődj el, lesz még jobb is!!! Küldök neked is sok sok pozitív energiát: +++++++++++++++++

Lecsó! Totál megértelek az egyedülléttel kapcsolatban. Néha én is teljesen befordulok, még úgy is, ha a férjem a másik szobában alszik, mert ugye ő dolgozik, én meg nem akarok zavarni, de mindig akkor lenne a legjobb, ha odabújhatnék, amikor nem lehet. Bár mostanában néha szoktunk együtt is aludni, mert kinyitottuk a kanapét, azon alszik, és ha nem megy reggel korán dolgozni, akkor vele alszom! Olyan, mintha most jöttünk volna össze. Tök szupi, nagyon hiányzott már az együtt alvás. De azért titokban bevallom, hogy egyedül kényelmesebb aludni.

Ami! Szerencsére nem vagyok beteg, csak esőben sétáltam a városban, kicsit megfáztam, de csak annyi, hogy bedugult az orrom. Azonkívül jól vagyok. Nem fáj se fejem, se hasam, szóval, kopp-kopp, most jól vagyok. Csak az a fránya orrdugulás.....
Valószínű nekem se fordult meg, szóval még mindig lent van a feje, mert amikor csuklik, egészen lent is érzem. Lehet, hogy ahogy növöget, nincs annyi helye mocorogni, ezért érzem másképp.

Szasza! Köszi én is a tanácsot, nekem is segített.

Driennke! Megint csak azt tudom mondani, amit eddig mindenkinek! Pihenj, amennyit tudsz! A dokit meg akkor hívd fel, amikor úgy érzed, hogy fel kell hívnod. Hallgass a megérzéseidre!!! Ilyen "durva" fájás, mint Neked még sosem volt nálam, nem irigyellek! De a pihenés mindig jót tsez. Néha elég fél óra, és máris visszatér minden energiám.

Csajszikák!!!!

Képzeljétek, vasárnap kész lesz a festés!!! Már alig várom!!! Rögtön lefényképezem, és már küldöm is!
Nem írtatok semmit a sarokzsibbadásra! Van valakinek ilyesmi? Vagy csak én vagyok ilyen zsibbadt sarkú? (repedtsarkú helyett? :lol: )

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?