Háj
Na voltunk tanácsadáson,de minek,úgy utálom,ezren vannak,csomót kell várni még akkor is,ha csak tápirecept kell...Budapest ...még mindig semmi hír a tejallergia leletről,már hússzor felhívtam a gasztro.-t és csak zene szól a fülembe,hát nem tudom meddig várjak,dec 4.én vettek tőle vért...ááá nem ragozom. Láttam hogy adja be a dokinő a tizenöthós szurit,ez most nem rázta meg azt a kislányt aki kapta,de azért parázok,hogy mi lesz egy hó múltán...na majd mondjátok mit kell tenni.
Egyébként a meningitec vakcina is itt rohad a hűtőben,még nem adta be a doki,mondván,hogy várjuk meg az immunológus véleményét,na és pont az a doki blöffölt hogy az előző eredmény alapján semmi gáz ne izguljak...( ugyebár nincs előző eredmény
) így hát még oltás sincs...nem értem én ezeket,de ez tuti egy más kaszt, már a dokiké...
Hiszti ügy:
Amit írtam,az a vége, van felvevős-megölelős,kitalálom mit akarós,puszilós-szeretős...többé kevésbé úgy érzem kezelhető egyelőre-de mi lesz itt később nemtom -...a nemfoglalkozásost akkor vetem be,amikor tudom,hogy valami kis vacak dolog miatt őrjöng,pl nem szakad le a baba feje pedig már csapkodjuk 5 perce ez kiborító lehet, ettől fetrengésbe kezd,na ilyenkor megsimi,de ha tovább őrjöng látványosan kivonulok a szobájából. Na akkor azonnali csend és utánamjövés következik.
Mondjuk ez is gyerek-szülő vérmérséklet függvénye,de sokkal nyugisabban veszem a hiszti és dührohamait mint a kajadobálást,szóval nem kapok dührohamot ha épp hiszti van,legalább én...
Tali: én mindenképp tavaszi - nyári talit gondoltam, addig még ki is tudjuk találni hogy legyen és ki mikor hogy ér rá...szívesen kerítek helyet,de ha más ötlet van,akkor az is oké,szóval még van idő tervezgetni.
Másság téma:
Szerintem,hogy szép szóval éljek Újpalota multikulturális...szemben velünk kínai suli,mellette arab általános sutyó,a házunkban romák is laknak (megjegyzem tök normális család,gyönyörű kislányokkal,szépen járatják őket...persze nem ez a megszokott,de van ilyen is.)
Mostanában láttam egy anyukát,aki zoknikkal szokott házalni,meg a bolt előtt árulja...a kisfia kb 9-10 hónapos lehet,ott ül a babakocsiban,míg anyu zoknizik...a múltkor elérakott kb 20 dkg disznósajtot papírral együtt,az ölébe tette,mellé egy zsemlét és rászólt: Faljad fiam! A gyerek ette...én meg itt vergődök a darabossal nesze neked.
Majd Réká is káp disznósájtot ázt eheti.( na bocs de le kellett írjam,remélem senkit nem sértek vele... így néztem
) (Biztos nézték,hogy allergiás -e a kiscsávó...
kicsapja valami kaja aztakkorjóvan.(a papírral nem tudom mi történt, tuti ott a helyszínen eldobódott...de Újpalota egyébként is egy szemétdomb szerintem,nagyon koszos...fel se tűnik senkinek sajnos.)
Tina!
Jó a kölök szemüvege
meg a sapi is, nekem olyan Robin Hood-os hihi
True!
Beszéd szinte nulla,elmutogat mindent,illetve odaráncigál és rámutat arra amit akar,ha kakált akkor elém áll és a pelenkát fogdossa,vagy püföli a wc ajtót,ha szomjas mutogat a cumisüvegre stb...
4 felismerhető szó van pa=apa,
itá=gitár (ettől az uram elérzékenyült természetesen) gyügyü=gyűrű
és tyitya=cica
kombinációk: pa itá= apa gitározik
pa gyügyü = apa gyűrűje
pa tyitya= Mondd meg apunak azonnal jöjjön és a cicás mesekönyvből a képeket nézzük meg ketten.
Na pá megyek mert kávé kell még egy ma...