Új privát üzeneted érkezett!

Sipiné - bocsi, a Te neved véletlenül lemaradt a jegyzeteimről, de mindjárt visszakeresem és jelöllek! :D
És Marcsit meg Titanillát is!

Szegény Henka! Már 4. napját tölti a kórházban! REmélem megtalálják a neki való bogyót! Heni! Drukkolunk! Kitartás, már csak 3 nap!!! :wink: Pusziii!

Nekem ma ismét rettenetes fejfájásom van. Már kezdem nagyon unni! Pedig ma is annyi dolgunk van! Pfff...

Kike - sajnálom hogy a kis druszám ilyen hisztis lett. Nekem nem igazán van tapasztalom ilyen téren, de drukkolok hogy hamar túllegyetek ezen a nem túl jó időszakon!

Tita - a kacsamell félig átsütve a legjobb! Én már csak tudom, lehúztam pár évet a vendéglátásban! :lol: Ha meglesz a babucid, egyszer kóstold meg valami jó étteremben (úgy az igazi!) és tuti nem fogod megbánni! :wink:
Egyébként én csak szárnyasokat és halat eszem, úgyhogy a steak-ek nálam is kilőve.
Vendég

Oszmi - megvan a vonalzód! Puszkó
Vendég

Heninek még mindig magas a vérnyomija, de állítólag holnap hazaengedik. Már 2,5 kg-ot fogyot a szar diétás kaja miatt ami nem baj persze. Ja és talált egy új munkahelyet ami tök jó lesz, de majd ő elmeséli, nem akarom az összes kenyerét elvenni. ma délelött beszéltem vele telefonon. Ja és kapott egy új gyógyszret is. Mindenkit üdvözöl!!! :D

MEGSZÜLETETT A HÚGOM KISLÁNYA!!! :D :D :D Ma 10 órakor 2850 gramm, 52 cm és egészséges. Reginának hívják. :D :D :D
Majd talán holnap bemegyünk a kórházba hozzájuk.

Wera: Igérem egyszer kipróbálom, de csak mert te mondtad. Akkor biztos jó lehet. Vegyél a patikában homeopátiás bogyot a fejfájásra, nekem az bevált, pedig amúgy nagy fejfájós vagyok.

Na, megcsinálták a harmadikon a csőtörést, már kezd száradni a plafon és a fal. csak a biztosító lássa még mielött teljesen megszárad.

Ma lencselevest kívánatm és meg is főztem. Egész nap ezt fogom enni, jó ecetesen. Nyam nyam....

Ami: merre vagy?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla!

Gratulálok a kis jövevényhez!
De jó Neked, babázhatsz! :wink:

Nálunk a családban csak májusra várható az első kisbaba. A meglévők már nagyok. Nem lehet őket babusgatni.

Senki sem látta a képemet? :shock:
Vendég

Most néztem vissza az írásokat. Nagyon szép pocid van!!! :D :D
Jó nagynak látszik.
Sajna nem sokat fogok babázni, mert a tesómég dunakeszin laknak és nehéz hozzájuk eljutni. Tök sokat kell gyalogolni a busztól is és a vonattól is. Ebben az időben meg nem szívese. Olivér délelött bölcsiben utánna alszik és mire felébred, már késő elindulni. Meg az is a baj, hogy a húgomék úgy élnek ami nekem nem igazán jön be. Nem akarom negyon bemutatni, de ha képet kapnátok róla megértenétek. csak annyi, hogy két kutyával laknak egy 40 nm-es lakásban....
De azért majd időnként elmegyek, mert én is szeretném látni a picurit, meg szeretném, ha Olivér is tudná, hogy vannak unókatesói.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kicst kinyújtóztatta magát a picurim.

Ja, én megpróbálom kibírni a szülésig, hogy nem kérdezem meg milyen nemű lesz a bébink

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Kismamik!

Vagyok csak összepakoltam a lakást!
Én bablevest főzettem Anyuval,eddig rosszul voltam tőle de most úgy megkívántam,mindjárt kész és lehet hammolni!
Én ma megint egész nap olyan éhes vagyok,időnként előtőr a hányinger is!
Holnap megyek dokihoz!!!!!!!!!!!
Már úgy várom!
Bejelltem mindenkit az iwiwen,csak olyan rossz nálunk valamiért egy ideje annyira lassan jön be,hogy megőrülök tőle!
Szerencslre a babanettel nincs ilyen probléma!!!!!! :lol: :lol:
Szegény Henka!
Már jöhetne haza,de tök jó,hogy talált új helyet,kíváncsi vagyok a beszámolójára!

HENKA! Írj nekünk ha megjöttél!!!!!

Titanilla! Gratula a hugodnak!
Tök jó lehet!
Majd mindent mesélj el és hozzál nekünk szép babafotót is ha lehet!

T. mari! Senki sem látta a képedet??????????????????????????

Kép

Kép
ibm

Még ilyet!
Azt írtra a babanet,hogy rövid időn belül nem küldhetek több hozzászólást,várjak egy kicsit!!!!!!!!!
Ez is meghülyült vagy mivan?
Mentem hammolni!
Aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

T Maria! Jó nagy pocid van! Tök jó, hogy már nem szédülsz. Én nagyon ritkán szédültem életemben, de nagyon kikészít. Ha lehet választani akkor inkább a hányinger.

Titanilla! Grat. a hugodnak, de jó neki. Egyébként én tuti nem tudnék állatokkal egy lakásban élni. Még a macskát sem tudnám elviselni idebent, nemhogy a kutyát. Pláne kisbaba mellett.
Én már alig várom, hogy tudjam a baba nemét. 22-én kell mennem, remélem akkor kiderül. Egyébként biztos még plusz izgalmat jelentene a szülőszobán megtudni. De én nem bírnám ki.

Ma voltunk baba-mama klubban. Olyan jó volt már kicsit kiszabadulni itthonról és beszélgetni egy kicsit. Roli is nagyon jót játszott a többi gyerkőccel.

Most megyek, rendbeteszem a konyhát, meg főzni is kéne valamit.

Kép
szly27

Sziasztok!
Gyorsan, mert rengeteg dolgom van. Visszaigazoltam aki bejelölt az iwiw-en. Így már tök jó, mert tudunk arcot társítani a nevekhez.
Megyek is vissza, csinálom a dolgomat!
Még sztem jövök.

sz.andi

Sziasztok Lányok!

Marcsi, szép nagy a pocakod! Örülök,h.picit jobban vagy végre.

Wera, már vissza is igazoltalak :D Igen... szegény Henka! Én is remélem, h. végre megtalálják a megfelelő bogyókat számára. Viszont remek hír, h. van új állás! Örülök!

Titanilla! Gratulálok a Huginak! :lol: De jó! Végül akkor magától indult meg a szülés ugye? Vagy megindították?
Hát, állatokkal én sem tudnék együtt lakni társasházban... Annál is inkább, mert allergiás vagyok a cicákra :cry: Kutya meg csak kertes házba való, szerintem.
Én biztos nem bírom ki, én már most olyan kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány :lol: Az első adandó alkalommal tuti megnézetem :lol:
sipiné

Én is alig várom már,hogy megtudjam ki lakik odabenn!
Most nagyon izgalmas időszakok várnak ránk!
Tök jó,most szinte mindennap megy valaki akiért izgulhatunk!
Én holnap megyek,vagyis dokihoz,de nagyon bízom benne,hogy lesz uh!
Holnapra van még valaki?

Én sem tudnék állatokkal élni!
A macskákat amúgy sem szeretem,és akkor még finom voltam!
Anyóséknak volt vagy 8 de szerencsére már csak 2 van és nem jöhetnek be a lakásba!
Kutyánk nekünk is van de szigorúan az udvaron,vagyis kenelben!

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

Én is kíváncsi vagyok, hogy kisfiam lesz-e, vagy kislányom...
A férjem meg van győződve róla, hogy csakis fiúcska lehet..
Nekem mindegy. A szívem mélyén még talán reménykedek is, hogy Zsófi legyen :wink:
Nem tudom, miért.
Az igazság az, és mindenkinek ezt szoktam mondani aki megkérdezi, hogy én egy egészséges kisbabát szeretnék.

Amúgy megyek én is hamarosan ultrahangra ismét, 19-én.
3D-re. Kíváncsi leszek, megmutatja-e mije van.
Szerintetek akkor már látszik egyáltalán?
Azért megyek ilyen korán is, mert szeretnék megnyugodni, hogy a fejlődésével minden a legnagyobb rendben van.
Remélem, akkor is olyan virgonc lesz, mint tegnap. :wink:

Kutyánk nekünk is van, aki az iwiw-en megjelölt, az láthatja, igazi kópé, nagyon szeretem, de kizárólag az udvaron!
Volt egy macskánk is a lányok kedvéért, de mikor a kert ura megérkezett hozzánk, elüldözte.
egy ideig még az utcán etetgettem, de egy idő után nem jött.
Csak remélni tudom, hogy új családot talált magának. (kutya nélkül)
képzeljétek!
A nővérem egy bankban dolgozik, és tegnap kirabolták őket!
Fényes nappal, késsel!
Ilyesztő történet.
Nagyon megijedtem!
Szerencsére senkinek sem lett baja, a rablót is elfogták.

A pocakomról annyit, hogy amikor bementem vasárnap a kórházba, a szülésznő is azt kérdezte tőlem, hogy biztos vagyok e benne, hogy a 13. héten járok?
Nem tudom, miért ekkora, pedig nem is híztam sokat, csak fél kg-ot.
De hát, Ő a harmadik...
Vendég

T Maria! Nem semmi ez a rablás! Még jó, hogy nem lett senkinek semmi baja.

Ma a nagy főzésemből csak tejberizsre futotta. Mondjuk apa is azt rendelt. Hát Rolinak nem nyerte el a tetszését. Reggel reggelizett, utána baba-mama klubb. Hazafele elaludt és most kelt fel 15:45-kor. Szóval éhesnek tuti éhes volt. De a rizs nem kellett neki. Úgyhogy ma is oldalast evett.
Nekem legalább jólesett a rizs.

Kép
szly27

Sziasztok!

Na túl vagyok a Down kór szűréses vérvételen. A második vérvétel 29-én lesz és utána két nappal lesz meg az eredmény.
Én is eldöntöttem, hogy úgysincs semmi baja a babának, de azért izgulok...

Maria: Ha lány lesz, én is Zsófit szeretnék. Van már egy Zsuzsink.
Nekem is legalább ekkora pocakom van, de nekem azért alapból is volt.

Titanilla: Gratula a hugodnak!

Kép
Kép
patr

Szia Patr!

Én sem voltam sovány....
De nagyon élvetem, hogy nem kell behúznom a hasam...!! :wink:

Az én lányaim Lilla, és Laura
A kisfiam Attila lesz, apa szeretné, én inkább a Kristófot választanám.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Aki tegnap lemaradt a jelölésről azt most útólag jelöltem.

Mai jelöltek: Sipiné
T.Maria
Sz.Andi

Csajszik: Pocakom Nekem is van rendesen és +3kg-om is van. :?

Vigyázzatok magatokra és a babócákra.
Vendég

Sziasztok!
Tiszta ideg vagyok. Gyuri behozott a fával egy egeret a lakásba. Most éppen a mosogató mögött lehet valahol. Ami a gáz, hogy nálunk szinte sehol sincs ajtó. Így ha nem kapjuk el, ki tudja hol fog járni az éjjel. És holnap hol találjuk meg. Egyenlőre a konyhában van. De ha ma nem lesz meg, én holnap elmegyek itthonról anyuékhoz és addig nem jövök haza míg el nem kapja.
Az még a bosszantó, hogy Gyuri nagyon jól elvan. Nem nagyon izgatja a dolog. Majd állít fel csapdát és kész. De ha nem kapja el? Szóval kivagyok :shock:

Kép
szly27

Sziasztok!

Hááát, Szly, az egér nem egyszerű dolog...
Nekünk ősszel a klíma csöve mellett jöttek be, a speizba.
Azt hittem, kitépem a hajam!
Mindent kidobtam, ami nem lezárt üvegben volt!
De szerencsére apa megfogta őket.
Aztán meg bepucolta a cső melletti rést.
Nem szeretnék én sem többet a lakásban vele találkozni.

Az egérfogó a legjobb megoldás a lakásban.
Tegyetek bele valamilyen jó erős illatú ennivalót, és fontos, hogy a fal mellé, menetirányba.
( apa szerint ők mindíg a fal mellett közlekednek... :roll: )

Remélem, meglesz!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Marcsi - tényleg szép nagy pocid van, de a 3. terhességnél szerintem tök normális. Van akinek már az elsőnél sem kisebb... :)

Tita - gratula a hugodnak, várjuk a babafotókat! :D
Én sem tudnék kutyával - macskával együtt élni a lakásban. Apa szeretett volna cicát, de én exra allergiás vagyok a szőrére úgyhogy szóba se jöhetett (hála a magasságosnak! :twisted:)
Köszi a tippet, meg fogom kérdezni hogy tudnak-e homeós bogyót fejfájásra! Régen egyáltalán nem voltam fejfájós, de mostanában :( majdem minden nap gyötör.

Henka - örülök hogy hazaengednek holnap! És az új állás is remek hír! Látod, mondtam én hogy így kellett lennie! (Mármint hogy ne bánd hogy ilyen szemét volt az ex-főnököd.) Drukkolok hogy ez sokkal jobb legyen! Majd mesélj!!!

Jó sokat mászkáltunk ma, de nem találtunk Apának öltönyt. Igazából tavaly vettünk neki egyet (2x volt rajta), én eddig sem értettem hogy az miért nem jó. De most már kezdi ő is belátni, hogy úgyse talál jobbat, ugyanis tök hasonlókat mutattak mindenhol, sőt még sokkal drágábban! Szóval ha veszünk hozzá szép inget, nyakkendőt + mellényt, akkor szép lesz ebben is!

Ami - megy a drukk holnap!!!! Várom a beszámolót! Hány órára kell menned??
Vendég

Az egér mgé nincs meg. Nem is lesz, mert apa nem foglalkozik vele. Fel van állítva egy egérfogó. Majd holnap veszek ragasztót, én abban bízom.

T MAria! Köszi a tippeket. Legközelebb csak vadi új házba költözök, ahol alig van alsóépület.
Egyébként utálom ezt a házat, pontosan az egerek miatt. Hátul mindig vannak, hiába mérgezzük őket.

Kép
szly27

Wera! 15-re megyek!

Tök parába vagyok!
Nektek szokott olyan lenni mintha súly lenne a hasatokon!
Nemtudom miért csinálja ezt!
Aztán meg hol itt hol ott beremeg,szerintem pirinnyó az,de nagyon be van indulva!
Jaj,lehetne már holnap!

Kép

Kép
ibm

Szly!

Mi vadiúj családi házban lakunk...

Ibm!
Ne parázz!
Az, hogy súlyt érzel a hasadon, semmi különös, csak elfáradtál.
Ülj le, lábakat pakold fel, P I H I !!!
Merre jártál ma?

A remegésnek pedig örülj!
Pirinnyó hancúrozik odabenn!!! :wink: :lol:
Vendég

Ami - nekem folyton olyan érzésem van mintha kicsi lenne a bőr a hasamon. Jó, nyilván az is, de tényleg, néha annyira feszül, hogy attól félek szétszakad! :shock: Hát, van bajunk, mondhatom!! :lol: :lol: De no para, egészséges lakók rosszcsontkodnak odabenn! Gondolok rád holnap 3-kor!!! Pussssz! :wink:
Vendég

sziasztok csajok!

Annyira fáradt vagyok, hogy legszívesebben folyamatosan csak aludnék... Tegnap is megmostam a hajam, ledőltem a kanapéra és úgy vizes hajjal elaludtam. Képzelhetitek... Férjem csak azért ébresztett fel hogy másszak át az ágyba... :)
Most éppen rakottkrumplit csinálunk, eszem aztán döglök.
Most megyek gyorsan befejezem a kaját. Csak be akartam köszönni. t.maria tényleg nagyon szép a pocid. ibm, neked meg holnap szorítunk.
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát.

KépKép
muffin

Köszi Kismamik!

Megpróbálok nem parázni,mostmár jobb,nem nyom,de biztos buli van odabenn!
Össze-vissza remeg,hol itt-hol ott!
Kis drága! :lol:
Köszönöm a drukkokat holnapra!
Még jelentkezem előtte is szerintem,de utánna mindenképp!

Jó éjt mindenkinek és szép babás álmokat!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Jó reggelt Kike, látom már Te is "jelen vagy"! :D

Ma éjjel még a szokásosnál is kevesebbet aludtam. :cry: Pedig rengeteg dolgot ütemeztem be erre a napra, nem tudom hogy fogom bírni így... :roll:

Képzeljétek! Tegnap este mikor már ágyban voltam, Babuci úgy dübögött vagy 5-6 percig hogy csak na! Ennyire erősen és biztosan még sohasem éreztem! Egyszerre két oldalon is éreztem, gondolom a kezét és lábát külön! Állati jó volt! Kicsit meg is hatódtam! :oops: :lol: Még Apa is érezte. (Bondi! Pont a dr. Haouse-t néztük!!! :lol: :lol: )

Szép napot mindenkinek! Este jövök! Puszi
Vendég

ibm: szurk neked mára! :)

mocorgás: tegnap valami lehetett a levegőben vagy a csillagok állásában, mert sok nap után végre én is éreztem. és most először nem lehetett érezni kívülről, de belül nagy dolgok történtek valahogy, mintha óriásbuborékok mászkáltak volna a pocakomban jobbról hátulra, aztán balra... lehet hogy testhelyzetet változtatott. tök fura érzés volt. :D

mia_snow

Sziasztok!szia Wera! :D
Igen itt voltam,gyak gyorsan átfutottam mit írtatok.Én is már úgy szeretném érezni ahogy mozog ott bennt,de még nem érzem :( Kristivel ilyenkor már rég éreztem-azon gondolkoztam lehet-e összefüggés a között hogy akinek elök tapadt meg az előbb érzi,mint akinek hátul?Cáfoljáok,vagy erősítsétek meg.

Mária:Jó látni hogy tettél fel képet magadról :wink: Többiek is követhetnének,akiknek nincs :wink:
Wera:Rád is vonatkozik :wink:
Mindenkinek aki ma megy orvoshoz,vagy Uh-ra vagy vérvételre,megy a drukk-néha kicsit elvesztem a fonalat,kivel,mi is van :oops:

Ovis helyzet:alakunak a dolgok,ma nem volt hiszti,meg beszéltem az ovónővel-kezükbe vették az irányítást,látják hogy néha már terhes a Vercsinek a tesó,olyankor elfoglalják más játékkal,majd idővel alakul.

Május 15-én mennek kirándulni Pestre,a margitszigetre-pestiek-biztos tudjátok miről van szó,mindenféle előadás lessz gyerekeknek,meg állatkerti látogatás,eddig úgy volt hogy csak Apa megy a mieinkel,minden gyerekkel kell mennie egy vagy több felnőttnek.Átgondoltuk és Apa nem fog tudni vigyázni kettőre,így lehet hogy én is elmegyek,bár július 6-ra vagyok kiírva,majd kiderül hogy bírom a nagy pocakkal-csak már lenne akkora :D Szívesen elmennék,eddig mindig Apa ment velük kirándulni,meg hát kiváncsi is vagyok,milyen lessz,vonattal mennek.Ha én nem megyek,akkor vagy Anyós,vagy Anyu megy még.Bár nyugodtabb lennék,ha én is ott lennék.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok mamikák!

Hát megint nem panaszkodhattok arra, hogy nincs mondanivalótok :)

Így globálisan mindannyiótoknak azt üzenem, hogy legyetek boldogok, és élvezzétek a pocakosságot! Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön, de ha egy-két nap kimarad, már képtelenség utolérni benneteket :)

Gratulálok a pillangókhoz, buborékokhoz a pocakokban!
A frissen született rokon és ismerős babákhoz is gratulálok!
Henka, örülök, hogy jól vagy, és a munkádnak is, nagyon!
t.maria, szép kis pocakod van!

Sz.Andi, a férjem dark rockot játszott a De Facto nevű zenekarban (basszusgitár), most épp szünet van, addig jammelgetnek zenész barátokkal, és egy barátokból verbuválódott hobbizenekarban, a Kiégett Rakétákban őrjöngenek :)

Wera, babának nagyon jó ízlése van, ha a dr. House-ra így beindul :D

Rólunk röviden:
tegnap voltam 12 hetes uh-n, ahol Hajdú Kriszta azt mondta, még 2 hetet kell várni, mert még kicsi a baba a tarkóredőszűréshez. Amúgy jól van és egészséges, CRL 41 mm, ez alapján 10 hetes. teljesen belefér a számításaimba :)
A vonalzómat azért nem írom át, mert úgyis egy csomót fog még változni az időpont.
4 és fél órát voltam a kórházban, minden vizsgálat megvan, de az ekg leletet már nem volt idegem megvárni. Közben megszülettek a barátnőm ikrei, hál'Istennek egészségesek! Kicsit reméltem, hogy láthatom őket, mert épp az újszülött intenzív előtt kellett ekg-ra várni, de persze tudtam, hogy nem fogják őket kivinni az emberek közé, hanem a hátsó bejáraton át viszik át őket a műtőből.

tegnap anyagi téren csupa rossz híreket kaptam, amik miatt eléggé szomorú lettem. Ennyi egy hónapra, sőt egy évre is elég :(
Ma már optimistább vagyok, mert alapból boldog vagyok, és örülök, hogy van egy remek férjem, egy tökéletes fiacskám, meg egy édes pici pocaklakóm. És nagyon akarom hinni, hogy minden rendben lesz, és hogy lesz a "báránykáimnak" "legelője", és majd egyszer a társadalom is hasznosnak fog tekinteni engem.

Most megyek, mert Oti ébredezik, és kicsit nyűgös. Köszönöm, hogy együttéreztetek vele, mostanra már teljesen jól van!

Kép
Kép
bondi

Szisztok!

Ma nálunk ismét rettenetes idő van!
Lefagyott a köd, fúj a szél.
Brrrrr. hideg van!

Ma semmihez nincs kedvem.
Fáradtnak érzem magam.

Aki ma orvoshoz megy, drukkolok neki!

már én is nagyon várom, hogy érezzem a mocorgását.
akkor legalább bizonyítékom is volna rá, hogy jól van!

néha érzek valami olyasmit, de még magam sem merem elhinni, hogy mocorgás lehet.
Nem tudom.
Ti mikor éreztétek először?
Vendég

Sziasztok!

t.maria: a 14. héten már sejtettem, hogy Ottót érzem, de a 17.-en már teljesen biztos voltam benne. Kíváncsi vagyok, most hogy lesz, mert pocaklakó eddig mindenben kisebb, mint Oti volt ugyanennyi idősen.

Egyet elfelejtettem, aki iwiw-en jelölne: Ónody Csilla. Még egy viszonylag normális képet is sikerült föltennem magamról, csak nektek!
Ha lesz egy kis időm visszaolvasgatni, én is bejelöllek benneteket.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

T.Maria, nagyon szép pocak!!! :wink:

Ibm, drukk a mai uh-ra!!!

Kike, nekem hátul tapadt meg, és én 25.-e óta érzem a mocorgását. Gyűjti az energiáját, aztán egyszer csak olyan balhét csap bent, hogy kérdés nem lesz, hogy Ő az. :wink:

Tegnap az intersparban nézegettem a kis ruhákat. Annyira vennék már valamit!!!! De szerintem engedek a kísértésnek és veszek legalább egy body-t. :lol:

Nokedli ma előbb ébredt mint én. Fél 6-kor. Egyszer mér csörgött az ébresztő, félálomban voltam, aztán arra keltem, hogy nagyon dolgozik. :wink: Tök jó volt!

18.-a pedig genetikai uh!!! Már nagyon várom!

Tudjátok, hogy utána még milyen vizsgálatok vannak? A 28. heti cukorvizsgálatot tudom.

Szép napot!!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamik!

Csak egy gyors bekukkra jöttem!
Én ma reggel kis híján megint kidobtam a taccsot! :cry:
Nagyon durva volt!
Bundás kenyeret akartam reggelizni amit a párom meg is csinál de a tojást én mostam le meg felütöttem!
Találtam benne egy pöttyöt,tudjátok,azt mindig kiszedem kiskanállal,hát megpróbáltam,de nem bírtam,eldobtam a tányért és spuri!
Apa meg csak nézett,hogy mi történt???????? :shock:
Megettem a kenyeret,nagyon fini volt és már jobban vagyok!
Most megyek barinőmhöz babázni,felhívott mert szegény egyedül van az ikrekkel,még jövök haza doki előtt,de nembiztos,hogy lesz időm írni nektek!
Köszönöm a drukkokat du-ra!
Ja! És nagyon vigyázzatok,becsapós idő van,nem látni,hogy le van fagyva!
Kimentem a postaládához és majdnem dobtam egy hátast a teraszon!

Szép napot mindenkinek!

Ha előbb nem este jelentkezem!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Énn ezt vettem hétfőn!
1600 ft az ausanban az 5 darab:

Kép

Kép

Kép
ibm

Ibm:az tök jó,olcsó,meg szépek is :lol:
Nekem is kéne,de itt nincs ausan. :?

Kép
Kép
Kép
kike

ibm: Nagyon ari rucik! Én ezeket nem szeretem mert mindig kinyúlik a nyakánál az áthajtás. A barátnőm viszont imádja. Lehet, hogy neked is beválik.
Ja én el is estem hazafelé a bölcsiből, de szerengsére a párnás fenekem bal oldalára és nem zökkentem. Kicsit megilyedtem.

Ma délután megyek be a húgomhoz a kórházba, este meg a védőnőhöz. Olivérnek 2 éves státuszt is csinálnak, mert holnap lesz 2 éves.

Most mennem kell, majd még jövök.

Szép napot mindenkinek!

ibm: minden rendben lesz a dokinál!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Kismamik!

Marcsi, szerintem még nem látszik az UH-n,h. kisfiú vagy kislány, max nagyon nagy szerencsével. A bankrablásról olvastam! Döbbenet, h. mik vannak! A védőnővel való utolsó találkozás óta én 1,5 kilót híztam. Bár igazából az elmúlt héten jött fel 1 kiló, sokáig egy deka se mozdult... Azért remélem nem indul be nagyon :)

Patr, drukkolok a vérvételre! Biztosan rendben lesz minden! :)

Babuli, már vissza is jelöltelek :wink:

Szly, az egér miatt részvétem! Meg van már? Szüleimhez szokott ősszel beszökni kisegér, és általában elég nehezen sikerül elkapni. Általában sajnos az agyoncsapós csapda működik, nem értem a hülye egér miért nem megy bele olyan csapdába, amit túlélhetne... :roll:

Henka, akkor ma kijöhettél végre a kórházból? Hogy vagy? Sikerült megtalálni a gyógyszereket? És az új meló? Mesélj! :wink: :lol:

Ibm, sajnálom,h. visszajött az a fránya hányinger! :cry: Mi volt az UH-n? Remélem minden ok!Én is úgy várom már,h.érezzem a picurt!Nagyon édik a kis rucik, amiket vettél! :lol:

Kike, jó, h. megoldódni látszik az ovis probléma!

Bondi, remélem rendeződnek hamarosan a dolgaid!

Titanilla, hugod és a baba jól vannak? Remélem nem estél nagyot..!
:shock:

Vigyázzatok Magatokra!
sipiné

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól,most vizsgálat is volt,meg uh!
Fotót nem kaptam,de minden rendben vele!
Elkészült az afp is,doki szerint az is jó.
AFP: 28.7
MOM:0.81
Holnaptól bármelyik nap mehetek a genetikaira,de sajna a Jánosba és nincs időpont,1/2 9-től 11-ig.
Gondolom szétülöm a seggem,és kb. 3 percig fog tartani!
Kicsit szomorú vagyok!
Mindjárt megyek a barinőmékhez pizzaparty lesz ma!
Este még benézek!

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!
örülök, hogy minden rendben van!

többiek?
Sehol senki?
Irgum-burgum!

Nekem ma szúrkál a hasam. Ugye ez csak a méh tartószalagjainak növekedése miatt van?

Ma reggel úgy ébredtem, hogy kemény volt a hasam.
Veletek is fordult már elő ilyen?
Én nagyon megijedtem, mert úgy tudom, ez még nem lehet!
Vendég

Sziasztok!

Reggel felkeltünk Rolival, felöltöztettem és mentünk anyuékhoz az egér miatt. Még reggelit sem adtam neki. Aztán anyu vigyázott Rolira, mi meg tesómmal elintéztünk néhány dolgot. Többek között vettem egérragasztót, amit ki is raktunk itthon. CSak akkor jöttünk haza, amikor már Gyuri is itthon volt. A ragasztó megfogta az egeret, úgyhogy megkönnyebbültem. Azért sem jöttünk haza, hogy csend legyen és elő merjen jönni az egér. Meg persze miután beleragad, nagyon visít meg nyöszörög. Én nem mertem volna kivinni.

Titanilla! Annak idején én is elestem Rolival, megijedtem, de semmi gond nem volt. Biztos nálatok sem lesz.

Ibm! Tök j ó, hogy jó lett minden. Ma én is sokat éreztem a picurit. Lehet érezte az idegességemet az egér miatt és izgult ő is.

Kép
szly27

Szia Szly!

Örülök, hogy vége van az egér-mizériának!!

Már én is nagyon várom, hogy érezzem a hancúrt odabenn! :wink: :D
Vendég

Sziasztok lányok!:Annyira édesek vagytok hogy aggódtok értem,köszi szépen.
Jelentem jól vagyok,Most norm. a vérnyomásom,reggel 3db,bogyót,este pedig 1-et kell szednem.

Látom sok minden történt veletek,és örülök hogy minden rendben van nálatok!!!

Sipiné:elkészítettem a sült zöldséget amit írtál nekem receptnek,finom lett.Jó gyors kaja.

Új meló:hát az úgy történt hogy pénteken hívott az egyik barátnőm,lenne egy lehetőség ott ahol ő dolgozik eladó-pénztárosnak elmenjek.Be is mentem a férjemmel még aznap szétnézni milyenek a dolgozók a bolt stb.Nagyon kedves fiatal jópofa csajok vannak ott velem eggyütt 4-en leszünk.Nem kell majd egy csomó helyre járkálnom kocsival ,fizetik a bérletet több a fizu igaz nem sokkal,de nem lesz rajtam olyan felelőség mint itt volt,és Ja és egy héten 5 napot kell dolgozni.Remélem be fog válni!!
Aztán majd ha minden rendben lesz jöhet a baba.

Hát ez van velem.Egy pillanat alatt megváltozhat minden,az elkeseredésből reménység lehet,az álmokból valóság.!!!Szeretném ha az év vége felé már a mi családunk is bővülne egy kisbabával!

Lányok én is jelöltelek titeket az iwiwen.

IBM:Látod sikerült téged kinyomoznom,igaz egy kis időbe beletelt.De örülök hogy megtaláltalak.Majd én is teszek fel képeket mert még nem volt rá időm hogy bővítsem a képtárat.
Nem tudom de valahogy olyannak képzeltelek amilyennek megláttalak.Csini vagy.

Mindannyian csinosak vagytok és jó kis képek vannak fent rólatok!!!Tök jó látni is titeket és arcokhoz kötni a beszélgetéseinket!!Örülök hogy ismét veletek lehetek!!Remélem ti is!!! :lol: Puszi

Holnapután van Domi szülinapja,az ajándékok már megvannak csak tortát kell vennem még.Már nagyon várja.

Na befejezem ,kicsit hosszúra sikerült de hát ez az 5 nap is hpsszú volt nélkületek. :lol:

KépKép
henka76

Szia Henka!
Örülök, hogy otthon vagy, és hogy jól vagy!
látod, a helyükre kerülnek a dolgok!!

Szívből örülök neki!
Vendég

t.maria!!! nekem 12hetes uh-on megmondták hogy fiu. Ilyen intenziven sose szokták látni,azt mondta a nő.
Én nagyon kis lányt akartam.Párom is. Mikor mentünk 12hetes uh-ra már meg is volt a lány név.
El is voltam keseredve. Nekem fiu,?hát mit fogok én vele kezdeni.?de már meg barátkoztam vele.
Sőt barátnőmmel átválogattuk a gyerek rucikat,fiut a lánytol.Hát több a fiu.Dehogy mikor én mindig is lányt akartam?

Meg nekem volt egy baba boltom,és sok-sok szép ruhát elraktam magamnak.Évek során.
Pocaklako h.mikor mozdult meg??
Hát szombaton éreztem elöször h.csikol.
Azota ha a számitogép elött ülök mindig,mint most is.

De ugy néz ki nincs hányingerem,sőt hányás se.
11hetes koromig hányinger,aztán kő kemény hányás. mult hétig.

Kata&Milán

oszman777

Szia Oszman!

Kíváncsi vagyok, nagyon.
Addígra már 14/15 hetes leszek.

Nekem 2 lányom van.
Most pedig teljes nyugalommal várom, hogy mi lesz..
Apa izgul nagyon, meg a papa.
várják, hogy kisfiú-e.
Én csak egy egészséges kisbabát szeretnék!
Vendég

Helló Csajok!

Örülök hogy mindenki okés, Henka szuper volt olvasni hogy átmentél pozitívba és hogy kivirult a világ körülötted! Kétségkívül járt ez már neked! :wink:

Ma rettentő strapás napom volt, úgyhogy nem is regélek sokat. Egész nap lóti-futi volt, de csak egy fehér cipellőt (ha szabad így becéznem egy 41-es ladikot... :lol: ) sikerült intéznem az esküvői dolgokból. A pap asszisztense irtónagy seggfej volt (Urambocsá'!) és azt mondta hogy lehet hogy már nem tudnak minket felkészíteni a szertartásra ilyen rövid idő alatt. Addig nem mozdultam, míg ki nem harcoltam hogy hétfőn beszélhessek a pappal, remélem ő megértőbb lesz! :?
Holnap kontypróba és öltöny-kajtatás!

Mindenkinek sok jóéjtpuszi!
Vendég

Ibm: gratula a jó eredményekhez!!!

Szia Heni!!!
Örülök, hogy végre otthon vagy!!! Engem is jelöltél???
Olivér nevében köszi holnapra a gratulációt. Dominak is nagyon boldog szülinapot!!!

Szly: tök jó, hogy megvan az egér. Én is utálom. Gyerekkorunkban anyám velünk akarta megfogatni. Így a végén én is utálom őket.

t.maria: szerintem is csak a tartószalagok nyúlása miatt szúr. nekem ma fájdogált a hasam alja és mivel az én picurim egészséges, így betudtam annak, hogy a császáros méhsebem feszül és az fájdogált.

Ma láttam a húgom kislányát. Naggyon szép baba. Sajna elfelejtettem gépet vinni, így nem tudtam csinálni. :? :(
De majd kaptok képet, ha én is. :)

Voltunk ma Olivérrel a védőnéninél. Neki 2 éves státuszt csináltak, engem meg mértek, meg beírták az eredményeimet. A védőnő is megállapította, hogy nem híztam egy hónapja semmit sem. :D :D :D :D :D
Megjegyezte, hogy Olivér milyen szépen beszél. Szinte már mindent lehet érteni amit mond és nagyon választékosan fejezi ki magát. Mindig teljes mondatban válaszol. Olyan kifejezéseket is használ amit nem tudunk, hogy hol tanult. (szerencsére nem csúnyákat :D :D :lol: ) A bölcsiben sec perc alatt megtanulja a mondókákat. Mondjuk én is hamar beszéltem, már 1,5 évesen verseket mondta (fel van véve kazira), de én lány vagyok. A fiúkra nem jellemző. Azt hittük a beszédbe le fog maradni, mert a mozgásfejlődése nagyon gyors volt, de szerencsére nem maradt el a beszédben sem. Após azt szokta mondani, hogy "csak el ne rontsátok". Próbálok nem megsértődni.
Bocsi az ömlengésért, csak kijött.

Akit kihagytam attól bocsánatott kérek, de már nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Lányok!

Íme egy régóta ígért pocifotó :lol:

Kép

Jó éjt Mindenkinek!
sipiné

Sziasztok!

Hát itt tényleg van termés :shock: 8) .

Henka, gratulálok a jó hírekhez!

Szly Neked is az egérnélküli élethez :wink: .

Toncsi már meggyógyult. Háromnapos láza volt, 3 napig láz, semmi egyéb tünet, majd csupa kiütés lett az egész teste. Szerencsére már csak néhány kóbor pötyi van a kezén meg a lábán. Nem is adtak rá semmit, de most már megint dúl a jókedve :D .

Nálunk is volt családlátogatóban a védőnő, Toncsi-nézőbe jött és azt mondta, hogy rettenetesen fejlett Toncsi. Majd szétvetett a büszkeség 8) !

Mindenkinek sok pocakmocorgást!
Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?