Új privát üzeneted érkezett!

Monti, nagyon gratulálok a tököshöz, nagyon jó lesz hidd el!

Lina, de, megvan a 180 nap :lol: Márcsak egy kétcsíkos hiányzik, de az is meglesz!!

Monyó, szerintem is látszhat még a két csík.

Én ma du 4-re megyek dokihoz, remélem minden rendben.
Sajna elég sokat keményedik a hasam, erősebb magnézium kell valszeg.

Sógornőm nemsokára szül. 19 napja van hátra.
Vendég

Dreika elküldtem

Sziasztok

Kép

Kép
napsugár035

Kép

Kép
napsugár035

Lina,
Ez nagyon jó! Éljen a 180 nap! :lol: És mi van azzal az e-maillel amit írtál ünnepek előtt?

Gabi,
Nagyon jó hírek, most már csak a jó jön. Legalábbis én nagyon bízom benne, hogy ez az év mindannyiunk számára meghozza azt, amit annyira szeretnénk. :wink:

Sugi,
Köszi. :)
Annyira megtetszenek ezek a görbék, hogy a végén még én is elkezdem mérni magamnak. :lol:

Hiperszuper. Az előbb kitört a fogamból egy darab. :evil: Holnap délután mehetek is orvoshoz. :?

KépKép
dreika

Dreika,
csütörtökön jön haza külföldről az illetékes, úgyhogy addig parkolópályán van a levelem. Nem tudom, bízhatok-e a pozitív elbírálásában. Komolyan semmi bajom nem lenne, ha meg tudnék egyezni a főnökömmel, hogy valamikor 8-9 között ideérek, és hétfőn és szerdán elmehetek korábban, hogy a lányomat elhozzam az oviból. A többi napot meg tudom oldani.
Ráadásul igazán feladatom sincs, csak ilyen sallangok egyenlőre :cry: Bár végül is pont írtam a férjemnek, hogy ennyi pénzért.... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ujjé, elkészült a nagy kép!

Kép

És most elborítok, mert álmos vagyok, de nagyon. Itt egyébként még annyira nem is nagy, ma nem ettem puffasztót. :twisted:

tjuca

jó reggelt mindenkinek.
Dobok egy görbét , azértez szerintem nem olyan rossza vetélés után....ha???????????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 36800_.png

Kép

Kép
napsugár035

az eleje szóval, ....így is éreztem magam ilyen cikkcakkosnak 8)

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Juca,
eeez igen! :wink: :D

Sugi,
én nem értek hozzá tudod ... :)

KépKép
dreika

Nekem menszi igen érdekes volt, első nap átlag, második nap végig brutál hatalmas darabokkal :shock: , harmadik nap átlag, ma meg már alig van.

KépKép
dreika

Sugi!

Szerintem vetélés után minden görbe korrekt. Ha hiszünk a hőnek, akkor kb. 1,5 hét múlva esedékes piri. Ez így oké??? :wink:

Dreika!

Mondtam én, hogy van hasi. Az a durva, hogy három hete ekkora szignifikánsan nem nőtt, csak reggel talán jobban látszik. :twisted: Mondjuk nekem Kingával is hamar látszott. 8)

tjuca

Szia Lányok!

Monti, Marcell nap van! :wink:

Lina, tök jó, h megvan a 180 nap! Jön az a baba, meglásd!

Juca, ez igen! Én nem bírok magamról képet csinálni, az uramat meg elfelejtem megkérni...

Dreika, a Logodiban magánrendelésen voltatok egy idős bácsinál/lányánál? Anno mi is jártunk ott. Műteni az esztétikum miatt kellett. Egyébként 6 hónapos korától 5 éves koráig ragasztottuk hol az egyik szemét, hol a másikat. Sokat javult, a dioptriája pedig szerencsére minimális. Mi a SOTE, Tömő utcai klinikára járunk a Sényi Katihoz, ő az egyik legjobb (ha nem A legjobb) gyerekszemész az országban. Szuperül műt is!

Már olyan lelkes vagyok, h elkezdtem a kisfiunk patchwork takaróját varrni! Rózsaszín anyagokat félre, előszedtem a kékeket! :lol:

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Juca!
Csini vagy!!!!!!!!!! Büszke kismami! :lol: Csak így tovább!!
Kinga hogy van???

Monti!
Pocaklakó majdnem Marcell babának boldog névnapot! :lol:

Kacika!
Ti hgy vagytok???????????? Peti?????????? Mi volt a dokinál??

Linácska!
Meggyógyultatok már??? Lili??

mimi!
hajrá kékcuccok! :D Képet kérünk majd a takaróról! Irigykedem, nekem a kézügyességem nulla. Ja mi a rózsaszínre gyúrunk :-)

Erika, napsugi, Luca, Monyó.............
Bízakodjunk, babásodjunk!!

Mi jól vagyunk, Ábel néha az idegeimre megy, de igyekszem tovább lépni.
Többen tudjátok, h rossz a kapcsolatom a családommal. Imádott nagymamámnak ma van a születésnapja és mindenképp beszélni akartam Vele. A nagynéném viseli a gondját, aki nagyon gonosz velem. Kicsit féltem, de felhívtam. Szó nélkül adta nagymamám és fel tudtam köszönteni. Nagyon jó kedvem lett! :D Még Ábel is belecuppantott a telcsibe :-) Szerencsére a nagymami jól van, bár 90 évesen már nem egyszerű....
Délután megyünk Ringató foglalkozásra, vagyis elcsúszkálunk. érdekes lesz babakocsival :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
köszi kérdésed, egészségileg úgy néz ki rendben vagyunk, már csak egy kicsit köhögök.
Úgy egyébként nem érzem magam túl rózsásan. Mikor azt mondják, hogy vannak hullám hegyek meg völgyek, hát most én eléggé a völgy alján érzem magamat. Nagyon nem szeretem a munkahelyemet, tiszta lelkiismeretfurdalásom van, hogy alig vagyok Lilivel...de még ugye legalább szeretném, amit csinálok, akkor talán könnyebben túl tenném magam rajta, de még ez sem, és az a tudat, hogy mindezt a pénz miatt vagyok kénytelen csinálni, különben nem élek meg.
Aztán itt van ez a baba dolog is, hogy miért nekem nem sikerül. Tudom, hogy másnak sem, és sokan vagyunk, de ez tűnik az egyetlen jó megoldásnak a jelenlegi helyzetemre, és már gyakorlatilag március óta próbálkozunk szinte eredménytelenül.
Na jó, nem panaszkodom, de ez most úgy kijött, olyan sírhatnékom van nagyon sokszor, és tudom, hogy ez így nem jó.

Most megyek 3-ra beszélni a főnökömmel...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, kitartás!!! Biztos nehéz, de majdcsak vége lesz a völgynek is!

Zsuzsi, köszi, jól vagyunk, dokinál minden oké volt, már 7,7 cm a Bpd, és 37 cm körüli a csajszi. Amúgy átlagosnak mondta a doki.
Örülök, hogy sikerült a mamát felköszönteni, Isten éltesse!!!
Hiszti..hát Peti is sokszor itthon adja kis a dühét -merthogy állítólag az oviban nyugis aranyos- és néha az agyamra megy...de ha nem lenne, megőrülnék.
Nem olyan rég anyósoméknál volt vasárnap egész du. Olyan üres volt a ház, és csöndes, hogy hiányzott. Szóval így van ez.

Juca, szép hasika :lol: Nekem is elég korán látszott, sőt a 2. mindig hamarabb látszik.
Nekem már egy valóságos hordó a hasam, a doki szerint ha kihúzzuk végig, akkor kb még megháromszorozza a baba a súlyát :shock: OOO mein Gott!

Pétert lenyomtam aludni végre, du ki kéne vinni mert napok óta nem volt, és kéne neki egy ksi friss levegő.
Vendég

Zsuzsu, örülök, hogy sikerült a nagyit felköszönteni.Képzeld, mi is ünnepelünk, nálunk Betti ma 17 éves! :lol: :lol: :lol:

Lina, annyira sajnállak, tudom, milyen érzés az, ha az ember hullámvölgyben van, és nem találja a helyét!Reménykedjünk, hogy összejön a babó, vagy így, vagy úgy...Holnap mész uh-ra, igaz?

Én most jól érzem magam, egyáltalán nincs bennem görcs, hogy mi lesz, ha nem jött össze...tudom, hogy én mindent megtettem, és ha a sors így akarta, hát beletörődöm.Tovább nem próbálkozunk. Eddig volt.Kész, vége.

Monti, majdnemMarcell névnapjára minden jót kívánok!
Szerintem nekünk már Marcell marad. :lol: :lol:

Kacika, örülök, hogy minden oké!

Verocska, mi van Veletek?Hogy vagy?

Sugi, szépen alakul a görbéd!
Mindjárt én is teszem az enyémet.

Juca, nagyon helyes a pocid!

Mimi,ügyi vagy, kérünk képet!
Vendég

Zsuzsu, örülök, hogy sikerült a nagyit felköszönteni.Képzeld, mi is ünnepelünk, nálunk Betti ma 17 éves! :lol: :lol: :lol:

Lina, annyira sajnállak, tudom, milyen érzés az, ha az ember hullámvölgyben van, és nem találja a helyét!Reménykedjünk, hogy összejön a babó, vagy így, vagy úgy...Holnap mész uh-ra, igaz?

Én most jól érzem magam, egyáltalán nincs bennem görcs, hogy mi lesz, ha nem jött össze...tudom, hogy én mindent megtettem, és ha a sors így akarta, hát beletörődöm.Tovább nem próbálkozunk. Eddig volt.Kész, vége.

Monti, majdnemMarcell névnapjára minden jót kívánok!
Szerintem nekünk már Marcell marad. :lol: :lol:

Kacika, örülök, hogy minden oké!

Verocska, mi van Veletek?Hogy vagy?

Sugi, szépen alakul a görbéd!
Mindjárt én is teszem az enyémet.

Juca, nagyon helyes a pocid!

Mimi,ügyi vagy, kérünk képet!
Vendég

Bocs.. :oops: :oops: :oops: nem tudom, hogy került ide kétszer...
Kicsit még nehezen megy nekem a laptopon írni...meg ez a tapizás... :lol: :lol:
Vendég

Mimi,
Zarub (?) Annamáriánál voltunk, idősebb nő. Nagyon rendes volt, szépen beszélt a fiammal. Aki hős volt és nem sírt. :D

Zsuzsu,
boldog szülinapot a Nagyidnak!

Kacika,
jó hogy minden oké! Nemsokára 30. hét!!!

Luca,
boldog szülinapot Bettinek! Ő hogy áll a kistesó témához?

Én ma megint tevékeny voltam :D , csináltam megint narancslekvárt.

KépKép
dreika

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Teszek képet majd a készülő takaróról, a végeresmény azért várat magará, de 4 blokkal már kész vagyok!

Zsuzsu, hahaaaa! Mi is a rózsaszínre gyúrtunk, de apa elb...ta! :lol:

Dreika, nem emlékszem a nevükre sajna.

Vera, mizu?

Luca, közeleg a nap!

Tegnap vettem bárányos MAM cumit, kéket! Lehet kövezni, de nekem az összes kölköm cummogot, 1-2 éves korukig. De alváshoz, nem lógott folyton a szájukban, illetve mikor nagyon picik voltak, akkor azért gyakrabban... :oops:

Kép
zmimi

Mimi!

Hogy én mit adtam volna biz. pillanatokban, ha elfogadta volna a cumit, de úgy köpte ki, hogy öröm volt nézni. Az ujját sem szopta a kisasszony, sőt a mellemen sem cummogott, ha nem kajált kiköpte és passz. Később csak pohárból ivott, a csőrösökkel (függetlenül, hogy szívni kellett-e vagy jött-e belőle) sem tudott mit kezdeni, sőt a kórházi cuclitól fuldoklott. Nekünk is van cumiarzenál, de nem használtuk. Van Mam, Avent, és Nuck is. :twisted:

Lina!

Beszéltél a főnökkel? Remélem sikerül váltani. Sajnos a napi stressz sem tesz jót a fogantatásnak. Kofa szerint én azért nem estem Kinga előtt teherbe mert minden nap bőgve jártam haza. Tény, hogy amint felmondtam, és váltottam, és elküldtek az üzemorvoshoz ott már nem mehettem tüdőszűrőre. :lol:
Nem lenne érdemes akár munkahelyváltáson gondolkodni? Aki mer az nyer alapon? Ha már úgyis megvan a 180 napod?

Zsuzsu!

Kinga jól van, most hogy lekopogjam nyugodtabb, jobban alszik, és nem hisztizik (annyit), lehet vele alkudozni. Az evéssel nincs baj, és ebéd után mostanában 2,5 órát szundabundázunk. Most hirtelen nagyon sokat fejlődött, pl. egyedül eszik, oké törölközővel a nyakában, de egyre jobb a szájba találási aránya, szárítja a haját, hozza viszi a babáját, ha én kotyvasztok ő is főz. Sajna a mocit el kellett tenni, ilyen csúszós terepen nem lehet motorozni, de amikor megvettük a Corában a motort, akkor ott felpattant és egyből tudta hogyan kell motorozni, azóta pedig nagyon sokat ügyesedett.
Szóval most nekem sokkal könnyebb, de még így is kidőlök estére. Lehet, hogy érzi, hogy jobb, ha kímélő üzemmódba helyezi magát, mert tovább bírom. :twisted: A beszéde nem nagyon fejlődik, viszont tényleg mindent elmagyaráz. Teszek egy paradicsomos tésztás képet.

Mindenkinek köszi a pocakdícséretet, bár azért bevallom én jobban örülnék, ha nem lenne már ekkora. Ez fajta kérdése, és állítólag van hasizmom, látszott, mert nagyon hamar visszahúzódott a hasam, csak azért mégis megdöbbentő a 11. hét elején ekkora pocakkal szaladgálni. :lol:

Kép

tjuca

Juca,
most nagyon sokminden kavarog a fejemben. Nagyon összetett a helyzet. Ugye szeretnénk kistesót, ha összejönne, erre a helyzetre megvan a forgatókönyv. Vissza ide már nem akarok jönni, ha betölti a 3 évet, felveszem a végkielégítést, és keresek a lakóhelyemhez közel munkát. De ehhez kellene egy zebra.
A másik lehetőség, hogy keresek már most valami mást, de ugye sokkal rosszabbul nem akarok járni, na meg a sok hiteltörlesztés miatt nem is nagyon tehetném meg, viszont ha Budapestről váltok Kecskemétre, tuti rosszabb lenne. Azért próbálkozom. Na és ugye ott van még a ha.... mi van ha váltok, aztán mondjuk rögtön terhes leszek. Kicsit ciki lenne, nem? Na mindegy, annyira szeretném, ha tudná a kistesó, hogy mi a dolga :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sZIASZTOK!!

Köszönöm a köszöntéseket a nagymamám nevében is. Szép kor a 90, kevesen érik meg viszonylagos egészségben.

Lucaa!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BETTINEK!
Volt ünneplés???
Csak lazán, sikerülni fog!!

Kacika!
Szép méretek, az a fontos, h egészséges és szépen gyarapszik. Peti készül a hugira? Mit kap tőle?
Én iszonyat lepadlózok a hisztiktől. Rossz anyának érzem magam, csalódott vagyok és tehetetlen. Nagyon igyekszem, de nagyon makacs a fiam.

Juca!
Kinga nagyon ügyes! A motorozás nálunk a lakásban megy, előre -hátra és nagyon szereti. Mindig cipel valamit magával és persze előfordul baleset is.
Miket eszik Kinga???Mit szeret játszani?
tegnap egy ismerős anyuka a szobatisztasággal piszkált. Én úgy tervezem, h majd nyáron ügyeskedünk a bilivel. Mi a véleményed???

Linácska!
Biztos, h a lelkiállapotod befolyásolja a fogantatást. Nincs ötletem, mivel lehetne nyugodtabb a hangulatod, de tudnod kell, h mi itt minannyian meléletted állunk és kívánjuk, h minden megoldódjon!!
Mindenkinél vannak hullámvölgyek, de a család, barátok sokat segíthetnek.

Rólunk:
Ábel combja a combnyaknál iszonyat pöttyös. Kicsit a herezacsi és a fütyi is. Próbáltam mindenféle kencéket, de nem javul. Azt nem tudom mennyire fáj neki, de nem piszkálja és nem sír. Pár napja hármasával falta a mandarint és arra gyanakszom, h annak a savassága csapta ki. Korábban is evett már mandit, de akkor 1-2 szemet és nem volt gond. Szerdán megyünk dokihoz, de remélem addig javul.
Képzeljétek, sétálunk ma a faluban, megállt mellettünk egy mentőautó. Kiszól az egyik mentős, h hol van a .........utca... és mondja a mi címünket :o :o csodálkoztam, de aztán kiderült, h egy másik címre jöttek. Azért egy pillanatra megijedtem....

Itt végre süt a Nap, így a kedvem is jobb...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
tudom én, hogy ez egy ördögi kör. Nagyon jó lenne egy kistesó, de amíg a munkám miatt idegeskedek, nem fog összejönni. Ha meg váltok, és összejön, mit Jucánál, akkor persze nagyon boldog lennék, de cikinek is érezném. Na mindegy, olyan még soha nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Most egy darabig elvagyok így...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Én is váltottam, aztán 3 hónap után jött Ábel. Féltem mit szólnak a munkahelyen, de aférjem azzal nyugtatott, h jogom van szülni. nem bántam meg. Munkahely lehet még sok, de Ábelből csak egy van :lol: :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lina!

És ismerős nem csinált semmit?
Ciki nem ciki, mindenki számolhat jó esetben 70-80 évvel, ebből kb. 30 év reprodukciós idővel, nincs idő azon morfondírozni, hogy mi ciki és mi nem. :twisted: Mi is be vagyunk táblázva hitellel. :cry:

Zsuzsu!

Gyakorlatilag mindent eszik, tejet nem issza meg. Reggelire szárazat kap, mindig kap sajtot és felvágottat a többi változó margarin, vaj, körözött. Ebédre rendelünk, sajnos mostanában nincs energiám főzni, tényleg mindent megeszik, leveseket nagyon nem adtam, de hétvégénként anyunál pl. a brokkolikrém levest is betolta. :lol: Estére vagy száraz, vagy valami könnyed, mint tészta, tojás, virsli. Du meg kap joghurtot vagy kefirt, meg gyümölcsöt vagy zöldséget. Ebédre is sok zöldet eszik, tényleg válogatás nélkül mindent, szerencsések vagyunk. A mandarin most nála is nagy kedvenc. :D
Játékok: karácsomyra kapott bébikonyhát, azt általában kiegészíti az igazi konyhai cuccokkal, és lelkesen főz. Cipel, pakol egész nap. Néha könyvezünk, de az nem menő. Táncolgat, és van, amikor számomra molyolásnak tűnő dolgot művel, valamit bont, babrál. Labdázik, énekelek neki, és mindig segít, értsd mindig a fenekemben van. Tartja a lapátot, hordja a szennyest a gépbe hoz, visz, tesz-vesz. Általában igényli a társaságom, de ahogy nől egyre többet eljátszik magában. Mostanában olvas. Fennhangon. Vagy énekel. De pl. anyunál anyu befogta, és együtt főztek. Ő vette elő a tepsit a sütőből, utána megbeszélték, hogy ME lesz, a sütőpapírt is ő téphette, kibélelte a tepsit, és beledobálta a sütőtököket, majd ellenőrizte, ahogy sül, ahogy mondani szokták a gazda szeme hízlalta a jószágot.
De pl. végignézi minden nap, ahogy zuhanyozok, simogatja a térdem, most már a hasam is, este ő is zuhanyozza magát, szárrítja a haját, fésüli magát, meg persze engem is. Szóval ilyen általában csacska játékokkal vagyunk. Nekem fel sem tűnnek ezek, de pl. akkor láttam milyen ügyes, mikor vendégségben (még novemberben) mindenkinek leszállította a papucsát, és feladta a lábunkra, elvett egy törlőruhát, mielőtt ettünk, hogy az neki bizony kell a nyakába, és utána emlékezett és visszarakta (darabosat ettünk, és nem lett koszos). Ha pedig dícsérem, akkor szárnyakat kap. Most már a DM-ben is ő tolja a kicsi kocsit, amíg fizetek beparkol, a zöldségesnél engedem, hogy ő szedjen, és ha hozunk valamit, akkor általában ő is kap valami kicsit cipelni, és azt nagy nyögések közepette hozza. Ha mondom köszönjön köszön, a templomban a perselyest üldözi és bedobja ő a pénzt. Most éppen a palacktaposás a nagy szám, egyik nap össztaposgattam a palackokat, azóta ő is megtapossa. A szemétbe mindig kidobja a cuccost, az pl. jó program, hogy ezt dobd ki, azt dobd ki.

Szobatisztaság: még mindig nem egyidőben tojik, már legalább nem fosis, sokáig nagyon híg volt a széklete. Nos most már szól, hogy kaka, de van, mikor elfelejti. Nem akarom frusztrálni, majd megérik erre is. Gondolom nyáron egyszerűbb lesz a nagy melegben, bár ahogy jön majd tesó, úgy lehet visszaszokik átmenetileg. Ez még a jövő zenéje, ebből nem csinálok ügyet. Egébként sokan mondják, hogy szobatiszta a gyerek, csak éppen órákig kukorékol a budin. 8) Aha vak tyúk is talál szeget alapon. A szobatisztaságra egyszer csak egy hét leforgása alatt megérnek, és általában nem kell őket sürgetni. Ebben hiszek, a programozásban nem. :lol:

Na megyek, mert vége a szunyának.

tjuca

Képzeljétek!

Ma du. éreztem először kivülről is a kezemmel, h mozog a kisfiunk a pocimban! + vmilyét olyan erősen odanyomta a hasamhoz, h látszott a pukli! Olyan jó !

Cumikra visszatérve, nálunk sem volt cumisüveg csak csőrös pohár. A 2. gyerkőc 7 hónapig csak szopizott, utána pohár. Cumisüveget nem is veszek!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Tegnap voltam 31 hetes UH-vizsgálaton. Mindent rendben találtak a kisbabánál. A méretei a következők:

BPD: 78mm OFD:110mm HC: 301mm

AD1: 90mm AD2: 89mm AC: 278mm

FL: 59mm

Magzati súly: 1810 gramm

Üdv:

Alíz.
Vendég

Nálunk van cumi ezerrel, egész nap, meg egy kendő. Annyira ragaszkodik hozzájuk Lili, nem akarom elvenni, főleg, hogy oviban van, ezek legalább stabil pontok. Az ujját ő sem szopta, a cicit is evésre használta, de ez a cumi nagyon bejön. Éjszaka félálomban néha megszólal, hogy cumi, kendő, mikor a cumi a szájában, a kendő a kezében van.

Holnap este megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy Closti nélkül mi a helyzet. Lehet, hogy megbeszélem vele, hogy a ciklus második felében hagy kezdjem el a progeszteront, hátha lehetne segíteni a beágyazódáson, fejlődésen.

Képzeljétek, 31-én ovifarsang lesz, valami jelmezt kellene kreálnom, de én olyan béna vagyok ezekhez. Tudom, hogy lehet készen kapni, de az olyan ciki, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 23200_.png

Sziasztok!Lina, holnap szorítok, hogy szép tüszők legyenek!
Én is szedem most a progit.Meglátjuk, segít-e.

Öltöztesd be Lilit Piroskának!Egyszerűen megoldható, nem kell hozzá sok minden.Piroskás ruhácska, meg kosárka kaláccsal, borral.Vagy mit is vitt...

Dreika, a lányok elfogadták, hogy kistesót szeretnénk.Nagyon szeretik a páromat, és értik, hogy miért szeretnénk annyira közös babát.

Juca, nagyon aranyos Kinga!!!

Nálunk volt cumisüveg is, cumi is.
Vivit korábban le akartam szoktatni a cumiról, mint a nővérét, így együtt betettük a kukába a cumit, és megnéztük, hogyan viszi el a kukás.Na, este volt nagy bömbölés, de erős voltam, nem adtam oda Neki, ha már egyszer kidobtuk, persze én kikotortam azért a kukából.Jó darabig sírt szegénykém, aztán csend lett.Én meg büszke voltam magamra, hogy milyen ügyesen leszoktattam a cumiról.De aztán pár perc múlva meghallottam a cuppogásokat...megtalálta az ujját.És azt nem lehetett kidobni.Sokáig szopta...

Bettinek 3 cumija volt:egy a szájában, meg mindegyik kezében egy.Éjjel legalább egyet mindig megtalált. :lol: :lol: :lol:

Meg volt szívecskés párnájuk is, azt nem lehetett kimosni,kellett varratni váltást, amíg a másik a mosásban van.Még alsós korukban is azzal aludtak, vitték mindenhova.

Sugi, merre vagy?És Monti?

Aliz, jó, hogy minden rendben van! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát jelentem a babanetezés megvonása nem segített a termékeységi rátámon... :evil:
Ellenben a mensijeim 13 napig tartanak, a ciklusom második felében kb. 8-9 napot töltök vérzés nélkül. Újjjéééé!!!! :evil:
Nomármost ennek köszönhetően rávettem magam, hogy kedden reggel megyek dokihoz. Bepróbálkozok a 11. ker-i Sztk-val, ha nem jön be, meyek a Rózsakertbe, az se érdekel, ha ingem gatyám rá megy...(Megjegyzem, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még legalább 3 hónapig nincs hitel a nyakunkon. Utána már én se ugrálhatok :? )
És a legjobb, hogy 3 hét múlva elmegy egy kollegnő, úgyhogy helyettesíteni kell... (ide most undor, vagy hányós smilet képzeljetek)

És szomorúan tapasztalom, hogy többen vagyunk :(
Utána néztem a terhestörzskönyvekben, hogy a 2006-2007-es évben nagyon sok volt a vetélős kismama. Előtte alig-alig akadt. És nagyon sok olyanról tudok, aki hozzánk már el se került, mert annyira korán elment a baba... :(
Remélem a 2008 nem lesz ilyen rossz...
kislibus

Sziasztok!

Cumi: nekünk nem volt, se cumisüveg. Viszont 20 hónapig szopott. Ha rajta múlik, szerintem még mindig szopizna. :shock:

Juca,
Kinga nagyon édes és milyen jófej kiscsaj, kiméli Anyát. :D

Lina,
Nyugi, kistesó szerintem tudja mi a dolga! :wink:
Ha úgy érzed váltani kell, hát vállts!
Holnapra drukk!
Kiscica jelmez? Kifested, varrsz egy farkincát, coffija van, fekete póló. :roll:

Zsuzsu,
Beni Dédipapája 96 éves. :)
Nem engem kérdeztél, de azért leírom :D , hogy a szobatisztasággal nagyon nem vagytok lemaradva! Ábel nincs még másfél éves. Persze ha érett rá, már most is lehet próbálkozni, de pl. Beni is csak nyáron lesz szerintem szobatiszta, nem akarom erőltetni. A bilire nem ül rá, a szűkítőn imád lenni, de csak játszik, kaki-pisi meg megy a pelusba. :)

Luca,
Nagyon ígéretes ez a görbe! :lol:

Kismamik,
Csak így tovább! :)

KépKép
dreika

Kislibus,
sajnálom. :(
Igen, ez egy sokkal jobb év lesz!!! :wink:

KépKép
dreika

Kislibus :cry: :cry: :cry:
Jól teszed, hogy elmész dokihoz.Biztosan nincs rendben valami, ha a ciklusaid is ilyenek.Aztán meglátod, 2008-ban babásak leszünk!

Zsuzsu, szerintem is a nyár tökéletes a szobatisztasághoz.Nekem mindegyik csaj nyáron lett szobatiszta.Bettinél kivittük a bilit az udvarra, és ha úgy érezte, ráült.Először csak játékból, aztán már célirányosan.Másfél éves volt akkor.És nagyon tetszett Neki a "bokor tövét meglocsoljuk"című játék.Nyáron csak egy kis bugyi volt rajta, azt könnyen levette.
Szerintem Ábelnék is tökéletes lesz nyáron próbálkozni.

Vivi szeptemberi, Ő is nyáron lett szobatiszta, de Ő akkor kicsit idősebb volt már.Neki nem kellett a bili, kizárólag a nagy vécébe volt hajlandó.

Lina, annyira szorítok Nektek!
Tényleg ördögi kör, valahogy ki kellene belőle keveredned.Szerintem ha ebben a ciklusban sem jön össze, próbáld meg másképp a babásodást. :wink:
Vendég

Szia Lányok!

Lina, én is a kiscica jelemezre szavaznék!
Szemceruzával bajuszka, hajából fül, + egy farkinca. Nem kell kényelmetlen hacukákban feszengenie. Azt utálják a kicsi gyerekek.

Luca, miért eddig nem tartották a lányok jó ötletnek az utódlás projecteteket?

Alíz, ezek jó hírek! Vigyázzatok magatokra!

Libus, helyes, irány a kivizsgálás!

Vera, hol vagy, mizu???

Monti?

Kép
zmimi

Mimi, de, jó ötletnek tartották!De Nekik így is jó, érthető, hogy nem ragaszkodnak már mindenáron a tesóhoz.Tudod, Ők már nagyok...A lányaim 13 és 17 évesek, párom fia 23.

És ha többen leszünk, mindenkinek másik szobába kell menni, gondolom, kicsit ettől is tartanak, hogy meg kell szokni egy másik helyet.Szeretik a szobájukat, Ők választották, mikor ideköltöztünk.
Kisebbik leánykám egy időben nagyon odáig volt tesóért, és amikor babás lettem, nagyon örültek,és amikor angyallá vált, nagyon sajnálták Ők is.

Biztos, hogy imádnák, Tesómék babájának is nagyon örülnek, bár Őt még nem lehet látogatni ebben az influenzás időszakban, azért nagyobbik leánykám nem bírta ki, megkukkolta.Egyszer már mi is láttuk, de nehogy elkapjon valamit, sosem bocsátanám meg magamnak, ha az én türelmetlenségem miatt lenne, mert látni akartam...

Amikor babás voltam,a csajok mindenkinek elmondták, tervezgették, hogy majd viszik sétálni, etetik, és csalódottak voltak, hogy aztán sehol semmi...Kellemetlen volt Nekik is magyarázkodni, hogy mégsem lesz tesó.Mert még suliba jártak mikor babás lettem, aztán mire szünet után újra mentek, már nem volt semmi. :cry:

Éppen a múlt héten kérdezte az egyik osztálytárs anyukája, hogy ezek szerint már megvan a baba, mert tudta ám, hogy januárban szülök!Jaj, de szar volt! :cry:

Talán kicsit Őket is megviselte a csalódás, és nem akarnák újra átélni.Gondoltam is, ha esetleg összejönne, csak a 12. hét után mondanám el, ne izguljanak addig is.Nagyon érzékenyek.

Csak már ott tartanánk, hogy azon kell agyalni, hogy mikor jelentsük be. :lol:

Jó hosszú lettem...
Vendég

Zmimi,
igazán az a bajom a jelmezekkel, hogy úgysem fogja hagyni Lili, hogy bármi is rákerüljön. Télapókor próbáltam volna arcfestésre benevezni, de még a közelébe sem ment, sőt, le kellett vinni másik emeletre. Annyira idegenkedik mindentől, ami új.

Luca,
Neked lassan kiderül, hogy bejelentheted-e, én meg még csak a 13. napon járok. És túl sokat nem tettünk az ügy érdekében :cry: Tiszta stressz a pasim miatta...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca, a sógornődék babája a 31. héten született ugye?
Mikor mehettek haza?
Mekkora már a baba?
Vendég

Sziasztok.
Megjöttem. Sajnos kétszeresen is ide fogok már tartozni.
Sajnos rossz hírekkel és nekem ebből elegem van. Annyira akartam ezt a babót hogy csak naa. A petezsák 14 mm-es és üres. Nem látni benne semmit. A doki mondta hogy várunk még egy hetet mert nagyon akarom de szerinte is meg szerintem is ez már nem fog megtellni élettel. Kb a fogantatást tudom és a szerint most kellene a babónak lenni 4 hetesnek. Szóval látszania kellene.
Aúgy különösebben nem gond hogy nem sikerült inkább az a rész szomorít el és ilyeszt meg hogy megint mennem kell küretre és EGYEDÜL! Megint át kell éljem az egészet és hiába altatnak mikor ébredezek akkor hisztérika vagyok az altatótól. Plusz nem fog tudni senki se hazahozni így tuti egy napot bent kell legyek. A khba már nem megyek vissza hanem valami ürügyel majd jövőhét csütörtökön vagy pénteken az sztkba és a műtétet majd a dél pestibe végeztetem el. De csak akkor ha ott altatnak. Most is a sírás kerülget ahogy írom pedig tudom hogy lehet még majd csak annyira akartam most. Most már nem érdekel hogy ha téli lesz csak legyen.
És fokozatosan abba hagyom az utrót is. Minek szedni.
A továbi hírekkel majd jövök mert megérdemlitek de jelenleg csak olvasó üzemmódba kapcsolok és ha esetleg olyan lesz akkor válaszolok.
Azt nem tudom hogy menniyre írnak még ki tb-ileg a műtét után mert nem akaródzok visszamenni egy ideig.
A Peti előtt mikor elvetéltem rá fél évre lett meg a Bazsim.
Mint feljebb írtam azért nem gond hogy esetleg most nem vagyok babás mert legalább elmegyek valahova 8 órába dolgozni meg az adósságainkat is egy kicsit lefaragjuk.
na mentem sziasztok

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera, sajnálom :cry:
Vendég

Harivera, sajnálom ami Veled történt :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vera,
sajnálom :cry:

Sajnos nekem sincsenek jó híreim. Voltam UH-n...
Ugye múlt hónapban kaptam tüszőrepesztőt, erre most ott van egy 3,8 cm-es ciszta a petefészkemben. Hát ennyit a tüszőrepesztőről...
Így persze most nincs is peteérésem. Holnaptól szedek Norculotot, hogy az talán kitakarítja.
A jövő hónapot így stimulálni sem lehet... de jövő hónap közepén is elmegyek, addigra utánakérdez a dokim az inszeminációnak. Szóval talán márciusban esetleg lehet babánk. Gondolhatjátok, hogy nem vagyok boldog...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera!

Nagyon sajnálom, de mint látod több vetélés után is van remény...

Lina!

Ugye több rossz híred már nem lesz? :cry: Biztos, hogy a tüszőrepesztőtől lett a ciszta?

Alíz!

Örülök, hogy minden rendben.

Libus!

Jó, hogy újra itt. Nos a ciklusodat rendbe kell tenni, nincs mese. Majd írd meg mit mondott a doki.

Mi úgy néz ki benyeltünk egy fosós-hányós vírust. Hála az égnek nem a klasszikusat, de így is ramaty állapotban voltam egész nap. Kingának úgy néz ki kutya baja, csak mi kókadunk. Remélem manó ebből semmit nem érzékel, lázam nincs. Persze azért a majré itt van, de igyekszek optimista lenni, hogy már elég nagyocska.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

tjuca

Vera! :cry:
A kürettől én is tojnék!!! Itt asszem nekünk vannak a legrosszabb tapasztalataink ezt illetően.... Pedig csak egy kis nyugtatót kéne még előtte is adniuk, ha már nem altatnak. És nem lenne a mai napig görcs bennem (az alhasamban) amikor vissza gondolok, és nem féltem volna a párommal szerelmeskedni. Amikor egy családtagomat műtötték ott még altattak. Kb. 2 éve
kislibus

Sziasztok!

Hát ez a mai nap. :shock: :cry: :shock:

Vera, Lina
Nagyon sajnálom! :cry:

Juca,
Jobbulást Nektek!

Luca,
Nagyon bízom, hogy elindítod majd a 2008-as babásodást! :D

KépKép
dreika

Vera, nagyon sajnálom!Pedig annyira szorítottam, hogy minden rendben legyen! :cry:

Lina, hát ezek nem jó hírek.Tuti, hogy a tüszőrepitől lett?Írnak ilyent a könyvben, de reméltem, hogy nem gondolják komolyan.
Ez még hiányzik, éppen elég a bajunk enélkül is...

Ma temetésen voltunk.Utána volt egy kis családi összejövetel is.
Direkt felvettem a hasszorítós bugyimat, mert van egy kis pocim, és nem akartam, hogy azt higyjék, babás vagyok.
Úgy szorított, majd' belepusztultam.De nem úsztam meg. :cry:
Jött kérdés: - kisbabát vársz?
-Á, nem...
-És nem is akartok?Pedig milyen jó lenne!
Mondtam, hogy eddig még nem lett.

Kezd az agyamra menni az emberek tapintatlansága.Pár nap leforgása alatt ez már a második ilyen esetem.Csak a másik már a babát kereste rajtam...
Ha babát várok, és közölni akarom, majd megteszem...minek rákérdezni????

Dreika, igyekszem...vagyis már csak várok...
Vendég

Sziasztok!

Luca :)
Írtam Neken nálunk.....
Vendég

Tudom, Gyugyi, eddig vadásztam a betűket a válaszhoz... :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?