Sziasztok!
emili alszik, gyorsan megebédelek, aztán próbálok visszaolvasni, van jó nagy lemaradásom.
Dana!
Gondolom azóta már regenerálódtál!Szerecsére nekünk mostanság jók az éjszakáink, 1-2 kelés, alvás reggel fél8ig
Nektek is ilyet kívánok!
Laurának jobbulást, Emili már kifelé lábal.
Anyáéknál voltunk vidéken, ők más városban laknak, és a vacsi alatt ő volt a babysitter.De csak 1x sírt Emili.
Lin!
Jobbulást!
Emilnek is vannak nemevős napjai, csak nyammog.Remélem hamar visszaáll az étvágya.Én úgy szoktam néha cselezn, hogy ha nagyon nem akar enni(általában olyankor álmos)akkor tápit adok neki mert azt cumisüvegből nagyobb türelemmel eszi meg.Vagy ha ebédre nagyon keveset evett, akkor utánna nem vizet adok neki inni, hanem gyümilevet, abban is van csekélyke kalória;)
Ditke!
Csak azért nem balhéztam az étteremben, mert a barátainkkal voltunk, ők pedig jól ismerik a személyzetet.Meg ez egy kisváros, mindenki ismer mindenkit, tudod...De Pesten simán leugattam volna őket.Pedig régebben nem voltam iylen vérmes, csak magamban puffogtam, vagy a féjemnek.De amióta meszületett Emili kijütt belőlem az anyatigris.
Tudtommal minden kisbaba egy kicsit kancsít, később rendeződik, ez.
Tápi:szerintem az a különbésg a 2 és 3-as között, hogy a 3as kicsit energiadúsabb, próbálják ezzel leutánozni az anyatejváltozásást.Bár megnéztem az enegriatartalmát, de nagy különbséget én sem látam.
Pann!
Milyen cumit vettél??Én a tápit kezdettekor a kislukún adtam az Aventessel, de abból nehezebben jött mint a ciciből a tej
Aztán mivel Emili nem evett, vettem a 3 állású cumit, de csak mert abból minden jobban jön, nem atápi állaga miatt.
Na akkor nyisd a topikot 2009-es babák, és máris megyek!:D
Timi!
Húha, ez igen!Mikorra tervezitek a kistesót?Mi ősszel.(előbb lakásmizéria)
Akkor Pannal már 3an vagyunk akik idén kistesóznak??(ezt jól megaszondtam
)
Ágiboldi!
Nme Deb.-ben van az étterem.
Én általában elsőre azt mondom ami a tűrgy:pl. labda, utűnna ha eszembe jut akkor mondon hogy kék labda, vagy tüskás labda(minta kutyáknak is van:D)Zárakat nem vettem még, de most rájött a hűtőajtó nyitogathatnék, na az már komoly, még bele is akar mászni.De azt én is sokat nyitogatom, nem lenne idegzetem állandóan a zárral babrálni.
Mónika!
Hú, elég húzask az éjszakáitok!Remélem mielőbb rendeződik!Én is kipurcannék a 2-3-nál több keléstől.Még jó hogy a férjem későn fexik, így neki jut 1 felkelés, nekem is 1 vagy 2.
Emili is meg akar fulladni a reszelt almától, és mindentől amiben egy picike drabka is van, de a kifli az csúszik.
mennyi kép, nagyon édesek a gyerkőcök!
Lorca!
Jók a képek, külünösen Nati a wc-n térkép tanulmányozssal.
Nem hangzik jól ez a bronho izé.
Nktek is jobbulást kívánok!
Baba neme:én lányt, férjem is inkább, de azért mégis fiút.
Annyi lány ruhánk van, hogy kér lenne értük, meg én vhol úgy érzem hogy a2. is lány lesz.Már kicsi koromban is tudtam, hogy nekem lányom lesz...
Bella!
Emili ismétli a szótagokat, mama, baba, dádá, tata,dejdej,káj-káj,mem, nem, ana-ana.
Bercinek boldog 9.-et!
Sno!
Ha már a hasonmásoknál tartunk, van rólad egy-két kép, amin azt hittem magamat látom hitelen.
(remélem nem sértelek meg, hogy magahoz hason lítalak
, de a hajunk, és oldalt a pőrofilunk elég hasonló.Csak nincs olyan beállítás rla, main megtudnám mutatni.)
Lora!
Kistsóra lenne idő, Emili 11-éjfélig alszik, utánna szokott ébredni, csak enerdzsi nincs mindig.
De akkor hogyan lenne egy kicsi babához?Szóval ezérz az őszi kezdés.
Május!
Én 7 hó után adtam gluténes kaját.
Nappali alvás:eddig megvolt a 3 alkalom, de tegnap sem, és ma sem aludt csak 1x!Mi lesz így velem???
Ria!
Jobbulást nektek is!
Ezt az alvós táblit hol tudom megnézni?
Mi holnap megyünka rehabra, remélem meg elsz elégedve a dr.nő Emilivel!
Egyébként Emili kezd nagyo n ravaszdi lenni!Lehúzza a zoniját, mikor mondom neki, hogy nem szabad, de csak húzza.Mikor lent van mondom neki húzzd vissza a tappancsodra, erre csapkodja a zonikval a talpát.
Meg zsivábyúl rámnéz, és elkezd rohanni, hogy kergessem.
Na csak sikerült visszaolvasni, de a vasalás progi mára ugrott.Megyek teregetni.