Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Titanilla:Olivérnek nagyon boldog szülinapot kívánok!! :D

Henka:örülök hogy újra remény költözött a szívedbe,és hogy jól alakulnak a dolgaid :D

Tegnap nekem is fájdogált a hasam,de ma már semmi gondom nincs :)
Ma Vercsi,meg a többi nagycsoportos uszodába megy,kiváncsi vagyok Kristi hogyan állja meg a helyét nélküle :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok kismamik!

Tegnap éjfélkor értünk haza,úgyhogy csak egy gyors olvasásra telett.
Ali bírtam reggel felkelni,hajat mostam,zuhany stb.
1/2 9 körül indulunk a genetikai uh-ra,szorítsatok!
Remélem viszonylag hamar bejutunk!
Még 2 nap Apa itthon van és gondoltam akkor inkább most menjünk,hogy ő is tudjon jönni!
Olyan hirtelen jött,hogy tegnep doki,vérvétel kész pedig azt mondták péntek és ma már mehetek is!
Ki kéne ugrani a gatyámból asszem,de valahogy nagyon lehangol,hogy a Jánosba kell mennem! :cry:
Remélem kellemes csalódásban lesz részem!
Ha hazaértem bejelentkezem!
A hiányaimat szerintem csak jövőhéten tudom pótolni,akkor Apa már megy melózni! :cry:

Henka! Nagyon örülök,hogy így alakul a sorsod és köszönöm a jelölést!
Majd még írok bővebben de most muszály mennem!

Szép napot nektek!

Szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm:Megy a drukk,nyugi,minden rendben lessz!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Henka, örülök a szerencsés fordulatnak! :D

Sipiné nagyon csinos pocak! :wink:

Ibm, szorítunk neked!!!!

Nokedli tegnap hihetetlen aktív volt! Egész délután pukkadtak a buborékok a hasamban. :wink: Anyu azt mondta, én is ilyen voltam. :)

Kike, nyugi! Biztos ügyes lesz Kristi!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Én is jelölgettem iwiw-en. Jó, hogy van arcotok :)
A gyerekek gyönyörűek!
Az AFP-khez mindenkinek gratulálok!

Henka, olyan jó olvasni kivirult soraidat! Kívánom, hogy ez a boldogság ne hagyjon el soha!

Csillala, örülök, hogy Toncsi meggyógyult!

Szly, ügyesek vagytok az egér-projekttel! Remélem, nem Grabowski volt :) Tényleg, láttátok az új Macskafogót? Még nem jutottam el odáig.

Ibm, gondolok rád!

Kike, Kristi biztosan ügyes lesz, és a külön töltött nap Vercsinek is biztosan jót tesz!

Sipi, szép kis pocakod van!

Titanilla, Isten életesse Olivért!

Oszman, a 12. héten? :shock: De akkor az 4D-s volt, ugye, hogy ilyen jól látták?

Engem tegnap Apa megszidott, hogy egyáltalán nem látszik rajtam, hogy boldog lennék. De hát rakás teendő vár még, Oti kezdi az óvodát, hivatalos papírokat intézni a gyes lejártával, és az anyagiak is nyomasztanak, mert én olyan hosszú távra tervezgetős vagyok, és a tavalyi évünk arról szólt, hogy sokszor nem tudtuk, mi lesz hó végén. Persze a Föld 85%-ánál így is sokkal jobban élünk. Biztos a hormonok is bezavarnak, mert ennyire azért nem szoktam padlón lenni. Bocsi, hogy ilyen szomorkával traktállak benneteket, de jó kiírni magamból.

Tegnap voltunk Ottóval az oviban "ebédet kifizetni", aztán benéztünk a csoportjába. Nagyon tetszett neki, ahogy látta, hogy a többiek hogyan öltöznek át, ő is egyedül akarta csinálni :) aztán bementünk a csoportszobába, ahol rávetette magát a játékokra, de sajnos épp ebédelni készültek a gyerekek, úgyhogy nem élhette úgy ki magát. Viszont megvan a motiváció, hogy két hét múlva már sokat játszhat velük. Remélem, nem fog csökkenni a lelkesedése, amikor kiderül, hogy ovi mindennap van, és nem csak akkor, amikor kedve van hozzá.... Az óvónők nagyon kedvesek és figyelmesek, nagyon tetszett, ahogy a gyerekekkel beszéltek. A szeparációs fájdalmamat enyhíteni fogja, hogy tudom, jó kezekben van a csemetém.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Hál Istennek az egérügyen túlvagyunk :) , jöhet a takarítás. :(

Sajna, mióta én itthon vagyok, nem nagyon látok új filmeket. Pedig anno főiskolás koromban, mindig a moziban ültünk. Aztán jött a dvds korszak, de ma már csak a TV maradt. Doktor House, Szökés, Született feleségek, Barátok közt, szóvala sorozatok.

TEgnap a picuri nekem is nagyon aktív volt. Eddig alig éreztem, most meg azon aggódtam, hogy miért mozog ennyit. Jó, mi, mindenen aggódik az ember.

Ibm! Szorítok az UH miatt, de tuti minden ok.

Nálunk a védőnő nem nagyon aktivizálja magát. Egy részről nem is bánom. Másrészt viszont Roli már dec. 26-án volt másfél éves és még mindig nem kaptunk papírt, hogy menjünk a másfél éves oltásra. Holnap megyek Afpre, majd megkérdezem tőle, hogy mikor akarja küldeni. Egyébként mi a két hónapos oltást is majdnem három hónaposan kaptuk és így csúszott a 3, 4 hónapos is.

Titanilla! Olivérnek BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Mire Rolinak lesz 2. szülinapja, remélem már a kistesó is kint lesz.

Most megyek, belevetem magam a házimunkába.

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Ibm, örülök,h.minden eredményed jó lett! :lol: Az a genetikai vizsgálat, ahova ma mész, az mit takar?? Az is UH?

Marcsi, néha nekem is szokott szúrkálni, olyankor le kell kicsit feküdni pihizni és akkor el is múlik. Amúgy én is olvastam, h. ilyenkor nyúlnak a méhet tartó szalagok és hát ez bizony eléggé kellemetlen. A kemény poci alatt mit értesz? Én még nem tapasztaltam...

Szly, gratula a sikeres egéreltávolításhoz!

Henka!! Nagyon örülök,h.végre újra köztünk vagy! De jó, h. végre kicsit rendeződnek a dolgaid. Dominak előre is boldog szülinapot!

Oszmann, ne keseredj el azon,h. kisfiad lesz! Lényeg, h.egészséges legyen. Ha megszületik tutira nem is fogsz már rá emlékezni, h. Te valaha is lányt akartál :wink:

Wera, hát igen, a papok meg főleg az aszisztensek eléggé szűklátókörűek szoktak lenni :? Mi Pápán esküdtünk, szerencsére elégg jó fej papot fogtunk ki, miután elregéltük,h. mi lakni naaaagy Budapest és ritkán jönni haza (na meg persze befizettük az egyházadót - duplán!), elengedte a jegyesoktatást és elég volt egyszer meglátogatnunk. Szóval egész jó fej volt, de ez egy fiatal srác volt... az idősebb papok kevésbé rugalmasak....

Titanilla! Boldog szülinapot Olinak!!

Kike, majd írd meg hogy boldogult Kristi egyedül! Hiszti volt ma?

Ibm, drukkolok,h. a mai nap csalódás nélkül teljen és minden rendben legyen!

Sziszke, már én is úgy várom,h. érezzem a benti hancúrt! De hát még néhány hetet várnom kell! :lol:

Bondi, ne légy szomorú, hisz van egy gyönyörű fiacskád, egy szerető férjed és egy egészséges pocaklakód! Ezek a legfontosabbak!

Tegnap én is bejelentkeztem a védőnőhöz, és újfent megállapítottam,h. ez a nő nem normális. Valószínű a hormonok miatt is érzékenyebben reagálok mindenféle beszólásra, de majdnem mondtam neki valami csúnyát, amikor azt mondta (megfelelő hangsúllyal), h. aztán pontos legyek! Először is, ő az aki sose pontos és a múltkor még nem is értesített, amikor el kellett mennie és én meg potyára odamásztam! Szóval kicsit nyűgnek érzem ezt az egész védőnősdit. Remélem, még változik.

Bocsika, most én is eléggé hosszú lettem :)
sipiné

Sipiné:Persze megírom hogy volt meg Kristike a nővére nélkül.Szerencsére hiszti nincs már két napja :lol: Jó hogy közbeavatkoztak az ovónők,még mielőtt a Lánykám teljesen kiakadt volna,meg persze minden reggel elmondom neki,hogy nyugodtan játszon mással is,csak egy kicsit figyeljen a Kristire,hogy azért a nagyobbak ne bántsák,és hagyják játszani őt is azzal amivel a nagyok játszanak ha odamegy.De egyébként meg ha zavarná a Kristi,akkor csak szóljon az ovónéninek,vagy a dadának,és lekaparják róla :lol:

Tegnap nekem is fájdogált a pocim,meg ma is elkezdte.Majd pihizek mostmár-elmosogattam,azthiszem mára ennyi poci közbeszólt.Viszont kesergek, mert már 70 kiló vagyok,és 65-ről indultam :(
Védőnőmnek a három kiló plussz sem tetszett,hát még ehhez mit fog szólni?Hónap végén megyek hozzá.Bizony néha ki tudják akasztani az embert a védőnők :?

Kép
Kép
Kép
kike

Helló Mindenkinek!
Nekem nagy szerencsém volt a védőnővel. Nagyon rendes, mindent elmagyaráz, amit nem értek vagy nem tudok. Nálunk ninc silyen "pontosság", mert csütörtöki napokon van tanácsadás és akkor megyek, ha akarok. Olyan 13 fele szoktam menni, akkor nincs senki, vagy kevesen vannak. Nem is tart sokáig. Szóval szerencsém van. Bár most eltörte a kezét és a helyettese is nagyon aranyos.
Nálunk már volt 2X. De másodszor csak a leleteket hozta, nem jött be.
Henka!Szívből örülök, hogy rendeződni látszik az élet, aztán csak jó jöhet ezután! Kitartás!
Bondi!Ha már így fogadta a látogatást, akkor csak nem lesz semmi baj 2 hét múlva sem. Majd szorítunk!
Ibm!Még mindíg nincs? Beszámoló..Na majd benézek még, de most Miskolcra kell mennem.
Pusza mindenkinek!

sz.andi

Kike! Én eddig 2,5 kg-ot híztam, de nkem nem mondtott semmit a védőnő.65-ről indultam én is.

sz.andi

Ja, most nézem, hogy én egy pár héttel előrébb vagyok. Bocsi, nem szóltam!

sz.andi

Na pont ezaz-hogy te még előrrébb is tartasz,és nem is híztál annyit mint én :(

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Mindjárt kiugrok a gatyámból!!!!!!!!!!!!
Megjöttünk a genetikai uh-ról!
Minden rendben és ha minden igaz KISFIUNK lesz,van!!!!!!
Bejelentkeztem 4d-re is és képzeljétek holnap 12-re van időpont!!!
Küldök nektek fotót!!!!!!!
Amúgy 1 1/2 óra alatt végeztünk és nagyon rendik voltak!!!!!!!
Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!! Vagyunk!!!!!!!!!!!!
Remélem mindenkinél minden okés most nincs időm visszaolvasni,de majd később megpróbálok még jönni!

Kép

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!

Azt elhiszem, hogy boldog vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szívből gratulálok!!!!!
Vendég

Az még lemaradt, hogy fantasztikus ez a kép!!
Várom holnap a sztárfotót a pofikájáról! :wink: :lol:
Vendég

Ibm! De jó neked, hogy már tudod mi lesz!! Én is úgy szeretném már tudni.

Kép
szly27

IBMNagyon nagy gratula a" [color=darkred]kis tökös"[/color]

Jó hogy minden rendben van veletek,és holnap a 4d-s képet is várjuk ám.

Titi:Téged még nem jelöltelek,mert nem tudom a teljes nevedet.Írd már le oké???Csapjatok egy kis bulit Olivérnek.Mit vettél neki ajiba???Én Tomasos kirakóst,vettem Dominak.Majd holnap veszek neki tortát.

Szly:jó hogy megoldódott az egeres téma.Nálunk egyszer Pisti kabátzsebében volt.Majd frászt kaptam tőle.

Köszi a jókívánságokat Domi nevében is!!! :D

KépKép
henka76

Akarom mondani a "kis tökös"-höz!!!

KépKép
henka76

Szia mindenki!
Látom mindenki jól van örülök neki :D
Henka gratula az új melóhoz és a jó eredményekhez is, drukkolunk a továbbiakra is :lol:
Szépek a pocis képek, gratula :D
Akit hirtelen láttam azokat felvettem az iwire (nem nagyon volt időm mindent visszaolvasni) aki gondolja vegyen fel, Halka Szilvia, ez az egy van, gondolom könnyen megleszek :D

Mindenkinek gratula az eredményekhez, uh-khoz, én pénteken voltam és minden rendben, ma megyünk a dokihoz vizsgálatra és vissza viszem a véreredményt mert nem olyan jó :?

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!
Tisztára ki vagyok akadva-komolyan mondom ez hihetetlen! :cry:
Most kaptam meg a levelet a munkaügyről,hogy semmi pénzt nem kapok,mivel az elmúlt négy évben nem volt munkaviszonyom,de hogy a francba is lett volna,mikor 5 éve vagyok itthon gyes-en. :evil: :cry: Segítsetek,ha tudtok,hogy hol kérjek anyagi támogatást,egyáltalán van valami ilyen esetben???? :cry: 25 ezer kiesés katasztrófa.Komolyan mondom bőgni tudnék-ilyen egy szemét államot,az hogy gyes előtt dolgoztam semmit nem számít,hiszen már 5 éve volt. :cry: :cry: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm, gratulálok kis kukishoz :lol: :lol: Úgy örülök, klassz a kép is!!!! Holnap akkor jönnek a 4D-s képek? A kollegáim ajánlottak egy UH-s helyet, ahol negyed órás dvd-t is készítenek, meg egy komlett UH-s vizsgálat is benne van az árban. Most dilemmázok, be merjem-e vállalni az orvosom "háta mögött"? Ez egy teljesen magán cucc, nem része a terhesgondozásnak... De mivel a múltkor képet sem kaptam... Nagyon hajlok rá, h. bejelentkezek :oops: Szerintetek?

Kike, sajnálom,h. így kiszúrtak Veletek :cry: De szerintem nem kellene annyiban hagyni, egyszerűen nem hiszem el, hogy csak így azt mondhatják,h.nem jár egy fillér sem. Esetleg a védőnőtől kérjél tanácsot, ott is biztosan van valahol ingyenes jogi tanácsadás. Jövő héten megyek én is védőnőhöz, esetleg megkérdezem őt is, h. ilyen esetben mi van.
sipiné

AMI!!!!!!!!!!!!! Gratulálok a kisfiatokhoz!!!!! A kép is nagyon jó, nem csoda hogy kiugrasz a bőrödből!!!!!!!!! Most lenni pici irígy... :twisted:

Sipiné! Nagyon ari a pocid! :D Nyugodtan elmehetsz "magánúton is" 4D-re, ehhez a dokinak semmi köze a világon! Csak arról tartozol neki beszámolóval, ahová ő küld :!: A dvd pedig örök emlék, én semmi pénzért ki nem hagynám!!! :wink:

Kike - :cry: nem tudok segíteni sajnos, de teljesn megértem hogy kiakadtál! Talán olyasvalaki többet tud a dologról, aki már 3. vagy 4. babáját várja. Keress olyan topikot és érdeklődj, nem szabad annyiban hagyni, valaminek biztos járnia kell! Nem létezik, hogy semmit se kapj, az tényleg állati durva lenne!! Próbálj meg nem idegeskedni és vigyázz magadra! Biztos el fognak rendeződni a dolgok!!

Ma kontypróbán voltam, szerintem hátulról nagyon-nagy jó lett, szemből még majd picit változtani kell rajta, de összességében tetszik a mű. Ha Apa hajlandó lesz lefotózni akkor megmutatom nektek is.

Hullafáradt vagyok, asszem kicsit lefekszem.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Köszi mindenkinek a gratukat!

Sipiné! Szerintem menj nyugodtan uh-ra,magán úton oda mész ahová csak akarsz!
Én sem jelentettem be a dokimnak!
Úgy izgulok,már olyan kíváncsi vagyok rá!
Holnap mindenképp dobok képeket!

Szilvi! Mia abaj a véreredményeddel?

Kike! :cry: Sajnálom,ez tényleg nagyon durva!
Sajnos ebben nem vagyok járatos!

Kép

Kép
ibm

Kike, szakbarbárt keresd az indexemn, sztem cska ő segíthet.

potyka

Annyira utálom az msn-t!!!!! :twisted: Mindig félreértések vannak és már unok magyarázkodni.
Bocsi, hogy teljesen más témára váltottam, de felrobbanok!!!!
Mégegyszer bocsi...
Kike! Tényleg nagyon rossz dolog, de nekem a védőnőm mondta, hogy ha valamit nem tudok, akkor kérdezzem meg őt, segít minden ilyen jogi sz@rban. Próbáld meg nála.
Wera! Tegyél képet a kontyról. Biztos nagyon szép!

sz.andi

Kike,

Szakbarbár fóruma:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9036766

kicsi nyers a stílusa, de biztosan tud neked segíteni.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál! De biztosan van valami megoldás, amitől meg fogsz nyugodni.
vigyázz magadra!

Kép
Kép
bondi

Köszönjük szépen a jókívánségokat!!! Olivért ma megköszöntjük egy kicsit, mert a nagy bulit 19-én és 20-án tarjuk. Mi a kórházban megismert barátainkkal is meg szoktuk ünnepelni az összes ünnepet. Az ő lányaik 12-én születtek. Egyik éjszaka a másik délelött. Mi babakonyhát vettünk Olivérnek mert nagyon szeret főzőcskézni. Lehet, hogy lányosnak tűnik, de szeret vele játszani. azt majd 20-án kapja meg.

Ibm: Nagyon nagy gratula a kisfiadhoz. Szerencsés vagy én csak a 30-ik hétben tudtam meg, hogy Olivér fiú lesz.
Annyira megy ez a téma, hogy szerintem nem fogom kibírni a szülésig, hogy megtudjam mi lesz. :? :roll:
De erős leszek és kitartok. Aztán majd szídom magam, hogy gyenge voltam és nem birtam ki, hogy kipróbálhassam milyen a szülésnél megtudni a nemét. Na mindegy.
(kicsit elkalandoztam)

Most mennem kell, majd este jövök és tovább olvasok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi mindenkinek a gratulát!

Wera! Picit lehetsz irigy,de nemsokára te is megtudod,hogy "kisfiatok" szépen fejlődik! :lol:
Várjuk a kontyos képet!

Kép

Kép
ibm

Wera!

Te mikor mész UH-ra? Lehet,hogy már írtad,de nem emlékszem. Bocs. :oops:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Jó hírek! A sógornőm 10 perccel ezelőtt megszült!!!! :D :D Még csak ennyit tudunk és hogy anyósék zokogva ünneplik az első unokát! :P

Ami - láttad hogy legutóbb megint egy pillanatban írtunk?! :lol:
Vendég

Hát persze,hogy láttam!
Percre pontosan! :lol:
De jó,nagy nagy gratula nekik!
Majd írj le mindent ha már tudod!

Kép

Kép
ibm

Köszönöm szépen a segítséget,holnap első dolgom lessz a szakbarbárnak írni,és köszi sipiné neked is,igen megköszönném ha rákérdeznél a védőnődtől.Nem adom fel,ez tényleg nem létezik hogy ne kapjak semmit,csak nagyon el vagyok keseredve.

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Ibm!

Nagy gratula a kisfiúhoz!Én majd talán két hét múlva tudok nyilatkozni ez ügyben.

Wera!

Gratula a tesódnak a babóhoz!

Kike!

Ne aggódj olyan nincs, hogy nem jár semmi!

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

sipiné, mi is voltunk 4D-n de szerintem arról kevesen szólnak a dokinak. mi sem mondtuk neki. igazából ott orvosilag nem történik semmi, csak uh lesz. Szerintem érdemes. Mi is voltunk két hete és nagyon jó volt mozizni utána meg megkapni dvd-n. :)

ibm most nagyon irigyellek a kis pöcsös miatt! Remélem két hét múlva én is ezt hallom majd. :)

kike, szerintem is gáz amit írtál! De akkor hogy fogják számolni neked a gyedet meg ezeket ha most nem kapsz pénzt????????

tita olivérnek nagyon boldog szülinapot!

ma nekem is egy csomót fájt alul a pocim. Gondolom nő a drága odabenn. :)

AMúgy képzeljétek, valószínű gáz volt tegnap a suliban a kajával mert ma reggel eleve nagyon sokan nem jöttek és napközben is hármasával vitték el a gyerekeket akik mindent összehánytak... Nem volt túl felemelő, hogy az én óráimon is végig rosszul lettek meg jött vissza minden... kb. száz gyereket érintett... Nagyon kemény, de a legdurvább, hogy tegnap hamarabb el kellett mennem, és annak ellenére, hogy az egyik kedvencem volt (piskótakocka csoki öntettel) mégsem ettem és nem is vittem el! Így én megúsztam. Már csak azt remélem, hogy tényleg kaja volt és nem valami durva vírus...

Na most megyek. Mindenkinek szép estét! :)

KépKép
muffin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:24-kor.
Vendég

Muffin - szerintem biztos a kaja volt, a vírus nem jön ilyen egyszerre. Állati mákod volt, az egyszer biztos! Márpedig véletlenek nincsenek! :) A gyerekeket pedig nagyon sajnálom! Lehet hogy ráférne egy ÁNTSZ ellenőrzés a konyhára... :roll:

Én mához egy hétre megyek UH-ra, már őőőőőrülten várom! Főleg hogy sorra mentek Ti is! :D
Vendég

wera, a konytod gyönyörű!
igen, mi is biztosak voltunk benne hogy a kaja volt. rögtön hívták is az antsz-t, de amúgy a konyha gyönyörűen rendben van, kb. három hónapja készült el és minden vadi új benne. és a dolgozók is rendet tartanak. az a gond, hogy a kaját hozatjuk és szerintem eleve rosszat hoztak...
na most ennyi. :) tényleg nagyon jó a hajad szerintem!!!

KépKép
muffin

Úgy látom ma mindenki hamar elszundizott! :) Én meg még csak most bogoztam ki a séróm. Nem volt egyszerű, 40 db hajtű volt benne és egy egész doboz hajlakk rajta. De már friss és jó vizes, úgyhogy megyek is szárítkozni! :D

Muffin - rohadt dolog a szalmonella, tényleg szerencse hogy nem ettél belőle! Reméljük kinyomozzák hogy mi és ki volt a ludas és nem fordul elő többet!

Mindenkinek jóccakát és kis cukorfalat álommanókat! :wink:
Vendég

sipiné: én is voltam Olivérrel magánba másnál 4d-n. A doki nem veszi észre. De nem szolna semmit, jogod van olyan és annyi vizsgálatot csináltatni amennyit csak akarsz.

Kike: van egy olyan honlap ahol tanácsadók adnak minden kérdésedre választ önkéntes alapon. Úgy keresd, hogy "szakbarbár" Angel te mondtad nekünk a másik topikban. Ha olvasod ezt is légyszi add meg a honlapcimet itt is!!! Köszike!!! :D
Ott bármit megkérdezhetsz ez ügyben!!!!
Közben végigolvastam és látom, hogy már leíták a honlapcimet.
Sok sikert!!!!

Wera: nagyon szép a kontyod. Párodnak is tetszett?

Most eléggé féj a hasam, olyan mintha le akarna szakadni. nagyon bizom benne, hogy minden oké, de ha reggel is fáj felhívom a dokimat hátha a kórházban van és megnéz. Olivérnél soha nem éreztem semmi rosszat, soha nem fájt semmim. :roll:

muffin: véletlenek nincsennek! Nagyon vigyázz rád valaki! Jó a védőangyalod! :D :D :D
Ha tudsz a suliba is pihizz! Én csak hospitáltam terhesen, de az is fárasztó volt hátmég tanítani egész délelött. :roll:

Jó éjt! Megyek mert korán kelek, megyek AFP-re.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin - Köszi a dícséretet, majdnem elfelejtettem! :D
Nekem is tetszett. Előről kicsit magasabb lett, nekem meg amúgyis hosszúkás fejem van, úgyhogy azt még átvariáljuk majd egy pöttyet, de a hátsó részre mindenképp ilyet szeretnék majd a nagy napon is! Jóéjt!
Vendég

Tita - köszi! (Most veled írtam egyszerre! :D ) Igen, Apa is nagyon meg volt elégedve a hajammal. De ő nem megbízható ilyen szempontból, mert neki mindig gyönyörű vagyok (persze ez nem baj, de) ezért inkább ki szoktam kérni mások véleményét is! :lol:

Most már tényleg jóéjt!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Még mindig le vagyok törve-a tegnaoi napom egy katasztrófa volt:a páromnak nem írták jóvá a picur után kapott 12ezret,így ennyivel kevesebb fizut kapott-kezd elegem lenni.Már írtam is a szakbarbárnak.Ja és visszamenőleg is kapna még 12-őt,így elestünk ebben a hónapban 24 ezertől :evil: Ráadásul tegnap már sehol nem volt ügyfélfogadás :evil: Bocsi hogy csak panaszkodok :oops: Majdcsak lessz valahogy,csak úgy túnik ez a hónap pocsék.Hétfőn rohangáljunk minden felé,meg még vérvételre is el kell mennem-fel tudnék robbanni dühömben:gyerekekkel is tiszta dilis vagyok :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

János kórházban szülők olvassátok el mi vár ránk!
Persze más is olvashatja,de ez a Jánosban van.

1199888205.9846.doc

Kép

Kép
ibm

Ibm! Segítség! Nem tudom elolvasni!

Egyébként gratula a kisfiadhoz! Már én is nagyon tűkön ülök, hogy tudjam mi lesz! Bár nekem teljesen mindegy, csak a család állítja, hogy most fiú lesz. :D

Vera, nekem is nagyon tetszett a kontyod!

Kép
Kép
patr

wera: gyönyörű a kontyod! én is hasonlót szerettem volna, de mivel a párom pár centivel alacsonyabb nálam, csak egy tartkóra tűzött konty jöhetett szóba. :)

ibm: nem tudom megnyitni a linket... miről van szó?

kike: szurkolok nektek, hogy rendeződjenek ezek az anyagiak. az a legrosszabb, az anyagi bizonytalanság, amikor nem tudod, hogy mire számíthatsz. tudom, voltunk már hasonló cipőben, de gyerkőcökkel még rosszabb lehet. :(

4D: én is vacilláltam rajta, hogy mondjam-e a dokimnak vagy sem, aztán most a hétfői uh-n megkérdezte, hogy mikor szeretnénk menni 4D-re. mondtam hogy nem tudom, ő mit javasol, és mondta hogy szerinte menjünk 3-4 hét múlva, akkor készülhetnek a legjobb képek, és akkor lenne úgyis aktuális a következő, és akkor ő nem csinál... hanem majd szeretné látni annak az eredményeit, így nem lesz szanaszét uh-zva a gyerkőc. megkérdeztem, hogy mit javasol, hová menjek, és 3-4 helyet mondott, ami szerinte jó. szóval végül nem volt kellemetlen a szitu egyáltalán. :)

mia_snow

patr: lehet, hogy már kérdeztem, de nem emlékszem... kinél fogsz szülni?

mia_snow

DOMINIK MA 6 ÉVES!!! ISTEN ÉLTESSE!!

Wera:tök jó a frizud,tesódnak sok boldogságot a babához,na és jó egészséget!!!!

Titi:Megy a drukk a vizsgálathoz!!!!!Jelöltelek.

Kike:ne izgulj veled is minden rendben lesz,olyan nincs hogy semmi nem jár neked!!! :evil: És csak NYUGI!!!

Sipiné:tényleg szép kis aranyos pocid van,de itt mindannyiótoknak nagyon ari!!!! :lol:

Muffin :vigyázz magadra ne hogy elkapjál valami csúnya bacit!!!Meddig dolgozol még????Pihenj sokat amikor csak lehet.

Sz.Andi:Neked is köszi a bíztatást az Isten szóljon belőled!! :lol:

Na megyek csajok,intéznem kell a bérletet,papírokat,na és Domesznak a szülinapi tortát!!! :lol:

Majd még jelentkezem.Szióka!!

KépKép
henka76

Sziasztok!

Egy újabb pocsék éjszaka után ismét itt. Megint tök depi vagyok. Ma be kell mennem az munkahelyemre (ez kb 3 órás túra, aztán expressz takarítás, vasalás és főzés. És ha ez még nem lenne elég, este 6-kor jegyesoktatásos megbeszélés, amire egyedül megyek, mert Apa dolgozik. Tiszta ciki lesz. Ez a hülye ködös idő is lehangol. Na mindegy, nem panaszkodom. Nekem jó! Nekem jó! Nekem jó! :? :lol:

Kike - remélem a szakbarbár tud segítni, bár ahogy látom elég elfoglalt mostanában. Mindenesetre ne idegeskedj!!!Attól nem lesz jobb!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:25-kor.
Vendég

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat,olyat aranyosak vagytok!

DOMINIKNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Wera:nagyon jó ez a kép :wink: És nagyon jó a frizurádról is a kép!

Ibm:nagy gratula a kicsi fiúhoz!!

Kép
Kép
Kép
kike

Domcsinak nagyon boldog szülinapot kívánok!! Milyen nagyfiú már! Várjuk a tortás-Domcsis képeket! :D

Köszi a gratulákat, nem az én tesóm hanem a páromé, de vettük a jókívánságokat mindenképp! :wink: :lol: Most már tudjuk hogy Emma Szófia 2870 gramm és 52 centi. Természetes szülés volt epidurális érzéstelenítéssel.

Mia - az én párom is csak 2 centivel nagyobb nálam, (ha kihúzza magát, de nem szokta) ezért nekem sem lesz magasan a búbom! :lol: A képen magasabbnak is látszik, mint ahogyan valójában volt szerintem. Mindenesetre a magassarkút én is kihagyom! :P :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?