Zsani!
Mi is hazaértünk. Nátán már az autóban elaludt, de aztán itthon végül még vacsizott és fürdött, most megint alszik.
Nagyon jó volt!
(Csak leégtem
, de ezt csak itthon vettem észre...)
Lányok!
Kár, hogy nem volt kedve még többeknek kijönni, mert a gyerköcök tényleg nagyon élvezték.
Én egy kicsit tartottam töle, hogy milyen lesz (két gyerek, meg Nátán fürcsije), de nagyon jó volt!
Dec8!
Elhoztuk az ágyat Zsanitól, ugyhogy valamikor a férjem átviszi hozzátok
, de lehet, hog csak a hétvégén.
Nyuszi!
Ja, körülbelül akkor találkoztunk, amikor kezdtem a fogyit.
Gömb!
Szerintem nyugodtam vegyetek elöre nézö ülést, mi Benivel 8 hónapos korától olyat használtunk. Olyat vegyél ami dönthetö. Nekünk Nátánnak Concord Fixmax van (ez is jó, azért is nem vettem másikat, mert Beninél nagyon bevállt), de annál már lehet jobbat is kapni, Concord Trimaxot. Elivleg 9 kg-tól ajánlják, de szerintem egy 8,5 kg-os gyerekenk már nem érdemes 0-18 kg-sat venni. Nátán most nem tudom, mennyi, de 1 évesen volt 8240 g, és teljesen jó neki a 9-36 kg-os ülés (igaz, ö vékonyabb, de valószinü magasabb).
Rit!
OK!
Én a föoldalon (Babanet) néztem meg, hogy milyen fitnessztermek vannak (szerintük), ahol tényleg vigyáznak rájuk (vagy legalább valamiféle gyerekörzö/játszó van):
<font color="0000ff">Budapest
A & Tsa Aerofit Fitness 488-7220
Cím: Pálya u. 9
16-20:30-ig bármilyen korú gyermekre ingyenesen vigyáznak A1 Fitness Center 346-3030
Cím: Árpád Fejedelem útja 29
naponta 7-19 óráig ingyenesen vigyáz egy-egy szakképzett óvónéni a gyermekedre, bármilyen korú csemetét fogadnak, sőt, még pelenkát is biztosítanak, ha szükség lenne rá. Tornád-ó Fitness Stúdió 269-2945
Cím: Bajcsy-Zsilinszky út 56
péntekenként 9-10-ig bármilyen korú gyerekkel lehet menni Millenium Fitness 321-5915
Cím: Rottenbiller u. 48
játszószoba van, de pici babára nem tudnak vigyázni Tornászda Szépségszalon 309-7790
Cím: Rétköz u. 1
játszószoba van, de nincs szakképzett felügyelet Pólus Fitness SE 414-0580
Cím: Szentmihályi út 131
a Pólus Centerben lévő játszóházban ingyenesen vigyáznak a tornázó mamák gyerekeire, ez a szolgáltatás benne van a bérlet árában</font>
Ez ugye eléggé behatárolja, hogy hova is mehetünk. A Pólus Center nekem még sokkal messzebb van.
Ja, az A1-ben ténylegesen 8-20-ig van gyerekfelügyelet. És eddig nekem nagyon bejött, tényleg kedvesek, Nátán most már jól birja
(mondjuk ma kissé figyelmetlenek voltak a gyerekfelügyelök, mert a 1,5 óra alatt, amig bent voltam a teremben, nem adtak inni neki
, pedig mindig teszek neki direkt, de ez csak egyedi (egyébként az etetésen/itatáson kivül még át is pelusozzák
, ha kell)).
Beszti