Sziasztok mamikák!
Hát megint nem panaszkodhattok arra, hogy nincs mondanivalótok
Így globálisan mindannyiótoknak azt üzenem, hogy legyetek boldogok, és élvezzétek a pocakosságot! Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön, de ha egy-két nap kimarad, már képtelenség utolérni benneteket
Gratulálok a pillangókhoz, buborékokhoz a pocakokban!
A frissen született rokon és ismerős babákhoz is gratulálok!
Henka, örülök, hogy jól vagy, és a munkádnak is, nagyon!
t.maria, szép kis pocakod van!
Sz.Andi, a férjem dark rockot játszott a De Facto nevű zenekarban (basszusgitár), most épp szünet van, addig jammelgetnek zenész barátokkal, és egy barátokból verbuválódott hobbizenekarban, a Kiégett Rakétákban őrjöngenek
Wera, babának nagyon jó ízlése van, ha a dr. House-ra így beindul
Rólunk röviden:
tegnap voltam 12 hetes uh-n, ahol Hajdú Kriszta azt mondta, még 2 hetet kell várni, mert még kicsi a baba a tarkóredőszűréshez. Amúgy jól van és egészséges, CRL 41 mm, ez alapján 10 hetes. teljesen belefér a számításaimba
A vonalzómat azért nem írom át, mert úgyis egy csomót fog még változni az időpont.
4 és fél órát voltam a kórházban, minden vizsgálat megvan, de az ekg leletet már nem volt idegem megvárni. Közben megszülettek a barátnőm ikrei, hál'Istennek egészségesek! Kicsit reméltem, hogy láthatom őket, mert épp az újszülött intenzív előtt kellett ekg-ra várni, de persze tudtam, hogy nem fogják őket kivinni az emberek közé, hanem a hátsó bejáraton át viszik át őket a műtőből.
tegnap anyagi téren csupa rossz híreket kaptam, amik miatt eléggé szomorú lettem. Ennyi egy hónapra, sőt egy évre is elég
Ma már optimistább vagyok, mert alapból boldog vagyok, és örülök, hogy van egy remek férjem, egy tökéletes fiacskám, meg egy édes pici pocaklakóm. És nagyon akarom hinni, hogy minden rendben lesz, és hogy lesz a "báránykáimnak" "legelője", és majd egyszer a társadalom is hasznosnak fog tekinteni engem.
Most megyek, mert Oti ébredezik, és kicsit nyűgös. Köszönöm, hogy együttéreztetek vele, mostanra már teljesen jól van!