Móni, nekem se forog Panka,na ezért is lehúzhatnám magam a wc-n, és a legkisebb hajlandóságot se mutatja, hogy a közeljövőben meg akar majd fordulni.
Hajni, bevállalnék egy kis pocit cserébe azért, hogy jól menjenek a dolgok
Marcelleknek boldog névnapot!
Macsek, nagyon kiváncsi vagyok mi újat tud még mondani a szoptatási tanácsadó. Hogy Móni szavaival éljek, mi itt mindannyian 'már csak kutyaszart nem ettünk és fejen állva nem szoptattunk'. (Remélem Móni jól idéztem!)
És szerintem a Lactoherb teában is édeskömény van. Én azt szinte a kezdetektől iszom, de nagy javulást nem látok. Persze azt nem tudom mi lenne, ha nem innám. Lehet, már nem lenne tejem.
Jutta, gyere csak!
Bár ha meglátnám Dorkát forogni, csak tovább frusztrálna
Kihúzta a dugót? Biztos nem volt kedve már fürdeni
Piglet, Júlia nagyon bájos kislány! Üdv a fórumon!
Timi, alapitsunk depiklubot!
Megnéztem a kutat, de be van fagyva a teteje
Szóval nem ugrottam. Kimentem este a kutyával sétálni és jól kibőgtem magam. Rájöttem, hogy a saját anyám frusztrál a legjobban. Tegnap volt pont itt. Szerinte én mindent szarul csinálok, mert bezzeg ő, 2 gyereket nevelt, mindig minden tökéletes volt. Tökéletes napirend, mintaevések, mintaalvások, mintajátékok, mintagyerekek. VAgy kritizál, vagy csak hümmög és felvonja a szemöldökét, ami szintén azt jelenti, hogy 'te tudod kislányom, de ezt nem igy kéne, mondtam már neked hogy hogy kéne'.
Anyós totál más. Ő mindig nyugtat, minden úgy jó, ahogy csinálom, nehogy azt higyjem, hogy nekik nem voltak ugyanilyen gondjaik, ne aggódjak, stb. És 3-4 hetente ideköltözik 1 hétre, pedig 250 km-re lakik. Anyukám meg 15-re, aztán volt,hogy 2 hétig nem is láttam. Most, mikor kórházban voltunk 3 napig be se jöttek! Mert nem volt idejük, mert éppen céges karácsonyi ebédre kellett menni és éppen autót kellett vásárolni.
Na jó, lelövöm magam. Na most nem szó szerint.