Új privát üzeneted érkezett!

Jézusom! :shock: persze, hogy észre lehet venni!! Valakinek pozitív a tesztje, és nincs magzat a méhben és még vetélésnek sincs nyoma, sőt a terhesség fennáll, hiszen nem csökken a HCG szint, akkor csakis méhenkívüli lehet. Azt már utána nehéz megtalálni, hogy hol van a méhen kívül, de azt, hogy méhen kívül van valahol azt tuti meg lehet állapítani. Ráadásul ilyenkor a hasban is van folyadék (vér), ami jellegzetes tünete a méhen kívüli terhességnek. Nekem egy korai 4 hetes terhességet is látni kellett volna hüvelyi UHval, úgyhogy azt rögtön kizárták, hogy akár még ott is lehet. Nem is értem, hogy egy 6 hónapos magzatot nem vettek észre, hogy nincs sehol? :shock: Ez valami brutális hiba lehetett!! :shock: Amúgy nekem a doki azt mondta, hogy azért is rémálom egy méhen kívüli terhesség, mert még a műtő melletti kórteremből is sietni kell, hogy ne legyen végzetes a dolog. Ezért is nem akartak hazaengedni, pedig nekem már látható volt az értéken, hogy elhalt, de biztos ami biztos!

Ismerem a szatén cipőket igen! Tánccipőben is vannak gyönyörűek, de én sem szeretem, mert hamar csúnya lesz. Én is inkább bőrt használok. Amúgy radírral szokták tisztítani a szatént.

Kép
Kép
tabati
 
 


Valóban érthetetlen az eset.
Ugyanakkor azt se tudom elképzelni, hogy ennyire figyelmetlenek lettek volna, mert más ilyen esetről nem tudok. Mindenesetre szegény családot iszonyúan sajnálom, és magát a lányt is. 26 évesen meghalni, maga a rettenet.

Lejtettem itthon néhány lépést délután az új cipőben harisnyában, nagyon kis szupi! Örülök, hogy megvettem, és nem szatén mellett döntöttem. De fogom még viselni, csak a lakásban, hogy ne kopjon és legyen koszos, mert be kell járatnom.
Ha meglesz a ruhád, dobj egy képet róla, oks?
Most már véglegesedett az időpontotok, hogy júliusban lesz az esküvőtök?
Az én egyik barátnőm szeptemberben megy férjhez, és másik családbeli tag meg augusztusban, úgy hogy lesznek nekünk is programjaink az idén. És még ki tudja, hogy ki jelenti be, hogy szintén házasságot köt.
Vendég
 


Sziasztok

Sajnos a 6 oras idoeltolodas miatt en leszek az ejszakai irogato :D
Jo sokat kellett olvasnom.....de ezek a remtortenetek!!!!!
A mehen kivuli terhesseg tenyleg szornyu es veszelyes nem szeretnem megtapasztalni soha.

Nagyon lelkesen keszultok az eskuvokre....ez tok jo :D Szerintem mi is osszehozunk valamit meg nyar elejen....bar szamomra nem olyan fontos, plane nem a nagy lagzi. Persze voltak idok amikor meg en is almodtam rola, hogy milyen lesz majd feherruhat felvenni, meg nagy dinom danomot csinalni....de aztan hamar foldhozragadtta tett az elet....nekem sokkal nagyobb kotodest jelent az, ha a parom a szemembe mondja gyereket akar tolem es velem akar elni....nekem nem a gyuru pecseteli meg az osszetartozast, hanem egy gyerek, a csalad, az egyutt felvallalt kotelezetsegek. Persze tiszteletben tartom es csodalom es egyutt orulok azokkal akik a nagy napra keszulnek :D Egyszeruen en maskepp mukodok gondolkodok. Es hat a torvenyes egyuttartozas miatt mi is megfogjuk tenni ezt a lepest.

Osio: en szemely szerint nem felek a munkakeresestol.....apolono vagyok es van egy rontgenasszisztensi diplomam, amivel kulonbozo kepalkoto helyekre tudok menni dolgozni, mint pl CT, MRI, Izotop....ezek nagyresze mar maszek kezben van, a korhazak csak helyet biztositanak a mukodeshez. Veszpremben fogunk elni egyenlore, gondolom csak talalok valamit. Ha mas nem lesz elmegyek osztalyra dolgozni mint apolono, addig mig ossze nem jon a baba, aztan ugyis tappenz.
A parom viszont nehez helyzetben van. Autoszereloi technikuma van, de sohasem dolgozott benne, sot otthon hivatalosan meg soha nem dolgozott, nemetorszag kesobb amerika, allandoan jott ment...szoval nyelvtudas van angol perfect nemet alap, de semmilyen felmutathato tapasztalat...es hat mar nem is olyan fiatal 36 eves (en 31 multam) Felek attol, hogy ha nem talal semmit elegge el lesz keseredve es rovid idon belul tovabballunk meg sem allunk New zelandig :D

Folyt kov. csak most mennem kell :D
Vendég
 

 
 

Na jol elmaradtam.....olyan gyorsan megy itt az ido...szinte rohan, soha sincs eleg belole....otthon azert nem ereztem ilyen gyorsnak az ido mulasat.
Voltunk futni a parton....nagyon jo....egy heten megyunk 3-4 alkalommal...ez azert hianyozni fog ha hazamegyunk....otthon majd futhatok a panelek kozott vagy valami palyan.

Szoval tudom, hogy nem lesz konnyu a munkavallalas, de bizom benne, hogy azert talalunk paromnak is valamit.....ha nem veszpremben akkor kenytelenek leszunk pestre menni....ott viszont a lakasok is dragabbak, akkor meg hitel is kell.....haaaat nem konnyu.

Akira: mi ez az Lh teszt? soha nem hallottam meg rola :cry:
Hogy lehet ilyenhez hozzajutni?

Encsike: ne izgulj minden rendben lesz.....sajnos tudom milyen az, mikor az ember nem szamithat a csaladjara es nem hogy mellette allnanak es segitenenek, inkabb hatraltatjak es idegesitik. Nekem a kapcsolatom a szuleimmel sose volt tul fenyes...bar ok nem szolnak bele kozvetlen az eletembe, de anyagilag sajnos allandoan lehuznak. :cry: De nem tudok mit tenni a csaladom, probalok nekik segiteni, mar csak azert is mert van egy 16 evvel fiatalabb ocsem akit sajnalok. Ne hallgas senki masra es ne foglalkozz az anyukad megjegyzeseivel. Ne add meg neki azt az oromot sem, hogy felidegesited magad rajta vagy veszekedsz vele. Ha azt latja mennyire elszant vagy es mosolyogsz csak rajta nyugodtan, meg fog lepodni!

Na megyek elteszem magam holnapra! Holnap szabadnap!!!!! Raadasul a parommal egyutt...reg volt ilyen....:) egesz nap csak pihi napsutes vasarlas lesz a program.
szep napot nektek!
Vendég
 


Angel!

Hogyan keveredtetek Amerikába? Mi célból akartok hazajönni Magyarországra? Honágy? Gondolom, kint jobbak az elhelyezkedési esélyek, és ami még ennél is fontosabb, az az, hogy más körülmények között és más ménzért lehet dolgozni külföldön. Itthon minden olyan szegényes, lelakott, omladoznak a kórházakban a falak, elkeseítőek a körülmények, az állami intézményekben ebben a nagyon fejlett európai uniós országban.
A magánintézményekkel természetesen más a helyzet, azok, mivel fizetősek, igényesek, jól felszereltek. Ott biztosan másmilyen lehet dolgozni.
Nem muszáj összeházasodnotok, ha nem akartok, lehetőség van az élettársi kapcsolatotok regisztrálására is. Akkor az a kapcsolat is hivatalos lesz. Bár nem tudom, hogy ez a papír külföldön mennyit ér.
Én úgy voltam vele, hogy egyszer igenis, vegye fel azt a csodálatos fehér ruhát a nő életében, legyen gyönyörű, érezze magát ünnepeltnek, a férje oldalán, természetesen a férjével együtt. Noha a szerelem persze, hogy másról szól, a kettő (szerelem és házasság) egyáltalán nem zárja ki egymást a szememben. Pl. amikor próbáltam a ruhát és megtaláltam az igazit, ami remekül állt és nagyon jól éreztem benne magamat, megmondhatatlan érzés költözött belém...hogy majd ott állok a leendő férjem előtt, az asszonya leszek, és ez nagyszerű érzés volt. Igaz, 13 éve ismerjük egymást, úgy hogy én már régóta az ő asszonya vagyok, de azért megérlelődött bennünk a vágy egy ilyen esküvőre is.
Nektek is nagyon jó szervezgetést! Én élvezem!

Encsike!

Nagyon-nagyon csúnya, amit anyukád írogat neked sms-ben. Nem tudom, neki hogyan esett volna annak idején, ha az ő anyja is azt mondja neki, hogy vetessen el téged. Vagy másnak van alapja gyereket szülni, neked nincs? Igaz, valóban fiatal vagy, de nem annyira, hogy nem vállalhass gyermeket. 20 éves vagy, ott a párod, akivel (ahogyan olvasom) remekül megvagytok, és ez a lényeg. Nem hiszem, hogy ezzel tönkreteszed az életedet. Ha 25 évesen szülnél, akkor se lennél annyival, de annyival idősebb, hogy ne tedd tönkre az életedet egy gyerek miatt...egyszerűen nem is értem. A legjobb dolog lehet anyának lenni, és akkor ilyenket kell mondani?
Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha velem fordulna elő ilyesmi, azon kívül, hogy rettentő rosszul esne, biztosan nem keresném többé a kapcsolatot a családommal. De abban biztos vagyok, hogy ha meglesz a baba, fordul a kocka. Általában akkor kisangyallá változik mindenki. Csak addig is ott az a kilenc hónap. Ezt próbáld nagyon boldogan átélni, és a többiekhez hasonlóan én is azt mondom, próbálj ne foglalkozni a többiekkel. Itt az új év, ez már csak arra is jó, hogy kicsit változtasson az ember! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Én is szeretnék már napsütést, meg olyan meleget mint Floridában van :)

A méhen kívüli terhességi történetek tényleg borzasztóak!! Én állandóan attól féltem, hogy mi van ha nekem sincs jó helyen... Úgyhogy el is mentünk UH-ra, nem is hüvelyi volt, mégis látták hogy jó helyen van... Úgyhogy nem értem, hogy nem lehet észreveni hogy nincs semmi a méhében :roll:

Képzeljétek! A vőlegényem december elején ment el egy ilyen számítógépes multi céghez dolgozni, mint pénzügyi asszisztens ( különben egy pultnál van és ha valakinek kell valami megnézi hogy van e, meg kiadja a papírt hogy a raktárosok mit készítsenek elő ) Ezzel nem is lenne gond. Múlthéten beteg lett, 39 fokos láza volt vagy 3 napig... és valami oktatás volt a cégnél, ezért pénteken nem ment be, mert alig állt a lábán szegénykém! Aztán még hétfőn is hányt meg minden, mégis bement dolgozni, és most meg elkezdték szivatni azért mert pénteken betegszabin volt... azaz raktárban kell pakolnia stb... tehát semmi olyan, amit elvileg ő kéne csináljon! Nem semmi emberek vannak! Ne mondja már nekem hogy ő még életében nem volt beteg!! Mondtam is a páromnak, hogy remélem elkapta tőle és majd otthon fog vergődni 40 fokos lázzal!! :evil: :evil:
encsike87
 
 


Encsike, sok helyen tapasztalni ilyeneket. Az is éppen úgy szivatás, ha valakit azért nem vesznek fel dolgozni, mert fiatal nő, és elmegy nemsoká szülni. Mintha az, aki ilyenekről dirigál, nem lenne szülő. Kevés oylan 40-50 éves embert ismerek, akinek ne lenne gyereke, mert a munkájával kötött házasságot.
Lehet, azt vették rossz néven a vőlegényednél, hogy ilyen hamar beteg lett a munkába állásától, mintha a betegség megkérdezné, hogy mikor jöhet.
Vendég
 


Igen...biztosan, de azért egy normális ember felfogja, hogy az ember nem szeret beteg lenni. és nem is direkt lesz az...na mindegy. Majd csak elmúlik aztán akkor lehet normális dolgoznia megint...
encsike87
 
 


Igen, sajnos mindenki a saját érdekeit nézi. Én is amikor felhívtam a főnököm, hogy egy hétig nem leszek, éreztem a hangján, hogy akkor most mi lesz. Persze nem haragszik, megérti szerencsére, de azért tuti elrontottam a napját, mert kereshet helyettem valakit, hiszen a gyerekeknek nem maradhat el az órájuk egy hétig, kifizették a tandíjat.

angel!

Tényleg mióta vagytok kinn? Mesélj! Látod ez mindenkit éredekel! :wink: És milyen ott az élet? Párom bátyja volt ott 1 évig, de neki nem nagyon tetszett, még enni is alig tudta az ottani kajákat, mert neki minden olyan zsíros volt. Inkább ő főzött. Nagy világutazók vagytok ti! :lol: Én is elmennék párommal bárhova, de azért tuti nagy-nagy honvágyam lenne. Persze nem az itthoni körülmények hiányoznának! :evil:
Nekünk sem lesz nagy esküvőnk, csak picuri a rokonokkal. A vacsora is a kertünkben lesz. Mi ugyanis építkezünk, most arra kell a mani! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, magániskolában tanítasz? Ez egy alapítványi általános iskola? Vagy óvoda?

Az én vőlegényem is volt kint egy tanévet, de ő Angliában. Hát, a kajájuktól ő se volt elragadtatva, annyit fogyott, amíg kint volt. Állítólag borzalmas kajájuk van, eddig mindenki azt mondta, aki volt kint. Meg jópár dolog volt, ami furcsán jött ki, pl. az angol emberek mentalitása, közönye, érdektelensége. Fura lehet külföldön letelepedni, az biztos.
Vendég
 


Sziasztok

Haaaat hosszan tudnek meselni a nagybetus amerikarol....nincs tul jo velemenyem. En masfel eve vagyok kint, de soha nem tudnam megszokni itt. Babysitternek jottem ki egy kedves magyar orvoshazasparhoz, majd fel ev mulva lekoltoztem ide key westre a baratomhoz. Most egy pici hotelban takaritok. Ma mar sajnos a penzuk sem annyira jo mint regen...es egyre nehezebb az elet itt is. Persze tud az ember felrerakni kicsit, de csak akkor ha ugyanolyan szinvonalon elsz mint otthon...semmi koltekezes, utazas vasarlas....vagy ha ejjel nappal 2-3 munkahelyen dolgozol....de akkor meg idod nincs elkolteni a tobletet.
Az hogy itt legalisan eljel hazassag utjan lehetseges....az, hogy beadd a papirjaidat letelepedesre csak ugy, rentgeteg ido es sokszor annyi penz, mint amennyit eloszor mondanak....Ismerek embereket akik 14 eve elnek ugy itt hogy ket csaladihaz arat is elvitte mar az ugyved es az ugyukbol meg mindig nincs semmi.
Feketen itt lenni, pedig egyre nehezebb, sorban szunnek meg a feketemunkak....es hat igy nincs biztositasod, minden orvosi vizsgalat meregdraga. Sokszor eleg egyetlen betegseg vagy baleset es az evek alatt osszerakott kis penzed maris semmive lett.

A masik dolog, hogy itt nem fogadjak el az otthoni iskolakat diplomakat. Dolgozhatnek itt apolonokent ha vegigjarnam az utat ami kozel 10 evembe telne. Mivel minden magankezben van keresni kell egy tamogatot aki biztosit rola, hogy ha megvan a sulim akkor nala gyakornoskodhatok majd es kesobb rendesen dolgozhatok is...mar ez sem egyszeru ismeretseg nelkul. Aztan kernek egy olyan magasfoku nyelvvizsgat amit tobb eve itt elo es jol beszelo parom sem merne most bevallalni mert annyira nehez. Ha az megvan mehetsz suliba, azt ok mondjak meg az otthoni diplomad alapjan mennyit fogadnak el belole, mennyit nem....utan mint gyakornok dolgozhatsz szinte semmiert, mert a gyakornokokat nem fizetik, adnak valami jelkepes osszeget...mellette pedig vallalhatsz mashol (fekete) melot, hogy megeljel...es ha eleg jo vagy akkor talan sok ev mulva bevesznek a csapatba mint teljes erteku ember....no onnan tenyleg arannyal van kirakva az ut....onnantol megeri!
De en tul oreg vagyok es abszolut nincs kitartasom ahoz, hogy ebben gondolkodjak....inkabb csaladot es gyerekeket szeretnek mar. Ugyhogy megprobaljuk otthon kialakitani mindezt.

Az hogy szar a helyzet odahaza nezopont kerdese....sehol nem tokeletes az elet.....en nem sokat foglalkozom a politikaval, probalok tudatosan elhatarolodni elole es megprobalom nem az anyagi oldalarol megitelni, hol jo nekem es hogy hol es mikor vagyok boldog. Nem konnyu, hiszen mindenhez penz kell, de amikor sikerul akkor nagyon jo erzes.

Jo sok lettem :D
Vendég
 


Az nem baj, ha sokat írsz! :wink: Érdekes... Hát akkor kint sincs kolbászból a kerítés! Ahogy így leírod, akkor már inkább itthon...

ósió!

Igen valami magánsuliféle. Ma már vagy 3x hívtak, hogy mindenképp be kéne mennem holnap papírokat aláírni. Őrület! Mondtam, hogy nem tudok bemenni, beteg vagyok. De aztán harmadjára már csak beadtam a derekam. Csak azt nem tudom, hogy mit csinálnának ha még benn lennék a kórházban? Nem fogok belehalni, de nem nagyon kéne járkálnom még a héten. És most az egyszer be akartam tartani, erre meg... :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ósió, ha nem haragszol kikérném a véleményed ismételten LH teszt ügybe!
Előszőr 6.án vasárnap csináltam ami full negatív lett, semmi csík! Aztán megcsináltam egyet kedden amin egy hajszál vékony csík volt, de tényleg annyira vékony, hogy alig láttam! Aztán tegnap volt mindenféle más jel ami miatt gondoltam, hogy közel van már az a peteérés, és csináltam egy 3.tesztet, ami még mindíg halványabb mint a Control csík, de már elég erős! Lefényképeztem, mindjárt fel is teszem, hogy véleményt alkothass róla! A kérdésem pedig az lenne, hogy szerinted ma is csináljak, mert lehet ma peteérésem, vagy várjak nyugodtan holnapig mert ebből még ma nem lesz peteérés!? :roll:

Elég homályosak sajna, nem tudom miért...de talán lehet rajta látni a lényeget!

Kép Kép

Az elsőn ugye jobb oldalt van a teszt csík, bal oldalt a controll csík, a másikon meg felül a teszt alul a controll csík!

Bocsi, hogy ilyenekkel zaklatlak, csak nem igen tudom kikérni más véleményét :? :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Angel, én Angliába voltam egy évig úgy ahogy te kerültél ki! És a véleményem ugyanaz! Jó meg szép meg minden, de nem élnék kint! Nekem még Angol párom is volt, de miatta se tudtam bevállalni, annyira mások! Ott lenni úgy hogy tudtam hazajövök egy éven belül ok, de láttam ismerősöket akik kinn próbáltak előrejutni és reménytelen volt! Ugyhogy...
Bár nővérem most is kinn él, de az ő diplomáját se nagyon fogadják el, ugyhogy...de legalább ő már megszerezte a biztosítását...szóval neki szerencsésebben alakultak a dolgai, de messze nem a diploma szintjén helyezkedett el!

De lényeg, hogy szerintem jól döntöttél, és is sokkal inkább vagyok gyerek és család párti mint karrier :)

LH teszt kérdésedet azt hiszem az előző irományom kielégíthette :lol:
Ósió a nagy LH teszt szakértő, én most csinálom előszőr :)
Szóval ez peteérés teszt! Mindenhol lehet kapni, én DM-be vettem :) Hasznos kis kütyü ha gyereket akar az ember :)
Bár én az elsőnél nem használtam és összejött rögtön, de most próbálkozunk egy kis tököst összehozni, és hátha így nagyobb rá az esélyünk
:lol:

Most mennem kell mert felkelt a hercegnőm, de majd még később benézek és visszaolvasok mégjobban :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!
Valóban, elég homályos, de azért látszódnak a dolgok. Ha tegna már csak egy kicsit volt halványabb a T, mint a C, akkor ma is okvetlenül csinálj egy tesztet, mert nagy valószínűséggel ma pozitív lesz. Egyébként a képen valóban az látszódik, hogy a T egy icipicit halványabb, mint a C, és ugye tudjuk, hogy akkor pozitív, ha vagy ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a C.
Én decemberben például az LH leszálló ágát találtam el, mivel nem sejtettem, hogy előbb lesz pém. 28-án kellett volna ovulálnom, csináltam egy tesztet 26-án, amin elég erős volt a T, de még enyhébb mint a C. utólag kiderült, mikor 27-én is csináltam egy tesztet, és ott már sokkal halványabb volt, hogy nem "még", hanem "már" halványabb a T. Egyébként, mikor megtörténik az ovu, utána rohamosan csökken az LH, két napra rá már alig látni a T csíkot.

Úgy hogy nektek ma együtt kell lennetek! :wink:
Vendég
 


Ja,még egy dolog! Ha ma csinálsz még egy tesztet, és ott még mindig nem ugyanolyan erős a T, mint a C, akkor az azt is jelentheti, hogy tegnap a felszálló ágát találtad el az LH-nak, ma meg már a leszálló ágát, de a két időszak között pozitív lenne a teszted, tehát mondjuk éjszaka. Ezért ezt is pozitívnak kell értékelni!
Ha fiút akartok, akkor most okvetlenül együtt kell lennetek, de szerintem ugyanúgy lehet belőle kislány is. Egyébként a ciklus hányadik napján jársz? Mert abból is következtethetsz, hogy körülbelül mikor ovulálsz.
Vendég
 


Hát tudod nekem most eléggé össze vissza lett a ciklusom! Elvileg 28-29 napos szokott lenni, de most múlt hónapba 10 napot késett, így most 32 naposra számította a ciklusomat a ciklus.hu! Szerinte 12.kén kéne hogy legyen az ovulációm, de én ezt kizártnak tartom a tegnapi teszt után... :roll:

Persze én tudom, hogy ettől még nem lesz fiú, de ha 1%al is több az esély rá, hát mi kipróbáljuk :lol:

Ja, és most a ciklus 17. napján vagyok!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Na megint itt vagyok, itt van a mai teszt eredményem :D

Ismételten baromi elmosódott, homályos, de azért remélem látható... :evil:

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Na itt meg úgy van, hogy a távoli képen a jobb csík a teszt csík a bal a controll, a homályosabb közeli képen meg az alsó csík a tesztcsík a felső a contoll! És szerintem egyforma erősek, de talán egy árnyalattal erősebb a teszt csík! Szóval szerintem ez mindenképpen pozitív :D

Te is így látod Ósió? Már amennyire lehet ezt látni... :?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra, szerintem ez határozottan pozitív! Munkára fel! :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Latom nem volt ma itt tul nagy a forgalom.

Akira: remelem osszejon az LH tesztel a kistokos nektek....bar en nem hiszek abban, hogy a baba nemet befolyasolna az, hogy mikor vagytok egyutt....ill abban, hogy a "fiu" spermiumok lassabbak lennenek, mint a "lanyok". De ha nagyon hiszel benne...talan az segit :)
Ebbol a szempontbol en nagyon szerencses vagyok, mert tobb tunetbol megerzem a peteerest. Szinte minden honapban tudom napra pontosan mikor van. Mas dolog, hogy az extra peteereseket viszont mar nem erzem...igy jott letre az elso terhessegem :)
Szoritok hogy holnap mar "babas" legyel!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát Angel, igazából én se hiszem, hogy ez annyit számít, de úgy vagyok vele, egy próbát megér :) Ha összejön összejön ha nem hát nem :) Így is úgyis akarjuk a bébit ha van kukaca ha nincs :)
Az elsőnek sincs és mégis imádom :)
Én is megérzem a peteérést, de nem pontosan! Mármint én már 3 napja éreztem egy két tünetet, és hát kiderült akkor még csak készülődött, az LH teszet még csak nagyon halvány volt :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Angel!

Üdv itt :D :D

Pestre jöttök majd vissza vagy valamelyik vidéki városba esetleg faluba?

Olyan fura olvasni a külföldi életről szóló véleményeket. Valahogy úgy gondoltam rózsásabb a helyzet nyugaton mint itthon. De ezek szerint a gondok ott is gondok, nem fenékig tejfel az élet a mesés amerikában sem...


Akíra!

Nagyon ügyes Kyra! Lassan elszalad :D

Látom belehúztatok a kistesó projektbe :D


Tabati!

Nagyon úgy fest hogy ráleltél egy nagyon jó dokira! :D


Ósió!

Újra esküvői lázban égsz :D :D jó hogy alakulgatnak a dolgok...


Encsike!

Nem semmi anyád van :shock: :shock: :shock: az enyém legalább békén hagyott mikor megmondtam neki hogy hagyjon a hülyességeivel mert egészséges babát akarok.
Szörnyű :cry: próbáld meg levegőnek nézni, legalább az elkövetkezendő pár hónapban :wink:

Terhesen is lehet nyugodtan használni orrcseppet, nem literszámra mondjuk. Kevés jut be a szervezetbe belőle, nekem nem tiltotta a doki. Viszont betegen mindig a c-vitamint vettem elő! Sokat segített! És a középső trimeszterben napi 4 szem algopyrin 4 óránként bevéve is engedélyezett, ha fáj a fejed vagy lázas vagy. De sose keljen, kívánom... :wink:


Ezek a sztorik :shock: jajj de rosszak :cry: hihetetlen hogy ilyenek a mai világban megtörténhetnek :twisted:
Na meg ez a dokis, abbortuszosok lenézős dolog :shock: miért kell elítélni ennyire ezt :roll: persze védekezzenek és ne egy kezdődő életet öljenek meg, de még mindig jobb szerintem ha elveteti mint később agyonveri, kínozza, éhezteti vagy csak szimplán tojik a gyerek fejére. :roll:


Bocsi lányok hogy most csak ennyire rövidre sikerült, de ébredezik legénykém úgyhogy mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Angelék Veszprémben tervezik a letelepedést, ha jól emlékszem. Szép kis város, nagyon szeretem Veszprémet. Hétvégenként olykor ellátogatunk oda.

Hát, én se gondoltam, hogy nyugaton is hasonló a helyzet, mint itthon. De azért bizonyos dolgok ott akkor is jobban működnek. Itt elsősorban arra gondolok, hogy oké, rendben, ott is van nehézség és a pénz gyűjtése, de a nyugati államokban sokszor kitartás és akarat kérdése az előre jutás. Nem állítom, hogy könnyű lehet, de ha ugyanolyan életszínvonalon él az ember ott, mint itthon, még tud is félre tenni, illetőleg szakmailag is juthat valamire. Itthon azt tartom katasztrófának, hogy sokszor nem az emberen múlnak az események, hanem gyakorlatilag minden másnak több és nagyobb beleszólása van az ember életébe (amikről már írtam párszor, mivel munkakeresés fázisában vagyok, s sokat jár ezen az agyam).
Nekem nem azzal van a bajom, ha valamit nehezen lehet elérni, vagy csak nagy munka árán, hanem azzal van a bajom, ha így se lehet előre jutni. Én boldogan vállalnám a sok és kemény munkát, illetőleg a spórolást, ha annak meglenne a kézzel fogható eredménye pár éven belül. Mondjuk anélkül is, csak úgy sokkal nehezebb.
Momi, majd tehetnél fel egy-két képet Ricsiről. Olyan aranyos kisfiú! Soha nem felejtem el az első képet, amit feltettél róla, fél éves volt azon. És Istenem, mekkora babának tűnt! Olyan édes volt!
Vendég
 


Sziasztok! azaz igazság, hogy én 2008-ban szeretnék kisbabát, de ha csak jövöre sikerül teherbe esnem akkor ugy is jó, csak a jo isten adhatna valami jelet, hogy igen lesz kisbabám hamarosan!

Momi! Látom Battai vagy! Te is a Rókusban fogsz szülni, ha oda kerül a helyzet?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ósió!

A szívemből beszéltél, nem tudnám ennél jobban én sem leírni hogy miért rossz itthon :wink:

Mi is spórolunk már két éve :roll: , de pár száz ezernél nem gyűlik össze több :twisted: Biztos rosszul csinálunk valamit, mert mindig jön pénzkiadás, tetőcsere, ablakcsere,... és nem tudunk egy nagyobb összeget összegyűjteni amivel pl. belevághatnánk biztonsággal pl egy lakáshitelbe.


Nócika!

Szia :D Üdv itt :wink: itt is :wink: :D

Igen, battai vagyok, de a Rókusban sosem tenném be a lábam, ott megjártam a poklok poklát, lenéztek, leszoltak mert kövér kismama vagyok, 35 hetes terhesen saját felelősségre hazajöttem toxémia gyanújával mert nem bírtam cérnával ahogy viselkedtek velem, pedig csak a terhes ambulanciáig jutottam... :evil: Nagyon rossz tapasztalatom van arról a kórházról sajnos, de úgy tudom ott már nem lehet szülni, vagy igen? :roll: Persze az én esetem remélem egyedi volt, és nem elrettentésképpen írtam, csakhát ez történt, sajnos :cry:



Ósió, nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen a dícséretet! :D :D Tényleg hatalmas babám van :lol: Most 11,84 kiló és 9 hónaposan volt 77 cm, de azóta még nyúlt egy csomót :roll: :lol: Mindjárt teszek fel képet :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Kép lépegetek... :D
Kép apával fürdök
Kép első szánkózásunk
Kép szeretek pakolni
Kép cickók... :lol:


Bocsi, belemelegedtem, imádom olyan büszke vagyok rá, tényleg bocsi hogy sok lett :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi, nem lett, sok. Nagyon aranyos kisfiú!
Vendég
 


Szia Momi!

Az az igazság, hogy a barátnöm is Battai és a Rókusban szültünk azaz császározták én meg bemehettem vele kiséröként! Én akkor jártam abban a korházban elösször és utoljára! Ő is mesélte, hogy teljesen gázosok voltak mind a növérek mind pedig az orvosok! Pedig Ő aztán tényleg nem volt tulsulyos! Csak nem volt fogadott orvosa! És megkérdezhetem, hogy hol fogsz szülni??? Vagy, hogy hol szeretnél mert itt igen én is ugy tudom, hogy nem lehet már ami szerintem nem is baj!!! Egyáltalán!!!! Ja és mikor volt szivhangnézésen a barátnöm nem mozgott a baba igy nem olyan volt a szivhangja a kicsinek mint mikor fent van megkérdezte a nő, hogy fiú vagy lány lesz? A barátnőm mondta hogy kislány erre a nő majd ha megszületik akkor jól el kell pics.....ni a kis k....át!! Már bocs, hogy ilyet írok de ez valoban megtörtént eset! Szoval nekem is megvan a magam véleménye erröl a zürös korházról!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok! :D

Üdv itt nócika!

Egyik este a kórházban viziten egy nagyon szimpi orvos volt. Egy idős bácsi. Nagyon jókat mondott. Megkérdeztem a nővéreket és azt mondták, hogy a Rókusból jött át ügyelni. Valami Hoffer, vagy Koffer volt a neve, nem jegyeztem meg. Hát ő szimpi volt...de valszeg nektek nem vele vele dolgotok.

momi!

Nekem az első kép tetszik nagyon, ott olya Ricsi, mintha táncolna! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia Tabati!! Hát az bizti mert én nem ott szeretnék szülni, hanem az Istvánba! Ott keresek dokit! De nem maszekban, hanem csak ugy felfogadnám!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Momi: Sokan igy vannak ezzel, hogy azt hiszik mashol jobb....csak az a baj, hogy az emberek mindig mindent ahoz viszonyitanak ami otthon van, es sokan az anyagi javakkal merik fel a "boldogsagot"
Otthoni viszonylathoz kepest en azt mondanam nem elek jobban itt, mint otthon....sot...persze ha atlagolok....vannak dolgok amik jobbak itt az eletemben pl tobb gyumolcsot zoldseget tudok venni, (otthon ugye eleg dragak) oceanparton tudok futni estenkent, tanulhatnek kozvetlen kornyezetben angolt...ha nem lennek lusta es nem unnam mar a tanulast de nagyon :D es hat sporolni is tudok, igaz nem sokat de amennyit otthon kerestem egy honapban azt itt felreteszem....ez viszont nagyon keves ha azt nezem, hogy mennyibe kerul otthon egy lakas...ezzel a gyujtogetessel 10-12 evet kellene itt lennem, ahoz, hogy hitel nelkul tudjak otthon venni egy lakast....az meg ugye nagyon sok ido.
Megis azt mondom nem elek jobban mint otthon mert...ha a penzt nezzuk ugyanugy megnezem mit veszek es mennyiert, ugyanugy megszoritasokat kell hozzak....igaz azert, hogy valamennyit felre tudjak tenni, ugyanugy gondot jelent az edzotermi berlet kifizetese, es arrol nem is beszelve, hogy itt nincs biztositasom es ha beteg vagyok az nagyon sokba tud kerulni....eppen ezert el sem megyek orvoshoz, meg akkor sem ha tudom kellene...ami nagyon tud frusztralni :( Nincs abszolut tarsadalmi eletem, magyarul csak a parommal beszelek es egyalltalan nem is beszelek massal csak vele, meg a munkahelyemen az emberekkel....iszonyu erzes, hogy nincs tarsasaga az embernek...persze vannak magyarok, de roluk inkabb semmit mint rosszat...szinte mindenki meg van kattanva....vagy az alkoholba vagy a drogba menekulnek vagy ejjel nappal dolgoznak...tudok fiatal ferfiakrol akik pl 6 eve nem voltak novel, mert valahogy nem jon nekik itt ossze a dolog....csoda ha bekattannak? Ha osszejarnak az emberek itt, az arrol szol, hogy isznak, fuvescigit szivnak fel ora mulva kidolnek, elkabulnak, csak ulnek neznek ki a fejukbol belemerulve a sajat kis lelki problemajukba aztan elalszanak....ennel azert tartalmasabb tarsasagra vagyom :)
Nem tudok elmenni egy szinhazba, amit nagyon szeretek....meg a mozit a tv sem elvezem, mert a kezdo angolommal nem ertek szinte semmit belole....nincs mas szorakozasom csak az internet :)
Utazni nagyon ritkan utazunk ket okbol....anyagiak miatt....ha bevallalunk egy autos kirandulast az legalabb ket nap( a sziget foldrajzi elhelyezkedese miatt, hosszu az ut innen kijutni a legkozelebbi nagy varosba, mondjuk Miamiba) autoberles (csak kismotorunk van) szallas, a munkabol valo kieses(ha nem dolgozol nincs penz sem, nincs fizetett szabadsag)kaja es programok....szinte a felet elviszi annak amit egy honapban ossze tudsz sporolni....a repulos utakrol akkor ne is beszeljunk....es a masik ok amiert nem utazunk az az illegalitas.....nagyon komolyan gyujtogetik ossze az embereket akik feketen vannak itt, eleg egy repteri igazoltatas es mar deportalnak is haza, ugy onnan ahonnan ahogy elkaptak...nem szamit az sem, hogy rovidnadragban papucsban tesznek le majd a budapesti teli minuszba....ha elkapnak, te mar nem mehetsz haza se ruhaert se laptopert semmiert. Ha mindkettonket egyszerre igazoltatnanak, szivas lenne, mert mindenunk, minden ertekunk itt maradna....igy inkabb nem repulunk es vezetni is ovatosan szabalyokat 120 %-osan betartva tesszuk.
Szoval nem minden a penz....az eletet nem lehet csak a penz oldalarol megitelni...lehet abbol itt egy picikevel tobb van de ez kozel nem karpotol azert az eletert amit otthon feladtam.....hat ezert nem is tervezzuk az ittmaradast tovabb....es ezek most meg csak apro kis szoszenetek amiket hirtelen kiragadtam az eletunkbol...ennel sajnos sokkal bonyolultabb es tagabb a kor.

Nem szeretem, hogy mindenki csak a rosszat es a kellemetlen dolgokat hangoztatja odahaza. Mi sem hallunk semmi mast csak hogy ne gyere haza mert ilyen szar meg olyan szar nincs penz semmire, ott kint sokkal jobb neked......a media is csak a rosszat mutatja allandoan......nincs penz erre, nincs penz arra, megszoritasok vannak.....stb.......miert nem tudnak az emberek egy kicsit elvonatkoztatni a penztol es a boldogsagukat mas mercevel merni??????

Na jo nem lelkizem tovabb es nem panaszkodom...ill ez nem is annak keszult csak kicsit felvazoltam meg az itteni helyzetet.
Most rohanok dolgozni.....
Szep napot nektek!
Vendég
 


nócika!

Ez a doki kérdés marha nehéz ügy. Én már évek óta próbálok dokit találni. Mindig azt gondoltam, hogy megtaláltam a megfelelőt, de aztán mindig jött "jobb". Nem szakmailag, hanem közelebb, meg emberileg stb. Mikor mi volt épp a fontos. Most ott tartok, hogy volt ez a méhenkívüli sürgös esetem, és most az a fontos számomra, hogy a kórházban legyen egy olyan orvosom akiben megbízom. Úgyhogy most van egy doki, meglátjuk...

angel!

Ez a kintélősdi nem hangzik túl jól! :( Az, hogy semmi társaságod nincs, borzasztó lehet. Én tuti nem bírnám. Barátnőm csak pár hónapig volt kinn úgy külföldön, hogy a párja dolgozott, ő csak velement. Egy darabig jól elvolt, megnézte a helyi nevezetességeket, meg piacra járkált főzött stb. Egy idő után viszont elkezdett unatkozni, csokit zabálva nézte a tvt stb. Mire hazajött láthatóan meghízott. :?
Ez a kitoloncolás meg nagyon gáz. Mindig attól rettegni, hogy mikor igazoltat a rendőr, aztán jöhetsz haza kisgatyában. :?
akíra!

Látom csatlakoztál a novemberi topichoz! :D Nem lesz az neked egy kicsit túl sűrű? :lol: Én is szoktam olvasgatni, meg néha írok is bele, de rengeteget írnak, nem lehet követni, csak ha egész nap a gép előtt ülsz! :lol:

Képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de ma egész nap nem véreztem. Ha minden igaz kitisztultam, most már csak helyre kéne állnia a ciklusomnak.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Tabati!

Köszönjük szépen :D

Remélem nem kiabáltad el :wink: :D


Nócika!

Sajnos vannak ilyenek, de azért szerencsére vannak jó kórházak és jó orvosok is. A rókusban nekem sem volt fogadott dokim, az elején fel akartam fogadni aztán mikor megtudtam hogy 100ezret kér a szülésért megutáltam :roll: úgy voltam vele, mivel körzeti nőgyógyász és sztk-s is, ingyen járok hozzá, azt kibírom és majd szülök az ügyeletesnél. Na ez volt a gond, a kórház is olyan stílusú volt mint ez a doki. A Ricsit a máv-ban szültem. Szuper kórház, volt :( Most ÁEK a neve, és az összevonások miatt sokat változott állítólag. De reménykedem benne hogy mire ismét szülésre kerül sor addigra megint olya n bababarát lesz mint anno tavaly februárban volt. És fogadott dokinál szültem. Az összes orvosom közül ő viszi a pálmát, emberileg és szakmailag is. És nem pénzéhes, nem kért egy fillért sem a szülésért! Szóval kövi bébi a régi mávban azaz a jelenlegi áekben fog megszületni a Szabó dokinál :D már ha összejön :roll:

Akkor már láttál szülést élőben :D a császárt is nézhetted ?



Angel!

Elég rosszul hangzik a kinti élet :shock: :( Akkor már nagyon várhatod hogy hazagyertek :D

Tényleg nem minden a pénz, de pénz nélkül nem lehet élni, sajnos :evil:
Nameg álmodom egy olyan helyről, ahol a kitartó munkának megvan az eredménye, ahol a teljesítményt nézik nem az ember képét hogy szimpi e vagy sem, ahol a család és munka esetleg karrier összeegyeztethető, ahol a másság nem másság, ahol a fogyatékosok nem hátrányos hejzetűek meg hasonlók. Mivel tapasztalat, hogy itthon sajnos ezek nem valósulnak meg így reménykedem abban, hogy talán egy másik országban ezek megvannak. Talán anglia, németo., akár amerika, tök mindegy... És nem hiszem hogy csak én gondolom ezeket, hisz mennyi ember megy ki külföldre hogy megpróbálja jobbá tenni az életét mert reménykedik abban hogy egy másik országban többet elérhet mint itthon...És sajnos csak magyaroszághoz tudok viszonyítani, még sosem éltem külföldön még csak nyaralni sem nyaraltam csak egy-két napra mentünk át a határ túloldalára vásárolni vagy egyéb okból. Nincs viszonyítási alapom, csak gondolataim reményeim egy másik életről. Amikor meg hallom, hogy itt is rossz ott is rossz, nézek nagyokat, hogy sehol sem jó...
Viszont tényleg sokat panaszkodom :oops: , pedig összetehetném a két kezem hogy úgy élek ahogy, hogy van családom akik szeretnek és viszontszeretem őket, van hol laknunk, van munkahelyünk,..., és ezért hálás is vagyok, de vágyom a jobbra, többet szeretnék elérni mint ami most van. Próbálok tenni is érte, nem csak a sültgalambot várom...
Szóval azért remélem annyira nem vagyok gáz :roll: :roll: 8)


Ezen az azonnali hazatoloncoláson kiakadtam :shock: jó, oké hogy illegális ott tartózkodót haza kell küldeni minnél előbb, de azért a cuccait hagy vigye már el. Igazán elkísérhetné egy rendőr haza a toloncolásra várót hogy összeszedje a dolgait. Ez undorító :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szia Momi! Igen láttam szülést,de csak császárt! Igen végig nézhettem bár adtak egy széket hogy oda ülhettem a barátnöm mellé és foghattam a kezét is. de azért mikor feáltam akkor oda láthattam mit is csinálnak valojában! Hát nem volt szivderitő élmény!!!!!! De mikor kiemelték a Kittykét na az Igen volt! Az gyönyörü volt!
eg én foghattam elösször a karjaimba a kis csöpséget és én mutattam meg a mamának! Mikor megláttam a kicsit rögtön elkezdtem bögni! Ezt nem tudtam megálni, mondjuk nem is igazán akartam! Szoval ez egy élmény volt számomra! Ha tehetném akkor bemennék egy rendes szülésre is! Persze az ényémen kivül!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!

:D Pedig a tiéden is ott kell majd lenned :wink:

Oh felkelt aRicsi mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Hát nem kiabáltam el, mert már minden rendben, megszünt a vérzésem, s most várom, hogy megint vérezzek! :lol: Ilyen a nők élete...egyik vérzéstől a másikig! :lol:

nócika!

Olyan furi a vonalzód, észrevetted már? Három nap van a ciklusod végéig, az eddig rendben, de a kék virág mit keres akkor a vonalzó közepén? :shock: :lol: Vicces néha ez a nőivonal...

Én meg mindjárt rakok fel egy másik vonalzót. :wink: Persze a változás jogát fenntartjuk, de már nem bírom ki, hogy ne csináljak én is egyet!

Kép
Kép
tabati
 
 


Momi!
Az enyémen bizti ott leszek, onnan azért csak nem késem el, mint majdnem a csasziról! :D


Tabati!
Igen lehet, hogy nem jo a vonalzom! Mert nem 3, hanem 2 nap van hátra a ciklusom végéig csak még nem írtam át :evil: Lustaságból :!: :!: :!: :? De egyébként az a kék virág meg azért volt fent mert ezt választottam! Öszintén megmondva hiába néztem nem jöttem rá mit is takar az a virág, vagy hogy mit jelent, :oops: :oops: de nekem tetszik! :P De a másik vonalzomra már nem ezt tettem! Ugyhogy le is cserélem! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Félreértettél! Jó a kék virág, csak ha ennyire a ciklus végén vagy, akkor a virágnak is ott kéne lennie. Nézd meg az én vonalzóm. Persze ezt nem te irányítod, azért vicces, hogy a betük átíródnak, de mintha a virág nem mozdulna már egy ideje...

Most megyek átadom a terepet páromnak, majd még jövök valamikor!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati! Nem rossz szándékuan akartalak és nem is egyeltalán nem rosszszándékuan értettelek félre de tényleg nem értettem amit mondtál !!!! Most nem tudom, hogy jol írtam e le amit írni szerettem volna de most már ki is cseréltem a vonalzom legalábbis remélem, hogy sikerült!!!!!! Meg amugy nem is tudtam, hogy a virágnak mozognia kéne!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na ez elvileg igy a Jó és a helyes :!:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Azaz nem mert babás vonalzonak kéne már ott lennie nem pedig ciklusosnak :!: :D :D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?

Én most jól vagyok, csak állandóan álmos vagyok :):) Már hallottam a szivét dobogni :) Tök jó volt :)

Momi, Ricsike annyira cuki!! Mutattam páromnak is, ő is ennyit mondott " De édi " és persze rögtön mondta, hogy majd ő is úgy fog a mi babánkal fürdeni :)

Anya megint kitett magáért! Állandóan keresett, hogy kiváncsi a terveinkre stb... aztán mondtam hogy találkozzunk a Camponában, mert ott talán visszafogja magát és nem fog veszekedni. Na erre meg elkezdte a zsarolást, hogy ő nem megy sehova és ha nem megyek el hozzá felejtsem el egy életre stb... Aztán vasárnap este felhívott, és csak elmondta amit akart. A lényege az volt, hogy ha megszülöm a babát akkor rá az életben soha többet ne számítsak, és soha nem akarja látni ezt a gyereket stb... meg hogy hozzá csak egyedül mehetek, soha nem vihetem oda a babát. ÉS persze hogy neki csak egy normális gyereke van, aki a bátyám ( Mennyire lehet normális, ha egy orvos első látásra azt mondja rá, hogy nem drogos véletlenül?! ) Na mindegy. SZóval ezt hallgattam egy darabig este... Kicsit szomorú lettem miatta, de már elmúlt! Már tényleg nem tudok erre mit mondani!

Tabati, az jó ha már nem vérzel! Akkor lassan majd indul a babaproject! :) Ti merre laktok?

Nócika, Babás vonalzó??? :):)
encsike87
 
 


Ezelnél a vonalzóknál a kiválasztott minta megy előre, de a vonalzó mintája nem megy. Nócika, a kis kék cipellő szerintem jó helyen van. Vagy ez már egy új vonalzó?
Lehet, hogy én is csinálok új vonalzót, ha előbb lesz pém, mert most 28 napra van beállítva a vonalzó, de lehet, hogy csak 26 napos lesz a ciklusom. A ciklus-hu így számolta legalábbis ki.

Tabati, nektek konkrétan mit mondtak a bankban, mikor voltatok bent érdeklődni?
Nekem a vőlegényemnek azt mondták múlt héten, hogy házvételhez a hitelhez házastársak kellenek. Már mint a kedvezményes hitelhez. Így mi valószínűleg leghamarabb júniusban gondolkodhatunk, de azért addig meg nézhetjük a megfelelőt. Mert felmerült, hogy építkeznénk, de azt csak akkor, ha végképp semmit nem találunk. Igaz, maga az építkezés viszonylag gyorsan menne, de az engedélyek, meg a tervezés, stb... bár, ha ismerős csinálná, akkor talán az is gyorsan.
Valóban van szocpol, mi két gyerkőcre igénybe is fogjuk venni, ha jól tudom, 2,4 M forint. Azért az is jól megdobná a saját részt!

Képzeljétek, rendeltem egy mintameghívót abból a meghívóból, amely nagyon tetszik. Még jó régen találtam ezt a meghívót a neten, amiről tettem is fel ide egy képet, és annyira megtetszett, hogy képtelen vagyok mást választani. Most kíváncsi vagyok, milyen lesz előben, a saját esküvői szövegünkkel! A párom teljesen rám bízta a meghívót, így oylat választok, amilyet csak akarok! De a szöveget azért lektorálta!
:D
Vendég
 


Ósió, bejelöltelek iwiwen, de nem igazoltál vissza :( Na mondjuk írni azt elfelejtettem hogy én vagyok :)

Most épp hányingerem van, és mindjárt elalszom itt az asztalomnál :):)
encsike87
 
 


Jaa, hogy te voltál az??
Hát, tudod, én egyetlen embert sem jelölök vissza, akit nem ismerek, de nem tudtam, hogy te vagy az! :D Még gondolkodtam is, hogy hogy ez a lény engem bejelölt, amikor még csak nem is dereng, hogy ki lehet az.
Jelölj be még egyszer, és visszajelöllek!
Egyébként honnét tudtad, ki vagyok? Összeraktad a kockákat? :D
Na, minnnyár belépek az iwiw-be, megpróbállak megkeresni.
Vendég
 


lény=lány
Vendég
 


Sikerült :)

Úgy találtalak meg hogy összeraktam a kockákat :):)

Biztos szép lesz a meghívótok! Nekünk még nem tudom mikor lesz esküvőnk... Baba miatt elvileg csak 2009-ben... Nem akarjuk összecsapni, úgyhogy inkább majd baba után lesz...
encsike87
 
 


Igen, írtad múltkor, hogy ti utána akartok majd esküvőt, hogy nyugodtan tudjatok készülni rá, meg hát a ruha miatt is.
Nekem meg már úgy kellett mondanom a páromnak a hét végén, hogy veszélyes időszakban vagyunk, és ne rakoncálkodjon már,és igenis, vegye fel az óvszert! Nem két fillér volt az a ruha, amit kölcsönzök, nem akarok másfajta ruhát! :D
Felőlem áprilisban minden további nélkül mehet, addig is önmegtartóztatás van, ha már egyszer esküszünk... 8)
Ha akarod és érdekel, tehet fel képet a meghívóról. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz! Főleg a szövegre vagyok kíváncsi.
Vendég
 


nócika!

Nincs semi gond, csak még mindig nem értem... :oops: :lol: Nézzétek az én vonalzómat, meg a nócikáét! Miért van az, hogy szinte azonos a ciklusunk, de a mozgó figura mégis hátrébb van neki? :?: Bocsi lányok, ez már nálam felér a "cica nem mozog" problémával! :lol: (emlékeztek, amikor arról volt szó, hogy ósió cicája nem mozog, vagy mozog, aztán valaki úgy várta, hogy mozogjon, hogy bámulja egyfolytában! :lol: :lol: )


ósió!

Nem kérdeztük meg, hogy csak házastársak vehetik e fel, mert asszem párom tudja biztosan, hogy ez így van. Mi még bizonytalanok vagyunk, hogy felvegyük e rögtön az építkezés első szakaszára, mert nekünk ahhoz hitelt is kéne felvenni, mert nincs meg az a pénz, ami ahhoz kell, hogy odaadják a szocpolt. (remélem nem írtam túl bonyin) Szóval nekünk csak annyi pénzünk van, hogy falak, meg tető. Aztán gyűjtögetünk. Annyi pénzre meg nem adják oda a megelőlegzett szocpolt (mert gyerek ugye nincs), úgyhogy fel kéne hitelt venni mellé, amit egyelőre még nem szeretnénk. Remélem értitek, mert elég bonyin írtam le. Majd megkérem párom, hogy írja le érthetően. :oops: :oops:
De a polgári esküvő úgyis előbb lesz, mint a templomi (amit a vonalzó mutat), úgyhogy mindegy is hogy döntünk majd.

És még senki sem számolta ki mikor lesz az esküvő??? :?: Pedig feladtam a leckét!! :lol: Amúgy párocskám választotta a figurát, és én hozzá a vonalzót. :D Így látják a pasik az esküvőt! Semmi cicoma! Én tuti valami esküvőiruhás párost választottam volna! :lol:

encsike!

Én nem tudom, hogy bírsz egyáltalán szóbaállni az anyukáddal...tudom, hogy mégiscsak ő az anyád, de én tuti nem mennék el hozzá. Ha felhívna nyilván felvenném, de ha megint szemétkedne, egyszerűen leraknám. Aztán ha ez folytatódna, akkor már fel sem venném. Az meg, hogy így áll hozzá a babádhoz egyszerűen felháborító és .... nem is tudom szavakkal kifejezni. :evil: Tuti megszakítanám vele a kapcsolatot! Nem akarja látni a gyerekem?? Akkor ne akarjon engem sem látni, meg hallani sem felőlünk. Ennyi. Én ennél már kevesebbért is raktam le telefont, meg nem vettem fel, ha apám hívott, sőt összepakoltam és elköltöztem. (persze nálad szerencsére ilyen nincs. nem függsz tőle anyagilag, meg lakásügyileg sem, akkor meg? ) Na be is fejezem a témát, mert teljesen fel vagyok háborodva! Csak még annyit, hogy párod, meg anyósék mit mondanak erre?

Velem meg annyi a helyzet, hogy ma kellett volna megjönnie, de már nem is gondoltam, hogy meg fog, ilyen előzmények után. Meg drukkoltam is, hogy ne jöjjön, mert csütörtökön megyek UH kontrollra. Ma reggel viszont megint volt pár csepp. Gondoltam is, hogy nnna, ez az én formám, most bezzeg pontos, amikor nem kéne. (persze örültem is neki, mert legalább nem kavart be az a vetélés, meg méhenkívüli) Viszont egy csepp után azóta sincs semmi... :roll: Lehet, hogy szépen lassan csütörtökig még megjön :evil: , de az is (bár már két napja semmi nem volt), hogy még egy pici jött a vetélés után. (bár fura, hogy pont aznap, amikor menstruálnom kéne. ) Mindegy, meglátom, de azt kérdezném tőletek, hogy szerintetek, ha csütörtökig megjön rendesen, akkor is elmenjek a kontrollra, vagy inkább kérjek másik időpontot, amikorra már lemensiztem? Vacila, mert anyósom azt mondta, hogy mindenképp menjek el, mert nem tudhatom, hogy ez tényleg a mensi, vagy más. Párom azt, hogy hívjam fel a kórházat, hogy ilyenkor mi van. A dokit nem merem felhívni, mert még nem nagyon ismer, és félek ilyen hülyeséggel zaklatni. Viszont amíg a kórházban voltam, végig úgy vizsgáltak, hogy véreztem, hisz elvetéltem és jött le a nyálkahártya. És megvizsgáltak, mert meg kellett, vér ide, vagy oda. Ti mit tennétek?

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?