Sziasztok!
Ma is van mit olvasnom!!! Meg írnom is! Akkor kezdem is!
Lecsó! Drukkolok nagyon, hogy még bent maradjon a kistesó, pihenj, amennyit csak tudsz! És ne idegeskedj, határozottan gondolj arra, hogy bent kell még maradnia!!! Szorítok!!!
Vivi! Nagyon sokat gondolok a babáidra, és nagyon drukkolok nekik. Innen Sopronból küldöm nekik a pozitív energiákat, hogy minél előbb minden jó legyen velük, hogy erősödjenek!!! Hajrá gyerekek!!!!!!!!! A tejcire nekem sincs ötletem, a csajok talán többet segítenek! Amit én is javaslok, hogy ne idegeskedj! Tudom, könnyű ezt mondani, de ne gondolj semmi rosszra, hessegesd el a negatív gondolatokat! Veled vagyunk, izgulunk helyetted!!!
Ami! Én is cseppentettem az este Nasivint, szerintem sem lesz semmi baj. A barátnőm dokija azt mondta, hogy problémás időszakban az a napi 1 csepp nem árthat. Az a veszélyes egyébként, hogy méhösszehúzódást okozhat, legalább is ezt hallottam.
Ria! Ma kipróbálom a meleg fürdőt, kicsit lazítok, és cseppentek levendulaolajat is a vízbe, azt úgy szeretem. Relax! Hátha jobban alszom.
Gnesa Ági! Már nem aggódom annyira a szoba miatt, inkább el is kerülöm napközben, hogy ne gondoljak rá, de már nagyon szeretném készen látni. Meg már kezdeném a babarucikat is rendezgetni. ÁÁááááá, nem is gondolok most rá, elvileg a hétvégén kész lesz, jövő héten lesz időm pakolgatni, persze csak lassan, óvatosan, ráérősen, kíméletesen!!! A terhesgondozást lekéstem, mert úgy emlékeztem, hogy 3-tól van, közben meg 3-ig volt, szóval potyára utazgattam a kórházba. De szerdára van időpontom a dokihoz, de most nem vizsgál semmit, csak a laborba adja a beutalókat, mert majd mennem kell CH terhelésre megint. Már előre utálom. Cukros víz. Pfuj! Most nem teszek bele citromlevet, mert a múltkor a citromsav bántotta a pocimat, és kihánytam.
Driennke! Hurrá neked, irigyellek, hogy most fellélegezhetsz, mert tudod, hogy minden okés. Én 2 hét múlva megyek csak UH-ra, és addig azon töprngek, hogy vajon hogy fekszik Milán, és miért érzem keményebbnek a pocim, meg aggódok, hogy eleget nőtt-e a drágaságom, mert nem híztam csak 1 kilót, és a pocim se sokkal nagyobb. De biztos minden rendben van, csak hát aggódom, mint mindenki!
Bettó! Nekem is ugyanez ma egész nap a helyzet, sehogy sem jó feküdni, és mintha nekem is keresztbe feküdne Milán, mert jobb és bal oldalon is érzek kis pupot, ami nem a lábikója. És 2 hetet kell várni az UH-ra. De holnap megkérdezem a dokit, hátha ki tudja tapogatni, hogy hogyan is van az uraság. Úgy szeretném már megint látni az Uh-n. Dec.12-én voltam utoljára, már hiányzik a drágám! Meg tényleg jó lenne tudni, hogy minden rendben van!!!
Adrienn! Ha még olvasol minket, nagyon szorítok nektek, ne aggódj, minden rendben lesz, érzem!!! Puszillak, és nagy-nagy kitartást kívánok!!!
Puszi mindenkinek!!!
Juti