Éva: persze, én 10:30-ra megyek, de kb. 10-re oda tudok menni, illetve 11:30 körül legkésőbb el kell indulnom az úszásra
(Judit18, 12-ko a vízben, ha addig nem egyeztetnénk már, akkor is találkozunk! KI jön még????????????) Éva, megnézhetnénk egymás lepénybe bújt dedét, ha belefér az időbe
. Meg utána eljöhetnél megnézni, vagy legalább meghallgatni az úszást (Te igazoltan röhöghetsz a partról is, de tényleg nagyon jókat mond az edző csajszi!!)
MA egyeztettem a szülésznővel, jövő szerdán találkozunk vele, mármint a kis szülés-csapatunk (apuci, abarátnőm, meg én), egyeztetni a részleteket (kinek mi a dolga, stb- nekem lesz a legkönnyebb, csak szülnöm kell
). Ha valami használható elhangzik, majd írom.
Pepike, nem is tudom, mit tennék a helyedben! Annak nézz utána, hogy ha nincs a saját dokid, akkor a többi doki nem gáz-e. A 180 ezer azért elég durva, bááár, aki ilyen sok pénzt összepókerezett, annak nyilván meg se kottyan
Ha viszont csak a saját dokiddal érzed biztonságban magad (főleg, hogy Pepikénél zűröd volt), akkor be kell áldozni ezt az összeget, gondolkodás nélkül. Hűűű, mekkora a kiscsajszi már!!! Te, most meg már nem nagy a korához képest?
Enikő: az érzéstelenítő nem gáz a babának, sőt ennyi idősen még a fogröntgen sem. Inkább az gáz, ha befertőződik a fog, mert az koraszülést okozhat. Viszont ma nekem azt mondta a doki, hogy ha nem is a szülés után, de jobb az utolsó 4-5 hétben megcsináltatni, mint most. Passz, hogy miért.
NA MI VAN A TALIRA SENKI SEM REZONÁL???? MINDENKI BOLTOKAT FOSZTOGAT FÉSZEKRAKÓ ÖSZTÖN ÜRÜGYÉN??????? Na mindegy, akkor egyedül talizok majd, magammal. Mondjuk benyomok egy 20 fős csoportos adagot a Trófeában alapáron. Fel sem fog senkinek tűnni, mert befelé is nagy volt a hasam. Kivéve, ha ki kell rám hívják a mentőket. De akkor Ti lesztek az oka
Feri, szívem egyetlen topikos kispapája!!! (asszem kikapok a Nikitől...). Remélem, még ma, de legkésőbb a héten még nekidurálom magam és leírom apucinak, hogyan tud a szülésnél segíteni. (Már egyszer átbeszéltük, de azt kérte, hogy írjam le, hogy még egyszer majd magában átvehesse a leckét
.. erre most ilyenekről emilezgetek vele
) Ha gondolod, elküldöm Neked is, hátha valamit tudsz belőle hasznosítani, persze, csak ha érdekel.
Ja, és a Felicitas-os könyben van egy nagyon jó fejezet, ahol leírják a szülés szakaszait, azzal együtt, hogy lelkiekben mi történik, és hogyan reagál a szülő kismama meg hogyan lehet neki segíteni (pl. nem veszed magadra, ha éppen elküld az édes jó anyukádba........).