nócika!
Nincs semi gond, csak még mindig nem értem... Nézzétek az én vonalzómat, meg a nócikáét! Miért van az, hogy szinte azonos a ciklusunk, de a mozgó figura mégis hátrébb van neki? Bocsi lányok, ez már nálam felér a "cica nem mozog" problémával! (emlékeztek, amikor arról volt szó, hogy ósió cicája nem mozog, vagy mozog, aztán valaki úgy várta, hogy mozogjon, hogy bámulja egyfolytában! )
ósió!
Nem kérdeztük meg, hogy csak házastársak vehetik e fel, mert asszem párom tudja biztosan, hogy ez így van. Mi még bizonytalanok vagyunk, hogy felvegyük e rögtön az építkezés első szakaszára, mert nekünk ahhoz hitelt is kéne felvenni, mert nincs meg az a pénz, ami ahhoz kell, hogy odaadják a szocpolt. (remélem nem írtam túl bonyin) Szóval nekünk csak annyi pénzünk van, hogy falak, meg tető. Aztán gyűjtögetünk. Annyi pénzre meg nem adják oda a megelőlegzett szocpolt (mert gyerek ugye nincs), úgyhogy fel kéne hitelt venni mellé, amit egyelőre még nem szeretnénk. Remélem értitek, mert elég bonyin írtam le. Majd megkérem párom, hogy írja le érthetően.
De a polgári esküvő úgyis előbb lesz, mint a templomi (amit a vonalzó mutat), úgyhogy mindegy is hogy döntünk majd.
És még senki sem számolta ki mikor lesz az esküvő???
Pedig feladtam a leckét!!
Amúgy párocskám választotta a figurát, és én hozzá a vonalzót.
Így látják a pasik az esküvőt! Semmi cicoma! Én tuti valami esküvőiruhás párost választottam volna!
encsike!
Én nem tudom, hogy bírsz egyáltalán szóbaállni az anyukáddal...tudom, hogy mégiscsak ő az anyád, de én tuti nem mennék el hozzá. Ha felhívna nyilván felvenném, de ha megint szemétkedne, egyszerűen leraknám. Aztán ha ez folytatódna, akkor már fel sem venném. Az meg, hogy így áll hozzá a babádhoz egyszerűen felháborító és .... nem is tudom szavakkal kifejezni.
Tuti megszakítanám vele a kapcsolatot! Nem akarja látni a gyerekem?? Akkor ne akarjon engem sem látni, meg hallani sem felőlünk. Ennyi. Én ennél már kevesebbért is raktam le telefont, meg nem vettem fel, ha apám hívott, sőt összepakoltam és elköltöztem. (persze nálad szerencsére ilyen nincs. nem függsz tőle anyagilag, meg lakásügyileg sem, akkor meg? ) Na be is fejezem a témát, mert teljesen fel vagyok háborodva! Csak még annyit, hogy párod, meg anyósék mit mondanak erre?
Velem meg annyi a helyzet, hogy ma kellett volna megjönnie, de már nem is gondoltam, hogy meg fog, ilyen előzmények után. Meg drukkoltam is, hogy ne jöjjön, mert csütörtökön megyek UH kontrollra. Ma reggel viszont megint volt pár csepp. Gondoltam is, hogy nnna, ez az én formám, most bezzeg pontos, amikor nem kéne. (persze örültem is neki, mert legalább nem kavart be az a vetélés, meg méhenkívüli) Viszont egy csepp után azóta sincs semmi...
Lehet, hogy szépen lassan csütörtökig még megjön
, de az is (bár már két napja semmi nem volt), hogy még egy pici jött a vetélés után. (bár fura, hogy pont aznap, amikor menstruálnom kéne. ) Mindegy, meglátom, de azt kérdezném tőletek, hogy szerintetek, ha csütörtökig megjön rendesen, akkor is elmenjek a kontrollra, vagy inkább kérjek másik időpontot, amikorra már lemensiztem? Vacila, mert anyósom azt mondta, hogy mindenképp menjek el, mert nem tudhatom, hogy ez tényleg a mensi, vagy más. Párom azt, hogy hívjam fel a kórházat, hogy ilyenkor mi van. A dokit nem merem felhívni, mert még nem nagyon ismer, és félek ilyen hülyeséggel zaklatni. Viszont amíg a kórházban voltam, végig úgy vizsgáltak, hogy véreztem, hisz elvetéltem és jött le a nyálkahártya. És megvizsgáltak, mert meg kellett, vér ide, vagy oda. Ti mit tennétek?