Sziasztok Kismamik!
Ibm, örülök,h.minden eredményed jó lett!
Az a genetikai vizsgálat, ahova ma mész, az mit takar?? Az is UH?
Marcsi, néha nekem is szokott szúrkálni, olyankor le kell kicsit feküdni pihizni és akkor el is múlik. Amúgy én is olvastam, h. ilyenkor nyúlnak a méhet tartó szalagok és hát ez bizony eléggé kellemetlen. A kemény poci alatt mit értesz? Én még nem tapasztaltam...
Szly, gratula a sikeres egéreltávolításhoz!
Henka!! Nagyon örülök,h.végre újra köztünk vagy! De jó, h. végre kicsit rendeződnek a dolgaid. Dominak előre is boldog szülinapot!
Oszmann, ne keseredj el azon,h. kisfiad lesz! Lényeg, h.egészséges legyen. Ha megszületik tutira nem is fogsz már rá emlékezni, h. Te valaha is lányt akartál
Wera, hát igen, a papok meg főleg az aszisztensek eléggé szűklátókörűek szoktak lenni
Mi Pápán esküdtünk, szerencsére elégg jó fej papot fogtunk ki, miután elregéltük,h. mi lakni naaaagy Budapest és ritkán jönni haza (na meg persze befizettük az egyházadót - duplán!), elengedte a jegyesoktatást és elég volt egyszer meglátogatnunk. Szóval egész jó fej volt, de ez egy fiatal srác volt... az idősebb papok kevésbé rugalmasak....
Titanilla! Boldog szülinapot Olinak!!
Kike, majd írd meg hogy boldogult Kristi egyedül! Hiszti volt ma?
Ibm, drukkolok,h. a mai nap csalódás nélkül teljen és minden rendben legyen!
Sziszke, már én is úgy várom,h. érezzem a benti hancúrt! De hát még néhány hetet várnom kell!
Bondi, ne légy szomorú, hisz van egy gyönyörű fiacskád, egy szerető férjed és egy egészséges pocaklakód! Ezek a legfontosabbak!
Tegnap én is bejelentkeztem a védőnőhöz, és újfent megállapítottam,h. ez a nő nem normális. Valószínű a hormonok miatt is érzékenyebben reagálok mindenféle beszólásra, de majdnem mondtam neki valami csúnyát, amikor azt mondta (megfelelő hangsúllyal), h. aztán pontos legyek! Először is, ő az aki sose pontos és a múltkor még nem is értesített, amikor el kellett mennie és én meg potyára odamásztam! Szóval kicsit nyűgnek érzem ezt az egész védőnősdit. Remélem, még változik.
Bocsika, most én is eléggé hosszú lettem