Új privát üzeneted érkezett!

Gab!
Nekem az a legszebb része a napnak, amikor Beni után gyorsan én is megebédelek, elmosogatok és LEFEKSZEM ÉN IS ALUDNI!!!!!!! 8)
MINDEN NAP ALSZOM FÉL-1 ÓRÁT AMIKOR Ő!!!!!!
ez annyira jóóóó, úgy szeretem!!!!!!! :lol:
Ugye ha apa éjszakából jön haza reggel ő is igényli a du -i alvást, hétvégén meg mindannyian szunditunk du.
De ez a hétköznapi alvás GYED-es ajándék!!!!!!!Csak nekem, a szülésért, a türelemért, a fogzós éjszakákért, magamért-mert megérdemlem-loreál párizs....

no ebben a pillantban ébredt 11-12:40 ig aludt ma.(nekem meg ekég volt ma fél óra :lol: 8) )
mentem
pusszancs

benianya
ákosbenianya
 
 


Halihó!

Na, ma elkezdtem végre a lakás "kiganézását", de az ebéd utáni alvást babakocsiban kell megoldanunk, mert a böliben délután van fogadó óra,így majd most nemsokára fogunk indulni.
Nem túl jó Ómen, de Dani éjszaka benáthásodott, és egy kicsit köhög is. Nem tudom, hogy a barátnőm kisfiától kapta-e el, akire hétfőn vigyáztam egész nap (pedig figyeltem a "kontaktusokra"), vagy tegnap a szura amikor mentünk, a váróban volt egy igen beteg-köhögős kislány... Hát ez van. Ha rosszabbodik Dani, akkor sajna nem lesz semmi a jövőheti bölcsibeszoktatásból. Pedig épp tegnap kaptuk meg a papírt, hogy egészséges és közösségbe vihető! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Na, most megyek, lassan készülnöm kell. Gyorsan még 1 videó:

Így iszik Dani pohárból

Pussz mindenkinek!!
Majd még jövök!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

napirend nálunk:

kelés: reggel 6 óra fél 7-kor. Mosakodás, fogmosás, utána Isti ruhájának ez előkészítése, vasalása. Addig Isti játszik Marcival, közösen müzliznek. Közben én nagyjából rendbevágom a lakást (ágy rendbetétele, Marci szobájában pakolászás, ha este elmaradt, mert már nem akartam zörögni, akkor a konyhában is rendrakás)
8 óra: Isti elment dolgozni. Marcival megreggelizünk (zsemle, kenyér, kalács mikor mi, sajt, felvágott, vajretek, újhagyma nagy kedvenc :) stb.)
8.30 körül: kezdődik a játszás. Könyvnézegetés, építőkockázás, vonatozás, most az egyik kedvenc nálunk is a távirányítós autó, mondókázás, de őszintén megmondom, hogy ez Marcit nem igán köti le. Csak akkor, ha úgy mondókázunk, hogy van hozzá könyv és nézi a képeket és azokat mutogatom is neki.
Keddenként járunk Csicsergőbe, ott is inkább játszik, jön-megy, nem igazán figyel a mondókázásra, bár talán egyre többet. Az elején egyáltalán nem lehetett bevonni, most már azért néha hajlandó rá.
11 óra: találkozunk a barátnőmmel és együtt sétáltatjuk a gyerekeket. Hol játszóterezünk, hol meg simán csak sétálunk, amerre a gyerekek menni akarnak. Néhány napja hajlandó csak Marci kézenfogva sétálni velem, de most már nagyon megy. Tiszta büszke vagyok rá!!!
12 óra: ebéd. Marci leginkább a főzelékeket szereti, de azokat nagyon és minden mennyiségben! Apukám ledöbbent, hogy képes egy akkora tányérral megenni, mint egy felnőtt. Tészta és hús nem igazán jön be neki, ha húsos kaját akarok neki adni, akkor bébiételt adok, de már nagyon nem csúszik. Múltkor még meg is rázkódott tőle... :( .
12.30: alvás. Ez nálunk óramű pontossággal másfél óra.
14 óra: ismét játszás, hasonló dolgokkal, mint reggel. Ja a bébitaxiját kifelejtettem, pedig imádja, képes fél órákat elbébitaxizni a lakásban. Nem bánom :) .
16 óra: uzsonna: általában gyümölcs
16.30 körül: Isti hazaérkezik. Ha vásárolni kell, akkor ilyenkor megyünk, minden ügyes-bajos dolgot ilyenkor intézünk.
Istivel megbeszéljük a nap történéseit, addig Marci is körülöttünk ténykedik, utána általában Isti játszik Marcival én pedig vagy tanulok, vagy házimunkát csinálok.
19.00: vacsora: általában ugyanaz, mint az ebéd.
19.30: fürdés, fogmosás.
20.00: alvás. Szerencsére már semmilyen probléma nincs az esti és a déli elalvással sem. Sőt úgy néz ki, hogy az éjszakai alvás is kezd helyreállni, csak azon vagyok kiakadva, hogy Marci kb. hajnali 4 órára kialussza magát és amikor akkor felébred van úgy, hogy 1 órát is az ágya mellett állok, mert nagyon nehezen alszik vissza. Mondjuk a felettünk lakó akkor kezd el készülődni a munkába és akármennyire is halk a lépteit simán lehet hallani.

Nálunk ilyen a napirend, ami a hétvégéket kivéve simán tartható minden megerőltetés nélkül. Hétvége az egy külön sztori általában :roll: .

Eni
marcy
 
 

 
 

Kimike!

Ha kell még...

Aranygaluska


50 dkg lisztből, 3 dl tejből, 8 dkg cukorból, 3 dkg élesztőből, 3 tojássárgájából, 8 dkg vajból kevés sóval, reszelt citromhéjjal kelt tésztát készítünk.
Ha megkelt, lisztezett nyújtódeszkára öntjük, ujjnyi vastagságúra nyújtjuk majd lisztbe mártott, dió nagyságú pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tésztadarabkákat egyenként langyos vajba mártjuk, és kuglófsütőbe vagy mély tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük. Darált diót, törött fahéjat, kristálycukrot és mazsolát összekeverünk, ezzel minden sort meghintünk. Ezután langyos helyen 35 - 40 percig lassan kelesztjük, majd közepesen meleg sütőben világospirosra sütjük. A sütő melege egyenletes legyen. Abban az esetben, ha a sütő a tészta tetejét megbarnítaná és a tészta belül még nyers lenne (ezt tésztába szúrt hurkapálcikával vagy villával próbálhatjuk ki), fóliával takarjuk le, és lassú tűznél süssük tovább. Ha a tészta teljesen megsült, könnyen elválik a tepsi oldalától.
Bor- vagy vaníliasodóval adjuk az asztalra.

(Na ezt most begépeltem úgy, ahogy a könyvben volt, és már magam sem tudom, hogy én hogy csináltam... Valószínűleg nem 3 tojássárgáját, hanem 2 egész tojást raktam bele, mert a tojás drága, a fehérjét sajnálom kidobni... És az is tuti, hogy olyan tepsibe, vagy jénaiba kell rakni, hogy még tudjon jól feljönni a tészta, mert nekem először kikelt a tepsiből. Szóval max. az edény feléig lehet rakosgatni a rétegeket.)

Vaníliasodó

3 dl tejet 2 tojássárgájával elkeverünk, adunk hozzá 10 dkg cukrot és 1 púpozott kiskanál lisztet. Gőz fölött habzásig verjük. Ezután a tojások keményre vert habját és 1 comag vaníliás cukrot teszünk bele.

(Ez is a hivatalos recept, én ezt úgy szoktam leegyszerűsíteni, hogy 1 csomag vaníliás pudingot 3 evőkanál cukorral és egy tojássárgájával kikeverek, és a szokásos fél liter tejjel megfőzöm. Jobban kell kavarni, mert a tojás miatt ragadósabb, aztán még forrón, de már a tűzről levéve hozzákeverem óvatosan a felvert tojásfehérjét.)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mári! Másfél év=18 hóval, nem? 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy! Gyorsan vegyél oscillococcinumot, és a papír szerint kezd el adni neki! Első nap 3, második nap 2, harmadik nap 1. Ha csak simán elkapott egy kis náthát, ettől 3 nap alatt totál helyrejön! Ha nem, akkor úgyis dokihoz kell menni, mert komolyabb a gond.

Benianya! Szép is lenne, ha aludhatnék minden nap Meskével! De akkor mikor érném utol magam? Meg nekem minimum másfél óra kell, hogy ne legyek rosszabbul ébredés után. Így csak akkor engedem meg magamnak, ha tényleg vacakul vagyok, vagy tényleg semmi dolgom nincs, és netezgetni sincs kedvem...

Marcy! A te napirendedet is rögtön olvasom, csak reagálok, ami még eszembe van. :shock:

Csajok! Szóljatok, ha már elegetek van belőlem, mert hát látjátok, marhára ráérek, nem járok dolgozni meg suliba se, és gyakorlatilag itt élem a társasági életem 90%-át, de tényleg, ha besokaltok tőlem, lőjetek le!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy! Fú, visszasírom az egygyerekes laza napirendet (mennyire más így az élet), meg az apával közös reggeleket! Már 4. éve ő már rég elment dolgozni, mikor mi felébredünk... :(

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Dani dumájától meg totál kész vagyok! Megzabálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, és Benianya! Köszi a jelmezes ötleteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!!!
tök rendi vagy, hogy feltetted!De hiszen ez nem is olyan bonyolult!!
eddig azt hittem ezt csak a 60 éve főző nagyik képesek megcsinálni, de lehet, hogy még nekem is sikerül??? :wink:
szerintem mári 15 hót akart irni.
húúú, erről az izomfájdalomról nem is hallottam, de jó, hogy irtátok!!!!Átmozgatás. jegyezve!

Jelentem a napirend kiegészül minden kaja duplázással. Beni most ebédelt megint 11 kor egy nagy tányér srépás, hagymás tarhonyát, most meg egy nagy tányé rizses húst!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok,

Benianyu,
akkor gyorsan miket csinál/nem csinál Panni:
labdást gurítja meg dobja, testrészeket felismeri, mutatja, értelemszerűen még hátrafelé nem jár (előbb tanuljon meg rendesen előre:) meg a járáshoz kapcsolódó dolgok hiányoznak, de pölö ha kérem tárgyakat mászva idehoz.
mond: nem, hoppá, na, cici, mama, tea (ezt a Kisbencés könyvnél mondta először, hogy ott a mamája, aztán egyszer rám mutatott és mondta, hogy mama -> ha kérdezem, akkor megmutatja, hogy kisbencének a könyvben hol a mamája, Panninak meg hol a mamája), cica.
Aztán amik mégnem teljesen felismerhetőek: kutyu, kukó (rica), bokkó, kaka (ó), csia (csillag) meg még van egy csomó ilyen
Ma a gekkoban a színeket egész jól felismerte: játékokból a piros meg kékeket kiválogatta...a csaj azt mondta, hogy ez másfél éves korban szok kezdődni.
táncizik, zenél amin csak tud. monst így hirtelen ennyi jutott eszembe....ja meg ezen anyum tegnap el volt ájulva:) ha bekakantás van akkor mutatja a pelust, hogy cserét kér.

kérdezted a gekkot: háááát, ma voltunk először...még nem tudok nyilatkozni, de azért annyira nem voltam elájulva. ugyi a felmérés során kiderült, hogy a járás nagymozgások terén van elmaradás, igy valahol azt vártam volna, hogy javarészt azzal foglalkozunk, de inkább ugy tűnt, mintha mindent végigvettünk volna.
montessori játékok, ilyen játék olyan játék....na majd kiderül, hogy milyen lesz...lehet, hogy csak nekem magasak az elvárásaim....
egyébként meg Pancsi nagyon élvezte.
a hrg-s fejlesztőn ti miket csináltok?

konyhák:
már csak egyet kell megrajzolnom, meg a színezés van hátra....mondjuk ezek elég meghatározott feltételrendszer alapján készített konyhák, kevés tér van a fantáziának, de azért próbálkozom.
viszont az egyik csoporttársnőmmel dumáltunk és megvan az első valódi megbízásunk is. persze ez még ingyen egy barátja számára, de most még úgyis a gyakorlat az első.

vicces volt mert tegnap egy fejvadász is hívott és egy banki munka ajánlatot is kaptam......érdekesnek hangzik, bár nem hiszem, hogy van elég tapasztalatom hozzá (speciális privát banki befektetési termékek fejlesztése)...azért elgondolkoztam, hogy egy interjút megér, csak, hogy ki ne essek a gyakorlatból:)

Na most megint jó sokat írtam magunkról...

Viera,
tök jó, hogy nálatok ki lehet szedni a rácsot! A mienk sajnos nem olyan és csomószor van már olyan, hogy Pancsi feláll és emelgeti ki a kis lábát. Nem hiszem, hogy még ki tudna mászni, de azért nem szeretném egyszer megtapasztalni, hogy kiesik!

Benianyu, Gabella,
nem semmi a napirendetek. Persze ahol két gyerek van és iskolajárat fontos. Én csak olyan sacc per kábé napirendet tartok: 8 körül ébredés, délután altatás 12-1 között, esti altatás 8-fél 9 között.....aztán persze van amikor nem jön össze.

Amandi,
gyógyulást neked!

Oriandy,
Danika iszonyat ügyes, nagyon okos kisvagány!

Mári,
ezen a szilveszteri történeten totál összeszorult a szívem. Szegény kis Vencel, ismeretlen helyen mennyire meg lehetett ijedve! Annyira beleéltem magam, hogy mindjárt elsírom magam.

meteor
 
 


Rita! Mutass már képet, hogy milyen az, mikor kész egy konyha rajz! (Régen imádtam, és talán még tudtam is rajzolni, de már lebutultam pont-pont vesszőcske szintre... :( )

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, és jaj de jó lenne nekem egy banki állás, csak hát Pestre nem mennék el érte... De mondjuk ha Szentes-Orosháza lenne, kiugranék a bőrömből is!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Tegnap este szerettem volna írni, de Julcsi belázasodott az oltástól, így szenvedtünk az elalvással. :(
Köztünk aludt, és egész éjjel forgolódott, így nem aludtunk jól, szegénykém minden oltást megszenvedett. Még a prevenárokat is... De most pár évre nyugi lesz. :)
Tegnap nagyon ügyes volt a doki néninél, csak a szurikor sírt egy kicsit, de egyébként nagyon aktív volt, magyarázott, mutogatott, és még a beszéd tudományát is bemutatta. Kérdezte a doki, hogy beszél-e már, erre válaszoltam, hogy még csak pár szót, inkább a saját nyelván dumál. Ezután kapott egy gólyás matricát, és tök szépen érthetően közölte, hogy gólya. :) Mindenki felkapta a fejét, mert ugyebár előtte mondtam, hogy nem igazán beszél még. Erre én meg lazán rávágtam, hogy ja, hát így beszél. :lol: Utána meg mondta a doki, hogy ez nagyon jó. :lol: Szóval úgy hatott, mintha tök nagy dumás lenne, én meg büszkélkedtem. :)
A súlya 12,7 kiló, és 88 centi, az izomra gyúrók táborát mi is gyarapítjuk. :lol:
Én viszont jól elfáradtam, mire hazaértünk, a váróban kell öltöztetni a gyerekeket, így cipelhettem ki-be Julcsit, meg is fájdult a hasam. Lehet, hogy legközelebb szólok, hogy nem szeretném emelgetni, így tegyenek kivételt, és bent a rendelőben öltöztethessem.

Andy, Dani dumája tényleg csúcs! :lol: Meg is mutattam Julcsinak, hogy neki is így kellene, de a válasz csak egy határozott nem volt. :)
A pohárból ivás már nálunk is gyönyörűen megy.

Gabella, Félegyházán fogok szülni, nem szűnt meg a kórház, sőt, szépen felújították, bővítették az elmúlt években. Odajárok minden vizsgálatra. Azért megyek le előbb egy pár héttel, mint ahogy ki vagyok írva, mert sosem lehet tudni, nem akar-e egy picit előbb jönni tesóka.
A mézgombát nem láttam, pedig jó lett volna. :lol:
Nekem is meg kellene csináltatni a szemüvegemet, Julcsi egyszer lerúgta a fejemről, és lett rajta egy pici repedés, így csak itthon használom, ha megyek vhová, akkor lencsézek.

Benianya, eddig te vagy az első, aki szerint lányos a pocim. :) Mindenki fiúsnak látja. Rakok fel majd egy képet, ahol jobban látszik, hogy inkább hegyes. Bár, szerintem ezek nem sokat számítanak. Úgy bírom ki, hogy ne lyukadjon ki az oldalam, hogy ha tesóbabára gondolok, akkor a neme nem szokott eszembe jutni, az valahogy kimarad. Őszintén szólva, egyáltalán nem fontos. :) Egyébként kétszer lányt álmodtam. :wink:

Kimike, a nevekkel azért megszenvedtünk, ill. csak a lánnyal, a fiú név már megvolt régóta. Olyat szerettünk volna, ami illik a Juliannához.
Milán is tök ügyesen beszél!

Viera, gratula a bilibe pisihez! Julcsi még rá sem tudtuk ültetni, igaz, már régen próbáltuk.

Amandi, Julcsi hord kesztyűt, ötujjasat, csak amikor a fotók készültek, akkor az apja öltöztette, és neki nincs türelme ráadni. :)
Jobbulást neked!

Marcy, a gyerekszobát átrendezzük, ill. a régi hálónkból lesz a gyerekszoba. Már eladtuk a franciaágyunkat, ideiglenesen a másik szobában lévő kihúzhatón alszunk. Kb. másfél hét múlva érkezik az új ágyunk, kihúzható sarokgarnitúra, ezen fogunk majd mi aludni a nagy szobában, a mostani megy a kisszobába Julcsinak. Tesóé meg lesz a kiságy. Azért is szerettem volna kihúzható kanapét Julcsinak, mert az elején szerintem én is ott fogok vele aludni, így közel leszek a tesókához. Ha nem jönne a tesó, akkor is lassan ki kellene venni Julcsit a rácsosból, mert már majdnem átmászik rajta, én meg frászt kapok, hogy fejre esik. A derekáig ér neki a rács, már a lábát áttette egy párszor, a folytatást az akadályozta, hogy rászóltam. :)

Most megpróbálok pihenni, míg alszik.

Végül egy "hegyesebb" pocak. :)
Kép

És egy videó Julcsiról. :)

http://videa.hu/main.php?page=play&v=pinosFoZOUZbMv94

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Jók ezek a napirendek! :lol:

Hát..!3 gyerekkel kicsit nehezebb ilyet összeállítani!
Ráadásul azt hiszem mostmár átállunk a napi egyszeri alvásra!
Ezzel csak ez lesz a gáz,hogy fogalmam sincs hogy érek a suliba 14.30-ig a gyerekekér!Ők nem napközisek állt. ebéd után megyek értük.Ha viszont 14.30-ig nem érek oda akkor már csak 4-kor engedik ki őket!
A napközinek sem vagyok híve,de ez azért sem lenne jó,ha 4-kor jönnek,mert Alexnek már rengeteg a tanulnivaló és akkor a heti 3×-i edzésre nem ér oda! :roll:
Az edzés 8-ig tart így azokon a napokon a vacsi is másképp van!

A férjem segít sokat,ha itthon van,de ez azért ritka!(ami részben jó,mert azt jelenti,hogy sok a munka)4 hónapja most van itthon karácsony óta (eddig egy szabadnapot sem tudott adni magának!reggel 6-kor ment este 8-9-kor jött!)De most sem sokáig mert már Hívogatják sokan!Jövőhéttől újra munka!

Tehát:Eddig ez volt,de csak nagyjából! :roll:
6.30-kor Kelek én és keltem a nagyokat!
7.30-korIndulnak a nagyok suliba!Reggelente a szüleim erre jönnek és viszik őket,főleg ebben a remek időben,mert tőlünk messze van,ők meg arra mennek dolgozni!
ilyenkor ébred kb.Zalán!Megissza a tápszert!
8.00-10.30-igJáték,mese,eszik valamit!
10.30-12.00-igAlvás!
12.00-12.30-igEbéd.
10.30-14.30-igMegyünk a suliba,közben piac ha kell!
15.00-16.00-igAlvás!Előtte gyümilevet kap!
16.00-19.00-igJáték,uzsi.Ha edzés van és jó idő közben elvisszük Alexet edzésre!Ha rossz idő van bevállalják a szüleim!Jó,hogy közel lakunk! :lol:
19.00-20.00-igFürdés!
20.00-korVacsi!Ha Alex edzésen van a férjem szedi össze,mert állt.Ő egyébként is ilyenkor jön haza!
20.30:Alvás!Alex kicsit késöbb!

Nagyjából ilyesmi!
De mától próbáljuk az egy alvást!
Ez mondjuk jó lenne 12.00-14.00-ig legalább!Úgynézki összejön,de nem tudom hogy bírja majd estig?
És azt sem,hogyha a férjem nem lesz itthon,hoyg érek oda a suliba? :lol:
Vendég
 


Csak nem egy másik pocakos anyuka van levágva a kép szélén? 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Csajok!
Valaki babája alszik már rendes ágyban? Peti egyre kevesebbet. Most is a rendes ágyon aludt el. Körbebarikádoztam. Egyre gyakrabban jut eszembe, hogy szétszedjük a kiságyat és megkapja a két személyes kanapét. Oda mi is odaférünk mellé, ha kell. 3 oldalról védve van, a többi ehlyre meg gondoltam, szivacsot raknék. De egyelőre tavaszig várunk, mert ha kikerül a kiságy , akkor kikerül a mostani duplaágy is és olyan sok hely lesz a szobájában, hogy 1-2 játéktárolóra, nagyobb szőnyegre is szükség lesz, na meg egy új kanapéra a mi szobánkban!

Benianya!
Vámjogból vizsgáztam. Ma vámtarifából fogok. Az már gázosabb!

Marcy, Benia!
Nem semmi, ahogy a napi rendet tartani tudjátok!
Nálunk a fix, hogy 8-fél9 körül kelünk, fél1-1 körül elalszik Peti kb. másfél-2 órára. És este fél10-10 körül alszik el. Ébredés után reggeli, 12-kor ebéd, 3-4 körül uzsi, 7 körül vacsi. Napi kétszer levegőzés. Hát, ennyi. jó lenne, ha korábban elaludna Peti, de nyilván akkor korábban is ébredne reggel. Viszont az én párom minden másnap itthon van és sokáig szeret aludni. Én viszont nagyon nem bírnám, ha mondjuk 6-7 körül kelne Peti és 8-9-ig csak én piszmognék vele, amig István alszik. Majd fogunk még elégszer korán kelni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Tegnap megültük Peti másfeledik szülinapját:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Fú, én már idejét sem tudom, mikor aludt Mesi napközben 2x! Sőt, másfél 2 évesen Lackónál örültem, ha egyszer el tudtam altatni. :)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni! Tök jó a másfeledik szülinap! És cuki Peti, ahogy nyalogatja a tortát! Ágy ügyben én a leesésgátlós ágyra esküszöm! Egyszer a Lackóét mutattam, már nem tudom, mikor. Mesi szerintem még legalább nyárig a rácsosban marad. Elég magas a rács, nem tud még kimászni.

Napirend. Ha emlékeztek, én voltam az a nyáron, hogy nem volt semmi napirendünk. Se a kaja, se az alvás, se a csavargás, se az ébredés nem volt konkrét időhöz kötve, de beindult az ovi szezon, és változtatni kellett, vagyis gyakorlatilag magától kialakult.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csak egy pillanatra:
Mári:
A másfél éves szuri nem ugyanaz mint a 18 hós?? :shock:

Este visszaolvasok, most már nem lesz időm, reagálok is.

Pussz

Erika

Kép
viera
 
 


Jaj, nagyon jó a Julcsis videó! Meske hangja is ilyen kis mély!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, mostmár tuti, hogy lelőttök!

De van egy kérdésem: Ti ha nem kell szuri, milyen gyakran jártok tanácsadásra? Méretkőzni, hogy logikus legyek. Mert ugye mi már 2 hónapja túl vagyunk jó időre az utolsó szurin, popsikenőcs is van még, azt írattam, mikor betegek voltak, de ott meg nincs mérleg, és hát kíváncsi vagyok. Lackóval másfél éves kora után már csak elvétve jártam, 3-4-5 havonta. De ugye az itthoni mérleg még elég változó képet mutat...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


29 hsz-ből az enyém 16... Eldugultam. Megyünk az oviba. És már csak holnap jövök, jó eséllyel... Pusszanat! 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Hát, hazaértünk. Voltam a bölcsiben és jövőhét hétfőn viszem is Danit beszoktatni. Feltéve, ha nem lesz ugye beteg. Köszi a tippet Gab! Holnap tudok már csak gyógyszertártba menni, de aaszem amúgy is csak megrendelik és úgy pár nap, amíg megjön. Pont ma voltam és amit akartam volna venni, az sincs, csak megrendelni tudják. Én nem tudom mi van, de azért nem egy olyan kis város ez a Sárvár és mégsincs sokminden a gyógyszertárban??!!
Akkor voltam hülye, amikor Veszprémben nem vettem meg, hiszen pont egy olyan gyógyiban jártam, ahol még reklámozzák is ezt!
Na, majd meglátom holnap. 3 gyógyszertár van itt, legfeljebb elmegyek mindegyikbe megkérdezni, ha nincs akkor meg megveszem majd Veszprémben a köv. ilyen esetre.

Összekapom magam aztán jövök megint.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy! Ez még nálunk is van mindig... Hátha szerencséd lesz, mert még ha várni is kell pár napot, akkor már majdnem mindegy...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Megpróbálom holnap Gab! Köszi!

Lányok!!! HELP ME!!!!!
Én ezt nem értem! Dani mindig bejelenti hogy :KAKI vagy PISI, ha kell neki, de a bilire nem hajlandó ráülni. Most is játszottunk és egyszercsak megáll, hogy : KAKI!!! Mondom neki, hogy menijünk a bilire, de csak rázta a fejét, hogy nem és már nyomta is a pelusba. És ez így van mindig. Úgy kezdtük, hogy fürdés elött (mivel akkor mindig szokott pisilni) ráültettem a bilire, és eleinte szívesen rá is ült, de most már visít hogy nem akar. Én meg eröltetni nem szeretném. Csak ha egyszer megmondja, hogy kell neki????
Mit tegyek??? Milyen csel van erre???

Kép
oriandy
 
 


Szegény Nyuszikám totál kivan. :( Ma alig ment le a láza, most is van neki, csak 3 falatot evett uzsira, és mire beértem volna a kúppal, már elaludt a kanapén... Jaj, de jó, hogy most egy ideig nem lesz szuri, hihetetlen, hogy őt mennyire megviseli. :?

Gabella, azon a képen velem szemben a pocakos unokatesóm állt, aki 3 héttek idősebb terhes, mint én. :) Ő is felrakta ezt a képet abba a topikba, ahová ír, csak levágta a fejünket, ebből gondoltam, hogy nem szeretne szerepelni.
Én csak oltáskor vittem tanácsadásra, meg amikor kisebb volt, akkor ahogy mondták, hogy vigyem. Még nem tudom, ezek után milyen sűrűn fogom, majd megkérdezem a védőnőt. Bár a tesókával úgyis menni fogunk, akkor majd leméretem Julcsit is.

Nekünk nincs ilyen szigorú napirendünk, az evések időpontját próbálom tartani, meg az alvásét, de hogy közben miket csinálunk, az változó. Délelőtt szoktunk levegőzni, mióta hamar sötétedik, de van, hogy dolgoznom kell, olyankor megpróbálom rávenni, hogy egyedül játsszon. Meg van amikor kidőlök, fáj a hasam, és feküdnöm kell, akkor meg úgy játszunk, hogy én fekszem, ő hordja a játékokat, és az ágyból magyarázok neki, vagy az ágyon kirakózok, bedobózunk. Az esti-műsor általában apáé, az is változó, hogy ő mikor ér haza, általában 6 körül, de volt, hogy csak fürcsire esett be. Ő szokott este "tombolni" vele, birkóznak, dobálja, ugrálnak, együtt vacsizunk, majd apa fürdet, míg én előkészítem az esti tápit, meg a ruháit. Rendet tenni vagy együtt szoktunk, Julcsinak az is egy játék, hordja a ruhákat a szennyesbe, együtt teregetünk, nagyon imádja, vagy akkor csinálom meg, mikor alszik. Akkor szoktam főzni meg mosogatni is. Van, hogy nem végzek alvás-időben, ő meg igényelné a társaságom, és persze jön ki a konyhába, már kivittem neki egy széket, és ott őriz, ha épp anyás kedve van. :) Főzés közben meg mesélem neki, hogy készül az étel, vagy énekelünk. Eléggé igényli még a társaságot, ritkán játszik egyedül, ami akkor rossz, mikor nekem meg melózni kéne, vagy a lakást rendbe tenni. Ilyenkor mindig arról ábrándozok, hogy majd milyen édesen fognak együtt játszani a tesóval, milyen jó, hogy nem lesz köztük nagy korkülönbség. :) Tesóm legkisebb fián látom, hogy mennyire nem tud egyedül játszani, pedig már lassan 5 éves lesz, de a tesói már jóval nagyobbak, ők nem sokat foglalkoznak vele, és társaságban is mindig valaki felnőttön csüng, hogy foglalkozzanak vele. Remélem nálunk nem így lesz, én úgy látom, hogy gyereknek gyerek a legjobb barátja. Persze ettől függetlenül sokat foglalkozunk Julcsival, de látom rajta, ha gyerekek között van, akkor igazi kiscsikó lesz, ugrál, viháncol, nagyon élvezi.

Megyek, megtapizom, nem ment-e fel a láza....

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gabella,

ez még csak alaprajz: múszaki rajz, csak én gondoltam színezem is.
Később majd ez lesz kiegészítve a falnézeti képekkel.

Az a baj, hogy nincs szkennerem, szóval ezt nem tudom berakni...max. megpróbálom lefényképezni.

meteor
 
 


Sziasztok!

Csak pislogok ezeken a napirendeken

:shock: :shock: ,Nálunk olyan nincsen.

Benianyu:hihetetlen evőkéje van a fiadnak,Amelita kb .3 napig eszi Beni egy napi kajáját :(

Colett,Preni:Ameli kb.két hónapja kapot egy új ágyat(90x200),nem akartunk kétszer csináltatni),sőt egy szobát is.Gondoltam időben kell beszokktatni,hát első perctől kezdve ott aludt,nem mászkál ki éjszaka soha,ajtó nyitva van,ha felsir(pedig az gyakori)akkor bemegyek,vagy ha felébred kiabál hogy anya.Eddig akét hónap alatt 2x ébredtem arra hogy megszólalt reggel a fejem mellett(én most a nappaliban alszok,mert pocakosan nem birom az ágyunkat),de azért fel vagyok készülve hogy ha kistesó meglesz lehet itt még éjjeli járkálás meg akármi is.

CSajok!Vki irta(Talán Benianya?)hogy saját maga csinálja a májkrémet.Még sose csináltam,megpróbálkoznék vele,csak nem találom már a receptet!Köszi előre is.

Sziasztok

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Két gyerekkel már muszáj valami napirendet kialakítani, főleg, ha a nagy már ovis. Majd meglátjátok! Lackóval nekünk se volt totál semmilyen rendszer az életünkben. Jobb esetben éjjel aludtunk, nappal nem, de néha fordítva :D
:wink:
Andy! Örülj, hogy szól. Majd eljön annak az ideje is, hogy a bilibe akarja rakni. Az öcsém még 2 és fél évesen is azt csinálta, hogy bár pisilt már a bilibe, ha kakálnia kellett szólt anyunak, és pelust kért. Semmit ne erőltess, és ne cselezz szerintem, majd rájön, belejön, vagy hogy mondjam. Neki kell akarni. Az elég szerintem, hogy megkérdezed, hogy ráül-e, de döntsön ő. Ne legyen jutalom se, büntetés se attól függően, hova sikerül a dolog. Nem éri meg. Dani egyébként is nagyon okos, a korosztályában nem sokan szólnak előre, ha kell nekik kakálni, pisilni. Majd figyeld meg, a nyáron ő lesz az első innen, aki teljesen szobatiszta lesz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Az előbb 39,2-őt mértem, megkapta a kúpot, most apán piszeg...

Az ággyal kapcsolatban elfelejtettem írni, hogy mi is nem sokára kezdjük a nagy ágyban alvást. Amint megérkezik az új ágyunk, megkapja Julcsi a kihúzható kanapét, és azon fog aludni. Valszeg az elején majd ott alszom vele, meg körbebástyázom, le ne essen. Így mire meglesz a kistesó, már nem lesz probléma, hogy a kiságy már nem az övé. :)

Pil, jó hallani felőled, remélem jól vagytok! Látom a vonalzódon, hogy már csak pár hét, szeretnék már én is ott tartani...

Egyébként az én vonalzómnál tesókájé nem jó, két héttel előbbre vagyok, a 30. hetet kezdtem. Nem tom hol maradt le a vonalzó... :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Szegény kis Julcsi! Reméljük, nem tart soká ez a lázas szezon... Hát, (jó, tudom, háttal nem kezdünk mondatot!) én is reméltem, hogy majd milyen jó lesz, ha tud a két gyerek együtt játszani. Oké, néha valóban tudnak, de általában összeverekszenek, kirángatják egymás kezéből a játékot, és ordítanak, sírnak rosszabb esetben le is sérülnek. Én meg már néha idegbajt kapok, mert egész nap a fegyelmezésből állok csak. Na ezért vártam én annyira az ovit, mert ott Lackó kitombolhatja magát, és tudok Mesivel is foglalkozni az ő szintjén. Együtt ez nehéz. Ha Lackó itthon van, akkor meg vele foglalkozom az ő szintjén, de csak mikor Mesi alszik, mert ha együtt vannak, akkor max. építeni lehet síneket, kockákat, ilyesmi, társasozni, normálisan színezni, könyvet nézegetni nem igazán. Szóval nem biztos ám, hogy olyan szuper lesz két csemetével!

Olyan fura nekem, hogy még tápszert esznek a csemeték! Mert ugye nálunk sosem volt tápszer. A szopi meg már nincs. Meddig kapnak egyébként a tápszeres babák tápszert, és nem "rendes" tejet? Vagy ez teljesen önkéntesen változó?

Mondjuk mi már bébiételt se adunk Mesinek. Sőt, már akkor is fel van háborodva, ha összekockázom a kenyeret neki. Úgy akar mindent, ahogy mi. Szerencsére a levesben a répát, krumplit még engedi összevágni :D De pürét hogy mikor láttam utoljára már az idejére se emlékszem.

Rita! Akkor amiket most csinálsz az csak olyan alaprajz szerű? Nem olyan látványterv? (Keresem a szakszerű szót... perspektív ábrázolás talán???) :oops: Szerintem fényképezve is jó, csak vaku nélkül, esetleg makro módban...

Na, akkor elduguljak?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Julcsinak mennek a gyógymanók!!!!

Andy! a csel szerintem, hogy hanyagold a bilit.
Tégy úgy mintha nem is lenne!!!!!!Adj neki pár hónapot!
Dicsérd meg hogy miylen ügyes-mert tudod mekkora dolog, hogy már előre!!!!-és nem utólag érzi, hogy kaki lesz, és még szól is!!!!!!!!Fúúúú, ne legyél ilyen maximalista Te anya! Héééhahó, Dani tök hamar fejlődik, neki az agyi kapcsolódási, idegi huzalozása szuperfejlett, ne vidd kudarcélménybe neki a sikert! Ez olyan mintha nem elégednél meg egy EB éremmel, mert nem szerzett azonnal VB aranyat is!!!!!Egyszerűen csoda hogy már előre mondja hogy kakilni fog!!!!!Más ebben a korban max a végén szól!szóval tessék megdicsérni!!!!! :lol:

A májkrémet nem én irtam, de szivesen vezsem én is a recit!!!!

Most mennem kell 8. kaját adni a zabagépnek!

benianya
ákosbenianya
 
 


Gabella, én azért hiszem azt, hogy majd jót fognak együtt játszani. :) Persze ahhoz "össze kell érniük", majd akkor tudnak együtt játszani, ha tesóka is nagyobbacska lesz. Azt is figyelembe kell venni, hogy köztük még két év sem lesz, szerintem fognak találni közös játékot, és egy kis csihi-puhi belefér. :) Tesóm nagyobb gyerekei között másfél év van, ők nagyon elvoltak együtt mindig, sőt, csak együtt akartak lenni, nagyon szoros volt köztük a kapcsolat. Nekem mindig ez jut eszembe, ha a lurkókra gondolok, fő a pozitív hozzáállás. :) A másik, hogy nekem mindig is hiányzott egy olyan testvér, akivel együtt nő fel az ember, közösek az élmények, és akire mindig számíthatok később is...

Julcsinak 2 éves koráig tervezem a tápszert, ill. Milupa Junior italt kap, és csak estére, reggel karamellás tejet iszik. Tehát nálunk már régóta van tej is, csak úgy vagyok vele, hogy ebben a tápiban megvan minden vitamin, ásványi anyag, amire szüksége van, erősíti az immunrendszerét, így nyugodt vagyok, hogy minden fontosat megkap. Ráadásul a mai tejek legalább ennyire műek, ha nem jobban... Amellett persze a kajára is odafigyelek, hogy változatos legyen és tápláló, minden nap eszik húst, tejterméket, gyümit, zöldséget, és kenyér-félét, általában teljes kiörlésűt.

A gyógymanók nem ártanak, ill. lázlevivő manó kellene... Még mindig elég ratyin van...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gombi! Legyen igazad! Drukk hozzá! :wink:

Tesómmal köztünk nincs egész 3 év, és mi vagyunk az abszolút rossz példa. Folyton veszekedtünk. Suliba mindig külön indultunk. Mikor már bulizni jártunk, akkor is mindig külön indultunk el, pedig ugyanoda, ugyanazzal a busszal jártunk. De ott is kerültük egymás társaságát. Nem tudtunk egymás szerelmi ügyeiről sem semmit! Aztán mikor 23 évesen elköltöztem otthonról, akkor lett jobb a kapcsolatunk, és azóta egyre javul.

Julcsi tényleg tiszta apja! A vonalzós képen is totálisan!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Chat? Csináltam egy szobát magunknak!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella, hol van a szoba? Nem látom. :shock:
Vendég
 


Mind1, vártalak, nem jöttél, inkább írok.

Andy, bilivel kapcsolatban ugyanaz a véleményem, mint a többieknek. Óvatosan a maximalizmussal! :wink:

Ha van kedved írjál már a bölcsiről! Milyenek a gondozók, milyen az első benyomásod? Dani szed vitamint? Ha elfogasz 1 tanácsot, kezd el erősíteni a kis immunrendszerét!

Méz, nem vagy te egy nyafi típus, neked a két gyerkőc meg se fog kottyanni, ebben biztos vagyok. Jobbulást a kis betegnek!

Gabi, mi sem tápszerezünk. Ha emlékszel korábban írtam, hogy egyik napról a másikra elutasította Milán.
Hogy röhögjetek rajtam egy kicsit elmondom, hogy ma vettem bio rizsitalt. Olyan undorral kiköpni még semmit se láttam, mint azt. Bakker! Reggel kénytelen leszek én lenyomni a torkomon, még jó, hogy csak 2 dl. :lol:

Naprend: aki dolgozik, annak van. Ha valakinek nincs, majd lesz. Ne izguljatok emiatt! :wink: :lol:

Na mentem. Jó éjt!
Vendég
 


Hali!

OK Lányok!! Köszi! Vettem az adást! :D
Megdícsérni megdícsértem eddig mindig, és mint írtam is, én nem eröltetem, csak megkérdezem tőle. Sőt!!! Odáig eljutottunk már, hogy ha megkérdem: hová kell kakilni? Erre ő: Bibibe. tehát ezt is tudja :D Csak épp csinálni nem hajlandó! De sebaj! Hallgatok rátok!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Ágy: Mi is pont most készülünk az ágycserére! Már ki is néztük, csak épp egy nagy autó kéne, hogy el tudjuk hozni Szombatheről.
Mi ezt néztük ki:

Kép

Ja és még egy jó hír (igaz főleg nekem :lol: :lol: :lol: ) 3 jelentkező is van a menyasszonyi ruhámra és az egyik csajszi holnap délután jön is próbálni! El sem hiszem! Bár ugye úgy varrattam, és imádtam benne lenni, mégis nagyon jól fog jönni az a pénz, amit kapok érte. Mert remélem kapok!! :lol: :lol: :wink:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Csak visszajöttem, mert elfelejtettem a következőket.

Gabi, köszi a receptet! :-)

Méz, nagyon csini vagy, olyan jó ez a lila felső. Most bele vagyok a lilába bolondulva. :D A nyakid is klassz. :) Ez tényleg egy hegyesebb poci. :wink:

Reni, tetszik ez a másfeledik szülinapozás. Milyen tortát készítettél?

Tényelg mentek. Pá, pá
Vendég
 


Sziasztok!

Gabella!
Én addig adom a tápszert ameddig elfogadja!Mivel Ő nem nagy evő,jól jön ez neki.Ezt legalább szívesen issza!Tejet meg még nem akarok adni!

Mézgombi!
Julcsinak
Kép

Viera!
Hol vagy?
Vendég
 


Ja!
Milyen chat?Milyen szoba? :shock:
Vendég
 


Reni!

Hát akkor Petinek Boldog Másfeledik szülinapot! :lol:
Kép
Vendég
 


Sziasztok.

Futtában végigolvastam, már amennyire látok megint náthától. Ennek sosem lesz vége?
Holnap részletesebben olvasok, reagálok és nem utolsó sorban elmentem az aranygaluska recijét.

Amit láttam, hogy megint több babó beteg.
Noémi is inkább egyre rosszabbul van, mint jobban.

Danikának és Julcsikának:
Kép
Ha valamelyik picurkát kihagytam, bocsi, nekik is szól.

Na, mentem aludni, mert levegőt sem kapok már.

Kép

Holnap reggel pedig nyári napsütésre akarok ébredni :cry: :cry: :cry:
Már félre is beszélek :roll: :?:
Nekem már elég volt a télből ennyi is.

Erika

Kép
viera
 
 


Halihó!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Köszi a jókívánságot!! Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy Daninál megáll ez az egész egy kis náthánál, mert se láza, se étvágycsökkenése semmi. csak folyik az orra. Azt meg szívjuk, fújjuk, és csöpizem.
Ma reggel óta csakis csőrös pohárból ill. rendes pohárból iszunk! :wink: :D
Pedig eddig be sem akarta kapni a csőrös pohár szívókáját!

Tápszer: Én ezt a Milupa tejitalt veszem Daninak és akkor adom neki, ha a fogzás vagy betegség miatt nem nagyon akar enni. Ezt mindig elfogadja.

Méz!
Julcsika jobban van már???

Nekem is van egy jó kis receptem, épp ma fogom megsütni. Az a neve, hogy almás krémes. Szívesen leírom majd a receptet, ha érdekel valakit!! Szerintem isteni finom!!!

És végül a ma reggeli beszélgetésünk:
Sörnyitó

Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Hát Viera, remélem, Nálatok van nyári napsütés, mert erre :x ....

Beteg manócskáknak jobbulást!

Mi még tápszerezünk, este mindig (túl fáradt ahhoz, hogy normál mennyiségű darabosat egyen :? ), reggel csak akkor, ha nincs tehéntej. De pont most határoztam el, hogy kapni fog bolti tejet. Végülis ha a tömény tehéntejtől nincs baja, a vizezett agyonkezelt verziótól csak nem lesz.. :roll:

Napirend: (nálunk van, tudjátok: gonosz, szigorú anya 8) )
- jó esetben fél 8 körül keltem (de ma is háromnegyedkor ébredtem én :roll: ), 8 körül reggeli: vajkrémes, sajtkrémes kenyér, kakaó
- sacc fél 9től még 9ig bírja a kiságyat (anya reggelizik és megnézi az előző napi sorozatát videóról :wink: , ja meg netezik)
utána játék, amit akar (kivéve ha főznöm kell, mert akkor azt játszunk -nem szokta értékelni)
- 12kor ebéd (főzelék, vagy bébikaja, de mostanában inkább amit mi eszünk)
- fél 13kor húzás aludni
- 14 körül ébred, 15ig magához tér(ítem), utána kb. fél 17ig sétálunk, akkor uzsi (gyümi vagy tejtermék), utána megint játék, amit akar
- fél 20kor megfürdik anya, 20kor megy Bálint, utána tápszer vacsi, böfi alvás (altatás, kb. 21-fél 22 mire elalszik)
- ált. 4 körül üvöltés cumiért, simiért, anyáért.... :roll: :?

Nagyjából ennyi.

Már mi is filózunk a nagy ágyon, mert ugye elég hosszú gyerek, aki állandóan forog a kiságyban és szerintem sokszor azért sír fel éjjel, mert fordulás közben beveri a fejét, elakad a keze, miegymás. Pedig körben van már rácsvédő....Hasonlót néztünk ki, mint Oriandy, annyi a különbség, hogy mivel nem tervezünk második babát, nálunk alul nem lesz kiságy, hanem pakolós lesz (amúgy is kicsi a szobája) Ja, van is róla kép:

Kép

Ja, és persze nem most lesz emeletes, hanem később. Olyan az ágy, hogy a lábát majd később lehet hozzácsavarozni (ehhez a férjem jobban ért, ő fogja csinálni, merthogy egy asztalos mellett szokott dolgozni)

Na, húztam odébb, mert már fél 10 van....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Pussz

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap eltűntem, de fennforgás volt. Apa elment számítógépet csinálni, én beraktam a gyerekeket fürdeni, közbe elkezdtem a bundáskenyeret sütni, erre Lackó ordít, hogy Mesi belekakált a vízbe. Vááááááááááááááááááá! Törölközőért futás, gyerekek be, gyorsan kiszedni a kenyeret, hirtelen törlés, kád leereszt, pizsoma fel, kaka kiszed, kaja tovább, jó kis hajtás volt... Persze ezt mindig akkor játsza el, mikor egyedül vagyok. Legalábbis eddig mindháromszor úgy sikerült.

Chat szoba. Ha beléptek a chatbe, jobb oldalon vannak a bentlévő emberek nevei. A lista fölött vannak kis szmájlik, meg egy ajtó. Az ajtóra kell kattintani, ott dobja ki a szobák listáját, és akkor ki lehet választani 2006.nyár címűt.

Bocsi, most mennem kell, mert megint jön az őstermelőm a papírjaiért, Mesi meg bűzlik.

Viera! Nálunk csodaszépen süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ezt a képet még elfelejtettem megmutatni nektek:

Kép A névtáblánk!!!

Kép
oriandy
 
 


ÉN MEGTALÁLTAM A CHAT-ET ÉS MÁR FENT IS VAGYOK!!!!
De teljesen egyedül! :( :cry:

Kép
oriandy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?