Sziasztok!
Szuzy!
Tényleg, nem is mondtam még, hogy mennyire örülök, hogy végre valahára rájöttek a problémáid okozójára. Gondolom, hogy nem lehet könnyű, de azért haladtok a Biovitálban? Ne haragudj, de nem teljesen vagyok képben, hogy hol is tart most a dolog. Annyira emlékszem, hogy egy csomó mindent nem kajálhatsz, mert allergiás reakciót okoz Nálad. Mesélsz?
Tudod, mi maradt meg emlékként, hogy miről beszélgettünk utoljára Szilárd kapcsán? Az, hogy nem akar darabos kaját enni..-jó régen volt már, igaz?
Milyen nagy már, idestova 2 éves.
Nem taglózott le a vírus Téged? Remélem, hogy nem.
Munkahely: Lakóhelyváltoztatás tényleg segíthet, de itt is sok mindent mérlegelni kell. Jaj, de sok mindent tudnék erről írni, de inkább tartóztatom magam...
Nem is tudom mindenkiről, hogy mivel foglalkoztak mielőtt gyermeket vállaltak. Vissza fogtok tudni menni (előreláthatólag) oda dolgozni. No, már aki tervezi egyáltalán a visszamenetelt, mert olvasom ám, hogy baba tervek is vannak.
Gabi!
Köszi, hogy örülsz nekem.
Nem igérem meg, hogy rendszeresen írni fogok, de azon leszek..
Nagyon szívesen bekapcsolódok a beszélgetésbe, ha tudok... Jó lesz így? Ja, és persze, ha nem vagyok túl szemtelen, hogy eltünök majd megjelenek és írok.. Az az igazság, hogy kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt...
Meséljek? Miről is kéne???
A sulit befejeztem, egy bizonyítvánnyal több van itthon..
Jelenleg itthon vagyok, mint munkanélküli és nem igazán találom a helyem. Na, majd ha jön a tavasz, a napsütés biztos jobb lesz.
Nagyon várom már a jóidőt!
A fiúk jól vannak, leszámítva ezeket a hülye téli megbetegedéseket. Szeretnek oviba járni, Benus különösen. Dávid még nem annyira, mert Neki a nagycsoportból vannak barátai és nem a kiscsoportból és így egyedül érzi magát. De kibírja!
Az udvaron majd játszhat a barátaival, ha jön a jobb idő.
Krisztike megszerett az óvodát? Ő játszik már a társaival? Óvónőtök milyen?
Ha már itt vagyok érdekelne engem egy téma, mivel érintett vagyok a dologban. Az iskolaérettség, iskolaválasztás, hány évesen menjen a gyerek iskolába, meg ilyesmi....
Elsősorban Gabinak és Zitának vannak tapasztalatai ez ügyben, de biztos a Többieknek is van véleményük, mert előbb-utóbb minden gyerek iskolás lesz.
Másik téma: Ekcéma. Dávidnak van, bár nem súlyos (hála Istennek) és utána járnék a dolognak, hogy mi okozza. Vérvizsgálat szerint semmire sem allergiás..
Ja, arra már rájöttem, hogy a mesterséges színezékeket tartalmazó italtól megjelenik a szája körül az ekcéma...
Esetleg valaki gyerkőcének volt, van ilyesmi?
Harmadik téma
: Farsang!! Ki mi volt gyerekként a farsangibálon? Mi lesz a gyerkőce?
Beni kalóz akar lenni, Dávid meg kalóz, mert utánozza mindenben a tesóját. Persze ez még nem végleges, mert még meggondolhatják magukat (bár remélem, hogy ez a végleges).
Ildi!
Te csak tanulj!!!
Nika-Dina: Remélem sikerül megismernünk egymást. Azt hiszem, hogy Nika már írt, amikor elmentem, Dina pedig később csatlakozott. Jól emlékszem?
Szóval: Szia Dina!
Móni!
Gratulálok a kisfiadhoz! Mindkettőhöz, de most a pocaklakóra gondoltam. Névválasztáson túl vagytok már? Elmondod?
Mikorra is vagy kiírva?
Most mosogatnom kellene, úgyhogy búcsúzom.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Timi