Új privát üzeneted érkezett!

Igen!OKJ-s.
De a vizsgát végül nem tettem le,mert arra már nem jutott idő!

amúgy az ELO-n belül.Így nem kellett bejárni küldték a leckét és nekem kldenem kellett a rajzokat aztán javítva vissza!
Nekem könnyű volt!
de van barátnőm aki bejárós suliban tette le!
Ez mondjuk árban húzósabb!
De mondjuk is dolgozik ebben a szakmában! Én csak a saját magam szórakoztatására csinálom!
Vendég

Kicsit takarítok és annyit írtatok!!! :D De az a jó...

Kiki-egyidősek vagyunk! :D (akkor neked leírom, mert a többiek már kívülről tudják az életem, 16 éve volt egy terhességem, elhalt 12. hetesen, aztán jött a lányom 14 éve, aztán új pasi 8 éve, szeretnénk közös gyereket, de üres volt a petezsákom okt. 17-én volt a műtét) Szerintem pihengessél, ill. pl. el kezdhetnél mozogni, vagy valami olyat csinálni, amit eddig nem, gondolom annyira nem kívánkozol vissza dolgozni??

Annus és Lei- "gátlástalan szex" na ezt nem tudom, amikor itthon van a gyerek! Azért 2 naponta mégse küldhetem el! Nyáron: erdő, sufni, (medence :)) de most marha hideg van ehhez. Paplan alatt meg utálom, inkább nem szexelek.. Kicsi a házunk és az ő szobája a mienkéből nyílik, szeretnénk építkezni még, de majd...egyelőre ennek is örülünk, mert 6 évig albérletben laktunk, 8 éve úgy jöttem el a gyerekemmel, hogy egy kiskanalam nem volt, sőt még egy szál ruhám se...

Drága Lei- most érzékenyebb vagy!!! De a pasik meg érzéketlenek sokszor, bár biztos vagyok benne, hogy a párod csak félt téged!!! Van aki csak akkor lesz apa, amikor meglátja a gyerekét, van aki még később, van aki az első terhességi hónapban már annak érzi magát. Ez nagyon változó! A lányom apja érzéketlen volt. Elmentem felvetetni kazettára (akkor még csak 2D volt) a gyereket, alig nézte meg. De mikor vitt a kórházba szülni!!! Na akkor olyan hasmenés jött rá az idegességtől, hogy a nagy hasammal nekem kellett wc után rohangálnom! :D És mikor meglátta a lányát, na akkor apává lett...(igaz soha nem segített szinte semmiben) De én sz...-ul választottam...
Most légyszike ne agyaljál, mert úgy látom a gondolkozás most nem tesz jót neked!!! :D Tegyél be valami jó kis zenét, és relaxálj inkább! :D
Vendég

OK, abbahagyom a parázást és a negatív gondolatokat :) köszi :P
lei

Ja Lei- emlékszem amikor a műtéted volt, azt írtad, hogy a párod milyen rendes volt és mennyire jó volt lelkileg, hogy melletted állt! Most szerintem struccpolitikát folytat...ahogy mondod, amíg a saját szemével nem lát uh. v. amíg vége nincs az első trimeszternek szerintem nem hiszi el, hogy sikerülhet...próbálj inkább velünk beszélgetni a témáról, őt most hagyd egy kicsit. Majd meglátod, ha minden rendben lesz mennyire fog veled örülni! (én ha teherbe esem meg se fogom mondani az emberemnek, csak az első uh. után, pont ezért, mert vele se lehetne erről beszélgetni)

Alziza- lehet, hogy "védekeznem" kellene és akkor teherbe esnék, mint te a Zalcsival??? :D :D :D Ezt a receptet megjegyzem, úgy csinálok, mintha nem akarnék gyereket... :D
Vendég

Lei-igen a parázást hagyd abba, de ha negatív gondolatod van, én bizti "meghallgatlak"...(de inkább ne legyen)

Szerintem holnap te is megnyugszol egy kicsit uh. után!
Vendég

Sziasztok!
Ibm
mégis írok egy kicsit :)

Régen jelentkeztem...most is csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni és Lei :) miattad írok elsősorban. Gratulálok Nektek!! És nem szabad el keseredned a párod reakciója miatt
Mi is újra babát várunk.. a párom első reakciója az volt,hogy most nem éli bele magát mert a múltkor akkorát csalódott :cry: ..megpróbál úgy tenni mintha most mi sem történne...(én eddig már 2x láthattam,hogy tud örülni a +tesztnek: hangosan nevet és közben könnybe lábad a szeme!!) ezért furcsa és rossz érzés volt,hogy most úgy tett mintha valami hétköznapi dolgot jelentettem volna be.. DE MEG IS ÉRTEM ŐT!! Én is sem merem beleélni magam.. ... DE most eltelt 2 hét és a párom teljesen megváltozott: napjában 5x beszél a babáról és puszilja a hasam és mondogatja,hogy érzi ez a baba meg fog születni!!! :D
Mi sem mondjuk el a 12.hétig ha kicsike lesz a hasam akkor tovább is megtartjuk a titkot!!

Puszilok mindenkit és mielőbbi boldog és gondtalan babásodást kívánok mindenkinek :)

Kép
olgo

Zsibima!
Sajnálom :( Nem lehet könnyű. Barátnőmnek is nehezen jött össze a baba. Van egy 15 éves lánya és a közös babára több évet vártak.

Lei: itthon van mit lakberendezni. Az ,,eset" óta gardrobot terveztem és 1 hét múlva már meg is valósítják terveimet.

K,
mkiki

Kiki-jó hogy ügyes vagy! Én is marha nagy lakberendező vagyok, a házunkat is én terveztem. A szobafestő közölte is: bohóc lakás lesz. Kicsit megsértődtem, de legalább nem szokványos és nekünk tetszik...Minden hónapban átrendezem amúgy a lakást, és mivel bőrbútorokat hozok be külföldről, minden hónapban új ülőgarnitúránk van. :D Api kicsit únja a sok rendezkedést, de én nem!!! :D
Ha kész lesz a gardrób kérünk képet!!!

Olgo-most nagyon boldog lehetsz! Gratulálok!
Vendég

Ha van valakinek egy szuper torta receptje, akkor küldje el!!!
Olyat, amit egy kétbalkezes antisütögetős is meg tud csinálni!!!
Pénteken tortát kell sütnöm!!! (életemben tán harmadszor) :D
Vendég

Érdekes...a lakás átrendezése nálam is favorit.Főleg h még mindig van mit venni,pedig 2 éve lakunk már itt!

A másik dolog a vásárlás...alig tudtam visszafogni magamat.Már ott voltam h elkoboztatom a kártyákat :lol:

Zsibima!
Az húzós lehet,de megoldjátok!Főleg h a lányod is elég nagy már,biztos hagy nektek lehetőséget bőven a kistesó projektre.
(utolsó megoldás esetleg egy olcsó motel,bár én nem érezném magamat jól egy ilyen helyen :? )

És fő a spontanitás és a természetesség :wink: :lol:

annus11

Zsibima!

Milyen tortára gondolsz?
Én tudok egy piskota alapot gyümölcstortához.De ha nem akasrz bajlódni a sütéssel,elég jó tortaalapokat lehet kapni.Csak télleg jót kell venni,és akkor már csak a krémmel kell bajlódni.

Nekem most is van itthon bolti tortalap,csinálok pudingot(azzal megkenem)majd rá a faygasztóból elővett gyümit(amit még nyáron tartalékoltam be)a tetejére pedig zselé!
Nálunk nagy kedvenc!

Amit még szoktam,piskótalapok,a lapok között akármiylen töltelék(lekvár,puding,krém,gyümi)összeteszem,és lehet kapni cukormázat a boltban,azt elkészítem szépen bevonom vele és kész is a marcipános torta.Ezt lehet díszíteni kis színes cukorral,csokireszelékkel stb.

annus11

Annus-kéthetente egy hétvégénk szabad, (megy az apjához) ami most lesz egyébként, de ez marha kevés...majd megoldjuk valahogy sűrűbben is. :D Egyébként, ha nem lenne babaprojekt akkor nem érdekelne, mert pont így izgalmas, hogy nem jutunk hozzá mindennap...már lehet hogy együtt se lennénk! :roll:
Vendég

Annus-tortalapból szoktam én is, de most sütnék egyet, igazit...a töltelékhez van fantáziám, de hogy lehet olyat sütni, hogy jó legyen? :oops:
Vendég

Na mindjárt küldök neked tésztához receptet priviben.

De lehet nem most kéne kísérletezni!A piskóta kényes...h ne essen össze,ne égesd le stb.Ügyesen kell csinálni.Bele jön az ember egyébként,jól kell ismerni a sütőt! :wink:
Mert egyik így másik amúgy süt....

annus11

Olgo!

Gratulálok!!!! :lol:
Kicsit bővebben írsz?Hanyadik hét,hogy vagy,voltál e már dokinál?stb.
És várunk a babás topicban itt felettünk! :lol:
Vendég

Zsibima!

Valóban így van ez!
Nem mondom,hogy abban a hónapban nem akartunk,mert majd beleőrűltem,hogy ki kell hagyni,de nem akartam Zinával kicseszni!
Viszont Zalán rendes volt hozzá,mert 3 héttel előbb született!

Minden más dolognál úgy van ez,hogy nagyon koncentrálni kell,ha azt akarod hogy sikerüljön!Egyedül ennél a babás dolognál nem!
Csakhát könnyű azt mondani,hogy ne görcsöljön rá az ember!
Azt ugye senki nem magyarázza el,hogy hogy is kell azt!
ezért is nem írom egyikőtöknek sem ezt!Pedig mostmár tudom,hogy így van,és azt is,hogy nálam a kezelés is azért tartott ilyen sokáig mert stresszeltem!
De én ölni tudtam volna amikor valaki ezzel jött nekem! :evil:
Vendég

olgo: köszi, amit írtál. Tudom, hogy a párom nem rossz ember és hogy legbelül biztos örül a babűnak, hiszen az előzőnek is örült, csak hát a legelején megijedt az egésztől, aztán a műtét után meg csalódott. Szóval megértem, hogy neki sem könnyű, csak jobb lenne együtt izgulni és pozitívan reménykedni, mint egyedül örlődni.
De most már tényleg abbahagyom a zsörtölődést :lol: és megpróbálok örülni, és nem izgulni a holnap miatt.

Itt egy kakaós süti/torta recept, amit én is megcsináltam már párszor:

Kakaós süti

Hozzávalók:

25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 tojás
15 dkg cukor
5 dkg kakaópor
1/4 liter tej
5 dkg olvasztott vaj

Egyszerűen keverd össze a hozzávalókat olyan sorrendben, ahogy szerepelnek (vagy ahogyan jónak látod). Csokidarabokkal, darabolt dióval, meggyel dúsítható. Úgy kell megsütni, mint a piskótát. Én egyébként piros mogyorós csokit szoktam apró darabokra törni és azt rakom bele.
lei

Köszönöm szépen a recepteket!!! :D Remélem sikerülni fog valamelyik! :D

Alziza-ezt sajna én is tapasztaltam, hogy nagyon lazán kell venni babaügyben a dolgokat...az előző babánál meg voltam róla győződve, hogy az első hónapban sikerülni fog, mint a lányomnál. Persze "csak" a 4. hónapban sikerült, addigra már tiszta kész voltam! El nem tudom képzelni, milyen lehet éveket várni némelyik nőnek...rossz lehet! Na szóval ápr.-júl.-ig görcsöltem, aztán augusztusban, mivel a szülinapom volt, nagy kerti partit csináltam, buliztam is rendesen, elvileg már terhes voltam, (papíron) de a peteérésem csak 7 napra rá volt, amikor meg is fogantam. Szóval abban a hónapban nem annyira akartam gyereket! És sikerült...most az a "technikám" hogy mondogatom magamnak, úgy sem vagy terhes Mari... :D merthogy állandóan jeleket keresek a hónap második felében magamnak...lehet hogy ez se jó! És a legjobban az idegesít, hogy állandóan kérdezi őurasága apukajelölt, hogy : na??? Mondtam neki, hogy addig nem vagyok hajlandó teherbe esni, amíg ezt kérdezgeti! :D
Vendég

Lei - az en parom is ilyen volt, sot meg ilyenebb. Az elso terhessegemet igazi angol hidegverrel fogadta ennek ellenere nagyon megviselte, amikor elvesztettuk. A masodiknal erdekes modon lelkesebb volt, de sajnos nalunk az sem vegzodott jol. Az viszont biztos, hogy en a paromon (es rajtatok :wink: ) kivul senkinek sem fogom elmondani csak majd ha mar latszik. Tok ciki, hogy az elso utan anyosomm szetkurtolte az egesz csaladnak, hogy mi tortent. Azota ugy erzem, hogy mindenki engem vizsgal a csaladban, hogy terhes vagyok-e mar. Nagyon idegesito volt, foleg a masodik elvesztese utan. :(

Zsibi - ha a tortalapsutes gondot okoz csinalj palacsintatortat! Az csak sima palacsintak egymason - kozte egy vekony reteg kremmel es a vegen az oldalara, tetejere is.
hajnski

Hajni-köszi a tippet, de a palacsintát a lányom szokta sütni...mert ő lelkes, de a szülinapit mégse csináltathatom vele! :D Amúgy minden évben csináltatom a tortát, csak most h. 14 különleges lenne, ha t. anyuka rászánná magát...és a gyerek is tudná, hogy ez nekem nagy megerőltetés! :lol: (főzni nagyon szeretek, de utálok sütni)
Vendég

Aha - vilagos, hogy azt azert nem lehet vele.
Mas otlet - turotorta :?: Annak csak egy keksz alap kell. En olyat szoktam, amit sutni kell es nagyon fini. De a recept otthon van en meg ma kivetelesen az irodaban. Majd este leirom - igy a tobbiekevel egyutt mar van mibol valogatni. 8)
hajnski

Hajni-ez jól hangzik! :D Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok!

Húúú de sokat írtatok elég visszaolvasni!

Lei gratula neked, remélem mindannyian követünk majd téged!

Sajna ritkán nézek most be, mert ezerrel kell tanulnom. Túl vagyok 2 vizsgán a kilencből...de ez az arány jobb lenne már ha fordított lenne.. :evil:
merszi

Sziasztok!

Zsibima, én jelöltelke ma reggel, csak már nem volt időm plusz levelet írni hozzá.

Gratulálok az új babásoknak!

Lei, elhiszem, hogy elkeserít ez a helyzet a férjeddel, de most a baba és saját érdekedben próbálj meg nem idegeskedni. Majd ha ott lesz a kis manó, akkor apa is fog neki örülni. Legkésőbb akkor. Nekik ez szerintem nehéz dolog, és genetikilag is másképp vannak kódolva. Persze ez nem mentség!
Én ebből a szempontból nem szólhatok semmit szerencsére.
Egyébként először én is azt mondtam, hogy a köv.terhességnél csak a 3. hónapban kürtöljük szét.. De másodszor is mindenki tudta :D Valahogy engem nem érdekel, ki mit mond.
Arra ugrok, ha valaki azzal jön: ne gondolj rá, ne akard görcsösen, stb". Ez hülye duma. Aki gyereket akar,az igenis gondol rá. :lol: :lol:

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok Csajok!
Egy ideid nem voltam,mert bent voltam a kórházban vérnyomás beállításon.Most úgy érzem jobb lett,jól érzem magamat.Látom szép változások vannak itt is.
Először is:LEI Gratulálok a babóhoz,és minden jót kívánok neked!!!!Ne félj most biztosan minden rendben lesz!!! :D

Zsibima:Én is jelöltelek az iwiw-en,remélem nem baj.Bizony most lesz az én gyerkőcöm szülinapja is,akkor mi egyszerre ünnepelünk!!Én most nem bajlódok sütéssel,majd veszek tortát.

Mióta nem voltam fordult egy nagyot az életem,írtam hogy fel akartak mondani nekem a főnökömék,és nem tudom mi lesz velem.Gondoltam majd húzom a betegállományt.De kaptam egy telefont hogy mehetnék egy jó kis helyre dolgozni,és úgy néz ki hétfőn vagy kedden kezdek,remélem jó lesz!!
Aztán ha beáll a vérnyomásom jöhet a baba.

Nekem Most múlt el a mensesem,egy hétig tartott,és a 25.dik napra jött meg,elég erősen véreztem.De nagyon örülök hogy rendeződik az életem.A diétás kajától fogytam 2,5kg-ot.
Jó lenne egy 10-est ledobni magamról.

Remélem ti jól vagytok!!!Puszi.

KépKép
henka76

Hú, jó sokat írtatok. Elég visszaolvasgatni! :)

Kiki, én is hasonló cipőben jártam, mint te. Én sem szerettem a munkámat és a munkahelyet sem. Én már több mint két éve voltam uannál a cégnél. Aztán nekem az élet megoldotta a munkahelyi dolgot. Lehet, hogy negatívan kéne éreznem, de inkább megkönnyebbülést hozott a sors.
Mivel lábtöréssel sokáig táppénzen voltam, a főnököm a védettséget jelentő 1 hónap után felmondott nekem. Persze a felmondásban nem a táppénzt írta indokként, de szemembe ezt nevezte meg a legfőbb oknak. Nem voltam a céghez lojális. Én közben azon a héten teszteltem poz-t. Így sajnálatos módon kénytelen voltam a felmondást visszautasítani :wink:
Nem tudott mit tenni, terhesen nem küldhet el. Azóta persze nem dolgoztam, illetve sajnos a baba ismét elhalt. :(
Most fogok egy új melóhelyen kezdeni, ami nem mindenben éri utol a régi szintjét, de a munkakör jobbnak tűnik. Amit sajnálok, hogy a brutto fizi elég alacsony, ami nekem ugye nem mindegy, de majd alakul valahogy.

Itt tudják, hogy mi a helyzet nálam babaügyileg és így vettek fel, ami nem rossz dolog.

Fájni kéne, hogy felmondtak, de szinte jobban lettem már a gondolattól is, hogy többet nem kell bemennem a régi helyre, a régi "kifúrós- kitúrós" kollégák közé.
Sajnos nehéz manapság jó hangulatú, jó munkakörnyezetbe bejutni..

Most azt nem tudom, hogy minek örülnék jobban, ha hamarosan újra terhes lennék vagy majd csak később... Kb. márc. körül lenne még ideális. (halkan megjegyzem: nem védekezünk egy percet sem :lol: :lol: )

Azt sem tudom, hogy ilyenkor ha pl. nem lenne még új melóhely és terhes lennék, akkor az előző évet vennék e figyelembe.
Ezekre a jogszabályokra kiváncsi lennék.

Na most már befejezem, jó hosszúra sikeredett megint.

Rönééé

Kép
röné

Henka!
Látom már jól vagy! Gondoltam rád, mert én is azt hittem oda az állásom... ma kiderült mégse! várnak rám. Most a tavalyi szabim töltöm. Komolyan megfordult a fejemben h most azonnal nekilátok a babának az urammal. De ma megtudtam félreértés volt! Aki közölte velem, az szeretet volna szerintem a helyemre kerülni...a mocsok!Utólag gondolva, sokat is éredeklődött az állapotomról! Nem jutott el a nagyfőnökhöz az info h mégse lesz babám (visszatartották ), vajon miért ?! Hát persze tudom...kellett volna a helyem. Nem bírtam volna ki, h az élet után még a munkahelyem is rúg egyet belém...

Örülük, h neked sikerült elhelyezkedni. Én 19 éve dolgozom ott, és nem akarok váltani!

Látom rajtunk kívül sokan szenvednek a munkahellyel. Asszem ez örök harc lesz a gyermeket vállalóknak...
merszi

Sziasztok!

Először is GRATULÁLOK Leinek és Olgonak!!!!Szuper hírek!
Én nagy melókeresésben vagyok,de nem nagyon kellek sekinek :( Bejelentkeztem munkanélkülire,hogy a folytonosság megmaradjon,de jobb lenne egy kis pénzt is keresni...
Amúgy most épp nálam sem tudom mi a helyzet...már két napja késik a mensim.Csináltam a múlt héten egy tesztet,olyan megérzésem volt,mint az első terhességemnél (megéreztem,hogy teherbe estem anno)...mintha látszódott volna vmi kis halvány vonal,de nem akarom még hitegetni magam...
susisusi

Zsu- csak neem???????????? De jó lenne! :D Ha neked is sikerül, akkor esküszöm elmegyek jósnőnek...emlékeztek azt mondtam újévkor, hogy úgy érzem nagyon-nagy babaeső lesz?? És még csak január van! Úgy örülök!!!
Vendég

Zsibi - Turotorta recept:

Hozzavalok:
60 g vaj - megolvasztva, de nem melegen
135 g digestive keksz (magyar kekszmarkakkal nem vagyok nagyon otthon, de olyan kell ami konnyen morzsalodik) - osszetorve marzsra
500 g zsiros sajt szobahomersekleten- en mascarpone-t szoktam hasznalni
200 g cukor
5 evokanal tejszin (a surubb fajta - double cream)
30 g kukoricaliszt
4 nagy tojas felutve, megkeverve

A sutot elo kell melegiteni 100 fokra ha hokeveros, 120 ha sima.
Kell egy kb. 20 cm atmeroju sutoforma, kb. 5 cm magas, aminek kivehetos az alja. Ezt kell egy tepsire tenni, ha esetelg kifolyna a sajt...
Ossze kell keverni az olvasztott vajat az kekszmorzsaval es belenyomkodni a forma aljaba. Kulonosen a szeleken kell erosen lenyomni, hogy nehogy kiszivarogjon.
A sajtot egy edenybe kell tenni, osszekeverni a cukorral, tejszinnel es kukoricaliszttel. Hozza kell adni a tojasokat es jol kikeverni, amig sima nem lesz.
Ra kell onteni a kekszalapra es a format egy kicsit magrazogatni, hogy ne legyen buborekos. Ugyanezert en a tetejet is le szoktam simitani egy kicsit.
Masfel oraig kell sutni, suto kozepso reszen, amig megszilardul de nem kell teljesen kemenynek lennie. Hagyni kell lehulni szobahomersekleten es akkor lehet a sutoforma szelet eltavolitani.

Szerintem nagyon fini. :P Ha valaki kiprobalja irja meg, hogy sikerult!
hajnski

Lányok- ez szörnyű, hogy ennyi munkahellyel kapcsolatos probléma van! Sajnos ebben az országban egy szülőképes korú nő nem jó munkaerő (legalábbis a cégek szerint) előtte túl fiatal, utána meg túl öreg...nehéz nagyon.

Henka-örülök, hogy jól vagy, remélem minél előbb jó lesz a vérnyomid! Diétához gratula, nekem is kéne, asszem ma végre ráveszem magam és elmegyek éjjel futni...(szerintem kb. 100 m sikerülni is fog :lol: )

Merszi- jó tanulást, ügyes legyél! :D Ha van időd gyere azért...

Röné-akkor már tudom, hogy te vagy az! :D Így könnyebb az itteni neveket, archoz is tudjuk kötni..
Vendég

Hajni- köszönöm szépen a receptet...most már annyit kaptam tőletek, hogy tényleg nem tudom mit csinálok!!! :D Ez biztos nagyon finom, annyi fantáziám van, hogy el tudom képzelni! :D
Vendég

Zsibima!
Jól esik,hogy így szurkolsz! :wink: Majd megírom ha van biztosabb hírem.Gondoltam,várok még 2 napot és újra tesztelek.
Jó tortasütést!

Merszi! Kitartás a vizsgákhoz és mindegyikre egy nagy "kalappal".

Üdv.Zsu
susisusi

Sziasztok!

Zsu!
De jó lenne! :lol:
drukkolok!

Zsibima!
Neveket archoz kötni!az jó lenne!
Másik topicban mi csináltuk,hogy tettünk fel képet magunkról!
Bár rólam mostanában nincs normális csak olyan amin nyúzott vagyok és 10 évvel öregebbnek látszom! :(
Úgyhogy oda olyat tettem amin terhes vagyok még!
Vendég

Alziza-iwiw-ről beszéltem, nekem se tegnapi kép van fennt, hanem tavalyelőtt májusi...engem is megviseltek az utóbbi hónapok, híztam egy csomót...ma kezdek el futni. Hát ez van, majd összeszedjük magunkat! :D

Zsu-persze hogy szurkolok! Ebben a topikban mindenki megérdemel már egy kisbabát!!! :D
Vendég

Lei!

A pasik néha mást mutatnak és mást mondanak, mint amit éreznek és gondolnak, ebben különböznek ők tőlünk a legjobban!!!
Az enyém nagyon nagy örömmel fogadta a + tesztet, aztán olyan hétköznapi lett, hogy terhes vagyok. Én folyamatosan nyomtam neki a babás-dolgokat, ő csak bólogatott, vagy még azt sem.... :) aztán egyszer kiakadtam és mondtam neki, hogy ez baromi szarul esik... ő meg mondta, hogy miért nem tudjuk mi nők megérteni, hogy nekik nem olyan egyszerü felfogni-átélni-átérezni a terhességet, mint nekünk... :x gondolhatod, hogy ölni tudtam volna....
Úgy kb. 2-3 héttel ezelőttig nem is nagyon renditette meg a dolog, legalábbis külsőleg... ja, akkor nagy ölelgetés volt, amikor a 19.héten megmondták, kislány... de ez leapadt újra... akkortól foglalkozott jobban velem, amikor először látta-érezte ahogy a lánya odabentről boxleckéket vesz :) meg most tegnap a 4D-s uh, úgy érzem, ez sokat lenditett a pocakhoz való hozzáállásán... meg hogy most már kezdjük beszerezni a cuccokat Zsófinak...
Tehát minden pasi máshogy éli meg, de nehezebb nekik.. szerintük... nekünk meg marad, hogy kivárjuk, ők is mutassanak egy kis "babavárást"......
Kitartás Lei!!!! :wink:

És nagyon várom a holnapi uh-dat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsibima!

Tudom,hogy az iwiw-ről beszéltél!
Csak gondoltam,hogy itt is jó dolog!Én pl nem vagyok fent az iwiw-en!Valamiért nem akarok!
Alex és Zina fent vannak!De én nem is tudom...
Vendég

Alziza-jól van bocsi h. magamból indultam ki és szőkének néztelek... :lol: Ha a barátnőm nem erőszakoskodik, hogy küld nekem meghívót, bizony én se lennék fennt...már sokszor gondolkoztam rajta, h. törlöm is magam. A régi emberkéket, oszt. társakat összeszedtem rajta, volt is jó kis osztálytali, ezen kívül nem sok értelme volt...

Lányok- voltam futni :lol: na 100 méternél kicsit több volt, de nem sokkal, viszont k. jól esett!!!
Vendég

Köszi a gratukat.
Alziza
Most vagyok 6 hetes 1 hete voltam dokinál akkor már láttuk a petezsákot :lol:
Most minden olyan mint a kislányommal a teszt a 28. napon már erősen 2 csíkos, reggeli erőteljes hányinger... :lol: A laborjaim,hormonjaim rendben. Ennek ellenére megy a progi támogatás is. Most hisszük,hogy minden rendben lesz!!!
Nyáron az elment terhességnél 46.nap volt csak először halvány 2.csík és semmi de semmi rosszullét nem volt,kicsit olyan volt mintha nem is lettem volna babás... :(
Köszönöm az invitálást a fentebbi topikba de most még nem merek... majd a 12 hét után gyakrabban jelentkezek.

Kép
olgo

Olgó-megírnád nekem, hogy milyen gyógyszert kaptál és hányadik héten?? Köszi!
A hányinger és társai nagyon megnyugatató dolgok nem? Mi ebben a topikban hogy tudunk örülni egy hányingernek! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Zsibima, látom már vissza is jelöltél :) Nagyon helyes a leányzód!
Gratulálok a neveléshez való hozzáállásodhoz. Szerintem jól csinálod, már ami ezt a féltés - nem féltés dolgot illeti. A tiniket is hagyni kell hogy éljék a maguk életét. Ha meg az eddigi nevelésed megfelelő volt, kiegyensúlyozott a gyerek, nagy az esély, hogy nem tér le a helyes útról, vigyáz magára.

Zsu, szorítok neked! Te tudod, hogy ilyenkor hogy van a gyes/gyed,stb? Mit vesznek alapul?

Nekem megint nem akar megjönni :evil: . Ez nem igaz, hogy nálam soha semmi nem működik úgy, ahogy kéne... Mindegy még várakozó állásponton vagyok. Az eddigi 60 napos ciklusokhoz képest most még csak a 34-en vagyok...

Na megyek, mert nem akarok az új helyről késni.

Szép napot mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Röné-köszönöm! Azért vele is vannak ám gondok...de sokkal rosszabbra számítottam, rendetlen, nem akar tanulni, kicsit néha szemtelen, de azért ember lesz belőle úgy látom! :D
Új munkahely ugye? Akkor ügyes legyél!!! :D
A 34 nap az elfogadható teljesen nem? Főleg a 60-hoz képest...
Vendég

Sziasztok!

Na voltam ma vérvételen...terhességi teszt...de szerintem felesleges mert tuti nem vagyok terhes...Jól eltöltöttem egy órát mire 10 mp alatt levették a vérem :?

Még mindig nem jött meg72.nap..még van 1 hete,aztán doki megint.

Nagyon jó hallani h egyre többen újra babásak :wink:

Úgy látom én Röné sorstársa leszek,csak h ne legyen egyedül ezzel a dologgal :roll:

annus11

Annus- majd csak rendeződik...kicsit megkavart a műtét ennyi az egész, a szervezeted most nem tudja mi van...rendbe jössz hamarosan!
Vendég

sziasztok!
Nemsokára indulok az UH-ra (még fél óra). Hát reggel ment a hasam rendesen, úgy izgultam. DE most már jobban vagyok kicsit. Próbálok relaxálni, meg mondogatni, hogy nem lesz semmi baj, ez most rendben lesz csak azért is :)

párom persze elfelejtette, hogy ma megyek és nem értette mi bajom. Mikor mondtam neki, kicsit elszégyelte magát, hogy ennyire nem figyel. De különösebben nem érdeklődik még. Na majd utána remélem ő is kicsit másképp fog reagálni :P

Ha visszajöttem jelentkezem, bármi lesz is az eredmény. :?:
lei

Ja, tegnap kicsit szarul voltam dél körül, ezért gondoltam jó, ha eszek valamit. Megkívántam a krumplifőzeléket és hozzá ettem még egy kis pizzát is. Az egyik kolléga be is szólt az ebédnél, hogy mi van, csak nem terhes vagyok, hogy ennyit és ennyifélét eszem? Elhessegettem a feltételezését, tereltem a témát.
Párom viszont este megjegyezte, hogy most már biztosan az egész cég tudja, hogy terhes vagyok. Mondtam neki, hogy jelenleg ez érdekel most a legkevésbé :P
lei

Lei- lélekben veled vagyunk, várjuk az eredményt!!!
Vendég

Jujj, Lei, de izgulok értetek! Minden rendben lesz, bizti! De várom már, hogy jelentkezz, lassan jönnöd kell!!! :)
Vendég

Most már én se megyek el a gép elől, amíg nem jön vissza Lei!
Remélem minél előbb jön és nem kell estig itt ülnöm!! :D
Vendég

Huuu!!

Én is én is kíváncsi vagyok !!!!

Képzeljétek ma csináltam egy táblázatot.Mindketten fogyókúrán vagyunk az urammal...
Szóval most 2 színes tábla díszeleg a hűtőn!Remélem tetszeni fog neki,az övére még egy halas képet is tettem :wink:

Ja és úgy gondoltam h hőmérőzni fogok.Csinálta ezt már vki?Én csak addig akarom amíg élesben rá nem állunk a babatémára.Jó lenne látni h szépen helyrejön e a ciklusom...Szerintetek ebből kiderül ha mondjuk nincs peteérés?

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?