Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ezek a lányok már csak ilyenek, apjukra hasonlítanak :-)

KépKép
kertikiri

Kriszta,

Nekem Eszter kb. egy órát elgagyarászik magának a játszóállvány alatt, de azért be-bekukkantok hozzá, beszélgetek vele pár szót, ő meg hatalmasakat mososlyog cserébe. Újabban, ha nem vagyok vele a szobában, hatalmas kurjongatásokkal keres. Ma pl. mellette ültem, ebédeltem, tejet fejtem (mondtam is neki, hogy látod, anya nem tud veled játszani, mert tejet kell fejnie!), TV-t néztem, telefonáltam. Ha pl. takarítok, akkor én is viszem magammal a hordozóban. Tanulja csak, hogy kell! :D De mostanában olyan keveset van ébren :roll: , hogy inkább játszom vele. Este Eszter is jobban igényli, hogy kicsit kézben legyen, dajkáljuk, apa néha felveszi a kenguruba, vagy babajógáznak.

Kép
waterlilly

Eszti nagyon édi kis pofi :D

Kriszti, akartam is irni, hogy más véleménye is érdekel az elmarad kérdésre.
Panka mostanában megint csak 5 perceket marad el kiságyban, járókában, pihiszékben max 10. Ez jó ötlet viszont cipelni a pihiszéket, lehet, hogy érdekli ahogy teregetek? :roll:
És én se tudom lekötni nagyon játékkal, pedig próbálom. Mindig más-más játékot próbálok, de mostanában az se érdekli. Van 2 kedvenc bohóca, azoknak pár hete még 15 percig képes volt dumálni, most meg egyáltalán semmi. Nem tudom mi a franc van :roll:

Én azért raktam bele a játszószőnyeget a járókába, hogy puhább legyen.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, Huba kb 2 és fél órája elvan a babakocsiban (oltás utáni séta óta alszik... :lol: jaj, ha elköltözünk, mit csinálok a kocsiban alvó gyerek(ek)kel? Jolka? te mit szoktál? megvárom,míg felébred? felébreszted és felviszed?), Petra meg kb egy órája nyomja a sziesztát.
komolyra fordítva: reggeli után (8 óra felé) akár egy órát is elvannak: nézik a fejük fölé a szekrény aljára ragasztott, egy dr Bubós falinaptárból kivágott mesejeleneteket, a lógó küytüket, az állatokat a kiságyban (ha egyikük nem lesz vmi durrell vagy attenborough, akkor nemtom micsinálok ;) ) (ja, és Gabcii, nekünk is pont olyan békánk van. ő Zsolti, és Petra imádja!! emlékszem, h Ádinak is ő lett a kedvence), be-bealszanak, dumálgatnak. amúgy is sztem 20-30 percet simán elvannak. szerencsés esetben szimultán ;)
a teregetést Petra imádja, muffint is sütöttünk már együtt (ő a hordozóban a konyhaajtóban) meg spagettit is főztünk (kajaötlet: carbonara), és rettentően élvezte. röhögött, megszagolta a hagymát, leskelődött. Huba ezért nem rajongott túlzottan, de a ruhahajtogatást ő is bírja (megmutogatom nekik mi is az, kié, milyen színű... dumálok hozzá folyamatosan. erről legalább tudok)

Kép
an°°di

:evil: :evil: :evil: kicsit javítgattam a picasas képeken, kicseréltem a régieket a feljavítottakra, de ugrottak a képaláírások.. szólthatott volna a progi, nem? máskor bezzeg olyan okosak a szoftverek! :evil: :evil: :evil:

merre van mindenki? :roll:

Kép
an°°di

nekünk káó napunk van... nyűgös 11 óta... kb 2x 1 órát bírt alduni, azt hiszem megint a hasa fáj... most némi nyugalom, ő a pihiszőnyegen "énekel" de asszem megint a sírásba fordulóst nyomja... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

miért fáj megint a hasa????

Ja és ha fáj a hasa többet bukik... :?: :?:

Jutta

KépKép
jutta

Andi, mondtam én, hogy neked könnyebb dolgod van a 2 gyerkőccel, mint nekünk az 1-gyel! Nekem csak álom, hogy 1 órát ellegyen Panka. Most fél órát elvolt a pihiszékben, de nem ám egyedül, közben folyamatosan szórakoztattam, ha kezdett sirásba fordulni, akkor mindig valami mást kitalálni, szóval kész csőd általában minden napunk megint mostanában. Leteszem valahova, 5 perc múlva nyöszi, felveszem, átteszem máshova, 5 perc múlva nyöszi, ez se jó, az se jó, már a forgója se érdekli, a játékállvány se, sőt, még én se tudom szórakoztatni...kezdek megint depibe hajlani. Asszem hivom anyósomat, más megoldás nincs. Bár ez lehet, hogy kicsit gyenge jellemre vall, de ez van :? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, nem lehet, hogy túltömöd? Próbálj meg Dorkának kevesebbet adni, legfeljebb ha éhes, fél óra múlva még odaadhatod neki a maradékot.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

én meg kíváncsiságból kipróbáltam, h esznek-e a gyerekek bimbóvédő nélkül. mivel ketten vannak, nehogy egyformán gondolkodjanak ebben ;)
Petra gond nélkül cicizik, Huba (aki mindig is ügyesebben szopizott, és számtalanszor ettünk mindenfelé bimbóvédő nélkül- különféle orvosoknál, rokonoknál, stb. -) egyszerűen nem hajlandó bekapni a cicit. ugyanúgy ordít, mint Ciripkééknél. hát ez volt a gond. nem Vilko, nem a fáradtság, hanem a védő hiánya. holnaptól kemény kézzel lenevelés kezdődik. (sztem Huba tud olvasni.. itt ül az ölemben - neki ezt amúgy gyakorolnia kell a homorítás kivédésére- és mikor ezt írtam olyan bdösen bekakált :lol: kis bosszúálló... nahát, ha harc, legyen harc :lol: 8) 8) 8) ) már csak azt nem tudom, hogyan. végülis ott is evett ciciből... ki kell várnom, h elég éhes legyen, mi? :roll: egyéb ötlet? a mai napot, kizárólag az oltások miatt, még puhányabbul intézzük 8) :D

Kép
an°°di

Andi, miért használsz egyébként bimbóvédőt? Már nem emlékszem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, nem lehet, h túl sok az inger? :? ettől aztán be ne depizzél, hallod!!!! Pankának is lehet rossz napja. ilyenkor Petra mondjuk álmos szokott lenni: akkor húzás a kiságbya, és kap 15 percet, h elaludjon... annyi kb elég szokott lenni.
:?: :roll:

Kép
an°°di

hát, Zsu, azért kezdtem el, mert nagyon picik voltak, amikor szopizni kezdtek (ugye másfél kilósak), és vhogy kevésbé fáradtak ki estére, ha védővel szopiztak. a koraszülött osztályon tanácsolták egyébként a nővérek... aztán így maradtunk, mert kit zavar. de most érzem, h marad ám jócskán a ciciben tej és tovább is tart így a kaja... na, meg kíváncsi voltam. ha Hubát nem lehet erről lenevelni, ám legyen, de azért megpróbálom...

Kép
an°°di

Zsu: Ádi elég sokáig eljátszik egyedül. 1 órát minimum. Ma mondjuk délután már nyűgös volt. Ha kimentem a szobából, máris sírt. Ölbe is sokszor kéretőzött. Pedig már rég volt ilyen napja.
És velem ma alig beszélgetett. Megjött az Apja, neki meg mondta a magáét ezerrel.
Panka irtó cukika! Ugye-ugye, milyen nehéz dolog az a játék! :wink:
Köszi a kókuszcsókot. Hétvégén valszeg megcsinálom.
Kertikiri: nem tudom mért hittem...
Én nem használok pelenka kukát. A konyhában lévő szemetesbe dobom a pelenkákat. Minden reggel ürítjük.

De édi Eszti!
Jutta: Biztos hogy a pocak a ludas? Jó, mondjuk én a frontra fogom, de valóban megérzik a gyerekek!
És ma Ádi sem volt toppon. 2x fél órát aludt! Most is nyüglődik. Álmos, de mégsem alszik... ki érti ezt

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok, ismét itt. :)

Ma melóztam, fodrásznál voltam, meg mivel Marcinak névnapja van, így őt köszöntöttük és elvittk Mekibe!
Húú, de agyonvágnám a Meki marketingeseit! :twisted: :twisted: :twisted:
Bakker, egy 2.5 éves kölök azt kéri névnapjára, h vigyük el Mekibe. Dúúúúrva. :?

Ebinc és Ciripke:
Boldog névnapot a legényeknek. ( máá, ha Ti is ma ünnepeltek :wink: )

Timi:
hétvégén is dolgozik anyud?

Plüss:
én is mosok mindent.

Lilly:
gratula a forgáshoz. Nekünk ez még nem megy, csak a hátról hasra.
Álítólag fordítva kellene. Lilla nem tudja, h mi illik. :wink:
Eszterke rém cuki. :)

Andi:
mingyáá meglesem a képeket.

Zsu:
ne depizzz mááá. :)

Móni:
merre vagy?

Jutta:
sztem is lehet, h sok a 235 ml.
Nekem is azt mondta a doki, h inkáb 3 óránként kevesebbet. Eddig 4 óránként evett 180 ml-t, most 150-160-t 3.5-4 óránként.
Mondjuk bukni ugyan annyit bukik, szval... :roll:

Andi:
anno mi is küzdöttünk Marcinál a bimbóvédővel. Esetleg próbáld meg azt, h szopi előtt kicsit fejsz, csak annyit, h a vákum kicsit kihúzza a bimbót. Nekem ez jött be. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Andi, én meg azt hittem, hogy bimbóvédővel nehezebb nekik szopizni :shock:
Nemtom mi lehet, nem csak ma ilyen a csaj. Igenisbedepizekhaakarokéskész! Ja, és azért is, mert most feltöltöttem a fényképezőből a gépre a képeket, és megláttam magam az egyiken. Mondjuk mint a saját nagyanyám...vagy ükanyám? Nemtom. Megint nincs magamra semmi időm, olyan szőrös vagyok már mint egy ősember, szar göncökben vagyok itthon, szar kajákat eszem, semmi házimunkát nem végzek, ráncos vagyok, csontváz vagyok, hulla vagyok. Most jó, hogy már nem a 10 emeletesben lakunk, lehet, sűrűn gondolkodnék egy nagy ugráson. Most sirjak, vagy ne? Azt se tudom. És egész nap egyedül vagyok, illetve Pankával, dehát vele azért mégse tudok értelmes dolgokról beszélgetni. Mert az apacukafundaluk nem éppen IQ-t szinten tartó téma. És még a kútba se tudok beleugrani, mert nem igazi ásott kút, csak olyan keskeny szar! :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, fodrásznál? Na megnézem mégis azt a kutat, lehet elég sovány vagyok már hozzá :x

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mit csinál Panka,ha a nyöszire nem veszed fel és nem veszel róla tudomást?
Azért ekkora ám a szám, mert nekem volt, hogy véletlenül sikerült a nagy sírást is visszaverni, úgy, hogy nem vettem fel. Épp kaját csináltam neki, tehát nem szadizásból hagytam. Hátha...
Andi: jó hosszúak az ikrek és szép súlyban vannak!

Kép
Kép
gabcii

Hát volt, hogy én is kaját csináltam, és nem tudtam felvenni. Akkor aludt el először a járókában egyedül. De álltalában lilafejű üvöltésbe torkollik a nyöszi, abból meg nagyon nehéz megnyugtatni. Szóval inkább felveszem. :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Csajok, nagyon rendesek vagytok, de tényleg! De én magányos farkas vagyok még mindig! Talán egyszer lesz jobb! (Pl. most derült ki az egyik barátnőmről, h nem találnak nála szívhangot az embriónál... és még borzalmasabb dolgok is akadnak... de hagyjuk is!)
Elég vicces! A férjem egyik legjobb haverjával skypolok! Egy időben minden nőnemű ismerősömöm hozzá akart menni feleségül! (Jó pasi, ez tény!) :lol: A férjem meg nincs itthon! :lol:
Itt így forog mindenki? Nekem Janka nem! Már ez is kezd idegesíteni! Szuper gyerekek, boldog anyukák... meg én! Lehet tényleg nem kéne jönnöm!
Ja és nekünk captiva pelustartónk van! Kb. 3 hét egy tekercs! Egy tekercs meg kb. 3000 pénz! Nem occsó! De én meg vagyok elégedve!
Még jövök ma, de nekem nincs mivel dicskednem! Szopisztrájk tart, én nem tudom meddig! Kíváncsi vagyok melyikőnk a makacsabb és kitartóbb.... :?

Kép
ermoni

Zsu:
te irigyeld a fodrászt én meg irigylem a lapos hasad és a 45 kg-od, ok? :)
Amugy munka után odafutottam. ( a fodrászomnak 3 héttel idősebb a fia, mint Lilla) 45 perc volt cakk pakk festés, szárítás. Kölkök meg aludtak. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Zsu: tényleg lehet,hogy jobb lenne, ha hívnád anyóst, ha komolyan így érzel, mint amit leírtál.

Kép
Kép
gabcii

Itt vagyok Hajni! De nincs most köszönet benne(m)!
A francokat, mért kell egyre több terhet cipelnem? Meddig bírom még?! :shock: Na, itt tényleg nem dumálok róla! :evil: :cry:

Kép
ermoni

Jaj, pedig én akartam írni! Komolyan! Boldog névnapot minden Marcell babának, nagyfiúnak!
Még azt is tudom, h Ágnes is lesz e hónapban! Ugye, Mogyo?! :wink:
A múltkor néztem meg a naptárban! :oops:

Kép
ermoni

Móni:
Nekem is van ám skype-om, ha úgy érzed. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Boldog névnapot a Marcelleknek!

Igewn Móni jól tudod nekünk is most e hónapban lesz!

Nekem is skype-om meg msn-is!

http://shir.nl/stealth/
mogyoland

Sziasztok!

Szoptatás nálunk is elég gáz, kivéve éjjel, akkor minden oki, nyugodtan szopik, és alszik. Hangulatom nem annyira jó, de még nem vészes...

Felhívtam egy szoptatási tanácsadót, nem LLL, hanem egy idősebb néni. Hát jól elképedt, hogy 3 hós a Vili, és most megyek hozzá. Ja, és megkérdezte hányszor eszik a Vili, mondom 6-7-szer. Azt mondja, lehet h az a sok, és túl van tömve, és nem bírja a gyomra+lusta kiszívni az összes tejet... Ha ráér megyek hozzá, talán a jövő héten. Meglátjuk. Még nem adtam fel!

Kiri: én nem törölgetek sterilizálás után, csak hagyom megszáradni. És tesco/auchan/cora/cba-s szatyrokban tartom a pelusokat, ingyé' :lol: :lol:
Szerintem nem jó, h ellenőrizgeted Nadint. Mintha Te nem hagynád aludni. Én is meg szoktam nézni, de nem túl gyakran, inkább gyönyörködni lógok be hozzá, de már csak mikor tudom, h jó mélyen alszik. Tehát nappal soha, csak éjjel, mielőtt lefekszem. És szerintem lehet, h ettől nem alszik jól, mert nem tud soha elmélyülni az alvásban, mert az éber szakaszban megzavarod, hm? Már bocs, h ezt írom, meg ez csak vélemény ám, nem biztos. Meg még pincurka is, szóval nincs késő semmihez! És ha ki van kapcsolva a bébibőr? Szerintem úgy tudnak ordítani, hogy tuti meghallod, nem?

Móni: a Te lányod, kösd föl a gatyád :lol:

Boldog Márkusz napot a fiúknak!

Ciripke hova tűntél?

Andi: 15 percet kap Petra, és azt hogy tölti el? :D

KépKép
1macsek

Zsu: nálam is komoly hangulat ingadozások vannak. Ezután megyünk sétálni, és 4 óráig tuti alszik, így magamra is több idő jut. TEhát alszom:)

Tejserkentő cucc: 2 csepp édeskömény olajat mézzel elkeverni, langyi vízzel vagy teában meginni. Olyan, mintha "potpurit" ennél (fujj!!!), a hatását meg még nem tudom mert csak ma próbáltam + rendeltem természetgyógyásztól teát, ami állítólg bűn rossz, de hatásos. Aztán sok gabonában, rostokban gazdag kekszet kell rágcsálni, pl grancereale (dm-ben), hobbits. Én még ezekben reménykedem, no és a génekben, de ahogy visszajött neked is,nekem is, csak lehet még fokozni, nem? Én ebben bízom, meg a szoptatási tanácsadóban!

Kriszti: nálunk biológiai légzésfigyelő van: én:)és már volt olyan, h benéztem hozzé, paplan a fején, és mégis kapott levegőt. De nálad miért van paplan, ha zsák is?

Ja, forgás nálunk sincs! De én már nem hasonlítgatok :D 8) vagyis igyekszem.

És képeket még indig nem tudok nézni :?

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Asszem bealudt! (homloktörlős szmájl)
Zsu én szívesen átmegyek hozzád, csak viszem a Vojtek Dóra Szirénát (lassan felveszi mint hivatalos nevet :lol: ) is, és ezt vedd fenyegetésnek! :wink:
Szerintem elmúlik a depid, ahogy elhúzunk! :D

Na a mai egésznapos nyöszi után legalább egy pozitívum: csajszi fürcsi előtt pucin 3x megfordult (hasról hátra) és még élvezte is, és örült neki! Megy ez nekünk! (Úgy látszik erőt gyűjtött az elmúlt héten, mert nem is próbálkozott!)
A nap másik szenzciója: kipancsolt a kiskádból, majd KIHÚZTA valahogy a kiskád lefolyóját... mehetek törölgetni... :lol: :lol: :lol:

No játékközben elalvós és 1 órát magukban ellevős babákkal ne is szivassatok! :lol: :lol: :lol:
(én se azért írtam a forgást, hogy a nem forgó babások most ezen agyaljanak!)

És holnap megpróbálok napközben 200 ml-t adni, estére nem merem csökkenteni az adagot... meglássuk!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Most vagyok it először, még soha életemben nem fórumoztam... Az én lányomat Júliának hívják és október 8-án született.
Nálunk most a legújjabb probléma, hogy estére fele annyi tejem sincs, mint reggel. Júlia csak négyszer eszik egy nap. Aggódom, hogy nehogy elapadjon a tejci. Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak? Iszom a tejszaporító teát, rendszeresen eszem, nem tudom, hogy mit tegyek még... Teszek föl egy képet a gyerekemről: :D Kép

Üdv mindenkinek!
piglet

Jutta
gyertek hozzám is Vjtek Dorkával :-)

Piglet
Júlia gyönyörű,a neve is :-)

próbálj meg többet inni,esetleg este felé egy alkoholmentes sör?
én most more milk tablettát vettem,holnap jön meg,majd beszámolok,sajnos nekem se elég a tejci :-(

Macsek
Bibu és Vili együtt vannak,együtt sztrájkolnak,ő is eszik 8szor kb.úgyhogy nagyon kivi vagyok mit mond majd a néni neked.és ha ápr. 6án Vili akkor együtt ünnepelhetnek Bibuval

Zsu
mintha én írtam volna :shock: :?

Hajni
nem hétvégén nem :-)de 30 km az 30 km,eddig mindig elhozta őket valaki heti egyszer pár órára,de már tiszta depik,a hétre ígérték az autót,hát remélem meglesz mostmár

Gabci
ma a menyasszony is dilóka volt,főleg délután aludt 4*fél órát :?

Andi
ha eddig Huba volt ügyesebb lehet csak nem volt kedve most a csupasz cicihez

Lily
Eszterke nagyon cuki

Boldog névnapot Marcellek

Bibus fél 3/4 órát bír elleni,ha olyan kedve van,ha nincs akkor mint Zsu ideoda rakocsgatom,de sokszor én se vagyok jó.Ma is katasztrófa volt,két dilipók :twisted:
Vendég

Jutta, forgás? aha. ügyes! majd szólj, ha a kávét is kipipálhatod :wink: :lol:

piglet! üdv! reggel kifejni a maradékot és este odaadni? :roll: én most ezt csinálom

Kép
an°°di

Móni, nekem se forog Panka,na ezért is lehúzhatnám magam a wc-n, és a legkisebb hajlandóságot se mutatja, hogy a közeljövőben meg akar majd fordulni.

Hajni, bevállalnék egy kis pocit cserébe azért, hogy jól menjenek a dolgok :?

Marcelleknek boldog névnapot!

Macsek, nagyon kiváncsi vagyok mi újat tud még mondani a szoptatási tanácsadó. Hogy Móni szavaival éljek, mi itt mindannyian 'már csak kutyaszart nem ettünk és fejen állva nem szoptattunk'. (Remélem Móni jól idéztem!)
És szerintem a Lactoherb teában is édeskömény van. Én azt szinte a kezdetektől iszom, de nagy javulást nem látok. Persze azt nem tudom mi lenne, ha nem innám. Lehet, már nem lenne tejem.

Jutta, gyere csak! :wink: Bár ha meglátnám Dorkát forogni, csak tovább frusztrálna :?
Kihúzta a dugót? Biztos nem volt kedve már fürdeni :D

Piglet, Júlia nagyon bájos kislány! Üdv a fórumon!

Timi, alapitsunk depiklubot!

Megnéztem a kutat, de be van fagyva a teteje :evil: Szóval nem ugrottam. Kimentem este a kutyával sétálni és jól kibőgtem magam. Rájöttem, hogy a saját anyám frusztrál a legjobban. Tegnap volt pont itt. Szerinte én mindent szarul csinálok, mert bezzeg ő, 2 gyereket nevelt, mindig minden tökéletes volt. Tökéletes napirend, mintaevések, mintaalvások, mintajátékok, mintagyerekek. VAgy kritizál, vagy csak hümmög és felvonja a szemöldökét, ami szintén azt jelenti, hogy 'te tudod kislányom, de ezt nem igy kéne, mondtam már neked hogy hogy kéne'.
Anyós totál más. Ő mindig nyugtat, minden úgy jó, ahogy csinálom, nehogy azt higyjem, hogy nekik nem voltak ugyanilyen gondjaik, ne aggódjak, stb. És 3-4 hetente ideköltözik 1 hétre, pedig 250 km-re lakik. Anyukám meg 15-re, aztán volt,hogy 2 hétig nem is láttam. Most, mikor kórházban voltunk 3 napig be se jöttek! Mert nem volt idejük, mert éppen céges karácsonyi ebédre kellett menni és éppen autót kellett vásárolni.
Na jó, lelövöm magam. Na most nem szó szerint.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

akkor én is húzzam le maga a wcén?Bibu se forog :-) ha már a kút foglalt,enyim a wc

figyu,próbáld ki hogy nem iszod két napi a teát,radikálisan nem fog csökkeni a tejed,viszont ha utána megint iszod több lesz ,én így szoktam,milyen higításba iszod?

te,anyukád emlékszik is vag ycsak úgy mondja?mert pl a z én anyám eleinte mondta magáét,de akáármit kérdeztem konkrétan semmire studott válaszolni,mostmár a babával kapcsolatba nem kritizál,csak Majával.szerinte mit kéne és hogyan csinálnod?

juujj de ez a kórházas nagyon durva,de most akkor mondjam ,hogy amikor Mjaa bent volt anyumék naponta jöttek 30 kmről itthonról meg SENKI?
Vendég

5,16 dkg ficánkolás
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... RFqKqvCWVT

de egyebek között fent van Maja első lépései és bukfence :-)
Vendég

Szia Piglet! A hozzászólásod fölötti hozzászólásomban( :D ) írtam, amit ma olvastam tejserkentésre. Több info magadról?

Timi!
bizony, ápr 6. :lol:

Andi: Hajni féle módszerrel szoptattam én is az elején, és így hagytuk el mi is a bimbóvédőt. Megnyugodtam, h nem Vilko volt a ludas. Szóval még csinálhatunk ligát :lol: 8) hozzátápis-szoptatós ligát!

Ez az édeskömény undorító. Ha nem válik be, én bizony hagyom a fenébe!!!

Jóccakát mindenkinek!

KépKép
1macsek

Timurr15, a tablettáról majd mesélj, hogy bevált-e.

Andi, lefejem reggel a maradékot, de amióta ezt este megkapja üvegből, azóta este ellinkeli a szopizást, mert tudja, hogy könnyeb út is van. Kis rafinált :D :D :D

Timi, Dzsuzsa, én is depis voltam, de csak szülés után. Végigbőgtem kb. 3 hetet, aztán úgy döntöttem, hogy ennél azért sokkal jobb nekem. Bár szőrös a lábam, nagy a fenekem, de Júlia nagyon kis jó fej ám, és vidám anyát érdemel :D
piglet

Zsu... :shock: :roll: :cry:

Andi, a kávé után feltétlen szólok!

nyugi Zsu, Dorka azért nem naphosszat forog... már napok óta nem is próbálkozott... lehet hetek kérdése, hogy újra próbálja!
és ha Anyukádtól ilyen depid van, akkor ne foglalkoz vele!! Hajrá Anyóspajtás!!

Timi, no a Te helyedben robbannék... egy fedél alatt és semmi segítség... asszem én kiosztanám a családot férjestül, anyósostúl hogy csak néznének... Ha majd megy Móni, hogy helyre tegye a fejeket,akkor csatlakozok!

Jutta

KépKép
jutta

Szia 1macsek!
29 éves vagyok, Júlia az első gyerekem, de remélem, hogy nem az utolsó... Budapesten lakom, közgazdász a végzettségem. Általában jó kedvem van, és mivel itthon már fárad tőlem a család, mert (ugye ez csak természetes) a fő témám a gyerek, gondoltam, hogy Ti majd egy kicsit jobban bírjátok, így regisztráltam :D
piglet

Ja! És Júlia nem hogy nem forog, de hason feküdni sem hajlandó. :(

Most megyek aludni, mindenkinek jó éjszakát!
piglet

Piglet! Üdv itt!!
nekem nincs sok "jogom" szopiban tanácsot osztani... de azért :lol:
Tehát, ha tudsz du pihizni, az lenne az igazi, hiszen reggel a pihi miatt van több tejcsi... persze nem tudom tudsz -e pihizni, nekem nem jött össze... (ehhez mintababa kell asszem)

Jutta

KépKép
jutta

már ennyi az idő? kellett nekem hajat mosni... 8)

Macsek, a 15 perc a liberális intermezzo: Petra konkrétan azt cisnál, amit akar! :lol: :lol: :lol: majd ha már megy/fiúzik/stb. akkor nem leszek ám iylen engedékeny! 8) 8)
jajj, liga.. mindig a margarin jut róla eszembe. :?

Piglet, még jó, h Huba nem iylen okos. vagy mégis. nemtom.

Zsu, bocs, de olyan vicces volt olvasni a kifakadásod... az antanténusznál én elröhögtem magam. ha nem tanítanék... :lol: :twisted: :roll: :wink: :wink: (nem akarlak megsérteni, a világért sem. nem nevetek a kínlódásodon, hanem a sajátomra ismerek. csak kicsit töményre sikerült most).

tyű fejőgépes átverés... ez lesz a következő krimim címe. köszi Hani/MAcsek! kipróbáljuk (h milyen okos Huba).

na, mára ennyi.
fel a fejjel Csajok (Zsu, Panka jobban alszik?)
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Timi, köszi, ezt kipróbálom! Én 3 deci vizhez adok 1 filtert, és ebből iszom 2-3-at naponta. Te hogy csinálod? Mennyiért vetted a More Milk-et? Én 4990+postaköltség.
Hát hogy anyukám emlékszik-e? Sztem nem! Hogy hogy kéne? 6 hetes kora óta almát kéne ennie, akkor nem lett volna hasfájós. Pici korban nem szabadott volna igény szerinti szopi, csak szigorúan 3 óránként. És ha sir, nem felvenni, nem járkálni vele egész nap a lakásban. Meg egy sor hasonló.

Piglet, a szülés utáni depiről pont az előző oldalakon irtunk, mi is átestünk rajta...meg azóta már néhányszor.

Andi, nem is antanténusz, hanem apacukafundaluk...hát igy figyelnek rám az emberek...brühühü :lol: És bocs, ha tömény vagyok, tudom, mostanában sokat panaszkodom, de azért szoktam jó fej is lenni...vagy nem?

Na én is megyek, megpróbálom kialudni a rosszkedvemet.

ÉS ANYÓS JÖN HÉTFŐN!
Irány a kozmetikus :lol:
Jóccaka!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!

Nekem anyukám jön jövőhéten 2 napra, azt hiszem én fodrászhoz megyek! Meg pedikűröshöz... meg a mh-emre be egy megbeszélésre! 18 éven felüli programok ezerrel! :lol: :lol:

Anyósod meg egy tündér! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

ZSu: épp pár nappal ezelőtt írtál "szentimentális" szoptatós hozzászólást, szóval bizti, h ez csak átmeneti. És miért lenne gond, hogy hívod az anyósod? Csak szoptatákor ne dumáljatok, és minden rendben lesz :D :D a tanácsdóhoz meg nem elsősorban mennyiségi probléma miatt megyek... azt hiszem legalábbis, majd megmondja mi van, de az az érzésem, hogy anti LLL elveket vall. A napi ötszöri szopi inkább Andi igény szerinti szopijára emlékeztet :twisted: :twisted:
Anyukádat lehet ritkábban kéne látnod, vagy megbeszéálni vele, h ne szóljon bele, de tényleg. A kórház ügy... elég durva, szerintem elég durva...

Ja, és szuper dolgok is vannak, fél 8, 8-ig alszik a kis szaros. Ma konkrétan fél 7-től 7-ig nyekegett. Gondoltam, ha sírásba csap át, bemegyek, de aztán nagy szünetek következtek, majd csönd 8-ig :lol: :lol:

Pigi: Júlia név nekem is tetszik!

Hoppá, megfogta a zsiráf lábát a Vilkó! de édi!

Írjak Ciripkének sms-t? Ugye ennél gyakrabban szokott jönni??

Na, du vendég, a lakás szalad, este jövök!
Szép napot!!! :arrow:

KépKép
1macsek

Hajaj! Szopis tanácsadók! Én egyszer e-mailben tanácskoztam eggyel...

No a napi 6-7 szopi kevés volt szerinte a 1-másfél hónapos gyereknek és bármikor sír szoptatni kell elveket vallott... egyszer kipróbáltam... sugárhányás lett a vége...
A cicin elalszik, de ha fel kelek mellőle felsírra az volt a válasza, hogy akkor aludjon rajtam... mármint cicin lógva... gondoltam jó, de akkor mikor eszek... iszok... és egyéb luxuselvárások...
Tehát no comment!

De Macsek, ha egy időssebbel van dolgod, lehet nem pont ezt mondja! Kiváncsi leszek!!

Jutta

KépKép
jutta

Jó (?) reggelt!

Jutta, hajrá programok, neked van igazad, talán többet kéne nekem is kimozdulnom. De ha anyós nincs itt, akkor max anyukámra tudnám hagyni a csajt, de asszem azt nem, köszi :?

Macsek, én is nagyon kiváncsi vagyok, mit mond a tanácsadó. Majd lszi oszd meg velünk!
És látod,hogy látod? Vilike egyre ügyesebb!

Ciripke mintha valami olyasmit irt volna, hogy rossz a gépük, és csak bentről tud irni, nem? Vagy keverek valamit?

Panka most alszik, megint újabb altatási technikát dolgoztam ki, mert a vállon altatástól már leszakadt a derekam. Most elalszik kiságyban, fel se kell venni. Remélem nem csak átmeneti siker :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Panka elalszik kiságyban?? Akkor meg miért panaszkodsz? :lol:
Én most altattam egy kemény 25 percet... de meglássuk meddig tart ki!

És szerintem hívd el anyukádat és mozdulj ki! Meglássuk a nagy elvei meddig tartanak ki! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja és kőszívű anya voltam... 200 ml-t adtam csak reggel a csajnak! Volt egy kisebb műsor, de végül is 5 perc alatt elhittem, hogy nem is éhes már... most kiváncsian várom mikor jelentkezik a köv. kajára... és minimum 3 napig tartom a 200 ml-ket, csak lefekvés előtt kap majd többet... így ha van pozitív fejlemény akkor lesz idő meglátni!

Jutta

KépKép
jutta

elhittem = elhitte (mármint Dorka)

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?