Sziasztok Csajok!
Bocs, hogy ismét így eltűntem, de én is olyan depis vagyok, pláne tegnap óta…. Az influenzám miatt még nem mentem dolgozni, de a Zuram tegnaptól már dolgozik, így most próbálgatom milyen lesz majd egyedül itthon. Hát! Mit mondjak? Ezt is meg kell majd szoknom! Úgy veszem, ez most a főpróba…
Csajok!
Köszönöm mindenkinek, hogy nem illettetek kemény szavakkal a munkával kapcsolatos döntésem miatt! Az egyik kritikus természetű ismerősöm azt mondta rám: „munkabuzi”. Szeretném azt hinni, hogy azért nincs teljesen igaza…
Katus!
Nagyon sajnálom a nagymamidat és titeket is, hogy ilyen rosszul indult az újévetek, na de reméljük, hogy ezután már csak jobb dolgok jönnek!A „főzési tippeket” köszi, s mivel én nem főzök minden nap 2 hétig is eltart, mire mindet megcsinálom.
Andi!
Az influenzát valszeg két ünnep közt a munkahelyemen kaptam el az egyik kolléganőmtől… Már jobban vagyok, a karjaim fájogatnak még időszakonként ill. néha nagyon levertnek érzem magam már kora délelőtt is.
Hú! Nagyon ügyes fiacskád van, hogy ilyen könnyen veszi az ovis beszokást! Persze én is azt gondolom, hogy ez a TI érdemetek is, mert bár minden gyereknek van egy alaptermészete a szülők azért sokat tudnak alakítani rajta szerintem.
Ibolya!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKTEK
utólag is
!
Ildikó!
Az ünnepek alatt túl sok plusz kiló nem jött rám, köszönhető ez a fogproblémámnak, bár inkább ne lett volna vele gondom és hízhattam volna „kedvemre”
. Olvastam, és láttam a képeken, hogy nektek is nagyon szép ünnepetek volt, mint itt –engem kivéve- mindenkinek.
Szandra!
Ugye nincs semmi gond a Tamival? (csak mert az Ildikó írta, hogy beszéltél az óvónővel…) Ja, és köszönöm a karácsony előtt hozzám intézett biztató szavaidat
!
Kata!
Bocsi, de csak ma olvastam a mailedet, ugyanis az a férjem egyik mailbox-a, így nem mindig nézem meg… Ő meg szerintem csak a számára ismerős neveket nyitja meg, s persze nem szólt, hogy nekem is jött, pedig tudja, hogy néha használom…
Amúgy gondolom már olvastad, hogy egyelőre mégsem maradok még itthon, pár hétig még biztosan nem. Ettől függetlenül persze összefuthatunk, akár a Gyöngyiéknél is, bár én általában csak 5 után érek haza, de ha nektek megfelel, nekem O.K.
Lehet, hogy az amnio-val kapcsolatban én voltam béna és nem is írtam, de szerencsére minden O.K. volt.
Hú, azért az nem lehet semmi, hogy ketten rúgnak a babaóid két irányba
! Néha a Zétény is meglep engem és az apuját is, hogy mekkora mozdulatokra képes ilyen pirinyó mivoltában…El sem tudom képzelni milyen lehet ez duplán! Irigy, irigy, irigy…
Nekem eddig kb. 3-4 este volt olyan gondom, hogy bárhogy helyezkedtem mindenhogy kényelmetlen volt. Ha oldalra fordultam olyan nehéznek éreztem a hasamat, hogy alá kellett támasztanom egy párnával, de az is csak időlegesen volt jó. Néha nagyon hiányzik egy kis hasonfekvés, de az még messze van, amikor lesz rá lehetőségünk!
Ja, szerintem nem velem találkoztál a Tesco-ban, vagy ha igen, akkor én meg észre sem vettem!
Gyöngyi!
Köszönöm a felajánlást, mint fent említettem én 5 előtt általában nem érek haza, így ha a csajokkal meg tudsz egyezni egy nektek alkalmasabb időpontban amikor meglátogatnak téged, akkor talcsizzatok nyugodtan nélkülem. Végtére is megérdemlem, hogy kimaradjak jó dolgokból, ha már ilyen hülye vagyok, hogy mindenképpen a munkát választom az itthoni nyugalom miatt
!
Képzeljétek, ma voltam fogdokinál, aki leszenvedte a törött hidamat, csiszolgatta kicsit még a fogaimat, majd kigyökérkezelt egyet, aztán pedig lenyomatott vett az új hidhoz…. 2 órán keresztül kellett nyitva tartanom a számat, így most még jól is esik, ha becsukhatom
! (Uram biztos örül, hogy most nem beszélek annyit!) Ráadásul, fáj a fejem és most hogy megy ki az érzéstelenítő hatása már kicsit a fogaim, vagy az ínyem, vagy…. nem is tudom mi, de nem vagyok topon! Ja, és persze az új híd elkészültéig a régi töröttet ragasztották vissza, hát ki vagyok vele segítve
! Na, ennyit a panaszomról, meg úgy általában rólam!
Hátha segítettem és a fentieket olvasva ti már nem is lesztek depisek, mert rájöttök, hogy nekem több okom van/lenne rá
!
Most megyek és próbálok valamit enni, úgy érzem már nem zsibbadok…
.
Pusssssssssssssz Mindenkinek!