Evisan!
Dehogy fogy el 10-12 pelenka egy nap alatt!!!!! Ezt ki mondta neked?
Nálunk úgy, hogy Réka gyakorlatilag napi 2szer tuti, hogy kakál, így fogy kb. 4-5 db/nap.
Aztán meg megnéznélek, ahogy, mint anyáink állsz a nagy vájlinggal a tűzhelynél, és főzöd meg hipózod a szaros pelenkákat....
Az meg, hogy melyik fajta fog beválni, majd meglátod, azt hiszem az a legjobb, hogy ha vmelyiket megvetted, és nem vált be, addig próbálkozol, míg meg nem találod a jó pelust. Nálunk spec. Bencénél csak a Libero volt a jó, a Pampersből mindig kicsurgott vmi, Rékánál meg nem vált be a Libero sem, így ő most a Babylove-t (DM márkája) használja.
Víz: nem gáz, ha így a 30ik héten vizesedsz, val.szeg a hízástól (én meg 18 kg-t híztam mindkétszer), meg a szervezeted már készül, és tartja vissza a vizet ezerrel. Ez a szopi alatt pikk-pakk lemegy majd. A lényeg, hogy ne párosuljon magas vérnyomással, mert az jele lehet a terhességi toxémiának.
Szandra!
Gyógypuszik Taminak!
Sid!
Előbb utóbb majd csak eljön az ideje, hogy egyedül aludjon Bulcsú is. Addig meg ... majd olyan okos leszel a sok keresztrejtvénytől, hogy csak na
Evisan, Nutella!
Azt hallottam
, hogy ha négykézlábra állva kicsit ringatóztok (finoman hintázva), akkor az segítheti a baba befordulását. Persze ez csak "hallottam" kategória, én nem próbáltam, de egy próbát megér....
Anikoh!
Édi a pici Niki! És igen, ne tudd meg mi lesz kb. 1 év múlva! MAjd jól elhajt a géptől, mert ő akar éppen az interneten játszani.... Nnnna, ez tapasztalat
Judit, Szandra!
Gratu a csajoknak a menéshez!
Már mi is próbálkozunk ezerrel, az állás már profin megy, sőt a minap még a lábát is megemelte egyszer, mint aki lépni akar
Mazsuzs!
És ahogy elmormog, akkor oda kell menjetek, vagy szépen mormog, aztán egyszer csak elalszik egyedül?
Köszönjük a gyógy sugikat, Réka már sokkal jobban van, már csak múló emlék az antibiotikum.
Viszont fogyott szegénykém
Még a végén teljesen elfogy itt nekem....
Most lépek, mindenkinek jó hétvégét: Eszti