Sziasztok!
Tegnap este szerettem volna írni, de Julcsi belázasodott az oltástól, így szenvedtünk az elalvással.
Köztünk aludt, és egész éjjel forgolódott, így nem aludtunk jól, szegénykém minden oltást megszenvedett. Még a prevenárokat is... De most pár évre nyugi lesz.
Tegnap nagyon ügyes volt a doki néninél, csak a szurikor sírt egy kicsit, de egyébként nagyon aktív volt, magyarázott, mutogatott, és még a beszéd tudományát is bemutatta. Kérdezte a doki, hogy beszél-e már, erre válaszoltam, hogy még csak pár szót, inkább a saját nyelván dumál. Ezután kapott egy gólyás matricát, és tök szépen érthetően közölte, hogy gólya.
Mindenki felkapta a fejét, mert ugyebár előtte mondtam, hogy nem igazán beszél még. Erre én meg lazán rávágtam, hogy ja, hát így beszél.
Utána meg mondta a doki, hogy ez nagyon jó.
Szóval úgy hatott, mintha tök nagy dumás lenne, én meg büszkélkedtem.
A súlya 12,7 kiló, és 88 centi, az izomra gyúrók táborát mi is gyarapítjuk.
Én viszont jól elfáradtam, mire hazaértünk, a váróban kell öltöztetni a gyerekeket, így cipelhettem ki-be Julcsit, meg is fájdult a hasam. Lehet, hogy legközelebb szólok, hogy nem szeretném emelgetni, így tegyenek kivételt, és bent a rendelőben öltöztethessem.
Andy, Dani dumája tényleg csúcs!
Meg is mutattam Julcsinak, hogy neki is így kellene, de a válasz csak egy határozott nem volt.
A pohárból ivás már nálunk is gyönyörűen megy.
Gabella, Félegyházán fogok szülni, nem szűnt meg a kórház, sőt, szépen felújították, bővítették az elmúlt években. Odajárok minden vizsgálatra. Azért megyek le előbb egy pár héttel, mint ahogy ki vagyok írva, mert sosem lehet tudni, nem akar-e egy picit előbb jönni tesóka.
A mézgombát nem láttam, pedig jó lett volna.
Nekem is meg kellene csináltatni a szemüvegemet, Julcsi egyszer lerúgta a fejemről, és lett rajta egy pici repedés, így csak itthon használom, ha megyek vhová, akkor lencsézek.
Benianya, eddig te vagy az első, aki szerint lányos a pocim.
Mindenki fiúsnak látja. Rakok fel majd egy képet, ahol jobban látszik, hogy inkább hegyes. Bár, szerintem ezek nem sokat számítanak. Úgy bírom ki, hogy ne lyukadjon ki az oldalam, hogy ha tesóbabára gondolok, akkor a neme nem szokott eszembe jutni, az valahogy kimarad. Őszintén szólva, egyáltalán nem fontos.
Egyébként kétszer lányt álmodtam.
Kimike, a nevekkel azért megszenvedtünk, ill. csak a lánnyal, a fiú név már megvolt régóta. Olyat szerettünk volna, ami illik a Juliannához.
Milán is tök ügyesen beszél!
Viera, gratula a bilibe pisihez! Julcsi még rá sem tudtuk ültetni, igaz, már régen próbáltuk.
Amandi, Julcsi hord kesztyűt, ötujjasat, csak amikor a fotók készültek, akkor az apja öltöztette, és neki nincs türelme ráadni.
Jobbulást neked!
Marcy, a gyerekszobát átrendezzük, ill. a régi hálónkból lesz a gyerekszoba. Már eladtuk a franciaágyunkat, ideiglenesen a másik szobában lévő kihúzhatón alszunk. Kb. másfél hét múlva érkezik az új ágyunk, kihúzható sarokgarnitúra, ezen fogunk majd mi aludni a nagy szobában, a mostani megy a kisszobába Julcsinak. Tesóé meg lesz a kiságy. Azért is szerettem volna kihúzható kanapét Julcsinak, mert az elején szerintem én is ott fogok vele aludni, így közel leszek a tesókához. Ha nem jönne a tesó, akkor is lassan ki kellene venni Julcsit a rácsosból, mert már majdnem átmászik rajta, én meg frászt kapok, hogy fejre esik. A derekáig ér neki a rács, már a lábát áttette egy párszor, a folytatást az akadályozta, hogy rászóltam.
Most megpróbálok pihenni, míg alszik.
Végül egy "hegyesebb" pocak.
És egy videó Julcsiról.
http://videa.hu/main.php?page=play&v=pinosFoZOUZbMv94