Zsu, ügyes nagyon Panka az elalvással. Édi lehet ahogy gurgulázik
Nekem Nadin egyelőre nem egy dumagép, bár volt pár alkalom, amikor fetrengtünk mi is a nevetéstől, mert próbálgatta a hangját, és sikongatott, meg mélyen hörgött, felváltva. De azért általában nem beszélget csak úgy magában, még...
Én aztán nem is álmodok lapos hasról, persze én szülés előtt sem voltam 50 kiló
Andi, mi az hogy elvannak? Mit csinálnak olyankor, és azt mennyi ideig?? Nekem Nadin nemigen van el. Háton fekve már szinte semennyit, csak legfeljebb reggel. A pihiszékben időnként jól elvan, megpróbálja ülésbe húzni magát, hogy elérje rajta a macskát. Hason fekve a legjobb, szerintem akkor lát normálisan mindent maga körül, és ez tetszik neki, de ez sem megy ugye sokáig. Lehet, hogy ez most egy átmeneti időszak, amikor már nem szívesen fekszik, de még nem ül? De a pihiszékben sem merem sokáig hagyni.
Hajni, járókával nekem az a szándékom, hogy játszókának fogjuk hívni, hogy semmi negatív érzés ne társuljon hozzá, és lesznek bizonyos játékok, amiket onnan nem veszünk ki, így azokkal csak akkor játszhat majd, ha benne van. Remélem nem veszi majd bezárásnak így azt a kevés időt, amit nagyobb korában is benne kell majd töltenie, ha éppen olyan dolgom lesz, hogy nem tudok rá figyelni, és ha már mászik meg ilyesmi akkor itt tutira biztonságban tudhatom. Szóval megpróbáljuk, hogy ne bünti legyen, vagy ilyesmi, de azért abban persze nem reménykedem, hogy mondjuk magától kéredzkedik be, vagy ilyesmik
Egyszerűen nem sikerül összehangolnom az evést az alvással. Reggel most teljesen jól szopizott, rá egy órára elálmosodott, akkor ugyanazzal a cicivel elaludt, a szokásos 3/4 óra múlva kelt, de még mindig volt egy óránk kajáig, viszont kérte a cicit, amit én előtte lefejtem, így odaadtam neki, de nem tudom mit talált benne, mert nem mértem előtte, azt hittem csak visszaalvásra kell, de nem aludt vissza. Aztán most a déli kaja után akartam volna kivinni a teraszra, most meg bealudt a cicin, tehát előtte mégis ehetett, és most nem volt annyira éhes, inkább csak álmos. Ha most ébred majd 3/4 óra múlva, akkor újra cicit próbálok, aztán kiviszem, de akkor már nem biztos, hogy el fogom tudni altatni újból ilyen hamar.
Szóval szerintem egyébként ő maga sem tudja (meg én sem), hogy a cici az most evésre vagy alvásra való-e, ezért megy minden ilyen össze-vissza nálunk.